loveinuyasha
Bun venit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
loveinuyasha | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LOVEINUYASHA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
loveinuyasha / |Fan fiction| / Sakura and Sasuke love story Moderat de Kagome_Angel, Narumi Ayumu, Rei-chan, mady_kagome, mew_mew_zoey, sweet_angel_lavy
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
incep...sper sa va placa... si ca tot venii vorba...sunt incepatoare...si este primul meu fic 

Capitolul 1 : O noua colega , noi sentimente.

Buna ! Ma numesc Sakura Haruno , am 13-14 ani , parul roz si ochii verzi ca smaraldul.Azi voi incepe scoala fiind eleva noua. M-am imbracat in uniforma de scoala ,mi-am aranjat parul si am plecat . Cand am ajuns , in curtea scolii erau multi copii. Unul singur dintre ei mi-a atras atentia pentru ca alerga de colo in colo ca un nebun. Era imbracat in uniforma de baieti si avea ochii albastri ca cerul .Pe fiecare obraz avea trei zgarieturi . De ce ? Aveam sa aflu asta mai tarziu . Nu departe de mine era o fata cu parul negru spre indigo , cu ochii de culoarea zambilelor si imbracata desigur in uniforma ca si mine. Il privea insistent pe baiat si era palida si rosia la fata . Totul era clar ,simtea ceva pentru el . Cine mai se uita asa la cineva , apoi roseste si se joaca cu degetele inafara de ea ? Nimeni….
  Deodata , vad o fata cu parul prins in doua cocuri si cu un zambet pe buze venind spre mine.Zambesc si eu la randul meu .
- Buna ! Eu sunt TenTen . Tu cum te numesti ?
- Buna ! Eu sunt Sakura Haruno . Sunt noua aici .
- Mi-am dat seama de asta , imi spuse TenTen.
- Hei TenTen , c-cine e e-ea ? se auzi o voce timida .
- Ea este Sakura Haruno , o fata noua .
- Buna ! E-Eu sunt H-Hinata . Incantata de cunostinta.
- Buna Hinata ! Vrei sa fim prietene ?
- Desigur . Vreau.
- Deci acum suntem trei prietene bune ,spuse TenTen chicotind.
- Mda , asa e , spun eu scotand limba putin ,parand simpatica .
- Nu vrei sa iti prezint si ceilalti copii ? ma intreba TenTen
- Ba da ,as vrea sa ii cunosc si pe ceilalti .
- Ok . Incepem cu baietii . Acela cu parul blond,care alearga ca un nebun peste tot este Naruto Uzumaki , un copil destul de visator dar i se spune “ bufonul clasei “. Celalalt, cu parul rosu este Gaara , un baiat rece ca un cub de gheata , nici macar nu vorbeste cu tine . Baiatul de langa Gaara este Kankuro , fratele lui mai mare . Acela care se tot antreneaza este Neji Hyuuga, un baiat foarte punctual si fratele  Hinatei.Cel de langa Neji este Rock Lee. Unii spun ca este ciudat dar are un suflet bun . Baiatul care vorbeste cu o insecta este Shino Aburame , un iubitor de insecte si prima intrebare pe care ti-o va pune este : “Care este insecta ta preferata ? “ .Cel cu un catel dragut este Kiba iar pe caine il cheama Akamaru . Baiatul este sociabil numai cand este intr-o dispozitie buna . Grasul ala care mananca cipsuri este Choji Achimiki . Cel care este foarte plictisit si sta pe jos de lene este Shikamaru Nara , un lenes ordinar. Cam astia sunt baietii , acum sa iti prezint fetele .
- Bine.
- Fata de langa Gaara este Temari , sora lui mai mare si isi iubeste cel mai mult fratiorul,dar acesta nici nu o baga in seama . Si desigur ,ultima si cea mai nesuferita fata de pe planeta …. INO YAMANAKA . Este o increzuta si se da pe langa baieti de parca acest lucru este cel mai important din lume. O urasc !
- O stiu pe Ino de la gradinita . Dar inainte nu era asa ,acum cred ca s-a schimbat .
- In locul tau nu mi-as face-o prietena , crede-ma, noi trei suntem cele mai bune prietene din lume .
- Ai dreptate . Nu vreau sa am de aface cu Ino .
- Buna decizie.
- TenTen , vreau sa te intreb ceva .
- Spune.
- Crezi ca am fruntea mare ?intreb eu , deoarece aceasta intrebare mereu mi se ivea in minte atunci cand ma uitam in oglinda.
- Sigur ca nu , esti cea mai frumoasa din scoala in aceste momente ,si desigur mult mai frumoasa decat Ino , defapt toate fetele sunt mai frumoase decat ea. Crede-ma ,esti splendida asa cum esti . Mai ales parul tau roz este de invidiat . E culoare naturala ?ma intreba aceasta luandu-mi o suvita din par si privind-o.
- Da . ii zic eu zambind deoarece raspunsul la intrebarea care ma macina intruna mi-a fost dat si desigur intr-un mod cum am si vrut. Nici eu nu stiu cine mi-a bagat ideea asta in cap , ca am frunte mare . Daca imi amintesc cine , cred ca Ino , atunci cand eram la gradinita. Deci ,e numai vina ei .
   Deodata , observ la umbra unui copac un baiat cu parul negru si ochii de aceasi culoare,desigur imbracat in uniforma scolara.Parca eram atrasa de el …privirea lui ma incanta ………oare …….ma indragostisem ?Nici eu nu stiam ce simt in acele momente. Observasem ca Hinata si TenTen desbateau un subiesct destul de interesant asa ca le-am spus ca trebuie sa plec undeva iar ele imi raspunsera printr-un singur “bine,te asteptam”iar apoi incepand din nou sa discute. Mi-am luat inima in dinti si m-am indreptat spre el. Cu fiecare pas pe care il faceam simteam cu inima imi accelera foarte tare. Uneori , acel baiat se mai uita prin curte , sa vada copiii dar era total indiferent si distant.Cand am ajuns in fata lui am simtit cum tot corpul meu parca vroia sa se razgandeasca dar pana la urma am reusit sa raman acolo si sa incep sa ii vorbesc.
- Buna …. , murmur eu .
- Ce vrei ? Si cine esti ?ma intreba acesta .
- Ma numesc Sakura Haruno  …..sunt noua si….as vrea sa imi fac prieteni …asa ca…. “nici nu mai stiu ce sa zic” imi adaug eu in gand.
-  Si ce-mi zici mie ….Du-te si fa-ti prieteni. Nu am chef de tine acum !imi raspunse acesta pe un ton rece.
-……Bine….eu plec. Nu credeam ca unii sunt asa….asa…..;mai aveam putin si incepeam sa plang dar m-am abtinut.
- Asa cum ?
- Nu mai conteaza. Vad ca esti ocupat sa critici oamenii. Te voi lasa in pace , spun eu plecand dar nu inainte sa nu ii vad privirea rece care ma masura din cap pana in picioare si imi observa ochii de smarald cum erau tristi din cauza lui .
- Fa ce vrei . Nu ma intereseaza…..
- Pa.
- Mda….
“Oare ce are cu mine?…..am spus ceva ce l-a suparat ?…sunt nesuferita ?...Am spus ceva gresit ?gandeam eu in timp ce ochii mei erau putin uzi.
- Nu ai spus nimic gresit…..asa e el . Sasuke Uchiha e un nenorocit arogant. Te rog  nu te supara , se auzi o voce calda a unui baiat si am simtit cum o mana fina era acum pe umarul meu .M-am intors sa vad cine e. Era un baiat cu ochii violeti , nimeni altul decat Neji Hyuuga.
- Buna ,eu sunt Neji ….Neji Hyuuga. Esti noua nu-i asa ?
-Da. Ma numesc Sakura Haruno .
-Vino cu mine sa te prezint prietenului meu , Rock Lee.
-Bine. Raspund eu observand ca Neji inca avea mana ape umarul meu . Intr-un final o luase de acolo , ca sa nu ma simt prost.
- Hei Lee.M-am intors.
- Salut Neji ! Cine e…….cine e floricica aceasta de cires ?
- Eu sunt Sakura Haruno , sunt eleva noua.
- Ce nume frumos , spuse Lee luandu-ma de mana si tinand-o in palmele lui . Ti-a mai zis cineva ca ai doi ochi ca doua stelute si ca privirea ta e ca de inger ?
- …..cred ca nu …. zic eu surprinsa de atitudinea baiatului.
- Sakura !? spuse acesta serios
- Ce e ?
- Vrei … vrei sa fi prietena mea ? Te voi proteja cu pretul vietii .
- Pai ..eu ….. cred ca nu .
- De ce ? se planse acesta .
- Sa stii ca eu nu te consider ciudat , numai ca…
- Ca nu te atrage persoana lui,nu-i asa ? interveni Neji care pana acum nu scoase nici un cuvant, doar ascultand discutia si uitandu-se la prietenul sau cu uimire.
- Cred ca ai dreptate Neji , se auzi vocea lui TenTen care veni alaturi de Hinata.
-  Mda….asa e , murmur eu.
- Cred ca se suna . Sakura m-am uitat pe lista si tu esti in clasa cu mine . Defapt toti de aici suntem in aceiasi clasa, imi spuse TenTen zambind.
- Serios ? Ce bine !! spun eu cu bucurie.
- Grozav ! zise si Hinata .
- Bine , acum sa mergem in clasa.
- Da .
  Am intrat cu toti in cladire.Ma uitam ca la felul paisprezece, nu cunosteam nimic , absolul nimic. In sfarsit ajunsesem in clasa. Chiar daca se sunase , profesorul nu era acolo.M-am asezat intr-o banca goala , iar langa mine a venit Naruto.
-  Sakura , pot sa stau cu tine ? ma intreba acesta.
-  Da , sigur. Dar de unde imi sti numele ?
-  Mi la spus Hinata.
-  Aha….
-  Vreau sa iti spun ceva .
-  Zi.
-  Esti….esti….foarte frumoasa .Mai frumoasa decat orice fata pe care am vazut-o pana acum, imi spuse acesta cu putin rosu in obraji.
-  Mersi Naruto. E dragut in partea ta.
  Senseiul nu mai venea odata. Cu totii l-am asteptat dar fara rost. Cand ma uit la usa il vad pe Sasuke cu Ino. Aceasta statea agatata de el iar Sasuke incerca sa o indeparteze. Pana la urma reusi iar apoi ii spuse ceva ,care pe fata a enervat-o.Sasuke se apropia mai mult,mai mult de banca mea iar eu parca inebuneam dar am incercat sa ii evit privirea rece si mi-am indreptat privirile catre fereastra. Oare de ce trebuia sa fie intr-o banca trei locuri ? Asta nu stiam .Eu stateam in mijloc iar Naruto in dreapta mea , discutand ceva foarte interesant cu Kiba.”Se pare ca locul din stanga mea e gol” gandeam eu in timp ce ma uitam spre scaun.
-  Pot sa stau aici , langa tine ? se auzi o voce rece si foarte cunoscuta,era Sasuke.
-  …Da…cum vrei tu, ii raspund eu incercand sa ii evit privirea .
   Acesta se asezase langa mine . Inima mea inebunea.”Offf..Sakura, linisteste-te pentru Dumnezeu, acum trebuie sa fiu atenta cu scoala nu sa ma uit la baieti “ imi spuneam eu in timp ce incercam sa il scot pe Sasuke din mintea mea. Eram atat de concentrata incat oricine ma vedea putea sa isi faca griji pentru mine.
-  Hei Sakura , esti bine ? ma intreba Naruto care ma privea intens.
-  Da , nu-ti fa griji , nu am nimic.
-  Bine,cum spui tu , zise acesta continuandu-si discutia cu Kiba.
-  Hei Kiba , ea este Sakura , noua eleva.
-  Buna Sakura . Ce frumoasa esti … imi spuse acesta in timp ce eu roseam .
-  Mersi .. Kiba-kun.
   Dar eu uitasem complet de persoana de langa mine. Sasuke se uita intr-un anume punc , foarte indiferent cu ceilalti. M-am uitat si eu sa vad la ce privea. Insa mare mi-a fost mirarea sa vad ca se uita la un perete. Apoi mi-am dat seama.Se gandea la ceva , nu se uita la ceva. Era atat de concentrat si nervos incat am indraznit sa ii vorbesc.
-  Sasuke , esti bine ?
-  …….
-  Hei Sasuke….iar taci si ma tratezi cu indiferenta. Tu nu te schimbi niciodata ? il intreb eu .
    Deodata , acesta isi indrepta privirea spre mine . Ochi lui negri ma priveau cu atata ura si dispret incat nu am mai indraznit sa-l mai privesc.Mi-am lasat capul in jos dar tot il simteam ca ma vedea,ca imi urmarea fiecare miscare ,de parca ar fi fost ultima.
-  Ce vrei sa spui cu asta ? Ma port normal … ca oricine si….
-  Si …..ce ? il intreb eu.
-  Si scuteste-ma cu atatea griji din partea ta . Nu mai sunt un copilas razgaiat , mi-o taia acesta.
-  Eu doar….eu doar vreau sa fim amici…atat .
-  Uite ca eu nu vreau. Scuteste-ma! Imi spuse Sasuke.
  In ochii mei aparura doua lacrimi dar mi le-am sters repede , sa nu mi le vada cineva , dar totusi , Sasuke le vazu.Ochii mei de smarald ii priveau pe ai lui ,cei de onix si simteam cum privirea lui ma inmuia. Mi-am scuturat putin capul si apoi am incercat sa-l uit pentru moment. Cand ma uit la Naruto , acesta acum vorbea cu Shikamaru sau mai bine zis , se certa.
-  Hei Naruto , mai te certi mult.
-  Oh Sakura , Shikamaru nu vrea sa inteleaga ca pot sa-l bat oriunde si oricand.
-  Cum spui tu….mai bine lasa-l incolo si vine cu mine sa iti arat ceva.
-  Bine Sakura ,spuse acesta inrosind.
  L-am chemat pe Naruto la geam si i-am aratat cativa nori.
-   Uite Naruto.Imagineaza-ti niste forme din acei nori.
-   Bine , spuse acesta uitandu-se la ei . Vad…un kunai…si…o vulpe si…cam atat.Dar tu Sakura , ce vezi ?
  M-am uitat si eu mai atenta dar nu vedeam cam nimic. M-am concentrate putin si i-am vazut chipul lui Sasuke intr-un nor. Repede mi-am zguduit putin capul ca sa ma gandesc la alceva.
-   Sakura.tu ce vezi ?
-   O floare roz .. atat.
-   Semana cu tine , nu-i asa ?ma intreba Naruto rosu ca racu.
-   E…nu tocmai .Hai sa ne intoarcem in banca.
-   Bine.
   Dupa vreo 15 minute a aparut si senseiul. Era inbracat cu o bluza care se termina pana la nas , cu o jacheta sau vestuta verde peste ea si avea o frizura cam ciudata , era ciufulit in cap. Bandaua satului o avea pusa peste un ochi iar pantalonii erau de culoare albastru inchis spre negru.
-  Buna copii ,eu sunt Kakashi Hatake, unul dintre sensei vostri.Fiind azi prima voastra zi de scoala , nu veti avea ore ,dar mai intai sa va prezint pe noua voasta colega, Sakura Haruno. Vino aici Sakura sa ne spui cate ceva despre tine.
   In timp ce eu vorbeam unii baieti ma priveau de parca erau in al noulea cer ,iar altii ma priveau normal , ca pe orice fata.Toti se uitau la mine , inafara de Sasuke , care imi evita privirea , uitandu-se pe fereastra sau in alta parte. Dupa ce am terminat de vorbit, m-am indreptat spre banca mea.
- Bine , acum vreau sa va spun ca se vor face echipe de cate 3 . Veniti la ora 2:00 sa vedeti cum ati picat in echipe. Eu acum plec . Va veni si domnisoara Anko sa va vorbeasca.La revedere! Spuse Kakashi sensei si pleca.
   Dupa vreo 10 minute veni si Anko-sensei sa ne vorbeasca.
- Buna ziua ,maimutelor, eu sunt Anko si sunt senseiul vostru anul acesta asa ca va trebui sa ma ascultati alfel o s-o patiti., spuse aceasta.
Eu eram cam surprinsa de atitudinea acesteia dar cand m-am uitat in stanga mea l-am vazut pe Sasuke cum strangea pumnul. Cred ca era nervos cand auzise cuvantul “ maimutelor”.Eu nu eram suparata de loc, chiar ma amuza.Dupa ce domnisoara Anko pleca , toti am iesit in curte sa luam aer curat.” Ce bine ca nu sunt ore!” L-am observat pe Sasuke cum statea la acelasi copac cu mainile in buzunar,indiferent."Oare baiatul asta nu se schimba niciodata ?" ma intrebam eu in timp ce il priveam cu ochii mei de smarald.
Deodata,il vad pe Neji cum se apropie de mine.
- Hei Sakura, vrei sa te conduc diseara acasa ?
- Da ,sigur. ii raspund eu.
- Bine .Pa !
Oare de ce se purta Neji asa ? Nu stiam de ce .Dar mai bine eram tratata asa decat cum ma trata Sasuke.Cand ma uit din nou spre copac , nu mai era nimeni. Unde plecase oare ? Nu ma gandeam sa il caut , asa ca m-am dus in clasa sa imi iau un caiet de notite si sa fac ceva,orice.Mi l-am luat si m-am asezat pe o ramura a copacului acela , notandu-mi ceva.
Deodata , simt o mana calda si firava ,punandu-se pe umarul meu.
- Hei , ce faci aici ? Nu e cam periculos pentru o fetita mica ca tine sa stea aici sus ? ma intreba vocea. Era Sasuke.
- Termina! Si in primul rand ai zis sa te las in pace. Tu ma vei lasa vreo data in pace ?Si nu ma mai intreba niste chestii prostesti , ii zic eu cu furie in glas.
El ma privea profund in ochii mei de smarald.
- Eu plec. Ai grija sa nu cazi de aici.
- Scuteste-ma ! Am facut asta de mi de ori si tu imi zici sa nu cad ? E penibil...
- Poate....eu plec , pa !
- Pa ...
Nu imi venea sa cred. Marele Sasuke Uchiha isi facea griji pentru mine sau ce. Cred ca deliram...totusi...
Veni si timpul sa aflam cum s-au format echipele.Erau scrise pe niste foi dar eu nu vedeam nimic de acei copii.Naruto se oferi sa vada unde sunt.
- SAKURA!!!!!!!Sakura!!!!Esti in echipa cu mine !!!tipa Naruto fericit.
- Super!zic eu fericita deoarece nu picasem cu un nesuferit.Si cine este al treilea coleg de echipa ?
- E....Sasuke Uchiha , spuse Naruto bosumflandu-se deoarece , din cate am auzit, nu-l suferea deloc.
- Aha...., murmur eu .
Nici nu stiam cum sa fiu ,fericita sau trista.Deodata il vad pe Kakashi sensei venind si spunandu-ne sa ne adunam in echipele noastre. Eu si cu Naruto eram acolo deja, dar nu-l vedeam pe Sasuke. Cand m-am uitat la copac,nu era dar cand m-am uitat mai sus l-am zarit stand pe aceeasi ramura unde am stat eu si in acelasi loc ,uitandu-se prin curte. I-am facut semn sa vina si cobora.
- Ce e ?intreba acesta.
- Kakashi sensei a zis sa ne ducem fiecare la echipele noastre, spuse Naruto.
- Asa...si ?
- Pai deoarece esti in echipa cu Naruto...., dar nu am terminat ca Sasuke deja stia ce vroiam sa zic si imi puse mana la gura.
- Nu trebuie sa continui, am inteles ce vrei sa zici , imi spuse el.
- Kakashi sensei a zis ca se vor alege jouunini pentru echipe, asa ca trebuie sa asteptam.
- Aha...,maumura Sasuke.Deci sunt in echipa cu Naruto si mai cine ? intreba Sasuke indiferent.
- Cu mine...., zic eu incet lasand capul in jos deoarece stiam ca imi va trimite o privire de gheata dar cand m-am uitat in ochii lui nu am mai vazut o privire rece , acum ochii lui erau blanzi . Apoi Sasuke isi schimba privirea blanda intr-una rece.
Kakashi sensei veni si ne spuse ca echipa noastra va fi antrenata de el. Naruto a sarit in sus de bucurie ,eu am zambit bland dar Sasuke nu a acos nici o vorba sau vreun gest , doar s-a uitat la sensei.
- Maine sa veniti la ora 5:00 dimineata la pod ....oh da..si sa nu mancati nici micul de jun ,nici cina.
- CEEEE?? intreaba Naruto furios deoarece , din cate am auzit , el iubea mancarea.
- Nici un "dar" Naruto.
- Bine sensei.....murmura el.
- La revedere copii ,sa nu intarziati.
- Bine , la revedere Kakashi sensei ! salut eu amabila.Baieti,eu plec. Ma asteapta Neji.Pa, noapte buna !
- La revedere Sakura ,ai grija . imi spuse Naruto.
- Mda......, murmura Sasuke

Eu am iesit din curtea scolii,mi-am luat cartile si ma pregateam de plecare. L-am zarit pe Neji la iesire asa ca m-am indreptat catre el.
- Buna Neji !
- Buna Sakura ! Uite ,astea sunt pentru tine , spuse el intinzandu-mi niste flori rozalii si o carte cu coperti maro.
- Mersi . Despre ce e vorba in cartea aceasta ?
- Este vorba despre istoria satului nostru. Daca tot esti noua , poti sa citesti, daca te intereseaza.
- Multumesc Neji,ii zic eu zambind.
Observasem blandetea din ochii lui. Oare ma placea sau era doar amabil ? Poate avea sa aflu mai tarziu. Am plecat cu Neji spre casa mea , deoarece stateam unul langa altul, iar eu nici nu observasem. Pe drum am discutat mai multe subiecte interesante si radeam cand ceva era amuzant. Auzisem ca marele Neji Hyuuga e un nesuferit si un cub de gheata  ca si Sasuke si Gaara dar se parea ca nu era asa. Cand am intrat in casa , am mancat si apoi , mai tarziu m-am culcat , gandindu-ma la acea zi in care eu ma indragostisem incet incet de Sasuke .

...Ja Ne ! Astept comentarii..Sper ca va placut cat de putin..

sakura and sasuke love story placa... tot venii este primul meu fic  capitolul noua colega noi

34.7KB


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
kikio.luv.sesshomaru
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1479
e foarte interesant.....bravo si este bine k nu e un capitol scurt....astept si restu 

pus acum 16 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
sa-ti spun sincer e a 5-a oara knd iti citesc ficu

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
continuarea promisa  ..

Capitolul 2 : “O provocare interesanta”

    Incet , incet…soarele aparu pe cer. Simteam cum imi mangaia fata cu razele sale si imi soptea: “ Sakura,trezeste-te!”. Dar apoi mi-am dat seama ca nu era un vis ci chiar cineva vorbea prin mintea mea. Am sarit repede din pat,putin speriata de vocea aceea. “Hei, nu te speria , eu sunt tu” se auzi vocea. Nu intelegeam nimic. “ Cum adica ……esti…. eu ?” imi vorbesc eu in sine. “Da ,se pare ca ai inteles, eu sunt vocea ta interioara “ spuse aceasta. “Vocea mea interioara ?” . “Da”.
    Totusi, in acea dimineata imi formasem un alt ego , o eu mai alfel , cu curaj si care spunea ce  nu aveam sa indraznesc eu niciodata.Chiar eram fericita dar uitasem complet de intalnirea cu echipa.
Slava Domnului ca era decat….5:00 ?!?! Asta insemna ca am intarziat. M-am imbracat repede intr-un kimono rosu si mi-am pus bandaua satului apoi am fugit cat de repede am putut.
Spre surprinderea mea , Kakashi sensei nu venise. Am rasuflet usurata dar nu inainte sa imi salut colegii de echipa.
  -Buna dimineata Naruto, Sasuke !
  -Buna dimineata Sakura ! imi raspunse Naruto pe jumatate adormit.
  -Mda..la fel.. , spuse si Sasuke cu o jumatate de gura.
Oare avea sa se schimbe vreodata ? Nu prea sunt sanse…
  -Imi pare rau ca am intarziat , ma scuz eu.
  -Vad ca nu esti singura.Kakashi sensei nu a venit inca…sper sa nu intarzie mult
Am asteptat dar tot nu venea si deja trecuse o ora.M-am gandit ca nu va mai veni asa ca m-am asezat jos , langa Naruto , care adormise,asa ca am facut liniste. Probabil era foarte oboist ca oricare dintre noi.Sasuke statea rezemat de un zid , eu imi pusesem capul pe genunchi iar Naruto in sfarsit se trezise.
Deja se facuse ora 10:00. Simteam cum fierb de furie.
“ Wow , tipul asta mai intarzie MULT !!” tipa vocea mea interioara. Recunosc , si eu ma simteam la fel ca ea dar m-am abtinut sa tip de furie.
Dupa vreo 10 minute aparu si Kakashi sensei cu o fata de catelus nevinovat.
-Buna copii, ma scuzati de intarziere dar…pai…am ajutat-o pe o doamna si…cam atat.
- Ati ajutat o doamna 5 ORE ?!tipa Naruto care deja trecuse pragul rabdarii.
- Cam asa ceva dar..acum avem treburi mult mai importante. Dar mai intai sa ne cunoastem.
- Cum adica ? intreba Naruto nedumerit.
- A , m-am prins Kakashi sensei. Sa spui cum te numesti..ce iti place…cam asa , nu ? intreb eu.
- Bravo Sakura ! Da! Se pare ca profesorii tai au avut dreptate, esti foarte inteligenta, imi raspunse Kakashi sensei cu un zambet pe chip , desigur asta credeam eu ca facea pentru ca , din cauza mastii aleia nu vedeai nimic dar deja il cunosteam dupa ochi.
- Bine ,voi incepe eu ! tipa Naruto. Ma numesc Naruto Uzumaki, imi place..pai mancarea si dorinta mea e sa devin cel mai mare Hokaghe !Credeti-ma !
- Bine bine , te cred … acum tu Sakura, ma indemna Kakashi.
- Bine. Ma numesc Haruno Sakura. Imi place…pai…sunt multe lucruri asa ca nu le enumar. Dorinta mea este sa devin un ninja cunoscut.
- Acum cred ca e randul meu, murmura “domnul Atitudine”. Ma numesc Sasuke Uchiha. Nu-mi place mai nimic si urasc tot, absolut…Visul meu este sa imi reinfiintez clanul si sa imi distrug fratele, odata pentru totdeauna. Dar nu va fi un vis pentru ca il voi transfroma in realitate.
“Cine se mai crede si asta ? “ intreba vocea mea interioara speriata de toate vorbele reci ale lui Sasuke.
Chiar ura tot ?Eram sigura de ceea ce spunea..dar..totusi..trebuie sa ii placa si lui macar ceva , nu ?
Toti ne uitam stupefiati la Sasuke , dar acesta nici macar nu se deranja sa ne bage in seama, dimpotriva, intra intr-o mutenie absoluta….aceasi mutenie pe care o s-o intalnesc mai mereu la persoana lui.
Intr-un final ne trezisem din acel “vis” ciudat pe care il provoca cuvintele lui reci ,iar apoi Kakashi sensei scoase doi clopotel.
- Trebuie sa imi luati clopoteii si veti trece testul , ne asigura Kakashi.
- Dar, Kakashi sensei, noi suntem trei iar dumneavoastra ati scos doi clopotei .Cum vom putea trece toti ? am remarcat eu.
- Exact Sakura , bravo,ai fost atenta. Decat doi copii vor lua clopoteii iar celalalt…cel care va ramane fara clopotel va trebui sa studieze in biblioteca satului o saptama intreaga si i se va scade si nota. S-a inteles ?
- Da ,am murmurat toti trei.
“ Ce prostie ! Oare cine va ramane fara un afurisit de clopotel ? “ intreba vocea mea interioara ,foarte frustata de natura situatiei.Poate avea dreptate , chiar era intr-un fel o prostie ..dar ….ceva nu era in regula. De ce doi si nu trei ?Aaaa. ia stai putin…..daca ma gandesc mai bine…atunci cand prietenul nostru pierde trebuie sa fim uniti si sa-l ajutam pshihic dar daca luptam cu totii vom invinge….toate astea rezulta…munca in echipa ! Acum mi-am dat seama.
“ Bravo Sakura ! Munca in echipa … atat ? mai bine..” rasufle usurata ego-ul meu dar nu avea dreptate in privinta asta…era greu sa ii impac cu idea de a lucra in echipa…mai ales pe Naruto si Sasuke , care sigur nu vor accepta unul prezenta celuilalt.
- Bine copii, sper ca va ajuns timpul de “meditare”. Va dau cinci ore sa imi luati clopoteii. Daca nu veti reusi atunci toti veti avea aceasi pedeapsa: sa studiati o saptamana in biblioteca si sa vi se scada nota.
- Am inteles,murmura Sasuke.
- Bine. Atunci.. START !! spuse Kakasi sensei.
  Fiecare se ascunsese bine dar numai Naruto statea neclintit din loc. I-am facut cateva semen cu mana si…nu stiu cum dar m-a intelesese si veni langa mine.
- Hei Sakura-chan , ce e ?
- Vreau sa iti spun ceva.
- Ce ? intreba Naruto cu o sclipire in ochi,cu fata de catelus si cu obrajii rosii.
       Doar nu se gandea ca ii voi spune ceva de genu : “Naruto,te iubesc” sau alceva. Daca gandea asa insemna un singur lucru….era un mare derbedeu.I-am explicat de chestia cu lucrul in echipa desi degeaba pentru ca fiecare cuvant pe ca il spuneam intra pe o ureche si ii iesea pe alta.La sfarsit l-am intrebat :
- Ai inteles ?
- Hmhm….nu ! o spusese cu atata hotarare in cat imi venea sa ii dau una  in cap si sa il las lat. Apoi , dupa cateva minute , l-am cautat pe Sasuke cu privirea. Am observat ca si el si Kakashi disparuse…toate astea rezulta un singur lucru…se luptau undeva..Am sarit in picioare si alergand ,il cautam dar..degeaba.
   Totusi, ma inselasem intr-un singur lucru….Kakashi nu se lupta cu Sasuke….se luptase dar cand am ajuns eu acolo lupta se terminase de mult.
  Nu era decat…..Sasuke bagat in pamant pana la cap. Putin speriata de ceea ce vad , m-am apropiat usor , crezand ca poate visam sau ceva de genul asta. El ma observat si nu a incetat sa ma sfideze cu priviri de gheata.
- Esti real , nu-i asa ? intreb eu atingandu-i fruntea fina cu degetul meu .
- Dar cum crezi ca sunt ?
- Ah,deci tu esti ….o sa te scoat imediat de aici.
- Nu a zis nimeni ca vreau sa ma scoti de aici asa ca nu te deranja.
- Bine , cum vrei tu, stai aici atunci.
Dupa ce spusesem asta m-am pregatit sa plec , cand ii aud vocea blanda ,fara urma de raceala ,zicand :
- Defapt , eu …. Bine , te rog scoate-ma de aici !
- Parca ziceai ca nu vrei.
- Acum lasa. Trebuie sa luam clopoteii aia si sa plecam odata.
- Bina,cum spui tu.
Ma departasem de el , incet.
- Hei, ziceai ca ma scoti de aici.
- Asta si fac , domnu Atitudine, ii raspund eu cu raceala.
Ma saturasem sa se comporte asa cu mine ,asa ca am prins curaj ,macar pentru cateva clipe , pentru ca atat puteam,nu mai mult. Totusi…vazusem ca se incruntase din nou asa ca am incercat sa nu il bag prea mult in seama ,chiar daca era imposibil acest lucru.
Mi-am ridicat pumnul in sus,dupa ce ma departasem mult de el si am lovit pamantul incercand sa nu il ranesc pe Sasuke in urma acelei lovituri. Pamantul incepu sa se destreme si sa se crape. Invatasem aceasta tehnica de la un bun ninja.
“Wow,cata putere ! Si eu care credeam ca nu e puternica deloc.Nici eu nu pot face asta…” gandea Sasuke in timp ce eu il prinsesem de mana , ca sa nu cada in groapa adanga ce se formase dupa impact.Cand i-am simtit mana fina…am crezut ca plutesc iar el chiar mi-o strangea tare , parca vrand sa nu-i dea drumul.Chiar daca acum era inafara oricarui pericol,tot ma strangea de mana si ma privea in ochii. Prin tot corpul mi-a trecut un fior bland.
“Ce se intampla cu mine ?De ce ma simt asa ciudat in prezenta ei ?”se intreba Sasuke in gand.
“Wow,poate te iubeste” tipa vocea mea interioara foarte fericita.Am facut-o sa taca si mi-am intreptat privirile asupra chipului sau frumos.
- Sakura , ai grija!Kakashi sensei…, tipa Sasuke speriat.
- Ce? Ahh…….
- Sakura!!!
       Tot ce stiu e ca atunci cand m-am trezit eram in bratele lui Sasuke. Primul chip pe care l-am vazut a fost tot al lui.
- Esti bine ? il intreb eu ingrijorata.
- Asta cred ca ar trebui sa fie intrebarea mea ,mi-o intoarse Sasuke. Ia zi, esti bine ?
- Da, acum da.
Oare de ce ma tinea asa in brate si ma privea patrunzator?Dintr-un moment de neatentie cazu peste mine,probabil se luptase cu Kakashi si era obosit.
- Se pare ca nu esti bine Sasuke-kun…
- Ba da,dar sunt putin oboist.
- Mi-am dat seama de asta.
Statea in fata mea,si se apropia mai mult de mine.Oare ce voia sa faca ?Se apropie de urechea mea si imi sopti:
- Nu credeam ca iti voi spune asta dar…esti puternica.
    Nu-mi vine sa cred.Chiar remarcase asta ? Am crezut ca nu ii pasa de noi,muritorii de rand.Dar si el era un muritor ca noi si foarte incapatanat uneori defapt peste 60% din timpul in care sta cu mine si cu Naruto.
- Multumesc. Acum poti,te rog, sa te dai dupa mine ?
- A..da ,desigur , spuse acesta cu o raceala profunda.
  Dupa ce s-a ridicat dupa mine mi-a intins mana ca sa ma ajute.Imposibil ca eu sa nu ma rosesc si sa tremur atunci cand il ating.
“Hei Sakura !!Nu mai visa..ai uitat….munca in echipa…”tipa vocea mea interioara.
Era sa uit.
- Sasuke- kun, trebuie sa iti spun ceva despre noi trei .Kakashi sensei a vrut sa aflam singuri sa suntem o echipa si ca trebuie sa lucram in echipa,nu pe cont propriu, de aceea a pus doi clopotei,ca sa ne deruteze.
- Ai dreptate. Atunci,hai sa mergem dar mai intai sa facem un plan.
- Da.
  Eu si cu Sasuke am facut un plan.Trebuia ca eu sa ii distrag atentia si ei sa ia clopotei. La sfarsit totul a iesit cum trebuie, numai ca eu nu aveam clopotel .
- Hei Sakura-chan, uite, ia clopotelul meu.
- Nu Naruto,tine-l.Nu strica o saptama in biblioteca orasului.Si asa voi avea timp sa citesc cartea de la Neji….
   Ops, de ce credeam ca am facut o mare gresealade ceea ce spusesem ? Pana si Kakashi sensei isi inchise vesnica lui carte “Vino ,vino paradis”si ma privea suspicios.Desigur, Naruto era cel mai surprins, iar Sasuke , spre uimirea mea, imi arunca o privire trista ,cu regrete.Am inghitit in sec si mi-am aplecat capul in jos.
- Defapt ati trecut  toti trei testul. Cine a avut idea geniala sa lucrati in echipa ?
- Sakura…murmura Sasuke.
- Bravo Sakura, pentru azi ai nota maxima , si tu si Sasuke si Naruto.
- Serios ? Am luat si eu nota mare ? Nu-mi vine sa cred,tipa Naruto fericit.
- Bravo , fraiere, marai Sasuke
- Cum adica fraier ? Hei Sasuke,nenorocit arogant ce esti, vezi cum vorbesti, ca de nu…
- Ca de nu.. ce ? O sa ma bati mar sau ce ?
- Taci din gura, ai inteles ?
- Esti decat un fraier.
- Prostule.
- Tampitule.
- Nenoricitule.
- Incetati amandoi ! tip eu intr-un final.
Nici unul nu mai cotea nici un cuvant, pur si simplu taceau .
- Cred ca e timpul sa plecam acasa cu toti
- Da ,asa e . Copii ,ne vedem maine la ora 5:00 tot aici.La revedere !
- Pa Kakashi sensei ,am murmurat toti.
Eu mergeam incet pe drum. Naruto era in fata mea iar Sasuke in spatele meu si foarte aproape de mine incat imi venea sa urlu de rusine. Ii simteam respiratia calda in ceafa mea. Deodata, Naruto s-a oprit sa ne salute si  intra la el in casa. Dupa ce pleca ramasesem decat eu si Sasuke.Totusi,am continuat drumul impreuna.M-am opriti si eu si l-am salutat cu un zambet fermecator pe buze, iar apoi am intrat in casa.Nici acum nu stiu cat am dormit in seara aceea deoarece inca ii simteam respiratia calda din ceafa,chiar daca el nu era langa mine.M-am culcat si am asteptat sa treaca noaptea.

sakura and sasuke love story capitolul “o provocare   incet aparu cer. simteam cum imi

71.9KB

Modificat de mikaru (acum 16 ani)


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
kikio.luv.sesshomaru
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1479
yeeeee sunt prima.....este mijto si interesant....dar ai grija k pe 31 martie trebuie sa fie gata ficul tau....

pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
Capitolul 3 :”Prima noastra misiune,si una de neuitat”

Soarele aparu pe bolta cereasca. In timp ce sagetile lui de foc acopereau satul Konoha, eu ma pregateam de o noua zi.Ma dusesem la baie ca sa imi fac toate cele de dimineata iar apoi m-am imbracat de data asa, intr-un kimono roz, cu niste petale albe. Il primisem cadou de la doica si chiar imi placea.Dupa ce am mancat am iesit din casa.
Pe drum m-am intalnit cu Naruto , care , saracu, cand m-a vazut a amutit si nu mai ii era somn deloc.
-Buna dimineata Sakura-chan !Azi esti frumoasa…
-Buna Naruto!Mersi mult.
Dupa cateva clipe aparu si Sasuke, care spre surprinderea mea , era cel mai obosit dintre noi toti. Avea niste cearcane mari sub ochii lui negri.
-Buna dimineata…Sasuke?il intreb eu.
-Ce vrei ?
-Ce s-a intamplat cu tine ?
-Cum adica ?
-Esti..obosit.Chiar atat de mult te-a extenuate testul de ieri ?
-Nu. Eu nu am putut dormi aseara.
Oare de ce ?Poate nu aveam sa aflu.
In aceasta dimineata , spre uimirea mea, Kakashi sensei nu mai intarziase pana la 10 ci pana la 9 dar asta nu inseamna ca nu a intarziat deloc.
“Tipul asta nu poate sa fie si el macar putin punctual?” intreba vocea mea interioara furioasa la culme.
Totusi, cand a venit, Kakashi avea o fata mai mult decat serioasa.
Oare se intamplase ceva ?
-Copii, astazi incepe prima voastra misiune .
- Serios ?! De-abia astept !! tipa Naruto si dansand in acelasi timp.
Am zambit si eu iar apoi m-am uitat la Sasuke.
Nici un gest…..nici o miscare…nimic decat acelasi zambet superior.
Oare de ce nu dormise ? Si acum i se vedeau cearcanele de sub ochi.
-Asa…copii , duceti-va si faceti-va rucsacurile pentru misiune. O sa va explic dupa aceea despre ce este vorba.
-Bine.
In 15-20 de minute totul era gata ,apoi m-am dus din nou pe pod sa vad despre ce era vorba in acea misiune.Cand am ajuns acolo, spre surprinderea mea , Kakashi venise deja si isi citea cartea. Sasuke se tot certa cu Naruto asa ca m-am gandit sa intervin totusi.
-Hei,buna baieti !
-Buna , raspunsera ei rece si la obiect iar apoi au inceput sa se certe din nou.
-Daca suntem cu totii aici atunci , Kakashi sensei, trebuie sa ne spuneti despre ce e vorba in acea misiune.
-Bine. Cu totii trebuie sa protejam un domn important pana ajunge in satul lui, Satul ascuns in Nisip.Dar pana acolo este mult de mers asa ca nu ne va ajunge o zi, sigur vom face 2 sau chiar 3 zile.Este o misiune destul de grea…
-Ba nu. E foarte simplu , ne Sakura-chan ?ma intreba Naruto.
-Da Naruto, cum zici tu.
-Bine, sa pornim. Sper ca va-ti luat tot ce trebuie in rucsacuri ..
-Da.
-Ok. Haideti !Domnul ne asteapta la iesire din sat.
In timp ce eu mergeam linistita pe drum, Naruto se tot zbenguia de colo in colo, foarte entuziasmat de natura situatiei.Sasuke se purta ce de obicei,indiferent iar Kakashi sensei citea din nou.
Oare cum putea fi atent si la drum si la randurile cartii ? Era foarte ciudat…
“Hei,Sakura, sper ca diseara , Sasuke sa doarma langa tine, macar” imi sopti vocea mea interioara .Imediat ma rosisem iar Naruto observa asta.
-Hei Sakura-chan, esti bine ?
-D-Da. Nu am nimic.
-Daca tu spui…
Ne-am continuat drumul pana la iesire din sat. Acolo , ne astepta asa zisul “domn” important. Era imbracat in niste haine largi si  purta o mica masca. Nu era batran dar nici copil. Avea in jur de 19-20 de ani, din cate credeam eu.Parul blond iar ochii verzi faceau parte din chipul sau.Chiar era chipes..
-Buna !Eu ma numesc Taisuku iar voi trebuie sa ma protejati pana ajung in Satul ascuns in Nisip.
-Buna Taisuku ! Eu sunt Kakashi Hatake. Din echipa mea fac parte: Naruto Uzumaki, Sakura Haruno si Sasuke Uchiha.
-Ma bucur sa va cunosc, spun eu politicoasa cu un zambet pe chip.
-De asemenea, imi raspunse domnul Taisuku.
Cu totii cinci ne-am continuat drumul.Incet,incet se insera iar cerul incepea sa capete culoare albastru inchis.Toti ne-am oprit la o casa si am hotarat sa dormim acolo , dar problema era ca…avea decat patru camere.
-Bine,facem asa : domnul Taisuku doarme intr-o camera, eu in cealalta iar in celelalte doua…va organizati voi ,dar inainte de asta….Sasuke, vreau sa vorbim putin..
-De ce ?
-Nu intreba.
-Ah…bine,bine vin.
Oare ce voia Kakashi sa-i spuna lui Sasuke si de ce decat lui? Cu inima cat un purice m-am apropiat de camera unde vorbeau si am pus urechea pe usa ca sa aud.
-Sasuke , stiu ca n-o sa-ti placa dar in seara asta si maine seara vei dormi cu Sakura.
-Ce?Dar nu..Kakashi sensei..nu pot…
-De ce ?
-Pentru ca..ca..este fata si…eu….
-Nu-mi spune ca ti-e frica de o fata ?
-Nu despre asta e vorba, doar ca…totusi…
-Hai Uchiha, nu mori.
-Dar de ce trebuie sa dorm tocmai cu ea ?
-Sakura , stii doar…are puterea de a ne vindeca atunci cand suntem raniti iar ea trebuie sa fie ultima care sa intre in pericol dintre toti.Vreau sa dormi in camera cu ea ca sa nu cumva sa intre vreun ninja bun si sa..pai ..poate ii face ceva….
-Ahhh..bine!Ma duc sa iau o perna si sa ma fac comod in fotoliul din camera ei.
-Fa ce vrei dar..trebuie sa fii cat mai aproape de ea asa ca vei dormi pe covorul din camera.
-Bine ,bine “mami”, cum zici tu.
Cred ca auzisem prea multe vorbe. De ce trebuia sa doarma Sasuke cu mine in camera ? Ma inrosisem tare iar apoi m-am dus repede in camera mea , imbracandu-ma in pijamale.Oare chiar venea sa doarma cu mine  ?
Sangele imi accelera iar inima imi batea cu putere.
Cand, deodata , aud niste batai in usa. Acum era momentul in care eu nu voi putea fi capabila sa-mi ascund emotiile , momentul in care sigur voi face ceva sentimental.
-Hei Sakura. Sunt eu Sasuke. Pot sa intru ? ma intreba acesta.
Pur si simplu refuzam sa raspund, dar pana la urma am soptit un”da” destul de incet.
-S-a intamplat ceva , Sasuke-kun ?Ce cauti aici ?
-Kakashi sensei a zis sa dorm aici,cu tine , ca sa nu ti se intample ceva .
-Si..Naruto ?
-Decat eu, el va dormi in camera lui.
-Inteleg…
Dar nu intelegeam nimic. Cu sfiala m-am apropiat de pat si m-am facut comoda.
Oare cum aveam sa dorm daca el va fi langa mine ? Era imposibil.. 
I-am zis sa stinga lumina si l-am privit cum isi dadea jos bluza .Ma inrosisem foarte puternic. Se pare ca vroia sa doarma doar cu pantalonii pe el.
Corpul lui, bine lucrat, ma atragea.Am inchis ochii incercand sa ma stapanesc.
-Sakura,esti bine ? Nu pari in apele tale.
-D-Da, s-sunt bine, zic eu rusinata .
Trecuse de ora 1 iar eu nu puteam sa dorm deloc. Iar m-am uitat la el, cum dormea asa frumos, iar fata lui in sfarsit era impacata.Iubirea imi invaluia sufletul.Dupa 10 minute iar  m-am uitat la el.
De data asta era dezvelit, is tremura de frig.M-am ridicat usor din pat si m-am apropiat de el.Cand sa ii ating patura, mana lui o prinse pe a mea.
-Ce crezi ca faci ?
-Eu….pai…erai dezvelit asa ca…m-am gandit ca…
-Nu mai spune nimic, inteleg.Vroiai sa ma invelesti.
-D-Da.Sasuke, dormi bine aici, adica vreau sa spun…nu ti-e frig aici jos ?
-Unde vrei sa ajungi ?ma intreba acesta cu un zambet superior pe chip.
-Pai, daca vrei , poti sa dormi langa mine , la marginea cealalta a patului, ca sa dormi mai bine,ii zic eu.
Repede ,mi-am pus mana la gura.Ma inrosisem puternic si eram constienta ca ceea ce spusesem avea sa-l infurie.Ma uitam in jos, vrand sa ii evit privirea.
-Stiam ca vei zice asta asa ca nu te contrazic, ai dreptate, nu mie bine aici jos, e incomod. Cred ca patul este mai confortabil.
-Da,asa cred si eu.
Brusc, se ridica si ma lua de mana apoi imi sugera sa ne culcam odata, ca e tarziu. Isi luase perna si se aseza la marginea cealalta a patului. Satateam spate in spate iar cand sa intors in partea cealalta , nasul lui picase lipit de al meu , pentru ca eu ma intorsesem de foarte mult timp, stand in spatele lui.
Amandoi am rosit .Eu eram incapabila sa ma misc , pur si simplu, nu puteam pentru ca vroiam sa stam asa pentru totdeauna.
Sasuke sa ridica in genunchi si se uita la mine.Probabil ii ajunsese cat imi simti respiratia calda .
Il priveam putin prostita si eram incapabila sa spun ceva .
-Sakura, eu….tu….mai bine ma duc inapoi jos, imi sopti acesta cu regrete.
-Nu Sasuke, stai, te rog.Acolo nu vei dormi bine, crede-ma.
-Bine, daca tu spui asta…
Si se aseza la loc iar eu m-am intors cu spatele la el , pentru ca , daca mai faceam vreun gest plin de sentimentalisme, probabil ar fi plecat.
Mare mi-a fost mirarea cand bratele lui calde mi-au cuprins mijlocul.Cu o viteza incredibila m-a intors spre el , fortandu-ma sa-l privesc.
-Sasuke-kun , ce faci ?
-Eu ? Fac ceea ce am vrut s-o fac din prima clipa in ca te-am vazut.
-Poftim ?
-Mereu am vrut sa te iau in brate, nu stiu de ce….dintr-un motiv anume pe care nici eu nu-l pot explica.Dar acum…trebuie sa dormim,sunt obosit
-Sasuke ?
-Ce e ?
-De ce……de ce nu ai dormit noaptea trecuta ?
-Pentru ca….un sentiment ciudat imi macina sufletul,dar acum,ca esti aici,m-am linistit.
-Aha…Hai sa dormim, sunt obosita.
-Bine ,bine.
Amandoi ne-am facut comozi din nou pe perna.
Cred ca eram nebuna deoarece m-am strecurat usor in bratele lui iar acesta ma imbratisa …..iar eu care credeam ca o sa ma respinga.
Veni si dimineata.M-am trezit in bratele lui Sasuke.
Deci…nu fusese un vis…chiar adormisem langa el. Dar asta nu inseamna “a dormi cu el” in sensul……stiti voi…acela.Doar am petrecut o noapte imbratisati..atat.
Dormea asa de frumos…incat imi venea sa-l sarut usor…
Mi-am apropiat mana de capul lui,fiind inca in bratele sale, si am incercat sa ii ating parul frumos.
Insa degeaba pentru ca mi-o prinse cu o viteza uimitoare.
-Ce crezi ca faci ?
-Eu..vroiam doar sa…pai..
-Nu mai conteaza…cred ca stiu ce vroiai sa faci…voiai sa-mi atingi parul,nu-i asa ?
Oare cum ghicise atat de usor? Cred ca roseala din obraji ma trada.
-Bine..hai sa ne trezim odata.
-Um…da.Eu ma duc la baie sa ma schimb.
-Bine.Eu ma schimb aici.
Mi-am luat kimono-ul roz care era impaturit frumos pe scaun si am intrat in baie ca sa ma schimb.
Inutil…pentru ca Sasuke ma astepta rezemat de usa cu un zambet smecher.
-Ce e atat de amuzant ?il intreb eu.
-Nici eu nu stiu. Cred ca acest zambet mi-a venit…asa…sau poate pentru ca…am dormit fara vreun tricou sau maieu pe mine iar tu….stand la mine in brate…
-A…da. Te-am intrebat de ce nu vroiai sa te imbraci cu ceva dar aseara erai cam..nu stiu..altfel pentru ca nici nu mi-ai raspuns.
Ce tot indrug aici...nici macar nu il intrebasem asta...eram o mincinoasa..
-Probabil acel sentiment iar s-a trezit in mine ….ca si acum.
-Ce sentiment ?
-Ah…nimic, imi spuse el cu o voce rece dar in acelasi timp privind in alta parte, pe fereastra.
“Cum se simte doamna Sakura dupa o noapte ca asta?”ma intreba vocea mea interioara foarte fericita.
In sfarsit aparuse si ea….dar am facut-o sa taca repede si l-am privit pe Sasuke.Acesta ma fixa cu o privire de gheata.
-Sakura…stii..vreau sa te intreb ceva..
-Spune.Sunt ochi si urechi.
-Bine.
Se apropie din ce in ce mai mult de mine iar eu ma departam..nu stiu de ce dar imi era intr-un fel..”frica” de el atunci cand facea gesturi ca astea.Pana la urma se opri cand fu sigur ca eu nu mai puteam trece de el pentru ca , pur si simplu era aproape lipit de mine.
-Voiam sa te intreb….ce fel de carte ti-a dat Neji ?
-Neji ?Pai….despre istoria satului. De ce ma intrebi ?
-Asa…nu prea ii sta lui in fire sa “suporte”pe cineva…daca ma intelegi.
-Adica e asa ca tine ?
-Ce vrei sa spui cu asta ?
Imediat mi-am pus mana la gura dar Sasuke mi-a dat-o la o parte.
-Asculta,nu stiu ce vrei sa insinuezi cu asta dar eu nu sunt ca “geniul Hyuuga”.
-Geniu Hyuuga ?
-Nu stiai ?El e cel mai inteligent din academie….foarte destept.,un adevarat geniu si un adevarat rival..
-Rival ? Pentru tine ?
-Da……Mai ales ce a facut in ultimele zile….a ajuns pe lista mea neagra…
-De …
Dar nu am terminat de spus ce aveam de spus pentru ca mi-a trimis o privire rece.
De ce trebuia sa se poarte cu mine ca si cand eu eram o anume tinta ?
“Nu e decat un ….nesimtit!”tipa vocea mea interioara.Poate avea dreptate dar…..de ce trebuia sa-i suport eu toate gesturile si privirile reci ?
-Nu conteaza…haide..Kakashi ne asteapta.
-Umm....bine.
Cand am intrat in salon, Naruto manca, Kakashi isi citea cartea cu coperti portocalii iar Taisuku privea intr-un anume punc,pe care numai el il vedea.
-Buna dimineata ! salut eu amabila.
-Buna …spuse Naruto cu gura plina dar nu mai apucase sa mai zica “dimineata” pentru ca se inecase cu portia de ramen si incepu sa tuseasca.
-Buna dimineata !spuse si Taisuku.
-E..daca toti suntem aici ar trebui sa pornim la drum.Haideti,avem mult de mers, zise Kakashi.
-Bine.
Din nou am pornit pe acel drum obositor.Mersesem vreo 6 ore iar eu nu mai imi simteam picioarele.Naruto vazu ca am oboist si nu s-a putut abtine sa nu ma ajute.
-Hei Sakura,daca vrei te duc eu in brate,pari obosita ,imi spuse acesta.
-Nu Naruto, si tu esti obo…dar nu am apucat sa termin pentru ca deja ma aflam in bratele lui puternice .
-Lasa Sakura-chan.Eu nu sunt obosit.
Oare de ce mintea ? Oricine si-ar fi dat seama ca este.Se pare ca Naruto era persoana care nu recunostea nimic.Ma obisnuisem deja cu atitudinea asta.
Pot spune ca tot drumul ,Naruto m-a tinut in brate,rosu la fata dar in acelasi timp foarte fericit.Nu mai avea rost sa obiectez pentru ca ,pur si simplu nu ma auzea.
Dintr-o anume prostie,pe care nu o pot explica, m-am agatat cu mainile de gatul lui si l-am strans in brate,punandu-mi capul pe pieptul lui.Ii auzeam bataile inimii cum accelerau si acest lucru ma facea fericita pentru ca stiam ca cineva ma iubesti,chiar daca nu era cine vroiam eu…..macar atat.
-Naruto,cred ca m-am odihnit destul.Acum poti sa ma pui jos,ii soptesc eu.
Dar Naruto se prefacea ca nu ma aude, ca eu sa stau acolo ..cu el.
-Naruto-kun ?
-D-Da,Sakura-chan.
-Esti bine ? il intreb eu punandu-mi mana firava pe fruntea lui calda.
-N-Normal c-ca…dar nu mai apucase sa zica ceva pentru ca lesinase , probabil de oboseala.
De ce nu ma asculta niciodata ?
-Ah,Naruto,ti-am zis sa ma lasi jos,dar tu te-ai incapatanat,spun eu dandu-i niste chakra ca sa poate sa mai mearga pentru ca era foarte extenuat.
Intr-un final se trezi si ma privi rosu la fata.
-Sakura-chan….de ce mi-ai dat din chakra ta ?
-Ca sa poti merge…esti obosit si numai din cauza mea ,zic eu lasandu-mi privirea in jos.
-Ba nu.Nu e vina ta Sakura-chan.Haide sa mergem .
-Bine,eu nu mai sunt obosita asa ca nu trebuie sa ma mai iei in brate.
-Cum zici tu,Sakura-chan…
Ne-am continuat cu totii drumul lung.Kakashi sensei avea dreptate,chiar era mult de mers,fara indoiala.Tin minte ca mai mersesem inca 2 ore.
Ma uitam la Naruto care era foarte fericit si nu stiam de ce.Kakashi din nou citea…Taisuku se mai uita la peisaje….iar Sasuke,Sasuke era nervos ,fara acel zambet superior,asteptand sa vina odata seara si sa terminam misiunea pentru ca maine,pe la pranz o sa ajungem in Satul ascuns in Nisip.
Incet,incet se intuneca,iar noi nu dadusem de nici o casa,nimic,decat vesnica padure in care umblasem atata timp.
-Copii,trebuie sa ne oprim si sa dormim. Fiecare doarme intr-un cort. , ne anunta Kakashi.
Poate Sasuke nu o sa mai doarma cu mine…..asa ma simteam mai”in apele mele” pentru ca atunci cand era langa mine nu puteam inchide un ochi.
-Avem patru corturi,din pacate, ne anunta Kakashi.
Ohh,nu..speram sa nu doarma cu mine sau poate nu speram pentru ca vroiam sa-l am aproape…Ahhhh..eram foarte confuza.
-Si …Sasuke…stii…,adauga sensei.
-Da da , stiu, Hatake, spuse Sasuke care,in sfarsit se trezise din mutenia aceea absoluta.
-Ce sa stie ? intreba Naruto foarte curios.
-Nu te priveste,rostira cei doi in acelasi timp.
Saracul Naruto…..isi apleca capul in jos,infricosat de vorbele reci ale lor.Eu nu am mai indraznit sa spun nimic , pur si simplu am tacut.I-am ajutat pe baieti sa intinda corturile,apoi fiecare si-a ales cate unul. Imi era intr-un fel teama de ceea ce se poate intampla.
Cand am ajuns inauntru,mi-am lasat rucsacul jos.
-Hei Sakura…stii…si in noaptea asta trebuie sa dorm cu tine, imi sopti Sasuke care tocmai intra in cort.
-Bine…daca Kakashi asa vrea…asa va fi.Sasuke,eu ies putin afara,vreau sa iau aer,ii zic eu.
-Bine.
Am iesit din cort.Era liniste,semn ca ceilalti dormeau.Am pasit usor spre singurul rau in apropiere care nu era decat la 10 pasi de corturi, si m-am asezat pe marginea lui.Licuricii aparura si dansau in jurul meu.Am stat acolo vreo 10 minute si ma gandeam sa plec dar parca eram atrasa de locul acela asa ca m-am gandit sa mai stau putin.Vantul adia usor si imi mangaia suvitele de par roz.
Deodata,aud un zgomot dupa un copac.Am simtit cum eram urmarita de cineva,de foarte mult timp.Repede,am sarit in picioare.
-Cine e acolo ? am intrebat eu.
Dar..inutil pentru ca nu raspunse nimeni.
-Am intrebat cine e acolo.
Tot nimic.M-am apropiat de copac,incet,cu pasi mici, putin speriata de natura situatiei.Cand am vrut sa vad cine e , era sa tip pentru ca ma speriase si imi puse mana la gura ca sa nu fiu auzita de cineva.
-Shhh….sunt eu Sasuke.Nu trebuie sa tipi.
A..deci el era. De ce nu mi-am dat seama mai repede ?
-Sasuke…ce cauti aici ?il intreb eu.
-Pai..eu… esti singura si….daca te ataca cineva eu voi fi aici sa te apar.
Mintea, se vedea pe fata lui de copil nevinovat. Am ridicat o spranceana ca si cum as zice:”Da,da cum sa nu”pe un ton sarcastic.
-Bine,m-ai demascat .Am venit aici ca sa te vad .
-Pe mine ?De ce ?
-Nici eu nu stiu de ce dar…..nu stiu….vreau sa stau cu tine…
-Cu mine ? intreb eu rosind.
Poate ii pasa de mine ?Poate….dar nu prea arata asta…
Nu mai spunea nimic…
-Hei Sasuke-kun !
-Ce ?
-Vrei sa ne plimbam…putin,asa..pe aici pe langa rau.
Ma asteptam sa spuna un “nu” foarte apasat dar nu a zis asta dar nici alceva,decat m-a luat de mana si ne-am indreptat amandoi spre marginea raului sa-l privim.
Razele lunii , jucause, se plimbau prin parul meu redandu-i frumusetea acestuia.Nu stiu de ce dar…mereu cand priveam luna ma simteam mai speciala,parca reinviam.
Am inchis ochii si am savurat momentul.Mana lui Sasuke inca o tinea pe a mea,si foarte strans.
-Sasuke,cred ca ar trebui sa-mi dai drumul..
-Umm..aaa..da,sigur, spuse acesta rosu in obraji.Cred ca trebuie sa ne intoarcem,maine pornim de dimineata.
-Da,asa e.
Ne-am indreptat amandoi spre cort.Eu am adormit repede, nestiind daca Sasuke a dormit langa mine sau altundeva.
Dimineata veni cu razele sale calde.In sfarsit venise ziua in care noi ne terminam misiunea.Dupa ce am mancat putin,ideea lui Naruto desigur, am plecat la drum.Parca nu mai eram asa obosita si chiar ma simteam bine.
Se facuse ora 12 .In sfarsit ajunsesem la intrarea in Satul Ascuns in Nisip.Acolo erau doi gardieni si din primele vorbe pe care ni le-au adresat am inteles ca il cunosteau pe Taisuku si chiar ne astepta sa venim.
Fara nici macar sa spunem ceva, oamenii ne-au invitat in sat si ne-au propus sa dormim acolo.Pana la urma am acceptat cu totii,fiind foarte obositi dupa o misiune unde mai mult am mers decat sa facem alceva.
Seara isi facu aparitia,intr-o rochie de cristale si cerul incepu sa aiba culoare rosiatica.
Am trecut pe hol si l-am auzit pe Kakashi sensei spunandu-i lui Sasuke ca nu mai e nevoie sa doarma cu mine pentru ca se terminase misiunea iar eu eram inafara oricarui pericol.
Am iesit afara sa iau aer. Luna era acum pe cer ,trimitand raze aurii peste tinut.M-am asezat pe acoperis pentru ca de acolo ,peisajul se vedea mai bine.Pot spune ca in satul acesta chiar era frumos.Deodata,simt ca cineva ma urmareste dar nici nu am apucat sa ma intorc si am simtit doua buze suave acoperindu-le pe ale mele intr-un sarut foarte dulce.Nu vazusem pana acum pe nimeni sa sarute cu atata pasiune.
Dar ce tot spun.Era primul meu sarut si chiar foarte tandru.
Ma asteptam sa fie Sasuke dar nu era el. Semana cu Sasuke numai ca avea parul mai scurt si nu avea privirea aceea rece.Chiar zambea.
-Cine esti ?intreb eu.
-Ma numesc Sai.O..si mersi pentru sarut,ai niste buze moi,imi spuse acesta.
Imediat mi-am pus mana la gura,rusinata de ceea ce se intamplase.
-Ne mai vedem,rozalia mea.Esti foarte speciala .Pa! si disparu lasand in urma lui niste norisori.
Cum adica “rozalia mea” ? Chiar intrecuse masura.M-am indreptat repede spre camera mea dar nu am putut adormi asa de repede pentru ca nu puteam sa uit acel sarut si inca aveam mana pe buze.De-abia am putut adormi.
Zorii zilei si faceau aparitia.Am deschis ochii iar primul chip pe care l-am vazut a fost al lui Sasuke. Statea in genunchi si ma privea.
Ce cauta el acolo ?
Totusi , am indraznit sa il intreb pentru ca dorinta de a afla raspunsul era mai presus de orice..
-Umm…Sasuke, ce faci aici ?
-Nu e evident ? Stau …
-A..acum trebuie sa ma trezesc…mai avem putin si trebuie sa plecam in sat,am terminat misiunea.
-Da…poti sa te schimbi,eu ies din camera ta.
-Bine.
M-am imbracat in kimono-ul meu roz si am iesit in salon. Ca de obicei,Naruto manca iar Kakashi citea.Ma puteam obijnui cu aceste lucruri vesnice…
-Buna dimineata ! salut eu.
-Buna dimineata,Sakura-chan !imi spuse Naruto.
-Haideti copii, trebuie sa plecam acasa, misiunea s-a terminat.Faceti-va rucsacurile, luati apa ca sa avem ce bea pe drum.Plecam peste cateva minute.
-Ok, Kakashi sensei.
Exact cum spusese, dupa cateva minute am plecat.Drumul fiind acelasi, era la fel de lung.
Naruto avea dreptate pana la urma , misiunea aceasta fusese plictisitoare , chiar prea plictisitoare. E chiar enervant sa mergi si iar sa mergi….sigur te plictisesti, mai ales daca colegii tai de echipa se cearta intruna. Daca nu as fi fost eu acolo ,probabil s-ar fi ales fiecare cu o bataie zdravana de la celalalt, mai ales saracul Naruto…
Nici nu venise seara , iar noi ne indepartasem mult de Satul Ascuns in Nisip, insa, nu dupa mult timp se auzi un zgomot ,iar toti am tresarit.
Nu credeam ca o sa-l mai intalnesc vreodata , si eu speram asta dar de data aceasta soarta nu a fost de partea mea.
Dintr-un nor de fum aparu Sai, cu acelasi zambet fermecator si parca vrand sa ne opreasca din drum.De fapt nu greseam, chiar asta vroia.
“Iar tipul asta…nu vrea sa te lase in pace ?” rosti si vocea mea interioara.In sfarsit aparuse dar intr-un mod destul de nervos.
-Hei..draga mea rozalie..unde crezi ca pleci ? intreba Sai.
-Cine te crezi ? Mai intai vi si ma saruti iar apoi ma numesti “ rozalia ta” ? Nu o sa scapi asa usor. Am crezut ca nu o sa mai intalnim.
“Iar ai facut-o Sakura!” tipa vocea mea interioara.
Ce sa fac ?Aoleu..nu din nou…am vorbit fara sa imi dau seama ca se afla si ceilalti colegi ai mei.
Cand m-am intors, am vazut privirile stupefiate ale prietenilor mei.
“Imi urasc viata!!“ acestea erau cuvintele ce dansau prin capul meu.
Fara sa imi dau seama, Sai era deja langa mine si ma lua usor de barbie.
-Hei..stii ceva…esti un inger.Nu imi vorbi asa pisicuta mea roza.Tot ce vreau e sa te am.
-Uite ca eu nu simt la fel asa ca lasa-ma in pace.
-Nu prea cred, rozalio.Intr-o buna zi vei fi am mea, iti promit .Voi face totul numai sa fiu langa tine.
Wow, pana acuma nici un baiat nu-mi spusese asta, chiar era foarte convingator iar acest lucru imi dadea fiori in tot corpul.
-Nici macar nu te cunosc bine iar tu deja vrei sa ma ai ? Cred ca nu te simti bine.
-Ca tot veni vorba de cunoscut ………o sa ne cunosteam noi “bine” intr-o zi.
“E un pervers” urla vocea mea interioara.
Avea drepate iar eu nu m-am putut abtine sa nu-i dau o palma .In urma loviturii , Sai isi puse mana incet pe obrazul “ranit” si il mangaie usor.
-Frumoasa si dura….imi place.
Iar uitasem de prietenii mei si m-am uitat la ei.Naruto era dea dreptul ciudat,chakra lui devenea rosie iar niste colti ii aparu .Toti ne-am socat.
-Naruto..te simti bine ?intreb eu cu sfiala insa acesta nu imi raspunse si isi puse toata atentia asupra lui Sai.
-Nenorocitule ,cum poti sa te atingi de Sakura.Daca o vei mai face, te omor chiar acum.
-In sfarsit si-a facut aparitia spiritului Vulpii cu noua cozi….destul de impresionant, murmura Sai.
-Oh nu. Spiritul vulpii va distruge orice. ,tipa Kakashi sensei. Trebuie sa il oprim.
Dar chiar atunci cand sensei se apropie de Naruto, acesta il opri.
-Stati acolo Kakashi sensei. O sa il omor pe acest pervers care a incercat sa se apropie de Sakura si mai ales sa o sarute.
Inainte ca Naruto sa atace, Sai spuse :
-Eu plec de aici. O sa ne mai vedem baieti .. o da ….si rozalia mea frumoasa. Ja ! si dispura intr-un nor de fum.
Imediat m-am apropiat de Naruto iar acesta incepea sa isi revina la normal.Cu o viteza pe care nu mi-am putut-o imagina sa o aiba in starea in care era, s-a apropiat de mine si m-a imbratisat puternic.
-Sakura-chan, daca cineva iti mai face ceva ,promit ca voi fi acolo. Nu voi lasa pe nimeni sa te atinga si sa-si bata joc de tine.
-Multumesc Naruto. Poti sa imi dai drumul acum, cred ca mi-a ajuns pentru azi…
-Da..ai dreptate.
Ne-am oprit cu totii  pe o campie si am inoptat acolo.Sasuke nu mai spunea nimic si observasem ca nu e in apele lui .Dupa un timp , ne-am culcat, stiind ca in ziua urmatoare ,vom fi acasa.
Nu stiu cum dar am adormit pe iarba ,langa Naruto si Sasuke. Sensei era langa un copac si isi citea asa zisa carte vesnica a lui. In acea zi se intamplase prea multe pentru mine si am sperat ca baietii sa nu mai pomeneasca subiectul “Sai” desi ma inselam…acesta era doar inceputul ….

continui dupa..e cam lung dar....asta e  sper sa va placa..aveti mult de citit 

sakura and sasuke love story capitolul noastra misiune,si una aparu bolta cereasca. timp sagetile

43.3KB


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
Capitolul 4 :"O noapte lunga.."

Sagetile de foc invaluiau campia verde unde eu ,Naruto,Sasuke si Kakashi dormeam dusi in tara viselor...
Cand m-am trezit, l-am vazut pe Sasuke cum dormea cu capul pe genunchii mei iar una din mainile lui o tinea strans pe a mea .
Era atat de dulce atunci cand dormea.....
Dupa o vreme , observasem ca Naruto si Kakashi sensei nu erau cu noi.Intr-un final se trezi si Sasuke.
-Buna dimineata ,Sasuke-kun ! Ai dormit bine ? il intreb eu deoarece dormise pe genunchii mei iar eu m-am rusinat imediat.
-Da...am dormit..bine..Hei,unde sunt Naruto si Kakashi ? ma intreba acesta schimband subiectul.
-Nu stiu unde sunt.
-Probabil li s-a intamplat ceva .Haide sa mergem.
Cand Sasuke vru sa se ridice , imediat l-am tras de mana , ca sa-l fac sa se opreasca.Pentru cateva secunde , am ramas asa, iar eu uitandu-ma la el , vrajita de frumusetea lui.
-Umm...Sasuke ?
-.....
-Cred ca nu au patit nimic. Mai asteptam putin, probabil vor veni curand.
-Bine...mai asteptam daca tu crezi ca e bine....
Se aseza din nou pe iarba langa mine, dar nu imi daduse nici acum drumul la mana , dimpotriva, mi-o strangea tare , ca in ziua aceea, atunci cand Kakashi ne-a dat testul acela cu acei clopotei. Din nou simteam acei fiori blanzi, aceea senzatie ,de dragoste...iubire....
Momentul romantic a fost spulberat de tipatul lui Naruto , care s-a format atunci cand a cazut din cauza proviziilor pe care le avea in brate.
Imediat , eu si Sasuke ne-am tras mainile , rosii ca focul.
Ce bine ca Naruto nu vazuse nimic.Nu acelasi lucru pot spune si despre Kakashi sensei care vazuse tot si chicotea.Pot spune ca in tot timpul drumului nu a facut decat sa mai rada incet si sa se uite ba la mine, ba la Sasuke.
Pe la ora 4 dupa-amiaza am ajuns in satul nostru.Naruto topaia de bucurie pentru ca vroia sa manance niste ramen.Am petrecut cu totii pana seara iar apoi Kakshi vru sa plece si sa ne anunte ca peste 2 saptamani vom incepe alte misiuni ajutatoare pentru sat. Pot spune ca ne-a dat si niste exemple.
Toti am "cazut" cand am auzit ca va trebui sa plimbam cainele domnului Hokaghe.
"Deci..din cate vad pot spune ca vor fi cele mai plictisitoare zile din viata noastra, Sakura.." spuse si vocea mea interioara. Avea si dreptate. Plimbatul unui caine chiar ma plictiseste , si foarte mult.
Speram sa nu fie un caine rau.
-Deci , daca peste 2 saptamani vor incepe misiunile , puteti considera aceste zile ca o mini vacanta, ne spuse sensei.
-Serios ? Super !!! tipa si Naruto.
-Bine copii, pa ! Ne mai vedem.
-De acord. La revedere !Noapte buna sensei ! ii zic eu amabila ca de obicei.
-Eu plec. Cred ca m-am plictisit destul pentru astazi, murmura si Sasuke.
-Wow..omule..tu nu poti lua o pauza..macar una mica..unde sa fi si tu "de treaba " si fara sa mai fii asa orgolios ? il intreba Naruto.
Poate avea dreptate...chiar trebuia sa ia si el o pauza.
-Umm...baieti..cred ca si eu plec..s-a facut tarziu .
-Bine Sakura-chan. Vrei sa te conduc ?
-Nu multumesc Naruto. Stiu si singura drumul spre casa.
-Ok....daca tu zici...noapte buna , Sakura-chan !
-Pa, Naruto-kun, Sasuke-kun. Poate ne vedem maine.
Fiecare ne-am indreptat spre casa noastra.Paseam incet, parca vrand sa fac asta mai mereu...
Chiar nu imi ajunsese cat am mers in misiune ?
Am ajuns acasa, am mancat si mi-am facut un dus. Picaturile de apa cadeau incet pe corpul iar la fiecare contact cu apa simteam placerea de a mai sta acolo. Intr-un final am iesit si mi-am pus capul pe perna .Era asa de moale.....incat imediat am adormit.Fusese niste zile grele unde mai mult mersesem...

***
**
*

Capitolul 5: "Este doar un vis sau...realitate...?"

Razele soarelui prevesteau inceputul unei vacante mult asteptate de toti.....ca sa ne antrenam..nu de alceva..
De ce imi era frica sa incep ziua ?
"Penibil Sakura ....penibil....chiar trebuie sa fii asa de ironica ?" comenta si vocea mea interioara.. Uneori..avea dreptate, si chiar in acel moment eram asa cum zicea ea...totusi..si acum regret ca am ascultat-o.
M-am ridicat usor..ducandu-ma cu sfiala la baie.Dupa ce mi-am facut treburile de dimineata si am mancat bine...am iesit afara sa iau aer si sa ma plimb. Aveam nevoie sa imi racoresc pshihicul.
Copacii parca plangeau...poate din cauza vantului...iar frunzele lor mai cadeau..dar nu era toamna...pur si simplu..asa...parca nimeni nu vroia sa le mai vada niciodata si acceptau sa se stinga...
In timp ce mergeam pe alee si admiram in tacere peisajul...l-am zarit pe Naruto .
-Salut, Sakura-chan !
-Buna Naruto !
-Umm....vrei sa vii cu mine sa mancam ceva ...poate niste ramen...
Ma invita undeva sau ce ? In fine..am acceptat pentru ca...pana la urma ..Naruto avea partile lui bune si nu trebuia sa fie respins deoarece avea spiritul Vulpii cu Noua Cozi in el . Acest lucru pentru mine nu exista.......pentru ca tot Naruto e..si fara aceea bestie oribila...
Ce pot spune...cand sunt cu Naruto..nu ma pot abtine sa nu rad .. pentru ca mereu face o boacana mai mare decat el .Nu stiu cum , dar a varsat vasul cu ramen direct pe pantalonii sai. M-a pufnit rasul imediat. Chiar te facea sa te simti bine .Dupa ce am mers cu el acasa sa se schimbe de pantalonii murdari...ne-am dus amandoi sa-l vizitam pe Iruka-sensei.
Am uitat sa mentionez..Iruka fusese profesorul lui Naruto si al celorlalti in Academie..inafara de mine....dar chiar daca nu am fost si eu acolo...il cunoscusem destul de bine .
Ce pot spune.., saracul sensei, cand ne vazuse mai mai sa ne ia in brate. Eu am refuzat pentru ca stiam cum face cand il cuprinde emotiile.
"Cat de mari va-ti facut!" acestea erau vorbele pe care ni le spusese.
Pentru numele lui Dumnezeu....ne vazuse inainte sa mergem in misiune si acum ne ia cu " Vai..cat de mari sunteti..". Oare prostia umana are limite ? Probabil ca da....sau poate nu...
Dupa 2 ore in sfarsit am plecat dar nu inainte sa nu auzim toate acele urari de bine si de grija pe care ni le adresa sensei.
"Penibil.." murmura si vocea mea interioara. De ce trebuie sa dispara atunci cand aveam nevoie de ea. Era singurul lucru care ma putea ajuta in situatia de fata...Mda..viata e cruda..
Pe drum l-am intalnit pe Sasuke..care statea rezemat de un copac..ca de obicei...
"Aha...deci asta e hobby-ul lui ? Sa vorbeasca cu copacii ?" spuse sarcastica vocea mea interioara."Taci din gura acum...." i-am soptit eu in gand.
-Salut, Sasuke-kun ! incerc eu sa fiu amabila...dar inutil..
-Mda...la fel..
-Hei..Sakura-chan te-a salutat politicos iar tu raspunzi ca un nesimtit !
Wow..de cand ii pasa lui Naruto atat de mult ?Probabil de cand aflase de Sai..
Off.. de ce trebuie sa imi amintesc de ala...dupa ce ca se purta ca un pervers acum dansa si prin creierul meu...
-Iar va certati..terminati va rog..va purtati ca niste copilasi mici ! marai eu enervata la culme de comportamentul lor.
-Mda, ai dreptate. Eu plec, ma asteapta Konohamaru ca sa il invat tehnici noi. Ja , Sakura-chan !imi spuse Naruto care nu il mai baga in seamna pe Sasuke .
-Pa Naruto-kun !
Iar ramasesem singuri.. de ce ? De ce mereu se intampla asa ?
-Hei, vrei sa mergem undeva ?
-Poftim ? Stai putin..ceva nu e in regula..tu niciodata nu mai bagat in seama iar acum vrei sa mergem undeva ? il intreb eu socata.
Nu era posibil asa ceva. El niciodata nu m-a bagat in seama.
Cu o viteza incredibila, acum era in spatele meu.
-Ce te face sa crezi asta ? ma intreba cu o raceala profunda.
-Asta cred si punc.
Iar aveam acel curaj si , ca de obicei, decat pentru cateva minute , iar apoi iar ma las moale si lovita de orice cuvant rece de-al lui.
-Spune odata. Vrei sa mergem undeva sau nu ?
-Bine. Unde vrei ?
-Ce-ai zice sa mergem acolo, la malul marii. Pot sa ma relaxez.
-Umm..bine .
Ajunsi acolo, peisajul ne zambea si ne fascina cu fiecare secunda care trecea.
Dintr-un gand nebunesc, m-am dezbrcat de bluza iar Sasuke vazu asta.
-Hei..ce vrei sa faci..pentru Dumnezeu...,spuse acesta intorcandu-se cu spatele la mine ,rosu la fata.
-Ma dezbrac in costumul de baie ca sa inot putin.
-Aaa...am crezut ca..
-Ca ce ?
-Nimic........nimic.. imi raspunse acesta rosu la fata .
Nu l-am mai ascultat si am sarit in apa.Cand plecasem de acasa , hotarasem  sa merg dupa un timp la plaja dar daca il intalnisem pe Naruto...m-am razgantit...si de aceea aveam costumul de baie pe mine.
-Hei Sasuke..vino si tu. Apa e buna.
-Nu mersi. Stau bine si aici.
Dupa cateva minute..cerul capata o culoare gri, semn ca venea o furtuna. Am iesit din apa si m-am imbracat din nou dar degeaba pentru ca ploaia incepuse deja.
-Vino Sakura, haide sa ne adapostim in cabana aceea parasita.
-Bine.
Eram amandoi uzi si ne era frig. Cand am ajuns acolo, Sasuke m-a anuntat ca merge sa ia niste lemne ca sa facem un foc.
Nici acum nu stiu cat am stat sa il astept...clipe..minute..imposibil sa stiu la cat de frig imi era.In sfarsit aparuse cu blestematele alea de lemne si facuse un foc mic.
-Frig..Sasuke...frig...,incercam eu sa zic in timp ce tremuram toata.
-Uite, ia asta pe tine pana imi dau eu hainele jos.
Imi intinse o patura si imediat am pus-o pe mine.
Cum adica sa isi dea hainele jos? Imediat m-am rusinat cand i-am vazut pieptul frumos.
Trecuse ceva timp de cand eram acolo, iar el nu scosese nici un cuvant,si statea cu spatele la mine,imbracat in haine uscate.A spus ca fusese si acasa ca sa le ia.De ce..oare..nu a vrut sa mergem la el decat sa stam aici ?
Sigur planuia ceva...dar ce ?
Daca mai continua asa...innebuneam.

sakura and sasuke love story capitolul :"o noapte foc invaluiau campia verde unde kakashi

24.6KB


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
ssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrr nice , chiar imi place felul tau de a contempla lucrurile in fic ...

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
kikio.luv.sesshomaru
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1479
e prea tare k sa fie adevarat   intelegi nu....a iesit super   nu am ce critica

pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
here we are..ms ca va place

Te rog...spune ceva.Nu e corect.De ce trebuia sa stau in acele clipe acolo, in spatele sau..si sa-i admir frumusetea ? Nici macar nu spuse ceva pana acum..Ma simteam ca o mica vietate dezarmata in fata bestiei care ma masura cu privirile ..insa..Sasuke nu ma privea deloc si nici nu credeam vreodata ca o va face.
Dar..pana la urma..ce eram eu pentru el ? Poate decat o musculita mica care se rotea in jurul luminii, care era el..si fascinata de stralucirea acesteia, facand orice sa se apropie de ea..pana sa-si dea si viata....asa eram eu..un nimic profund...
Parul lui negru ca onixul si spatele sau frumos..parca facut din bronz...orice lucru legat de el era minunat...
Eram indecisa....ce sa fac ? Sa zis ceva ca sa distrug tacerea ce se provocase intre noi sau sa tac ?
Totusi...nu credeam ca el o va face..
-Stii...vroiam sa te intreb ceva...
-Umm....ce ?
-Povesteste-mi despre Sai.. Ce ti-a facut..ce s-a intamplat in timpul misiunii ?
O spusese cu atata hotarare incat am inghitit in sec. In sfarsit...cineva deschise subiectul "Sai"...
I-am povestit , descarcandu-mi sufletul in fata lui, si ..pana la urma...i-am povestit si de sarut....defapt..ce zic aici ? I-am zis tot ce stiam.
Dupa asta...intrase intr-o mutenie absoluta, specifica lui. Gandea profund, iar asta se vedea dupa liniile ce i se crease pe frunte.
-Deci..din cate am inteles, tipul te iubeste.Nu m-as mira sa simti si tu acelasi lucru pentru el, prea l-ai lasat sa te sarute, puteai pur si simplu sa il respingi dar nu ai facut-o. Deci..Sakura..il iubesti , nu ?
Nu am scos nici un cuvant. Tot ceea ce imi spuse fusese prea fatal pentru mine , iar cuvintele m-a patruns mai tare decat o taietura de cutit. Am lasat capul in jos.
-Se pare ca e adevarat ce spun . Exact cum credeam, nu esti decat o fata ca oricare si nu sti decat.....
-BAKA !!! Sasuke esti asa un idiot !!! Nici nu sti ce este dragostea, habar nu ai! Tu nu esti decat un om rece, nici macar nu iubesti ceva pe lumea asta si tu iti spui parerea despre ce este iubirea. Nu intelegi ? Esti decat un cub de gheata fara pic de sentimente.
Ultimele cuvinte le rostisem incet, pentru ca tot curajul pe care il capatam uneori se stingea usor....iar in ultima fraza mai aveam putin din el..
Spusesem niste lucruri oribile, stiam si eu asta. Sasuke se ridica de jos, nervos la culme. Parca sageti de foc trimiteau acum ochii lui negri.
Ma lua incet de umeri si ma impise dureros de perete.
"Ohh..Sasuke e suparat pe mine dar....."
-Baka!! Habar nu ai ce este iubirea.Nu esti decat un.....
Dar nu am mai continuat pentru ca nu mai puteam. Acum buzele mele erau capturate de ale lui , intr-un sarut.
In sfarsit...dupa atata timp....l-am simtit.
Trecuse 1 minut dar noi nu ne oprisem deloc...iar el inchise incet ochii savurand momentul. Imediat am evadat din bratele sale si i-am dat o palma.
-Nu !! Lasa-ma ......
Am fugit cat am putut prin ploaie...ajungand in fata casei.
De ce am facut asta ? Pur si simplu corpul meu reactiona fara voia mea..
"Bravo Sakura...felicitari..de ce naiba trebuia sa pleci ?"izbucni si vocea mea interioara.
"Tu mereu trebuie sa apari in momente nepotrivite...de ce de-abia acum ai ajuns si tu pe aici ? Nu puteai sa ma ajuti mai devreme ? Nu ai vazut ce mi s-a intamplat ?" ma certam eu cu ea.
Dupa multe minute de meditare , in fata casei, stand jos, am simtit o mana calda pe umarul meu iar ploaia parca incetase sa mai cada pe mine dar afara ploua. Cand imi ridic privirea zaresc mai intai o umbrela .Credeam ca e Sasuke asa ca imediat am dat mana la o parte si am inceput sa tip in gura mare ca il urasc si sa ma lase in pace, in acelasi timp plangand si dandu-i niste pumni in piept.
Nu era Sasuke...era Neji care imediat m-a apucat de maine , fortandu-ma sa ma calmez.
-Sakura, ce sa intamplat cu tine ? Ce cauti aici jos si.......de ce ai zis ca ma urasti ?
-Neji....imi pare rau .Am crezut ca esti o alta persoana....sincer, chiar imi pare rau.
-Nu-i nimic. Vino cu mine, e destul de frig.
Mi-a pus din nou mana pe umar si m-a fortat sa ii port geaca pana ajungeam la el acasa, unde era cald si bine.
-Stai aici pana ati aduc un ceai fierbinte ca sa te incalzesti.
-Bine .
Am admirat in tacere camera unde ma aflam.Observasem pe un dulap din lemn, nu prea vechi, niste poze. Le-am privit pe toate. In una era Neji copilas si cu un barbat inalt, cu aceiasi ochi inteligenti ca ai geniului Hyuuga si cu parul negru,lung.Probabil acest om facea parte din clanul lui Neji.
In a doua fotografie..imagine m-a mirat. Era o fetita mica ,frumoasa, aceiasi ochi pe care i-am mentionat si la fotografia de mai devreme si cu parul negru. Era imbracata intr-o rochie frumoasa si alba , purtand in par trandafiri albi si stralucitori . Parca...mai vazusem undeva acest chip....semana cu...Hinata. Se pare ca asa si era. Langa ea era tot Neji, aplaudand. Hinata dansa iar verisorul ei o aclama.
"Se pare ca Neji si Hinata au fost cei mai buni prieteni in copilarie" gandeam eu cu voce tare.
Din pacate, Neji ma auzise.
-Da..asa e, spuse acesta intinzandu-mi ceasca cu ceai.
Incepu sa imi povesteasca multe intamplari din copilaria lui si a Hinatei si sa imi explice dragostea sa pentru dans.
Pot spune ca in aceea seara ma intorsesem acasa la ora 9 iar doica deja innebunise de griji. Nu prea i-am dat atentie si m-am culcat repede , rugandu-ma ca tot ce se intamplase in aceea zi sa fi fost un vis si atat. La cat de obosita eram..somnul deja ma rapise.

sakura and sasuke love story here are..ms place ceva.nu corect.de trebuia stau acele clipe acolo,

27.8KB


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
dragutz chiar este super si e adevarat chiar e a 5-a oara cabd il citesc

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
Razele soarelui isi faceau loc printre nori. Picaturile de ploaie se scurgeau incet de pe firele de iarba. De data aceasta….ceasul ma trezi si fara sa-mi dau seama..l-am aruncat pe geam si l-am stricat.Chiar imi torturasem bietul ceas.
De dimineata, Neji veni la mine si imi propuse sa mergem pana la biblioteca…ca sa-l ajut cu un proiect de-al lui. Spunea ca sunt foarte inteligenta.Baiatul asta chiar ma facea sa rosesc.
Mi-am luat o mica gentuta unde mi-am pus niste caiete ,creioane si carti si am plecat cu Neji. Am mers impreuna , si radeam din orice. Nu stiu cum dar…l-am observat pe Sasuke intr-un copac…ca de obicei..nepasator.
Ohh…nu. Din nou amintirile sarutului de ieri ma apasau. Am incercat sa nu-l bag in seama in timp ce Neji il zari si vorbea cu el diferite chestii.Sasuke ii spuse lui Neji ca vrea sa vina si el la biblioteca…vrea sa caute ceva.Deodata..isi indrepta privirile spre mine si nu mai era atent la ce ii zicea bietul Neji. Geniul Hyuuga observa la cine se uita asa ca repede m-a pins de brat spunand-mi ca intarziem.
M-am uitat din nou la Sasuke..dar acesta imi evita privirea. Ce se intamplase cu el ?
Si de ce Neji reactiona asa ?
Intr-un final ajunsesem in afurisita aia de biblioteca asa ca ne-am apucat de proiect. Imposibil sa-i spun ceva lui Neji pentru ca trebuia sa vorbesc foarte incet asa ca ne-am hotarat sa ne dam biletele ….
La capatul celalalt al mesei era Sasuke care pretindea ca citeste o carte.
Oare credea ca sunt asa de fraiera ? Se uita numai la noi doi si de fiecare data cand eu si Neji faceam schimb de hartiute sau cand baiatul ma atingea….Sasuke se incrunta profound .
Ii pasa ? Oare chiar ii pasa ?
Am incercat sa fiu mai concentrata la ceea ce facem asa ca m-am apucat sa scriu mai multe date dintr-o carte. Il vad pe Neji cum vrea sa-mi trimita un biletel si eu intind mana. In el scria :”Ce zici ? Vrei sa ne ajute si Uchiha la proiect ? Poate va iesi ceva . Du-te tu si invita-l aici .”
Imediat am scris si eu pe o hartiuta raspunsul :”Nu cred ca eu trebuie sa ma duc. Mai bine du-te tu.”
“Dar de ce ? Crede-ma..daca ma duc eu sigur nu va accepta. Nu prea ma “suporta” daca ma intelegi"..veni si raspunsul lui Neji pe un biletel.
M-am lasat batuta. Mi-am inchis cartea si m-am indreptat spre Sasuke care..imediat isi ridica privirea din carte. Ma gandeam sa nu vorbesc..sa nu fac galagie asa ca i-am scris un biletel: “ Sasuke, Neji vrea ca sa il ajuti la un proiect asa cum fac si eu .Te rog, vino langa noi .”Stia ce vroiam sa fac asa ca intinse mana si imi lua biletelul.Citise repede si apoi se uita la mine.Credeam ca va refuza dupa privirea pe care mi-o arunca insa imi dadu si el o hartiuta pe care scria :”Bine.Voi veni sa il ajut…decat Hyuuga ma roaga sau…si tu ?”Nu am mai raspuns asa ca m-am ridicat si i-am facut semn sa vina .
Dupa multe ore in care am lucrat…asa pot sa spun pentru ca eu asta facusem..totusi..era imposibil sa gasesc vreo idee in timp ce Sasuke ma privea cu coada ochiului.Si eu il mai priveam …cand Neji nu era atent..iar uneori  privirile noastre se intalneau.
In acele clipe imi venea sa vorbesc…sa fac galagie. “Pentru Dumnezeu….daca tu nu tipi Sakura atunci o voi face eu..aici..inauntrul tau “ spuse si vocea mea interioara.
Proiectul lui Neji era despre sat asa ca…eu nu prea ma descurcam..pentru ca nu locuisem acolo decat putin..in copilarie…si imi era foarte greu. Sasuke deja terminase si imi intinse foile in care scrisese mii de lucruri. Si eu terminasem asa ca i le-am dat lui Neji. Acesta zambi si imi trimise semnul de “victorie”.Am plecat cu totii din aceea “inchisoare” a tacerii. Cand am ajuns afara am inspirat adanc si am vorbit in sfarsit.
-Ce bine e cand vorbesti. Nu-i asa ,baieti.
-Da da..cum zici tu, veni si replica lui Sasuke. Eu plec..ma doare mana la cat am scris.
-Bine Uchiha, ne vedem maine.Multumesc ca m-ai ajutat la proiect.
-Nici o problema, spuse acesta care se intoarse cu spatele la noi si inainta spre casa sa.
-Umm..pa , Sasuke-kun !
Brusc..se opri din drum si ma privi uimit..dupa care imi zambi .
-Mda..la fel..
De ce zambise asa ? Nici eu nu stiam..doar nu eram el…
Ca de obicei..Neji se oferi sa ma conduca pana acasa. Chiar era un baiat dragut si un prieten bun .Cred ca Sasuke avea dreptate….si pe mine ma durea mana la cat scrisesem.
Cand am ajuns acasa..m-am pus direct in pat si am adormit spre uimirea bietei mele doici.
***
**
*
Capitolul 6 :" Visul"

In aceea noapte nu puteam dormi asa de bine……decat la inceput..in rest am stat treaza gandindu-ma la un singur lucru. Toate cuvintele groaznice pe care i le spusesem lui Sasuke in ziua aceea..in cabana, acum se invarteau prin capul meu si nu imi dadeau pace.
Dupa multa meditare mi-am dat seama cat de oribile erau acele cuvinte pentru cineva mai ales  bietului Sasuke care nu avea parinti….ca si mine de de altfel.
Am hotarat ca de dimineata sa merg la el si sa-mi cer scuze . Dupa acest gand de pace imediat am adormit. Acum eram prin tara viselor.
*
** Visam ca eram in fata usii lui Sasuke si ca ma pregateam sa-i zic ca-mi cer scuze pentru vorbele prostesti din cabana. Usa s-a deschis cu un scartait adanc. Acelasi chip intunecat era in fata mea. Mi-am cerut scuze dar nici nu am mai apucat sa termin ce aveam de zis ca deja el ma trantise in patul sau.
Ce bine ca doar visam ….
Incet imi dadu hainele jos si incepu sa ma sarute peste tot .Chiar daca prima data ziceam ca era un vis frumos..pe parcurs se transformase intr-un cosmar. Parca nu voiam sa fac asta…..si incercam sa scap din bratele sale puternice dar degeaba.
“Nu pleci nicaieri Sakura…tee rog..fii a mea…
“Sasuke….kun….**
*
Repede….am sarit din pat. Realizasem ce a fost in capul meu.
-Doamne…ce am putut visa…nu mai vreau sa mai am cosmarul asta niciodata.
Nici nu imi dadusem seama ca soarele se afla deja pe cer.Prin perdeaua rozalie razele sale faceau forme pe podea. M-am uit la ceas…..8:35……ohoo..cam tarziu.
Dupa acest cosmar m-am gandit sa nu mai imi cer scuze… sa nu se intample ca in visul meu…totusi..Sasuke nu putea fi chiar asa de violent ca in cosmar. Poate nu avea sa faca asta…….dar acum imi era parca frica de el…sa nu-mi faca rau….
Deodata cineva batu la usa.
-Hei Sakura-chan ! Sunt Naruto . Pot sa intru ?
Ahh..era decat Naruto..ce sperietura trasesem..
-Nu Narut…
Nu am mai apucat sa zic nimic….Naruto deja se afla in camera mea . Pentru Dumnezeu..cine ii daduse voie ? Slava Cerului ca macar aveam ceva pe mine…..adica…inafara de lenjeria intima desigur… Eram imbracata intr-o rochita mica si transparenta prin care mi se vedea lenjeria..dar nu tare. Imediat am rosit iar Naruto nu a mai scos nici un cuvant…..
-Sakura..chan….eu…tu…
Mi se parea mie sau el “saliva” la mine ?
-Naruto..baka ce esti..iesi imediat de aici..nimeni nu ti-a dat voie !
-Imi pare rau…te rog…lasa-ma..acum ies !
-Asa sa faci .
M-am schimbat repede si am iesit in salon unde Naruto ma astepta, inca rosu la fata. I-am dat un pumn in cap.
-Auuu…pentru ce a fost asta ?
-Ca sa te inveti minte !
-Imi pare rau…ti-am mai zis…
Si facu o fata de catelus adorabil si nevinovat…
-Ahh..bine bine..te iert.
-Multumesc !
-Deci…..de ce ai venit ?
-Pai..eu am venit ca sa..umm..ca sa…
Modul in care isi ciocnea degetele il dadea de gol..dar si  roseala din obraji.
Se vedea de pe fata lui ce vroia sa zica …”ca sa te vad” adaug eu in gand.
-Off..nu trebuie sa-mi zici de ce..haide sa ne plimbam pe afara...m-am plictisit.
-Ce ? Desigur Sakura-chan !
Ii sclipeau ochii..vedeam asta dar pana la urma era prietenul meu . Totusi…eu spusesem : “ haide sa ne plimbam pe afara “ ??? Infine…asta e..daca am spus-o acum nu mai pot da inapoi spre fericirea lui Naruto.
Am iesit afara si desigur blondul nu ezita sa ma intrebe daca vreau sa merg sa mananc niste ramen cu el. Am acceptat….Ce aveam de pierdut ? Doar de castigat o noua partida de rasete provocate de Naruto si de mine…..pur si simplu asa se intampla mereu.
Seara…Naruto a plecat acasa. Si eu m-am dus dar…pe drum l-am intalnit pe Sasuke. Statea sus…intr-un copac..tacut ca de obicei. Am incercat sa-l evit….si sa sper sa nu ma observe. Treceam incet pe langa copac iar el nu a dat nici un semn de importanta. Am rasuflat usurata si mi-am continuat drumul cand ii aud vocea rece :
-E frumos sa treci pe langa colegul tau de echipa si sa nu-l saluti, Sakura ?
Se pare ca m-a auzit…si nici macar nu facuse vreun gest sau vreo miscare…dar pana la urma ce voiam eu ? Sa nu ma observe ? Ce fraiera eram….cum m-am putut gandi la asa ceva..doar el era un Uchiha si un foarte bun ninja.
-Sasuke..kun…eu…scuze..nu te-am vazut.
Ce bine minteam si nu ma invatase nimeni.
“Te-am invatat eu “ interveni si vocea mea interioara.
In sfarsit o auzeam si pe ea dar nu cu acelasi ton ca de obicei. Acum in vocea sa se gasea frica….chiar una foarte mare.
-Sakura..pe cine crezi ca minti tu aici ? Normal ca m-ai vazut si tot ce ai facut a fost sa ma eviti.
Chiar se pricepea dar nu asa de bine. Uneori tragea concluzii prea repede….mai ales cand vine vorba despre oameni. Totusi , acum a nimerit-o.
-Eu…..plec….
Am incercat sa fug dar el ma prinse de brat.
-Sasuke lasa-ma, nu-mi face din nou rau, te rog.
-Ce tot vorbesti acolo ? Cand ti-am mai facut eu rau ?
Uitasem ca atunci fusese un vis. Acum dragul meu Sasuke ma tinea de maini..destul de dureros, doar ca sa ma linistesc dar acest lucru era imposibil.
-Lasa-ma ! Nu vreau sa te mai vad !
-Pentru numele lui Dumnezeu, Sakura, linisteste-te si spune-mi ce naiba ti-am facut !!
Chiar trebuia sa ridice vocea. Aproape ca a zbierat dar... asta insemna ca nu ii placea faptul ca nu vroiam sa stau langa el ? Nu se stia…
Acum….cum statea in fata mea cu privirea ciudata si cu ochii atintiti in ai mei…imi venea sa plang. Ma aflam in genunchi ca si el..pe trotuarul rece. Cand a vrut sa imi atinga parul i-am dat mana la o parte..imi era frica de el.Cuvintele acelea : “Nu pleci nicaieri Sakura…te rog..fi a mea…” inca se invarteau prin capul meu si nu vroiau sa-mi dea pace.Eram rosie la fata..imaginea lui cu mine..stand unul peste altul si sarutandu-ne aparea in fiecare clipa. Parca si eu ii simt spatele gol care ma acoperea in vis.

sakura and sasuke love story razele soarelui isi faceau loc printre nori. picaturile ploaie scurgeau

53.9KB


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
Mi-am lasat capul in jos..nu mai eram capabila sa zic ceva .Privirea lui ma ardea si parca simteam cum ar vrea sa ma omoare .Nu puteam..nu puteam sa ma misc..decat tremuram.
Dar de ce credeam ca Sasuke va fi asa de rau ca in visul acela ?Probabil eram prea speriata. Nici nu mai imi auzeam vocea interioara care se chinuia sa imi vorbeasca si sa ma linisteasca....sa zic ceva...
Acum nu eram decat eu si cosmarul....realitatea si intamplarea formata de mintea mea prin dragostea pe care i-o purtam lui Sasuke.
Nu am observat cand m-a luat de barbie cu o mana, si cu cealalta imi tinea mainile. Era furios asa ca nu avea sa faca ceva sentimental.
-Nu voi pleca de aici pana nu imi zici de ce naiba de feresti de mine !
Din nou ridicase tonul . Ohoo..si ce tipa la mine. Am inceput sa plang,nu am mai putut rezista. Acum obrajii mei erau si rosii si uzi .Mi-am tras mainile punandu-le inaintea corpului....parca speriata de ceva ,dar chiar eram. L-am privit in ochi dar nu se vedeau bine din cauza unor suvite negre care ii acopereau putin. Vroiam sa-i vad privirea si sa inteleg daca Sasuke era normal sau era bestia din cosmarul meu. I-am dat suvitele la o parte, minunandu-ma cat de moale era parul sau. Ochii lui erau blanzi..fara pic de rautate..urmarindu-mi mainile care ii mangaiau fata. Inca plangeam dar eram mai rosie decat inainte. Pentru mine era o mare bucurie sa-i simt pielea fina .
"Haide Sakura..imbratiseaza-l si cereti scuze ..." imi sopti fiinta din interior.
Am ascultat-o si am sarit in bratele dragului meu Sasuke. De data aceasta plangeam si mai tare.
-Imi pare rau...nu iti voi spune de ce dar...vreu sa-mi cer scuze pentru cuvintele pe care ti le-am spus in ziua aceea in cabana. Am fost o proasta ..stiu..si imi pare rau ,Sasuke. Ma ierti ? Te rog..nu ma uri...., am incercat sa rostesc eu printre valurile de lacrimi.
-....in..cabana ?
-...Da...
Ce bine era sa stau acolo si sa-i simt parfumul dar mai bine nu-l imbratisam pentru ca visul iar ma bantuia...Am inceput sa tremur din nou dar nu am plecat de acolo..nu voiam sa plec..trebuia sa cred ca Sasuke nu era asa....iar ca visele nu pot fi adevarate...M-am oprit din plans si din tremurat cand i-am simtit mainile agatandu-se de mijlocul meu si strangandu-ma in bratele sale.
-..Sakura..a fost vina mea...nu a ta...nu trebuia sa te..sa te..sarut.
-Dar de ce ai facut-o ?
Iar aveam acel curaj si imediat m-am inmuiat.Oare eu intrebasem asta ? Nu trebuia sa o fac dar dorinta de a stii raspunsul era mai presusa decat orice.
-...Nu conteaza de ce am facut-o...poate am vrut sa-ti demonstrez ca stiu ce e iubirea..si stiu cum se face cand iubesti..atat..nimic mai mult...nu-ti face iluzii.
Raspunsul lui m-a intristat. Deci.. facuse asta doar ca sa imi arate ca stie ? Asta insemna ca nu simtea nimic pentru mine..si ca de obicei eu eram un nimic profund..
Am sarit din bratele sale si m-am ridicat , vrand sa plec.
-Sakura...unde te duci ?
-Acasa. Nu vreau sa te mai vad niciodata !
-Dar..dar ce am facut din nou ?
-Lasa-ma.Habar nu ai ce vorbesti !
-Sakura....eu..
-Taci !
Pana la urma avea dreptate..imi faceam iluzii degeaba. Isi lasa capul jos si disparu intr-un nor de fum.M-am gandit sa merg acasa si poate aveam sa uit totul.Mergeam fara sa am vreo destinatie. Picioarele ma purtara singure pana in fata bibliotecii. L-am zarit pe Neji care iesise din cladire cu niste carti in mana.L-am asteptat..nu stiu de ce dar..am facut-o..
-Sakura-chan, ce faci ? Ce...ce s-a intamplat ? De ce esti trista ?
Am sarit in bratele sale si am inceput din nou sa plang.
- Poti sa imi spui orice..voi fi mereu alaturi de tine.
Ohh Neji..tu esti si erai singurul caruia ii pasa asa de mult ..De ce naiba nu m-am indragostit de tine ? Tu macar..tu macar nu erai asa rece ca Sasuke si poate..aveam vreo sansa...dar era prea tarziu.
-Iti voi spune totul.
-Bine. Vino la mine acasa, parintii mei sunt plecati si poti ramane peste noapte daca vrei.
-Bine Neji.
Aveam nevoie sa ma descarc in fata cuiva iar el era persoana potrivita. Era destept si foarte hotarat in tot ce facea..plus atentia pe care mi-o oferea era chiar foarte mare. Stiam din prima zi in care l-am vazut ca ma placea.In orice gest acest lucru era accentuat.
I-am povestit despre Sasuke....despre iubirea ce i-o port si ceea ce se intamplase mai devreme.M-a ascultat in liniste, privindu-ma si stergandu-mi lacrimile de la ochi.Daca cineva ne vedea putea zice ca ne iubim. In lumea de azi, parerile se fac foarte repede.Neji nu era genul de baiat care te-ar lasa la greu de aceea era si este unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut pana acum. Nu pot minti..i-am povestit si de vis. Pur si simplu la final ramase uimit.
Bursc se ridica dupa scaun si se intoarse cu spatele la mine.
-Il iubesti pe Uchiha. Se pare ca am un rival. Dar asta nu inseamna ca nu te voi ajuta, Sakura. Fii sigura ca o voi face.Tu esti foarte importanta pentru mine..mai mult decat orice pe lumea asta.
-Neji....multumesc.
Din cate imi amintesc eu..am adormit pana la 1 noaptea la el si apoi l-am rugat pe Neji sa ma conduca pana acasa. Nici nu trebuia sa o fac..el deja era gata si ma astepta. Pe drum nimeni nu a mai scos nici un cuvant...iar eu parca mi le inghitisem pe toate. Cand am ajuns in fata casei l-am sarutat pe obraz si am fugit inauntru..facandu-i cu mana.
Si in noaptea aceea am avut cosmarul dar mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa il inving si sa cred ca Sasuke nu e asa. A si mers,nu am mai visat nimic urat spre fericirea mea.In sfarsit..sufletul meu era linistit chiar daca..undeva..inauntru se afla un gol format din cauza cuvintelor spuse de el.


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
misto ficul....!foarte romantic...!l-am citit si imi place  mult!continua,te rog!

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 16 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
stii nu ? sunt fan nr 1 [on the other forum] deci normal ca imi place si aici

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
A doua zi m-am trezit de dimineata . Am deschis incet geamul ca sa intre aer proaspat.Soarele parca imi zambea si imediat am simtit mireasma florilor de primavara....Dupa atata ploaie trebuia sa vina si soarele,spre fericirea mea. O observ pe doica ce vorbea cu o femeie inalta, cu parul negru prins intr-un coc si cu un costum de menajera.Hainele sale facea valuri la fiecare miscare iar pe chipul sau firav se zarea un zambet drag si frumos.Dupa infatisare arata ca o femeie in jur de 30 de ani.Totusi..dupa acel zambet parca se ascundea ceva profund. Pana acum nu o mai vazusem niciodata. Era ca un inger picat din cer.
Mi-am facut un dus, m-am imbracat repede si am coborat scarile care ma desparteau de holul cel mare. Am zarit-o pe doica care tocmai intrase in casa.
-Buna dimineata, frumoaso. Te-ai trezit ? ma intreba aceasta.
-Da. Doica....vreau sa te intreb...cine era femeia aceea cu care tocmai ai vorbit ?
-Femeie…? Aaa…te referi la Mika-san ? E doica lui Sasuke Uchiha.
“Ce ?….doica ?”sopti si vocea mea interioara.
Cum ? Sasuke avea....doica ? Stiam si eu ca nu are parinti dar niciodata nu mi-am putut imagina ca poate suporta pe cineva langa el...sau mai bine zis sub acelasi acoperis.Deci…nu era chiar singur.
-Si..sta cu el ?
-Nu chiar. Vine dimineata sa faca curatenie si sa-i pregateasca micul-dejun si apoi seara pleaca la familia sa.
Din cate imi spunea doica se parea ca Sasuke o folosea mai mult pe post de servitoare….nesimtind pentru ea nici un sentiment …..macar respect pentru tot ceea ce facea.Dar ce gandeam eu  ? Sasuke nu putea sa simta nimic …nici o mica placere…era un suflet gol care se hranea cu indiferenta profunda pe care o avea.Totusi..il iubeam si inca il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta.
Mi-am scos aceea femeie din minte si m-am gandit sa o ajut pe doica la cumparaturi..sau mai bine zis sa le fac eu in locul ei…era foarte ocupata si eu , profitand ca sunt in vacanta,am ajutat-o. Am iesit afara si m-am indreptat spre magazine.
Pe drum l-am intalnit pe Neji care tocmai iesea din biblioteca.
De ce mereu ma intalneam cu el ? Cred ca soarta voia asta si nici eu nu imi dadeam seama cata nevoie aveam de el mereu….. era ca un inger pazitor pentru mine..un adevarat prieten iar acest lucru reiese din fiecare gest facut de el pentru mine.
-Buna dimineata Sakura! Eu tocmai am iesit din biblioteca..am returnat niste carti citite. Tu unde mergi acum ?
Mereu acelasi ton bland si acel zambet dulce.
-Ma duc sa cumpar cate ceva .
-Umm…Sakura..pot..pot sa te insotesc ?
Avea obrajii rosii ca focul si privirea si-o atintise in pamant de rusine.
-Desigur.
“Wow..tipul chiar e dragut”. Trebuia repede sa intervina si ea . Nu ?
Imi placea cand il vedeam asa…chiar ma amuza iar in acel moment am chicotit putin. Se uita cam nebun dupa mine  dar eu nu am bagat de seama si l-am tras  pana nu intra intr-o stare de euforie totala. Nu am scos nici un cuvant…..decat ma uitam imprejur sa vad daca gasesc ce voiam sa iau. In timp ce cumparam niste mere , Neji nu se mai uita la mine, toata atentia ii era capturata de niste materiale , niste vualuri roz pentru fete si femei.
Mi-am trecut mana prin fata ochilor lui dar nu reactiona.
-Neji ? Pamantul catre Neji, sunt Sakura..trezirea !!!!
-A..ce ?spuse acesta confuz , tresarind la contactul dintre mana mea cu umarul sau.
-Neji..esti cam euforic in aceasta dimineata . S-a intamplat ceva ?
-Chiar crezi ca sunt euforic ?Poate…nici eu nu stiu de ce. Niciodata nu m-am simtit asa si niciodata nu mi-am dorit sa……
Dar s-a oprit rosu la fata . Ce sa faca ? L-am vazut cum se uita din nou la acele vualuri roz. Chiar erau frumoase si credeam ca si lui ii plac. M-am dus acolo si le-am privit ,atingandu-le.Neji ma urmarea si nu spunea nimic.
-Chiar sunt frumoase…pacat ca nu mai am nici un ban. Poate altadata.
Cred ca vazuse sclipirea din ochii mei in timp ce le admiram.
-Imi pare rau Sakura dar nici eu nu am nici un ban la mine acum. Ti le-as fi luat eu.
-Nu-i nimic Neji. Altadata.
-Bine.
Deja se insera .Soarele incepea sa-si arunce ultimele sageti de foc peste sat. Neji ma opri apucandu-ma de brat si aratandu-mi apusul. Ne-am oprit pret de cateva clipe , admirandu-l si apoi l-am vazut pe Neji care era nelinistit.
-Neji…s-a intamplat ceva ?
-Umm..pai…vrei..vrei sa vii cu mine maine la biblioteca sa citim cate ceva ?
Am ezitat putin la raspuns iar acest lucru cred ca il iritase dar nu am bagat de seama.
-Da..de ce nu ? As vrea sa termin cartea de la tine…mai am cateva pagini.
-Perfect !
Cred ca nici el nu vazuse cand “topaia” in sus de bucurie. Am chicotit incet si apoi l-am linistit .
M-am ridicat si i-am zis ca merg acasa…deja incepea ca cerul sa aiba culoarea onixului.
Am hotarat sa plec si l-am rugat pe Neji sa nu ma mai conduca. Cu greu l-am convins .Nu voiam sa ajunga la mai mult la cat ma privise in aceea zi.
Pe strada eram nelinistita…inima imi batea nebuneste de groaza parca sarindu-mi din piept.
In timp ce mergeam pe vesnicul meu drum ma simteam urmarita. Parca aceea persoana care ma urmarea o mai simtisem odata dar nu eram nici sigura.Imi era teama de ceea ce se putea intampla. Fara sa imi dau seama..deja cineva ma capturase in bratele sale si ma saruta pasional. Nu puteam sa-i vad chipul din cauza intunericului ce se asternuse peste sat. Buzele acestea le cunosteam de undeva…le mai simtisem odata.
Acum imi dadeam seama..era el…Sai. Ce cauta aici ?
“Tipul asta ma scoate din sarite !!” tipa si vocea mea interioara.
-Buna rozalia mea ! Ne intalnim iar. Nu stii cat de mult am asteptat sa iti simt buzele fine.
-Sai ! Ce cauti aici ? Si de ce m-ai sarutat iar ?
-Pentru ca te iubesc pisicuta mea. Nu se vede ?
Ba se vedea…si foarte clar.Si iar incepuse cu chestii dastea ?
“Ce sa-ti povestesc..”
-Lasa-ma acum in pace. Eu ma duc acasa.
-Crezi ca te las sa pleci ?
Nu am mai apucat sa rostesc ceva ca deja ma impinsese intr-un perete si imi ridica piciorul drept..incet… Am rosit si i-am dat o palma. Parca nici nu simtise dar nici eu nu m-am mai putut misca..parca folosea un fel de jutsu..corpul meu era teapan…sprijinit de peretele din spate. Incepu sa ma sarute pe gat intr-un mod destul de pasional si in acelasi timp foarte brutal…parca  vrand asta de mult. Si eu incercam sa scapt din ghearele sale dar era inutil, era foarte putenic si nu puteam face nimic..mai ales ca nu ma puteam misca. In timp ce isi plimba buzele pe langa urechea mea, mi-am recapatat puterile , probabil dintr-un moment de neatentie din partea lui si l-am lovit intre picioare.
-Scuze Sai dar e ultimul lucru la care m-am putut gandi in aceste clipe.
Parca tot nu simtise.
"Tipul asta e facut din jeleu ..sau ce ?" se rasti si ego-ul meu.
Din nefericire se ridica de jos si ma impinse de perete.Am crezut ca din nou va incepe sa ma sarute dar nu se intamplase asta….si din cate avem sa observ..nici nu se mai afla in fata mea.
-Sai ? Unde naiba esti acum ? Vrei sa-ti bati joc de mine iar ?
Nimeni nu raspunse….tot ceea ce auzisem fusese niste geamate de durere din dreapta mea. Mi-am fixat atentia catre acel loc . Acum Sai era la pamant , putin lovit, dar nu destul de brutal..se putea spune ca primise decat o simpla lovitura.
Dar..de la cine ?
Nu imi placea deloc ce era prin jurul meu..intunericul ma facea sa tremur iar picioarele incepu sa mi se inmoaie cand am auzit niste pasi din spatele meu.


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
oh doamne Sai go go 

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
gata..uitati continuarea ..ms narumi 

Simteam ca eram decat eu si intunericul absurd si inspaimantator. Imi era frica de persoana necunoscuta din spatele meu. Pur si simplu imi venea sa ma ascund intr-un coltisor al lumii si sa stau  acolo din cate se intamplasera in ziua aceea.
Vantul batea, copacii isi aplecau crengile intr-o parte si in alta iar sunetele facute de caini se auzeau din toate partile. Nu voiam sa stiu cine era acum langa mine.
M-am uitat in dreapta si l-am vazut pe bietul Sai la pamant,  cu un firicel de sange..scurgandu-se din gura sa...spre gat..si ajungandu-i in haine.
Nu arata deloc bine, iar modul in care isi tinea mana dreapta langa stomac insemna ca nu era decat o ~zgarietura~ minora….era ceva mai grav. Chiar in acel moment imi era mila de el. Imediat m-am dus la Sai si  l-am ajutat sa se ridice de jos. Imi oferi bratul ~sanatos~ , cred ca in mai multa bataie de joc dar nu era asa.
-Sai , esti bine ?
-Da, sunt bine, dar…………
-Ce s-a intamplat ? intreb eu curioasa din cauza atitudinii sale.
-Dar…de ce ma ajuti ? Din cate ti-am facut mai adineuri, nu cred ca merit asta.
Intr-un fel avea dreptate, asa ar fi facut cineva daca era in locul meu , totusi, eu nu eram asa , eram foarte inimoasa si blanda cu oamenii. Imi placea sa ii ajut chiar daca imi erau dusmani . Asa sunt eu si nu vreau sa ma schimb.
-Deoarece esti ranit si vreau sa te ajut. Acum nu mai conteaza ce ai facut mai adineuri.
Ultimele cuvinte mai mai sa le inghit.Parca si acum ii simteam buzele pe gantul meu dar nu stiu din ce motiv cred ca...nu mi-a displacut.
Sigur voiam sa fie alta persoana il locul lui. Voiam sa fie vesnicul baiat cu parul negru si cu ochii de onix..reci... personalitatea sa fiind indiferenta….nimeni altul decat Sasuke Uchiha , iubirea mea vesnica…ratiunea mea.
In timp ce il ajutam pe Sai sa se ridice, parca un oftat adanc se auzi din spatele nostru . Uitasem complet de persoana necunoscuta.
-Cine esti , nenorocitule ? Arata-te !se rasti Sai.
Individul iesi din umbra iar lumina lunii ii arata chipul. In acel moment imi venea sa merg la luna si sa o sarut, in schimb de multumire, pentru ca a luminat. Dar , mai bine nu o facea.
Era el , Sasuke.
Mi-am pus mainile la gura, socata.
-Sasuke…. Ce cauti aici ?
-Nici eu nu stiu. Imi pare rau ca v-am deranjat din momentele voastre romantice.
Era sarcastic ca de obicei….insa, din privirea pe care mi-o aruncase…..mai mult se vedea durerea…~o durere ciudata~ am clasificat-o eu repede.
Cat despre Sai, nu mai scotea nici un cuvant. Era la fel de prostit ca mine , din cauza replicii de mai devreme.
-Tu esti nebun ? Tu credeai ca acelea sunt momente romantice ? Ce idiot….
-Sai….
Imi era frica de reactia pe care o va face Sasuke cand auzise ca Sai il jigni. Ciudat e ca nici nu il mai interesa, si nici nu cred ca auzise ceva. Acum se uita in ochii mei .
-Nici nu stiu ce caut aici .Sai , lovitura o poti uita…din greseala ti-am dat un pumn. Am crezut ca nu o lasi pe Sakura in pace. Imi pare rau de deranj.
-Sasuke…
Dupa ce spuse asta, se intoarse cu spatele si pleca.
"Ohhh….nu…Sakura ?”
*Da , iar apari dupa actiune…nu ?*
"Imi pare rau. Promit ca de data asta o sa te ajut ca sa il impaci pe Sasuke. Promit ! " spuse si vocea mea interioare.
*Sa il impac ? Nici nu cred ca il intereseaza de mine.*
In timp ce eu si vocea mea interioare mai ne aruncam niste vorbe , Sai disparu salutandu-ma .
Nu mai spusese ceva de genu :" La revedere, rozalia mea !" sau : " Pa ,pisicuta mea roz !"
Cred ca ceva il deranjase.
Deja se facea miezul noptii si trebuia sa plec acasa asa ca nu am mai stat pe ganduri si am pornit la drum.
Din nou singura pe drum, aceiasi frica. Iar simteam ca eram urmarita dar… poate era din cauza faptului ca imi era frica de intuneric ? Posibil.
Am inceput sa fug , plangand. Imi amintisem la vorbele lui Sasuke . Chiar crezuse asta ? Credea ca eu si cu Sai….?Nu putea fi real. Trebuia sa fie totul o greseala.
Tot imi era frica pe strada si mai era mult pana ajungeam acasa. Totusi, nu credeam ca voi ajunge asa greu…dar asa a fost…se pare ca nu scapasem de necaz .
Individul care ma urmarea, de data asta nu mai era Sai care plecase de mult timp.Vantul incepu sa bata din nou dar de data asta cu mai multa forta incat am simtit cum frigul incepe sa ma infasoare. Si mai era mult pana acasa.
Deodata, aud un zgomot puternic provocat de o cutie cazuta pe jos din cauza vantului. Dar pot spune ca la impactul obiectului cu pamantul, am si tipat de s-a auzit in toata Konoha.
De frig si de frica am cazut jos, in genunchi , langa o casa , jos . Ochii mei nu se abtinusera sa varse lacrimi amare….asa ca am inceput sa plang.
Deodata, incepu sa ploua cu tunete. Asta mai lipsea in atmosfera,plus ca mie imi era si frica de tunete , mereu mi-a fost si mereu imi va fi , chiar si in ziua de astazi imi e.
Zgomotele puternice ale cerului isi incepura cantecul ingrozitor . La fiecare sunet , cate un tipat de-al meu se auzea pe langa el . Ma miram ca nu auzise numeni cum tipam acolo jos.
Iar aud niste pasi venind spre mine .Uram cand se intampla asta .Pur si simplu imi uram viata…uram ca existam si ca exist .


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
sper ca va place  .

_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 16 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
e super ficul...gambate!!! succes,colega!

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 16 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
of S--Sakura   saracutza,   ....suoer ficu

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
gata..livrare speciala pentru voi...continuarea   

Nu stiu ce se mai intamplase in seara aceea. Imi amintesc doar ca m-am trezit intr-un loc necunoscut mie . Ma aflam intr-o camera luminata, cu peretii albi si mobila neagra.Modul in care culorile se imbibau imi dadeau fiori in tot corpul.
-Deci, te-ai trezit. Am crezut ca nu o vei mai face.
Cum de nu observasem ca Neji statea pe scaun ? Deci , ma aflam la el in camera .M-am bucurat enorm ca era acolo. Macar stiam ca unul dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt acolo sa ma ajute.
-Neji... Ma..ma bucur sa te vad.
Nu m-am putut abtine , asa ca am dat drumul lacrimilor sa iasa din ochii mei.Satenul, vazand asta se apropie de mine si ma lua in brate.
-Mi-am facut griji pentru tine. Cand te-am gasit jos, lesinata, am crezut ca ai murit.
Nu voiam sa ii spun ca ma sufoca cu totul..ca sa nu il supar. Doamne…ce ma stragea in brate…
-Neji…..
Din nou o mie de lacrimi iesira din ochii mei verzi ..udandu-i umarul prietenului meu ..
I-am povestit  tot ceea ce se intamplase in seara trecuta,totusi cu greu deoarece atunci cand rosteam un cuvant mai aveam putin si il inghiteam cu totul, apoi simteam ca am noduri in gat. Neji asculta tacut si calm, insa stiam ca in acele momente se gandea intens.
Trecusera 2 ore , iar dupa am plecat acasa. Neji ma asigura ca doica stia de ce am lipsit, insa in alt mod. Nu credeam vreodata ca el poate sa si minta. I-a spus doicii ca eu am vrut sa dorm la el si sa ne distram cu mai multi prieteni. Satenul  trebuia sa plece la biblioteca asa ca ne-am despartit la un moment dat pe drum, fiecare ducandu-se in alta parte.Chiar inainte sa il salut, ma lua in brate , ca un adevarat prieten.
-Promit ca nu voi mai lasa pe nimeni sa te supere. Daca ai nevoie de mine stii unde ma gasesti.
Toate aceste cuvinte mi le rostira la ureche.
Cum adica ..:”sti unde ma gasesti..”Sincer, habar nu aveam unde putea fi acel loc.L-am salutat si am plecat, inca uimita de gestul pe care il facu.
Eram fericita ca ma "descarcasem" in sfarsit .In timp ce ma plimbam linistita pe strazile satului, nu stiu cum dar ajunsesem in padure. Oare ce era rau daca ma relaxam putin ? Absolut nimic. Intru intr-un luminis si gasesc acolo mii de flori multicolore frumos brodate pe campia verde.
-Ce frumos…
Imi venea sa le culeg pe toate. Nu m-am putut abtine si am inceput sa iau una cate una facand un buchet pe care ma gandeam sa il duc doicii, in semn de scuze. Parca intrasem intr-un vis placut dar acesta fu distrus de un zgomot dupa un tufis, care ma facu sa ma trezesc la realitate. Nu puteam sa stau acolo si sa sper ca nu sunt in pericol. Pana la urma eram ninja sau decat o fetita speriata ?
M-am indreptat in locul cu pricina si am vazut cum cineva se antrena.
“ Ce misterios…ador chestiile astea “ veni replica si vocii mele interioare care pana atunci intrase in tacere.
*Nu poti tace si tu putin ? *
“Nu ti se pare ca am tacut prea mult ? “
Mda..ca de obicei, gasea raspuns la orice si mereu te incurca. Avea si dreptate.
Nu reuseam a distinge bine cine putea fi persoana necunoscuta deoarece era imbracata in negru si nu se intelegea prea bine. Insa….parul sau…cunosteam aceea frizura, acel par negru si moale..
Nu cumva….putea sa fie o prostie..dar..nu cumva era Sasuke ? Dupa cateva minute de studiere , mi-am dat seama ca aveam dreptate, chiar era Sasuke.Iar se antrena ? Deci, de aceea era printre cei mai buni.
M-am ascuns bine ca sa nu mai vada si l-am privit cum se antrena.Din neatentie, in timp ce arunca niste kunai-uri..unul l-a zgariat la deget.Imi venea sa ma duc la el si sa il ajut, sa il vindec insa daca o faceam imi era frica sa nu zica ca sunt decat o fetita razgaiata, asa ca am stat la locul meu printre frunzele tufisului.
Gestul pe care il facu deja imi inmuiase picioarele. Isi linse dara de sange de la deget , ca un mic pisoi, dar in acelasi timp , foarte senzual , de parca stia ca il urmaresc si voia sa isi bata joc de mine.Dupa o pauza de 2 minute, in care isi :”aranja” micuta zgarietura, isi continua antrenamentul.
“Ohh..Sasuke..iubirea mea, habar nu ai cat am stat si te-am privit, ti-am vazut miscarile bruste dar in acelasi timp gratioase, pline de dorinta. Ma uitam prostita si vrajita la tine , de parca ma luase valul si ma inecam incet incet. Habar nu ai tu cat am suferit dar nu numai eu , cat si inima mea , dar si vocea mea interioara…atunci cand te raneai din cauza armelor pe care le foloseai. Nici acum nu inteleg de ce..de ce faceai gesturile senzuale cand le vindecai ..si mai ales..de ce in moduri atat de sentimenale, incat parca cineva imi taie picioarele iar inima mea innebunea.Stiai ca eram acolo si ca te priveam ..ca te voiam  ..voiam sa te sarut si sa te simt ?? Daca asa era ,atunci trebuia sa intru in pamant de rusine. Din cauza ta obrajii mei ardeau, de parca cineva ii vopsise in rosu ..erau colorati mai rau decat apusul…..din cauza ta”.
Dupa 2 ore de antrenamente, pe care nu credeam ca le voi putea uita vreodata, Sasuke isi stranse armele si pleca acasa. Cred ca si eu trebuia sa fac acelasi lucru, era deja ora 1 dupa- amiaza iar in ziua aceea trebuia sa o ajut pe doica la facut mancare,….si asa proviziile pe care imi spuse sa le cumpar ziua trecuta, nici nu mai erau, asa ca trebuia sa ma duc o fuga si la magazine. Dar cum puteam eu merge pe strada cu obrajii asa de rosii ? Inca nu se schimbasera iar imaginea lui Sasuke imi ramanea in minte intruna.
Pana la urma am plecat la magazine apoi m-am indreptat spre casa, unde trebuia sa ii explic doicii ca imi pare rau ca nu i-am zis de petrecerea lui Neji…desigur..o minciuna…
Spre fericirea mea, doica ma credea mereu .

parca in poveste sunt alta persoana..nu ?    ja si sper sa va placa :P


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
e superrr....continua,te rog!sper ca am sa-l pot posta si eu,cat de curand,pe al meu...adica,continuarea...nu mai stiu sa vorbesc

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
Soarele isi incepu intrarea pe cerul azuriu si dulce al diminetii, acoperind satul cu valuri de raze aurii si calde .Toti oamenii isi deschideau incet ochii, vrand sa ramane pentru totdeuna in tara viselor,iar asta imi doream si eu. Insa, ca de obicei, nu ceasul ma trezii, ci de data aceasta telefonul. Ridic incet receptorul, cu cea mai mare lene din lume care imi adusese aminte de bunul si plictisitul meu prieten Shikamaru. Mare mi-a fost bucuria sa ii aud vocea timida si firava a dragei mele prietene ,Hinata. Nu o mai vazusem de mult, iar de vorbit cu ea...trecuse parca o vesnicie si tot din cauza mea...ca eram o idioata indragostita, un copilas firav care incearca sa devina puternic purtand masca de ninja.
-Buna dimineata Sakura.
-Salut Hinata. Imi pare rau ca nu am mai vorbit zilele astea dar...err..sa spunem ca am fost cu capul in nori .
Un chicotit al Hinatei se auzi care ma facu sa zambesc.Stia….
-Cred ca stii de ce....cu capul in nori..nu ?
-Da.
Ca de obicei, ma cunostea mai bine decat ma cunosteam eu .
-Deci...ce vrei sa facem azi ? o intreb eu.
-Chiar aici voiam sa si ajung.Deci...ai vrea sa vi cu mine sa culegeam niste ierburi medicinale din padure si...poate ne mai si limpezim mintile..nu ?
Ultimele cuvinte le accentua, desigur ca eu stiam de ce. Si eu dar si ea eram doua fete indragostite de doi baieti..ciudati..sa zic asa, dusi cu mintea pe Pluto, alaturi de noi...ca doar nu eram exceptii.In timp ce Hinata imi mai povestea la telefon ce facuse in zilele in care nu ne mai vazusem , eu incercam sa ma decid cu ce sa ma imbrac. Cand am deschis dulapul, toate hainele cazura pe mine. Chiar asa de neordonata eram ? Poate.Totusi, si acum ii multumesc lenii mele absolute ca nu a facut curatenie in dulap, caci gasisem o rochita frumoasa, roza , cu niste fundite la mijloc, si impodobita cu petale albe de flori. Una din rochiile mele preferate si pe care nu as fi gasit-o daca era ordine.
-Ia ghici ce am gasit in dulap ?
-Hmm...spune, sincer nu stiu.
-O rochita frumoasa, o s-o port azi .
-Super. Atunci ma imbrac si eu cu una albastra.
Parca eram doua adolescente,si  nu doar niste fete. Insa mie imi placea sa ma imbrac frumos,  nu sofisticat.Dupa alte discutii de :"moda" cu Hinata, am inchis si apoi m-am imbracat.Cu graba am ajuns jos, si sa mai precizez ca m-am impiedicat de scari ? Si asa o faceam la ce viteza aveam . Am mancat in graba ce imi pusese doica pe farfurie si am iesit din casa, desigur,uitand si ce mancasem . Nici eu nu stiam de ce ma grabeam . Totusi, topaiam peste tot de fericire, parca in ziua aceea eram libera si nu voiam sa ma prefac iar a : fetita indragostita. In timp ce saream in sus de bucurie si fredonam un cantec stupid, l-am intalnit pe Naruto . Nu prea era fericit si asta se vedea dupa fata sa.In aceea postura arata de parca vazuse o fantoma.
-Buna...Naruto ?...ce e cu tine azi ?
-Salut Sakura-chan ! Ummm....sunt...
-Ce ?
-...MORT DE PLICTISEALA !!!!!!!!!
Si eu care credeam ca i se intamplase ceva....
"Ce aiurit. Tot la vorba lui Sasuke ajungem ! "
*Poti sa taci din gura ?? Nu vreau sa imi strice nimeni ziua asta !!*
"Mda..cum zici tu "
-Geez Naruto. Daca atat ai de zis eu plec in padure la Hinata ca ma asteapta.Pa !
Deci, ma oprisem sa il salut si el..imi zise ceva absolut inutil.M-am intors cu spatele la el si am plecat.
-Stai Sakura-chan ! As putea…as putea sa vin si eu ? Ma plictisesc…
M-am oprit din mers si m-am gandit cateva minute bune. Poate daca venea si Naruto, ii faceam un bine Hinatei si poate cei doi aveau sa se vada mai des…dar..imi era frica ca Naruto sa nu pomeneasca de Sasuke, nu voiam sa imi strice ziua….Nici nu observasem cum blondul se puse in genunchi in fata mea si se ruga cu niste ochi de catelus nevinovat.
-Te rog Sakura-chan .....
-Of bine. Vino cu mine atunci .
-Da !!!! Mai intai ma duc acasa sa aduc niste ramen . Ne vedem in padure . Ja !
-...umm...ja...
Zici ca intrase in priza cand vazuse ca l-am lasat.Infine, mi-am continuat drumul catre padure, sperand ca sa nu fi intarziat.In brate aveam si niste reviste pe care voiam sa i le arat Hinatei, desigur daca ma observa …… daca venea si Naruto, era pe alta planeta …aceasi pe care o vizitez si eu atuci cand il vad pe Sasuke…..
In timp ce fugeam m-am lovit de o persoana si am cazut jos, toate cartile imprastiinduse pe pamant.
-Imi pare rau ca nu v-am …vazut. Neji ?
-Au…capul meu…Sakura ?
Imediat ma afla in picioara,multumita satenului care avusese grija de asta.
-Esti bine ?
Mi se parea mie sau lua totul cam in serios cu cazatura ? Acum asa mangaindu-ma pe obraz si lunadu-ma de mana, facandu-si griji pentru mine….imi dadea fiori dar nici nu observasem ca aveam obraji rosii.
-Nici o grja Neji, sunt bine .
-Ma bucur de asta.Unde mergeai ?
-La Hinata.Eu, ea si Naruto ne vom plimba prin padure,vom aduna ierburi si voi face un mic picnic.Vrei sa vii si tu ?
Macar daca venea Neji ma distram si eu putin…..el mereu ma facea fericita.
-Suna grozav. Eu din pacate ma duc la biblioteca , trebuie sa fac ceva legat de un concurs si nu prea am timp, dar vorbim la telefon, bine ?
-….umm…..bine Neji. Eu trebuie sa plec. Ja!
-Ja, Sakura !Sa ai grija de tine.
-Nici o grija…o sa am.
“Of baiatul asta…e topit dupa tine”
*Eeee. Nu am ce-i face.*
Iar ma apucase alergatul. Parca imi pasa daca ma mai loveam de cineva din nou.
Spre fericirea mea, nu se mai intamplase asta.
Dupa vreo 10 minute de alergat, am ajuns in sfarsit . Natura parca se juca cu mine atunci cand am pasit in padure. Un fluturas se apropie incet si facu cateva piluete gratioase.Era asa de dragalas,avand aripile pictate in rosu inchis.Ma simteam vrajita de peisaj , de mirosul florilor, de cantecele pasarilor, de adierea calda si delicate a vantului….Parca ma aflam intr-un tablou plin de culori vii ce straluceau la atingerea cu lumina.
Trezirea mea din vis fu cauzata de un chicotit…unul destul de familiar.
Ma intorc si o vad pe draga mea prietena cum vorbea cu Naruto, rosie toata ca un mar, dar in acelasi timp vesela, deoarece blondul mereu o facea sa rada,ca si pe mine.
M-am indreptat spre ei incet ca sa nu stric momentul si i-am salutat atunci cand in sfarsit ma observasera.I-am facut cu ochiul Hinatei si biata de ea si-a dat seama de ce…din cauza blondului care o privea intr-un fel timid.Avea si de ce. In rochia aceea albastra si cu parul prins in coc, arata ca o printesa,una din basme.Eu insa eram mai copilaroasa deoarece aveam parul prins in doua pletute, lasand cateva fire rebele sa imi cada pe langa chip.
In timp ce discutam si mancam cate o portie de ramen, blondul ma intrista printr-o prostie ,pe  care prietena mea a remarcat-o repede.
-Hei ! Ce bine e cu voi fetelor. Nu la fel ca si cu Sasuke. Ala e un necioplit.
Nu ca nu avea dreptate dar, imi adusese aminte de el. Imediat mi-am lasat privirea jos, pe chipul meu observandu-se o urma de tristete.Nici in ziua aceea nu puteam scapa de el.
Imediat Hinata schimba subiectul.
-Nu vreti sa ne plimbam putin. Natura e minunata.
-Buna idee Hianta ! exclama blondul.
-Eu nu vreau. Mai stau aici putin.
Prietenii mei aprobara din cap si inaintara pe o alee plina de flori frumos colorate. Intr-un fel, voiam ca macar Hinata sa fie fericita la termenul :”iubire” deoarece eu nu puteam, iubirea mea pentru Sasuke era enorma insa invers…..nul…nici un sentiment, decat o simpla prietenie sau nici macar asta .
Ii observ pe cei doi, foarte apropiati, fericiti, toata atentia lor fiind captata de multi fluturi care ii inconjurau.Ma simteam cam in plus prin acea atmosfera iar iubirea era prin aer.
Deodata , un iepuras micut si alb se apropie de mine.
-Salut micutule. Ce dragut esti !
Nu stiu cum dar, parca voia sa imi arate ceva , de aceea l-am urmarit. Mergea ce mergea si cand vedea ca ma opresc , se oprea si el, uitandu-se la mine cu ochii sai blanzi, implorandu-ma sa il urmez. M-am trezit intr-un loc necunoscut, unde natura isi accentua mai mult frumusetea.
Iepurasul se opri si disparu. Parca fusese un mesager sau ceva de genu.In fata mea era un copac mare cu flori roz si catifelate.Ridic incet privirea si ceea ce vazusem imi inmuiase cu totul picioarele. Par negru, ochi reci, privire infricosatoare…dar in acelasi timp persoana pe care o iubeam .
“Opa..e Sasuke…asa mai merge fato …du-te si saluta-l “
*Esti nebuna ? Cum sa fac asta ? Nu vezi ca am amutit cand l-am vazut ?*
“Off….haide….saluta-l si gata ! Nu am zis sa il saruti….”
Nu stiu cum dar imi ascultasem vocea interioara.
*Obrajii mei vor innebuni !!! *
Am pasit incet , sperand sa nu ma fi observat…dar pana la urma….cat de prost putea fi sa nu ma observe ? Raspuns negativ, el era super destept si sigur isi daduse seama ca eram acolo. M-am agat cu mainile de trunchiul copacului, parca vrand sa il imbratisez si m-am  uitat la el.
-Sasuke….kun…
-Sakura…Ce cauti aici ?
-Eu doar…eu…
De data asta nu avea nici o urma de raceala in voce…si spre uimirea mea era de-a dreptul mirat , nici nu ma observase pana atunci.
-Eu doar ma plimbam, si din greseala am ajuns aici….si…
-Si m-ai gasit. Am inteles.
-Vrei sa spui ca nu m-ai observat deloc ?
Nu imi raspunsese , iar asta insemna ca aveam dreptate, habar nu avusese ca fusesem acolo.Ofta si cobora langa mine.
-As vrea…sa discutam putin..Sakura…
Sa discutam ? Inima mea innebunise cand auzise asta…
Ne-am asezat amandoi pe iarba verde , la umbra copacului ,insa nimeni nu deschidea nici un subiect, pana o facusem eu, deoarece innebuneam daca mai continua asa cu linistea .Imi era si frica sa respire in prezenta sa, imi era frica ca inima mea sa fie auzita de el, deoarece batea nebuneste.
-Si..Sasuke-kun..ce faceai aici ?
-Stateam si ma gandeam.
Oare la ce ? Simteam ca il macina ceva si asta se vedea dupa privirea sa.
-La..ce?
Nu imi raspunse imediat, doar isi intoarse privirea spre mine.
-Tie chiar ….tie chiar ii place sa dormi la baieti ? Am crezut ca esti altfel….
-Cum ? Cum adica sa dormn la baieti ? Ce e asta Sasuke ?
Aratam de parca cineva ma calcase pe coada, eram nervoasa pe ceea ce spusese…
-Nu intelegi. Sai…Neji…cine urmeaza sa iti mai cada in plasa ? I-ai innebunit Sakura !!!
Se rasti la mine, si se vedea pe fata lui ca era nervos.M-am inmuiat repede, lasand privirea in jos. El credea ca ii iubesc pe cei doi dar, nu era adevarat. Doar faptul ca Sai ma tot saruta iar Neji isi facea atatea griji pentru mine…aici nu era vina mea… nu eu voiam…
-Eu…Sasuke-kun.., nu eu am vrut asta doar ca..nu e vina mea..doar ca…eu pe tine ..eu…
*Ce fac aici ? Sunt nebuna ? Nu pot  sa imi dezvalui sentimentele…..nu inca…*
“Ba da Sakura . Spune in continuare, nu te opri !!”
-Sasuke ..eu…
Pe langa cuvintele inutile pe care le spuneam, care mai mult pareau decat o balbaiala….un sir de lacrimi reci incepu sa imi curga pe obraji…
-Voiam sa iti spun Sasuke ca eu….pe tine….de mult…de cand te-am vazut…eu...
De ce spuneam astea ? Nici nu voiam. Parca corpul meu era controlat de alcineva,  nu de mine.
Acel :"eu eu eu eu...."ma innebunea .
Nu am mai apucat sa zic ceva deoarece inima incepu sa bata nebuneste atunci cand mainile sale imi ridica incet fata .
-Sasuke…
-Acum taci . Nu te inteleg deloc. Ce e acum in mintea ta ?  Spune ! Imaginea ta imi tulbura sufletul . De ce ? Ce mi-ai facut ? Ce fel de jutsu folosesti ?
-umm..…..
Nu imi venea sa cred . El spusese asta ? Imposibil. Dar fusese asa de senzual si de romantic.Voiam sa ii raspund la intrebare dar buzele mele nu mai puteam zice ceva deoarece ale lui mi le capturara intr-un sarut dulce, unul dorit de amandoi si unul pe care nu il voi putea uita niciodata.Ma saruta si felul in care tremura in bratele mele insemna ca nu era asa de rece cum credeam ,ci si timid.Totusi,el rupse sarutul, visul…....atunci cand observa ca nu se mai putea tine pe picioare..
-Imi pare rau. A fost o greseala.
-O..greseala ? Sasuke…
-Trebuie sa plec. Pa !
Si disparu lasandu-ma cu ochii in soare. Nu imi venea sa cred. De ce facea asta ? Chiar voia sa imi distruga sufletul si sa ma faca nefericita ?
Nu mai intelegeam nimic. M-am ridicat de jos si m-am indreptat spre casa.
Asa se termina si ziua aceea, unde inima mai avea putin si imi iesea din piept.

uitati si continuarea...next chapter :"Chiar totul revine la normal..Sasuke ?"


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
e superb...il ador...ador faza cu sarutul eee..sunt mai romantica de felul meu continua

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
hopa am pierdut putin ...asa ...si mie mi-a placut sarutul wow sa vina sarutul de la sasuke wow wow ...

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
pisicutzamika
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
mai mikaru da nu ai mai postat de atata timp...vad ca la celelate ai mai postat...dc nu continui??.....vreau continuare cat mai repede....e su[er ficul tau ...ai spus numele urmatotului capitol da nu ai spus cand ai de gand sa postezi

sakura and sasuke love story mai mikaru mai postat atata timp...vad celelate mai continuare cat mai

15.6KB


_______________________________________
pisy

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
mikaru (sunt noua pe aici , noi doua ne cunoastem) am citit toate cap postate pan akum si pot sati sp sincer kmi place ai de toate pt a face k ficul tau sa fie unul reusit: descriere, dialog imbinat q naratiunea , actiune interesanta si nici nu ai prea multe greseli de tastare.
Spor la scris in continuare si nu ne lasa prea mult sa ast

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
asa...scz ca am intarziat dar am scuze [sper ca sunt bune :lol: :temele, tezele ( unde am luat note....bune sa zic), si nu prea am avut inspiratie
a si am schimbat si numele urmatorului capitol ca mi-au venit alte idei mai perverse :lol:

next chapter : " Ceva anormal"

O noua zi in Satul Ascuns intre Frunze, una care vestea inceputul misiunilor ajutatoare pentru sat. Numai cand ma gandeam , ma apuca ameteala. Nici atunci nu uitasem replica senseiului :”….sa plimbati cainele domnului Hokage…”…..perfect. Arunc privirea la ceas….5:55 dimineata….
Uitasem, pur si simplu uitasem ca mica vacanta se terminase. Fusese prea agitata si probabil de aceea. Voiam sa dorm pentru totdeuna asa ca mi-am pus perna peste cap.Dupa cinci minute blestematul ceas suna. Doica avusese grija de tot. Hainele mele erau frumos aranjate pe scaun si ceasul isi facu datoria, ca eu una uitasem de el .Pana la urma m-am ridicat cu greu din patul moale la care inca mai visam .Cu graba m-am pregatit pentru noua zi. De-abia asteptam ,voiam sa mai aud minciunile senseiului legat de intarzierea lui vesnica si sa rad la micile nazbatii ale lui Naruto.Spre fericirea mea, totul era gata si la timp. Mi-am facut repede un coc , lasand doua suvite libere pe langa fata, mi-am luat micul rucsac si am plecat. Pe drum l-am intalnit pe Naruto, care era char treaz, ceva cam anormal la cat de obosit e mereu.
-Buna dimineata Naruto !
-Buna Sakura-chan ! Mergem ?
-Acum. Apropo , te-ai culcat devreme aseara ?
-Nu. Imi permiti sa iti iau rucsacul…sa nu fie greu pentru tine….
Nu am mai putut zice :da sau nu pentru ca el deja mi-l luase  cu un zambet "infricosator" pentru mine, sa zic asa.Ceva sigur nu era in regula cu el, mai mult ca sigur.
Pe tot drumul am incercat sa nu intru in acest subiect, insa prietenul meu era foarte fericit. In acel moment o idee prosteasca mi-a venit in minte. Poate……avea legatura cu Hinata ?...Intr-un singur mod puteam afla…..sa ma intalnesc cu prietena mea si sa vad cum se simte si ea.
Dupa ceva timp am ajuns la locul intalnirii. Acolo era si Sasuke, care se uita plictisit prin jur.Ca de obicei Kakashi sensei nu venise inca.
-Buna dimineata Sasuke-kun !
-Neata' Sasuke !
-Mda…
Nici nu merita. Pur si simplu nu trebuia sa il salut. Se parea ca uitase totul, tot ce se intamplase cu noi ziua trecuta. M-am uitat la el. Imi evita privirea intr-un mod insuportabil.
"E un nesimtit !!" intervene si vocea mea interioara.
M-am decis sa nu mai imi pese de el ca si asa nici lui nu ii pasa de sentimentele mele.
Dupa 2 ore unde fiecare statea in coltul lui si astepta, venise si Kakashi sensei.
-Buna !
Cum indraznea sa zica :" buna" dupa ce ne facuse sa asteptam atat ?!
-Ati intarziat Kakashi sensei !!!
Naruto nu s-a putut abtine si cred ca si eu trebuia sa ii urmez exemplul.
Nu mai trebuia sa il intrebam de ce a lipsit asa ca am trecut direct la subiect.
-Deci…ne apucam odata de misiunile alea ajutatoare pentru sat ?
-Da. Uitati o lista cu tot ce trebuie sa faceti azi. Cred ca o sa va descurcati si fara mine. Eu am putina treaba cu Anko sensei.Ne mai vedem !.......si disparu
Ne-am uitat cu totii la picioarele noastre. Era o lista imensa , parca nici nu avea capat.
Daca il lasam pe Sasuke sa citeasca , lui Naruto nu ii convenea. Daca il lasam pe Naruto sa citeasca, Sasuke il tot critica asa ca am luat frumos lista kilometrica si mi-am aruncat privirile pe ea.
-….deci..aici scrie…..tu Naruto va trebui prima data sa plimbi cainii domnului Hokage .
" O da !! Nu trebuie sa o facem noi Sakura ! Am scapat de una."
-..si mai scrie :"Sakura si Sasuke va trebui sa curete pisoii doamnei Niyo…."…..
Deja nu mai puteam tine lista in mana.De ce tocmai noi doi ?Nu aveam de ales asa ca am luat lista si am stras-o cam 5 minute la cat de lunga era. Am pastrat-o eu si le-am spus prietenilor mei sa incepem odata cosmarul.
Eu cu Sasuke am mers la doamna Niyo-chan si Naruto s-a dus la domnul Hokage.
Pot spune ca erau cei mai adorabili pisoi din lumea intreaga.Eu ii strageam pe toti in brate, bucurandu-ma de fiecare sunet pe care le scoteau in timp ce brunetul se uita diferit la mine, intr-un fel mirat.
Ne apucasem de treaba. Deodata l-am vazut pe Naruto cu 3 caini mari si draguti, insa nu erau cuminti deloc, alergau peste tot pana unul a ajuns pe mine, varsand toata apa pentru pisoi. Eram usa din cap pana in picioare.
-Naruto !!!!! Idiotule uite ce mi-ai facut !
-Imi pare rau Sakura-chan nu am vrut. Vin sa te ajut.
-Stai acolo fraiere. Tu stii sa faci numai si numai prostii. O sa am eu grija de Sakura.
Sasuke ii inchise gura blondului care lua cainii si pleca.Cum voia Sasuke sa ma ajute ?Imi era frica…
Venea spre mine si asta ma facea sa rosesc mai ales asa uda cum eram. Incepu sa isi dea tricoul jos…ce naiba era in capul lui ?
-Sasuke ce faci  pentru Dumnezeu ? Stai stai …
Am inchis ochii si tot ce am simtit a fost tricoul lui cazand pe capul meu .Eu una ma gandeam ca vrea sa faca alceva.......
-Ia asta pe tine. Hainele tale sunt unde si nu poti sta asa.
-Umm…bine…dar..
-Ce mai e ?
-Mi-ar fi trebuit si niste pantaloni..ai mei sunt putin uzi...
A inceput sa rada incet ceea ce ma innebunea.
-Nu mai bine ramai asa…fara pantaloni…..?
-Cum ?? Perversule !!!!!
Am luat putina apa si l-am stropit chiar daca nu a tinut.
-Hei ! Nu cred ca ai vrea sa imi vezi latura perversa …
-Termina, perversule !
-Ma scoti din minti…
Se apropie de mn si imi puse degetu pe buze.
-Daca nu ai sa te dezbraci, am sa te dezbrac eu .
-……!
Sigur nu avea curaj sa faca asta, asa credeam insa ma inselasem amarnic cand  vedeam cum imi desface fermoarul. Rapid l-am oprit.
-Esti nebun ? Ce faci ?
-Te dezbrac..
-Cum poti sa faci asta ? Esti asa rau… pot s-o fac si singura
M-am ridicat si am plecat intr-un loc unde nu ma putea vedea nimeni. Dupa ce m-am schimbat m-am intors la Sasuke care ma astepta.
-Gata. Am putut s-o fac si singura.
Imi amintisem de pisoi asa ca m-am intors la treaba. Am luat fiecare pisicuta in parte si am spalat-o bine..dupa care am strans-o in brate ca era pufoasa. Sasuke nu facea nimic si asta ma exaspera.
-Ai de gand sa faci su tu ceva sau ai sa te holbezi la ceea ce fac eu ?
Eram calcata pe coada...........
-……bine….dar nu ma mai innebuni asa..
-Cum adica ?
-Nu mai conteaza.
A venit langa mine si a luat o pisica in brate .Intentionat se udase pe corp ca sa ma innebuneasca…asa fara tricou arata de invidiat.
"Face asta intentionat !" spuse si vocea mea interioara.
Se vedea de la o posta ca aveam obrajii rosii ca focul si incercam sa ii evit privirea. Ceva imi spunea ca si el vazuse asta.
-Ah….pisica rea ce esti !
-Ce s-a intamplat Sasuke-kun ?
Avea sange pe fata si m-am speriat.Il zgariase o pisicuta, una care nu prea l-a suportat pe brunet si care voia sa il faca sa sufere putin asa cum si el ma facu pe mine sa sufar.
-Nimic special…
-Te ajut eu . Asteapta putin sa caut niste bandaje prin rucsac.
-…
De ce facusem asta ? Nici nu ma puteam gandi... cum sa il ingrijesc fara sa mi se vada roseala din obraji.O facusem cu mana mea.
Dupa ce am luat bandajele i le-am dat brunetului.
-Fa-o tu. Eu ….nu am chef....., spuse acesta cu o jumatate e gura.
-…umm..bine…o sa usture putin.
-Nu imi pasa .
De-abia am putut sa ii ating fata. Era sa de fina incat parca amortisem.Ma simteam ca o pisicuta, una inocenta. De ce trebuia sa fie asa…?Din cand in cand mai scotea un sunet de durere de la solutia pentru rani si cand facea asta eu imi ceream scuze. Cred ca il stresasem cu :” ..scuze..” mai mult ca sigur pentru ca m-a apucat de mana.
-Nu iti mai cere scuze…de ce crezi ca te-am pus pe tine sa faci asta ?


o sa mai continui....cam atata inspiratie am avut eu azi ....si sper ca am facut bine......
continuarea va fi mai amuzanta..dar la fel de romantica din partea lui Sasuke


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
imi palce mult...continua te rog

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
mermaid_inuyasha
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 454
continua nu uita ce am vb oe meessssssssssss       si acum rad

_______________________________________
o lacrima se scurge in suferinta mea, cineva ma uita iar eu imi inchid sentimentele trebuie sa ma deschid la loc ca si regina noptii dar durerea nu ma lasa asa ca imi folosesc ultima speranta de a ajunge in ultimul tren spre lumea dureri.


tristetea este fericirea............. iar fericirea iubirea.

pus acum 15 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
Oooo Sasuke romantic asta nu e ceva ce vezi in fiecare zi :-> hai k e k-lumea imi place hontoni gambate la continuare Banzai!

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
hana-chan
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 134
ce super poveste .te rog sa continui.e super

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Ook Mikaru,ma bucur k ai pus urm cap...
Acum sati zic ce cred despre noul cap: ,, Ceva anormal'' asa qm lai numit tu(si ai avut dreptate dandui titlul acesta)
Actiunea: chiar captivanta , Sasuke are din ce in ce mai multe calitati:pervers si insensibil (stai asa a fost mereu) , asa iar Sakura cred k dak ar fi un concurs intre racii la cn e mai rosu , ea ar castiga castiga Sakura dak ar fi Sasuke langa ea sau ..orice are leg cu Sasuke cel insensibil.
Am obs dekt 2,3 greseli mici de tastare si nu ai avut de exprimare cel putin asa cred akum:/
Descriere: ai avut nu pot sa zic nu , dar orice ai vrut sa exprimi te-ai folosit de dialog
Dialogul a fost baza esentiala a acestui cap , dar mia placut si uneori ai mai avut si naratiune.

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
aduc acum continuarea...mai lunga :P

"Ceva anormal" - Partea 2

Nu intelegeam ce voia sa zica prin asta...chiar deloc.
-Eu...
Eram confuza. Vorbele sale fusesera simple, ca si cum imi puse o intrebare normala. De ce sa nu imi mai cer scuze ...era ceva normal...Ultima intrebare ma blocase. Chiar nu stiam la ce voia sa ajunga. Dupa mine, credeam ca o facuse doar fiindca el nu a vrut.
De ce ma luase de mana in acel mod ?
- Nu stiu de ce.
Am avut curaj sa ii zic. Se uita la mine , putin frustrat. Ceva nu era in regula. Mi-a dar drumul la brat, m-a luat usor de umeri si m-a intins pe jos. Se uita in ochii mei. Muream de rusine, cu el peste mine.
-Sasuke...kun.
-Chiar nu intelegi ?
Am dat din cap ca nu.
-Nici eu nu inteleg. Voiam sa aflu daca tu stii raspunsul. Am facut-o fara sa vreau.
-Ce ?...Adica nu ai vrut sa te bandajez ?
Spusem asta cu voce tare dar nu m-am putut abtine.Nu am mai putut tine intrebarea asta in mine.
-Ba da !...Nu stiu cum sa explic.
Mi-a dat drumul la umeri si s-a ridicat. Fusese ceva...tot ce se intamplase mai devreme...ceva neobisnuit ce facea legatura intre noi doi , simtisem asta.
-Nu mai conteaza. Uite ca vine si fraieru .
M-am intors. In spatele meu l-am vazut pe Naruto plin de zgarieturi si foarte obosit, cu cateii langa el.M-am apropiat repede de blond.
-Naruto, ce s-a intamplat ?
-M-ai trebuie sa zic ? Cainii m-au alergat peste tot. Cred ca o sa dorm o saptamana...afurisitii...
Fara sa vreau ma apucase rasul. Saracul de el, chiar si atunci cand e obosit mai face glume si e amuzant.Am luat niste bandaje si l-am ingrijit.
Terminasem cu pisicutele. Tot ce mai trebuia de facut era sa le hranim.In timp ce eu si Sasuke ne faceam datoria, Naruto facu ceva prostesc in felul lui. Mai pe scurt vru sa hraneasc pisicutele cu conserve de mancare nedesfacute. Nu imi venea sa cred cand am aflat.
"Nu am mai vazut asa ceva pana acum...GOD...ha ha " spuse si vocea mea interioara care radea.
M-am uitat la Sasuke. Era la fel se surprins ca si mine, insa in modul lui.
-Sasuke-kun.
-Stiu...mai bine spuinei tu , eu m-am saturat.
Avea dreptate dar nu aveam ce face. Naruto tot Naruto ramanea, asta nu se putea schimba.Insa mai bine naiv si amuzant decat latura rece a brunetului.
M-am dus la Naruto si m-am uitat cateva clipe la el. Modul in care radea parea asa...convingator...simplu insa normal. Bietele pisicute...
Trebuia sa imi joc rolul.
-Naruto...idiotule ! pumnul meu aterizase in capul lui ...insa nici nu imi dadusem seama de asta.
-Auu...ce am facut de data asta ? Ce nu fac bine ?
-Gandestete si tu putin. Cum crezi ca biata pisicuta va putea manca daca conserva e nedesfacuta ?
-...pai...ii dau eu desfacatorul de conserve .
-Geez....mai bine tac din gura.
Poate exagerasem cu pumnul acela si cu tonul ridicat dar trebuia sa inteleaga cumva. Ceea ce facuse era chiar prostesc. Il vedeam cum se vaita de la lovitura si intr-un fel ma simteam vinovata.
-Umm...imi pare rau ca te-am lovit dar.....nu stiu...nu m-am putut abtine...scuze...Naruto...kun...
Eu spusesem asta ?? Imposibil sa adaug  "kun" la numele lui..dar am facut-o deja.
In ochii blondului aparea o sclipire si facu o fata de catelus.
"Ohh....nu.."
Se puse in genunchi spunandu-mi ca este foarte bine, sa nu imi fac griji pentru el , sa cred asta, vechea si unica replica.Deodata Sasuke aparu in fata mea, departandu-l pe Naruto.
-Bine fraiere, ai exagerat ! A inteles, nici o grija . Acum intoarcete la pisicile tale si nu te mai prostii cu conservele alea. Desfacele odata si gata !
Fusese destul de dur, mai ales ca avea tonul rece si ridicat. Putea baga frica in oricine.
-Bine...bine...nenorocit cu sange rece...
-Ai spus ceva ?
-Nu nu ...absolut nimic, nu iti face griji.
-Fraier. Sakura ?
-C-Ce ?
-...eu..adica...
De ce se incurca asa ? Ma innebunea.
Isi lasase capul in jos. Era nehotarat, se vedea asta. M-am apropiat de el aplecandu-ma putin ca sa ii vad ochii.
-Ce e ..Sasuke kun ?
-...nu iti este sete ?
-Nu.
Ceva nu era bine. Sigur nu asta voia sa zica, era clar. Oare ce urmarea ?
-Bine domnule, spune adevarul ca nu imi place cand cineva nu face asta. Nu imi pasa daca esti un Uchiha sau nu mai stiu ce, pentru mine esti ca si ceilalti asa ca spune tot.
Mai bine taceam din gura. Obraznicia mea il enervase, se vedea dupa fata lui. Fara sa imi dau seama ma aflam din nou intinsa pe jos.
"Ooo...asa mai merge GO Uchiha GO !"
*Termina !*
-Sasuke kun ce...
-Spune asa ma consideri ? Ca si ceilalti ?
-umm...nu imi mai pune intrebari de genu.
-De ce nu ?
Isi apropiase fata usor de a mea si vorbele sale se transformasera in soapte.
-<blush> Pentru ca...pentru ca nu imi place.
-De ce nu iti place ?
"De ce , de ce ? " simpla intrebare uneori fara raspuns.
-Pentru ca nu imi place.
Insistam cu asta dar nu mai stiam ce sa mai raspuns. Din nou se incrunta dar observasem si o privire perversa din partea lui...una mica. Nu mai simteam nimic...decat atingerea fortata a buzelor sale pe ale mele, una care ma facu timida.
-Dar asta iti place ?
"YEAH ! Go ! Asa mai zic si eu ."
*Eu mor de rusine si tu te bucuri...*
"Dar ce vrei ? Sa plang? "
*Umm..las-o balta*
-Cum ai putut sa o faci in acest mod ? A fost violent...nu ai voie.
-Ba am voie..spune..asta ti-a placut ?
-Termina.
-...cum vrei tu...
S-a ridicat si a vrut sa plece.
-Nu pleci nicaieri pana nu zici adevarul. Ce voiai sa spui atunci ?
M-am pus in fata lui ca sa nu plece.
-...chiar vrei sa stii ce voiam sa zic ?
La fiecare cuvant se apropia de mine, iar eu faceam un pas in spate. Nu din nou...
"Da ! Asa !"
*Ohh taci ! Cand se cauta majorete te anunt sa stii ca tu esti potrivita pentru asta >.<*
Nu mai puteam merge nicaieri. Peretele din spatele meu ma opri. Sasuke isi puse mainile pe langa capul meu.
Ce voia sa faca oare ??? Turbam pur si simplu cand facea chestii de genu.
"Face ceea ce trebuie "
*Umm...nu tii cu mine *
"Corect ! Acum tin cu Sasuke"
*Geez...*
Cum de ajunsese langa urechea mea ? Ii simteam respiratia calda.
-Nu mai tin minte ce...si chestia cu setea...nu aveam ce zice atunci.
Ceva neobisnuit. El sa zica ceva doar ca sa poate vorbi, el care nici nu prea vorbeste ? Si ce era cu acest comportament ? Niciodata nu se purtase asa.
Cu o zi in urma spuse ca totul fusese o greseala...chestia cu sarutul, iar acum se comporta de parca nu se intamplase nimic. Era ceva ciudat la el. Iar isi batu joc de sentimentele mele. I-am dat o palma ca sa plece de langa mine...era prea aproape...nu avea voie.
-Sasuke...
Inocenta mea isi facu aparitia si am inceput sa plang.Am fugit de acolo, poate era mai bine daca plecam eu. Nici nu vedeam pe unde merg. Tricoul lui inca se afla pe mine. Ii simteam prezenta datorita lui.
Din greseala m-am ciocnit  de cineva si am cazut jos.
Trebuia sa imi cer scuze..era vina mea.
-Imi pare rau, a fost vina mea.
-Nu e vina ta. Este numai a mea...Sakura-chan.
De unde imi stia numele ? Imi intins mana ca sa ma ajute. Cunosteam acele bandaje...era...

scz ca va tin in suspans insa imi place sa fac asta * evil smile * :P :P
sper ca va place..macar putin acolo...aveti mila de mine ....glumesc
astept pareri
stiu ca am scris mult ..acum vad O.o :|:|


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 15 ani
   
mermaid_inuyasha
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 454
pai eu iti voi da prima comentariul imi place sia bia astept continuarea tareeeee!!!!1     sa mai scrii

_______________________________________
o lacrima se scurge in suferinta mea, cineva ma uita iar eu imi inchid sentimentele trebuie sa ma deschid la loc ca si regina noptii dar durerea nu ma lasa asa ca imi folosesc ultima speranta de a ajunge in ultimul tren spre lumea dureri.


tristetea este fericirea............. iar fericirea iubirea.

pus acum 15 ani
   
hana-chan
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 134
e foarte dragut.te felicit te pricepi la romantism.de abia astept continuarea  

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
imi place,mult,deea....bine-ai venit din nou!ca ti-am zs si prin mp

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
mermaid_inuyasha
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 454
da si eu ma bucur ca a revenit

_______________________________________
o lacrima se scurge in suferinta mea, cineva ma uita iar eu imi inchid sentimentele trebuie sa ma deschid la loc ca si regina noptii dar durerea nu ma lasa asa ca imi folosesc ultima speranta de a ajunge in ultimul tren spre lumea dureri.


tristetea este fericirea............. iar fericirea iubirea.

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Si acesta a fost un capitol interesant, plin de intamplari captivante.
Greseli de tastare au fost putine din kte am vazut eu.
Descrierea:..hmmm a km lipsit dar mie imi place si asa adik ea a fost inlocuita in mare parte de dialog..
Dialogul: poate ki prea mult dar e bn si asa  (ai mai putea sa ne mai descrii si ktv aspecte cum stii tu)
Actiunea : te tine cu sufletul la gura ca de obicei dar merita ...imi plac ideile tale mikaru...tine-o tot asa.
Sper sa nu te superi k zic de dialog dar si cu el si fara el , mie tot miar placea.
Spor la scris in continuare!


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
mikaru
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 322
gata....am venit cu continuarea
bn...nu o sa mai scriu niciodata atat de mult :lol:...cred

"Ceva anormal"- partea 3

Era...Lee.Ce cauta acolo ? Probabil el si echipa lui faceau acelasi lucru...misiuni ajutatoare.
-Lee...kun...multumesc.
-Cu placere Sakura-chan.Pentru tine orice.
M-a speria cu zambetul acela insa se dovedea un bun prieten.Stai stai stai...ce am zis putin, putin mai devreme...el si echipa lui...asta insemna ca Neji si TenTen erau prin apropiere.
-Lee, unde sunt Neji si TenTen ? Ma poti duce la ei sa ii salut ?
Nu am primit nici un raspuns, decat un zambet ce a insemnat da.Chiar voiam sa o vad pe TenTen, si pe Neji. Poate, mai bine nu ii spuneam ce se intamplase intre mine si Sasuke, poate asa era mai convenabil.Dar pana acum ii spusesem totul , tot ce se intamplase intre noi doi. Nu stiam ce sa fac.
" Eu zic sa ii spui ."
* Ohh taci ! Din cauza ta Sasuke si-a batut joc de mine*
" Cee ??Nu e adevatar. Faptul ca am tinut cu el nu are nici o legatura cu ceea ce a facut.Insa mi-au placut gesturile lui."
* Taci odata ! Eu nu stiu ce sa fac si tu te gandesti la umilinta mea ? Foarte inteligent...*
Cine stie poate...poate daca ii spuneam lui Neji, poate nu se supara. Totusi, stiam ca ma place si asta strica intr-un fel. Doar imi imaginam gestul pe care il putea face, cu ce amaraciune spunand cuvintele, vrand sa ma ajute insa doar din obligatie, pretinzand ca e fericit. Uram asta ! Chiar, chiar nu voiam sa il fac trist. Ceva aparea in inima mea atunci cand el era suparat . Poate...era ...un sentiment de prietenie, unul pe care nu il puteam descrie.
-Am ajuns Sakura.
Lee m-a salva, fiind ratacita prin ganduri . Nici nu stiam care era drumul spre  prietenii mei  pentru ca nu fusesem atenta.Ehh..ce mai conta.
Neji era in fata mea, cu spatele , vorbind cu TenTen. Aceasta ma observa repede si sari in bratele mele.
-Sakura ! Ce ma bucur sa te vad !
-Si eu .
Fusese o imbratisare de care aveam nevoie dupa atata timp.
-Buna ...Neji...
Ma blocasem. Privirea lui incruntata spre mine ma facu sa nu mai inteleg nimic. De ce era suparat ? In acele momente simteam pamantul ca o mantie neagra...totul era negru pentru mine...copaci ,cer...totul. Doar el era alb , privirea lui observandu-se.Ma masura din cap pana in picioare, asta facandu-ma sa imi duc mainile din istinct in fata corpului.
-Neji...ce sa intam..
-Ce cauta bluza lui Uchiha pe tine ?o spuse  cu amaraciune, nervos.
Gelozie,asta puteam vedea. Cum statea in fata mea, strangandu-si  pumnul, demonstra totul.
-Bluza...lui Sasuke...am imbracat-o pentru ca....adica...eu…umm…
Se apropia de mine, ii auzeam pasii parca dansandu-mi prin creier, era tot ce auzeam.
-Neji.....eto...bluza e pe mine pentru ca Naruto m-a udat cu apa si Sasuke...Sasuke s-a oferit sa imi dea bluza lui ca sa nu racesc de aceea se afl...
-Ce ? Ten Ten nu s-a putut abtine sa nu intrebe.
Lee si prietena mea se uitau uimiti la mine.Aveau si de ce.Tocmai Sasuke sa faca asta, acum imi dadusem si eu seama.
-Atunci spune-mi...de ce nu ai refuzat !? satenul tipa la mine, luandu-ma de umeri destul de violent, facandu-ma sa imi inchid ochii pentru doua secunde.
-Am facut-o.
-Atunci de ce se afla pe tine daca tu ai refuzat ?
-…De ce ma intrebi chestii stupide ? Crezi ca imi pasa ce port ?
M-am rastit la el. Deja si-o luase in cap. Cine era el sa ma interogheze asa ? Cumva iubitul meu ?
-Stupide spui…crezi ca ceea ce zic e stupid ? Pentru mine e foarte important !
-Pentru mine nu este pentru ca nu imi pasa !
Cred ca aici ii inchisesem gura.Nu intelegeam de ce se uita asa atent la ochii mei , ce voia sa vada prin ei oare…
-Atunci…Sakura… spune, de ce ai plans ?
Isi daduse seama. Ochii mei erau putin uzi de atunci si asta s-a observat.I-am spus ca nu e adevarat dar nu m-a crezut. Pana la urma se lasa batut si se departa de mine.
-Eu plec. Am terminat ce aveam de facut pentru azi .
-NEJI !!
L-am strigat dar nu imi raspunsese deloc ca si cum nu auzise. Ma ignora. De ce….chiar asa de mult ma iubea…era atat de neros, frustrat,…intr-un cuvant gelos. Gelos pe Sasuke.
-Sakura…
TenTen incerca sa imi zica ceva…sa ma scoata din acea stare.
-Sakura ce sa intamplat ?
-Nimic…nu mai conteaza…ma bucur ca te-am vazut TenTen, si pe tine Lee insa acum trebuie sa ma intorc la echipa mea, nici nu stii ce prostii mai poate face Naruto.
Degeaba zambeam fals, nu avea rost. TenTen avea ceva in minte dupa tot ce se intamplase.
Mi-am salutat prietenii, intorcandu-ma la echipa. Mergeam incet, ca cei doi sa nu ma auda. Degeaba insa,  Naruto aparu in fata mea.
-Sakura, unde ai fost pentru Dumnezeu, te-am cautat peste tot.
-Imi pare rau. Am fost pana la echipa lui Neji.
-Infine, nu mai conteaza, am nevoie de ajutorul tau.
Voia sa il ajut la ceva ? Oare…ce. Imi venea sa ii mai trag un pumn in cap cand am auzit ca vrea sa il ajut sa desfaca o conserva. Mi-a zis ca Sasuke nu a vrut. L-am ajutat si dupa aceea mi-am vazut de treaba mea. Observasem  ca am terminat tot ce trebuia facut  asa ca i-am chemat pe baieti ca sa deschid lista. Nu il priveam in ochi, nu voiam sa ii intalnesc privirea. Ceea ce facu era prea ciudat.
-Sasuke..kun….uite.
M-am dezbracat si i-am dat tricoul inapoi. Ramasesem intr-un maieut destul de transparent la inceput, pe care il purtam pe sub kimono. Naruto se rusina cand ma vazut, atat de tare incat ramasese cu gura deschisa. Ciudat era ca si Sasuke…parca…pe su cearcanele sale negre…erau doua urme e roseala…
M-am dus o fuga pana acasa ca sa imi iau un alt kimono dar m-am intors repede pana nu facea Naruto ceva prostesc.
Am deschis lista. Mai erau multe de facut. Urma sa mergem la biblioteca si sa facem curatenie, sa o ajutam pe doamna bibliotecara sa aranjeze cartile frumos pe raft. Cred ca asta imi placea.
-Bine. Naruto kun….Sasuke...haideti sa mergem.
In timp ce ne indreptam spre biblioteca, eu una nu vorbeam. Doar Naruto spunea diferite chestii si radea singur iar atunci cand se mai uita la mine mai scoteam si eu cate un cuvant, zicandu-i ca are dreptate. Mda…cum sa nu..dreptate… Sasuke tacea ca de obicei si parea nepasator. Doar pentru o secunda m-am uitat la chipul sau cu coada ochiului si accidental privirile noastre se intalnira… doar pentru o clipa. M-am uitat in alta parte, nepasatoare si m-am apropiat mai mult de Naruto ca sa ii ascult glumele. Nu imi mai pasa de el, nu trebuia ca eu sa fiu jucaria lui de fiecare data, una pe care mereu o dadea la o parte si doar cateodata o mai gasea prin dulap, amintindu-si de ea si vrand sa se joace doar din plictiseala….asta nu era posibil .
Dupa multe rasete si glume ajunsesem la biblioteca. Parea asa pustie, fiindca era inchisa...Eu am intrat prima, salutand-o pe doamna bibliotecara. Ceva ma uimi intr-un fel, nu era aceasi pe care o stiam eu, era…cum se numea oare…parca..Mika…Mika-san, doica lui Sasuke. Aceasi privire angelica si blanda ca in acea zi. Zambetul de pe chipul sau stralucea in intunericul din camera.
-Buna ziua , doamna bibliotecara ! salut eu cu vesnicul respect.
-Buna ! Deci pana la urma ati venit. Hatake mi-a spus ca veti ajunge cat de curand. Ma bucur ca sunteti aici.
Intra si Naruto , salutand politicos ca de obicei, la el nu prea lipsea respectul, insa nu si acelasi lucru pot spune despre Sasuke. Acel:”mda…la fel” pentru el atingea maximul de respect. Era intr-un fel cam ciudat, se comporta normal, de parca nici macar nu o mai intalnise pe doamna bibliotecara. Chiar atat de arogant putea fi ?
-Sasuke! Ce ma bucur sa te vad ,dragul meu .
Urmase o imbratisare din partea lui Mika-chan penru asa zisul dragul ei, una care ma facu sa ma simt in plus, dandu-ma cu trei pasi in spate si tragandu-l pe Naruto dupa mine. Bietul de el, chiar nu intelegea nimic.
Eram uimita, incapabila sa imi misc privirea altundeva decat la acel gest, nici macar un raspuns la imbratisare, un cuvant, ceva. Ochii sai patrunsi de onix se uitau pierduti intr-un anume punc .Nu intelegeam de ce.
Defapt…ce credeam eu…sau mai bine zis ce voiam ? Voiam sa il vad pe Sasuke luandu-si doica in brate, sa il vad cum ii zice ca si el se bucura ca o vede, ce voiam ? Acest lucru era imposbil, nu putea sa faca asta, nu el, cel cu sane rece.
Naruto mi-a pus mana pe umar zicandu-mi incet ca trebuie sa ne apucam de lucru. In sfarsit avea si el dreptate. Gata, nu trebuia sa mai fiu cu capu in nori si doar sa termin odata misiunea ! Eu si blondul ne apucasem, pot spune ca era mult praf, de parca nu se mai facuse curatenie  de ani de zile.
“Bine , GATA ! “
*Gata..ce ?*
“Cum adica ce ?? Imi ajunge. De acum inainte daca Kakashi sensei mai indrazneste sa iti dea o lista lunga cu misiuni stupide, mai ales asemanatoare cu asta, stiu ce sa faci .”
Ohh nu, iar o facea pe desteapta…
“Deci, il pui pe el sa stearga prafu.”
Defapt daca ma gandeam mai bine…nu era rea ideea…
*Sa il vad cu o boneta in cap, cu niste manusi si avand intr-o mana o solutie pentru praf iar in cealalta ceva cu care sa sterga….nu-i rau deloc, daca e sa visez asta, sigur nu putea fi un cosmar ..ar fi chiar haios sa il vad intr-o astfel de postura*
Radeam degeaba,  asa ceva  nu se putea. Aveam destule pe cap iar eu ma amuzam aiurea printer niste rafturi aiurea. Nu era nimeni langa mine. Naruto era in sectiunea A-B iar eu in sectiunea D-E. Sasuke parca disparuse, nici nu il mai vazusem de atunci.Cartile erau vechi, foarte. Cazuse una, din neatentia mea, facand un zgomot destul de enervant prin toata sala. Ramasese deschisa…si…avea…pagini albe…nu imi venea sa cred. Am mai rasfoit cartea insa toate paginile erau goale,nu era nimic tiparit in ea, nici macar o atingere ,o urma de stilou, de creion, totul era imaculat. Acum imi amintisem ceva, cartea nu era pusa ca celelalte, era invers,intr-un loc mai separat decat celelalte, ca si cum cineva o pusese acolo. M-am dus la doamna bibliotecare, care scria ceva intr-un dosar.
-Mika-san …
-De unde imi stii numele ?
-Eto….mi la spus doica mea…doamna Hanko.
Nu mai spusese nimic. Ii aratasem cartea, asa zisa carte ciudata. Imi explicase ca acum trei zile  a fost gasita pe o masa unde un baiat a studiat niste carti cu diferite desene.A spus ca era foarte tacut insa straniu, mai ales privirea lui. Probabil a fost uitata de catre el acolo.
Diferite….desene… nu suna bine deloc…ceva nu imi placea, si mai ales cine era acel baiat ?
Am incercat sa uit asta,luand cartea cu mine. Voiam sa aflu mai multe despre ea. Ceva nu imi placea si mai ales de ce erau paginile goale, asa ca am pus-o la mine in rucsac, desigur spunandu-i doamnei bibliotecare.
M-am intors inapoi la lucru, la sters praful ce imi intra in par si in haine. Bine ca ma schimbasem…umm…. ca apoi Sasuke zicea ca era vina mea…deoarece bluza lui era plin de praf…iar eu cu acele manusi si acel mic halat..daca se putea numi asa…ce era legat la mijlocul meu…tot ma murdaream…..chiar si cu chestia aia in cap…cum s-o numi ea…..totusi eram de nerecunoscut asa imbracata.
Insa totul mai bine decat sa port bluza lui Sasuke…sa port


…Ce cauta bluza lui Uchiha pe tine ?...
Neji…
… ...de ce nu ai refuzat !?... stupide spui…crezi ca ceea ce zic e stupid ?..pentru mine e foarte important !
Stupide…importante…
…de ce ai plans ?
Iubirea era de vina, doar ea. Nu o puteam intelege, fir-ar ea de iubire nenorocita…

Degeaba ma gandeam , si asa…poate el avea sa uite…speram asta.

Bine, cartile chiar erau stupide. Acum trebuia sa le iau de pe raft si sa le mut pe sectiunea M-N pentru ca cineva le puse la litera gresita. Trebuia sa tolerez asta asa ca am luat vreo 15 carti in brate si m-am intreptat cu ele unde trebuia.
Si acum blestem tipul sau mai bine zis cine a scapat un creion pe jos pentru ca ….atunci cand eram la sectunea M-N , era un aiurit de creion pe jos si alunecasem, iar cartile cazusera toate pe mine .
-Au..capul meu.
Facusem un zgomot infernal. Ca totul sa fie perfect aveam si o carte pe fata care ma facea sa nu mai vad nimic. Ma simteam ciudat, simteam cum cineva se apropia de mine, auzeam pasi.
-Doamna ? Va simtit bine ?
Doamna
Oricine ar fi fost nu stia ca sunt eu, Sakura.
In cateva clipe ma aflam in bratele cuiva, cartea cazandu-mi de pe fata. Ma uitam in ochii persoanei , cunosteam acei ochi, chiar daca in sala era cam intuneric, perdelele fiind trase.
-N..Neji..kun…
-Sakura, ce cauti tu aici ?
Mai bine ce cauta el aici …

…Atunci spune-mi...de ce nu ai refuzat !?...

-Sakura, te simti bine ?Te-ai lovit cumva ?
-Sunt bine.
-Ma bucur. Cred ca te intrebi ce caut aici nu ? Sunt aici pentru ca eu nu am vrut sa…


…Eu plec. Am terminat ce aveam de facut pentru azi …

-…sa plec deoarece voiam sa citesc o carte placuta mult de mine . Stiam ca cineva va veni sa faca…


…stupide spui…crezi ca ceea ce zic e stupid ?..pentru mine e foarte important !

-..curatenie insa am rugat-o frumos pe doamna biliotecara sa raman. Nu credeam ca echipa ta va veni.

De ce…de ce ma gandeam la el , sau mai bine zis…la tonul sau ridicat atunci cand ma certase  ? Ma simteam atat de vinovata. Aveam dreptate…totul fiind spus cu amaraciune, atata amaraciune, totul din vina mea.
Si inca ceva…de ce nu imi dadea drumul ? Inca ma aflam in bratele sale puternice…De ce evita subiectul ? Se comporta de parca nu fusese suparat insa nu asta i se vedea in ochi, erau…tristi.
Chiar nu voia sa imi dea drumu si parca simteam ca ma strange si mai tare in brate. Iar faptul ca vorbea foarte mult…era straniu.
-Trebuia sa curete cineva locul asta. E mult praf pe aici, bine ca ai manusi si halat, te protejeaza. Ciudat e ca nici macar nu mi-am dat seama ca esti tu cu imbracamintea asta. Si…
Isi schimbase privirea….se uita in jos…
-Si vad ca..te-ai schimbat , luandu-ti haine de acasa…si nu mai porti bluza lui Uchiha.
Pana la urma nu putea evita asta.
-Da..asa e.Neji..imi pare rau. Sper ca nu te-ai supara pe mine.Nu am crezut ca te vei supara din cauza unei bluze.
-Dar nu de asta m-am suparat !
Nu..de..asta…cum adica ?
-Am observat imediat ca ai plans insa nu am vrut sa ti-o zic. Ai plans,  sigur din cauza lui. Eram nervos pe el, si inca mai sunt. Iar bluza…poate..si putin din cauza ei…
Deci..asta era tot ? Pentru ca am plans ? Pentru nenorocitul de plans de are nu puteam scapa niciodata…de aceea…chiar ii pasa de mine.
-Neji, imi poti da drumul acum.
-*blush* A..scuze…
Mi-am adunat cartile de jos si le-am pus unde trebuia. Acum eram linistita, intelesem totul si cel mai important era ca nu fusese suparat pe mine, doar ii pasa.
Incepeam sa tin foarte mult la el,nu la fel cum tinea el la mine insa  chiar imi era un prieten bun.Se aseza inapoi pe scaun citind iar eu mi-am continuat treaba.Il observasem pe Sasuke, era la sectiunea D-E.
-Sasuke-kun, ce faci aici ?
-Nimic important, de parca ti-ar pasa tie.
-Ce e cu atitudinea asta ?
Ce se intamplase ? Se schimbase radical la voce decat ultima oara. Avea vocea rece si putin cam amuzata de situatie.
-Da…imi pasa.
-Nu mai mintii, te rog. Macar daca vrei sa o faci incearca ceva mai bun.
-De ce vorbesti asa ? Ce s-a intamplat ?
Am incercat sa il ating, apropiindu-ma de el. Inima mea innebunea deja.Aveam din nou acel curaj…si chiar imi lipsise. Imi prinsese mana violent si nu imi dadea drumu.
-Sasuke…doare…te rog…
Chiar durea. Ce se intamplase cu el ?
-Sasuke..te rog…
Simteam durerea prin tot corpul .De ce facea asta ?
Imi prinsese si cealalta mana impingandu-ma de un raf si tinandu-mi mainile deasupra capului cu o singura mana. Ce gandea in acel moment ? Se purta ciudat, foarte ciudat…
“ Sakura…ce vrea sa faca ? “
*De ce ma intrebi pe mine ? …..doare..doare atat de tare…*
-Sasuke…
-De ce el si nu eu….de ce Sakura…
…De ce el si nu eu….….ce insemna asta ? Sasuke…


sper sa fie buna de ceva

o sa va placa nu-i asa ?

glumesc:lol:
totusi..sper sa va placa !


_______________________________________

lazy lazy........I'm a little kitty cat.....in love..

pus acum 15 ani
   
mermaid_inuyasha
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 454
offffffff ma lasi in suspans haide zi ce s se intampla vreau sa aflu scris cat ma repede bvbv

_______________________________________
o lacrima se scurge in suferinta mea, cineva ma uita iar eu imi inchid sentimentele trebuie sa ma deschid la loc ca si regina noptii dar durerea nu ma lasa asa ca imi folosesc ultima speranta de a ajunge in ultimul tren spre lumea dureri.


tristetea este fericirea............. iar fericirea iubirea.

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Ai pus cont..kt de mult ma bucur...ne-ai tinut foarte mult in suspans si akum sa-ti sp si parerea mea:
Actiunea : te tine cu sufletul la gura ca de obicei dar merita ...imi plac ideile tale andre...tine-o tot asa.
Dialogul : hmm... poate ki prea mult dar e bn si asa(totusi nu vreau k in urm cap sa ajunga in exces)
Descriere:a poate k ai folosita mai multa dekt in anteriorele 2 cap( in kre eu i-am simtit lipsa) dar totusi puteai face o descriere(detaliere) mai complexa a actiunii ..dand drumul figurilor de stil...pt k ai avut un capitol foarte lung si era nevoie sa patrundem cu ajutorul tau in sentimentele personajelor si in intensitatea actiunii.
Ai avut cateva greseli de tastare....nu are rost sa ti le enumar...pt k in toate randurile scrise te pierzi cautandu-le.
Akum stiu ce vom face...vom ast ink 2 sapt....dar te-ai compensat cu marimea cap in anumite privinte.
Spor la scris in continuare si nu uita kmi place mult ficul tau.

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
sakura_sasuke
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
ma tii in suspans...sa scrii cat mai repede continuarea.plizzzzzzzzzzz

sakura and sasuke love story tii scrii cat mai repede

58.4KB


pus acum 15 ani
   
hana-chan
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 134
Foarte super Mikaru.doamne urasc sa fie tinuta in suspans pentru ca eu am o reputastie de cea mai nerabdatoare fata .Astept continuarea.E foarte frumos!!!!!!!!!

pus acum 15 ani
   
cozmy-chan_sasusaku
Membru nou

Din: ploiesti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 10
cel mai tare fic p kare l-am citit     super thare dar dc nu pui nextu   nu e bn pt ca ma sup si fak urat hai plz cu nextu

_______________________________________
Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles…

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
hmm..deea e cam ocupata cu schoolla fel ca noi toti..dar voi vb cu cei cu care pot si-i voi convinge sa psoteze

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
love_sasuke!!!
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
ce taree iiii ...abia astept sa vad  viitorul episod

_______________________________________
andreea

pus acum 15 ani
   
love_sasuke!!!
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
super  ficul...tzineo tot ahsa     ja ne  

sakura and sasuke love story tot ahsa      

4.7KB


_______________________________________
andreea

pus acum 15 ani
   
Ada3.6.9CB_TH
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
ce TAAAAREEE      
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXTTTT    


pus acum 15 ani
   
danna
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
offffffffffffffffffff haide mai ..................cat mai trebuie sa asteptam sa pui tu continuarea?................................     grabeste-te te rog.............     pa pa       si spor la scris      

sakura and sasuke love story haide mai mai trebuie asteptam pui          

7.8KB


pus acum 15 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 16
plss haide termina o data continuarea si toata povestea       cat ne mai ti asa mult in suspans       dar pana aku este cea mai atre poveste de pe saitu asta        

_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 16
[img]

_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 16
hai mai mikaru cat trebe sa mai ajteptam continuarea plss adfor povestea asta si vreau sa o citesc toata     imi pl super tarwe si jtiu ca continuarea va ji si mai super     spor la scris                    sper sa termini cat mai repede!!                                                          il ador pe sasuke next next nextttttttttttt NEEEEEEEEEEEEEEEEXXXTTTTTTT  

_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 16
ii super tare da cat trebe sa mai astept ca sa pui continuarea               astept de 1 luna sa-l pui hai plss termina o daca povestea     o ador! ai talent soro! crede ceti spun yo         hai termina

sakura and sasuke love story super tare cat trebe mai astept pui          

5.5KB


_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 16
iubesc cuplul sasusaku  

sakura and sasuke love story iubesc cuplul sasusaku  

7KB


_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 16
atermia fiku ala odata

sakura and sasuke love story atermia fiku ala odata

4.7KB


_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 16
jti..krek te-am inebunit da ...hai vine vacanta...termina ficu

sakura and sasuke love story jti..krek te-am inebunit ...hai vine ficu

3.3KB


_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
Emmy 21
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 15
O sa mai scrii vreodata??? ai scris atat si vei renunta acum? de ce toti scriitorii sunt la fel.... incepeti o poveste si nu o mai terminati! si pe alte site-uri la fel. dak sti k te plicti fao mai scurta! in orice caz super tare fic. un pic cam prea romantic dar fain. pls continua k omori fiecare om care citeste asta. inclusiv pe mn. apucate iar de scris pt ca ai talent si nu multi il au. . spor la scris si te rog nu renunta acum dupa ce ai scris atat!     

sakura and sasuke love story mai scrii scris atat vei renunta acum? toti scriitorii sunt fel....

5.3KB


_______________________________________
Speranta este lumina care te ghideaza prin intuneric.

pus acum 14 ani
   
Emmy 21
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 15
ce rau imi pare ca poza cu neji nu merge k era super nostima..... aste e 

_______________________________________
Speranta este lumina care te ghideaza prin intuneric.

pus acum 14 ani
   
Mizuky
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4
Te rog continua.Cand am citit povestea am inebunit!! Este minunata foarte romantica!

_______________________________________
It's me time to love!


pus acum 14 ani
   
sakuralovesasuke
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 18
buna sunt noua si am citit povestea
pls continua
imi place mult de tot
si chiar ai talent


pus acum 14 ani
   
ingrid
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8
buna ..si eu sunt noua...ti-am citit povestea si e super tare....chiar ai talent...te rog sa o continui..sa nu ne lasi in suspans...mor de nerabdare sa aflu ce se intampla

sakura and sasuke love story buna ..si sunt citit povestea super rog lasi nerabdare aflu intampla

19.4KB


pus acum 13 ani
   
ingrid
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8
au trecut deja 2 ani decand nu ai mai scris la fic...ai putea sa ne spui si noua daca mai continui si sincer cred ca near parea rau la toti deoarece ai talent si ar trebui sa ni-l impartasesti si noua si sa nu ne lasi in asteptare degeaba...nu stiu de ce teai oprit sa scri la fic si chiar imi pare rau...te rog sa nu fi si tu la fel ca toti ce se apuc sa scrie si in cele din urma lasa povestea neincheiata

sakura and sasuke love story trecut deja ani decand mai scris fic...ai putea spui noua daca mai

53.4KB


pus acum 13 ani
   
ingrid
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8
au trecut deja 2 ani decand nu ai mai scris la fic...ai putea sa ne spui si noua daca mai continui si sincer cred ca near parea rau la toti deoarece ai talent si ar trebui sa ni-l impartasesti si noua si sa nu ne lasi in asteptare degeaba...nu stiu de ce teai oprit sa scri la fic si chiar imi pare rau...te rog sa nu fi si tu la fel ca toti ce se apuc sa scrie si in cele din urma lasa povestea neincheiata

pus acum 13 ani
   
YuriTamashi
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Minunat deabia astept urmatoarele chaptere cred k o sa fac un manga dupa povestea ta nu te superi nu? mi se pare ff interesant deabia astept urmatorul chapter:Xdak vrei sa vorbim mai mult despre manga ma poti gasi pe id ul : sleepwake12   as fi incantata sa colaboram^^

sakura and sasuke love story minunat deabia astept chaptere cred fac manga dupa povestea superi nu?

35.9KB


pus acum 13 ani
   
YuriTamashi
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
cea din imaginea care am puso este tamashi yuri XD eu in animeul naruto mai pe scurt XD

sakura and sasuke love story cea din imaginea care puso este tamashi yuri animeul naruto mai scurt

35.9KB


pus acum 13 ani
   
iuly
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
hey buna sunt noua si eu peaici am citit toata povestea e fantastica pacat ca teai lasat de treaba aveai talent sincer

sakura and sasuke love story hey buna sunt noua peaici citit toata povestea fantastica pacat teai

33.9KB


_______________________________________
Cateodata trebuie sa te sacrifici ca sa fii iubita.

pus acum 13 ani
   
hytana
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
oau...super istorioara
va rog cotinuati cineva
povestea e prea frumoasa ca sa se termine asha
haideti cine poate...incercati

sakura and sasuke love story rog cotinuati prea frumoasa termine cine

32.3KB


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Uchiha Sakura
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 9
          continua te roooooog e suuupeerrrrrrr ai talent  sau poate fata e si ea in vacanta    

pus acum 13 ani
   
Uchiha Sakura
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 9
haideti macar sa posteze alcineva..daca na mai postat de 2 ani e clar ca nu mai intra pe site-ul asta..hai alcineva!!!    

pus acum 13 ani
   
sakuralovesasuke
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 18
nu cred ca ar fi corect
asta este fikul ei
munca ei
daca vrea sal lase neterminat
sal lase asa
nu avem dreptul sal continuam
oricum
eu inca am speranta ca va aparea si va continua
nu uita
speranta moare ultima      


pus acum 13 ani
   
katoka-san
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 10
te rog continua ficu e super
l'am citit de nustiu cate ori pe tot
ne tii in extaz te rog next


pus acum 13 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
vrei sa-l termini

odata adik serios car vrei sa te mai asteptam
te rog termina-l :*:*:XXX         

sakura and sasuke love story vrei sa-l termini odata adik serios car vrei mai asteptam rog termina-l

26.3KB


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 13 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
te rog termina

sakura and sasuke love story rog termina

7.3KB


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 13 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
te implor te rog
il ador e un
flik foarte reusit
si tu nu vrei sa-l termini plzzzzzzzzzz
teermina-l

sakura and sasuke love story implor rog ador unflik foarte reusit vrei sa-l termini teermina-l

32.3KB


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 13 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
plizzzzzzzzzzzzzzzz


     
ador fikul


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 13 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
plizzzzzzzzzzzzzzzz


     
ador fikul
te rog


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 13 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
plizzzzzzzzzzzzzzzz


     
ador fikul
te rog 
     vrei terog sa-l termini

sakura and sasuke love story       ador fikul rog       vrei

35.1KB


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 13 ani
   
katoka-san
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 10
te rugam      

pus acum 13 ani
   
lovesasusaku4ever
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 6
deci sunt cea mai noua pe site si ador ficul tau l-am citit cu doi ani in urma si vad ca din 2008 nu ai mai postat dar ce te opreste?spunene si daca ai prieteni,iar ficul il ai scris da-l cuiva ca sa-l continue dar plz fa ceva,daca tiai uitat parola o poti afla dar te roooog mooolt ca asteptam sa postezi de mult si in plus si eu sunt andreea si am fi cele mai bune prietene plz

_______________________________________
vin din memoria mea,
dar nu ma cunosc
sunt apreciata,
dar nu stiu de ce
toti ma iubesc,
dar nu stiu ce inseamna

pus acum 13 ani
   
hytana
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
se pare ca a uitat de fic  

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
hai mikaru...te rrog....te implor...continua...ai talent si nu trebuie sa il lasi sa se risipeasca...nu ai mai scris de 2 ani....ce te opreste?esti cea mai tare de pe site...vorbesc serios...hai te rog...continuaa    

sakura and sasuke love story hai rrog....te talent trebuie lasi mai scris ani....ce cea mai tare

13.6KB


_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 13 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
mi-ar placea sa fac yo un fic nou...ptr ca nuj cum sa postez singura un fic

_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 13 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
CAP1:Un nou inceput
       Cum se putea intampla asa ceva?doica imi promisese de mult ca o sa ma dea la alta scoala...dar nu am crezut-o...dar sper sa fie mai fain decat la scoala asta...sau ma rog...la fosta scoala.
       Ma uitam indiferenta prin curtea scolii...totul era straniu...dar m-am linistit cand am vazut o fata care avea parul prins in doua cocuri, cu ochii caprui si cu un zambet limpede pe fata.
        -Buna!Pe mine ma cheama TenTen.Esti noua colega...nu?
        -D-da.
        -Cum te cheama?
        -Sakura Haruno...
        -Vrei sa fim prietene?
        -Da!
       Insfarsit cineva imi daduse incredere in mine.Credeam ca o sa stau asa toata viata.Deodata aparu o fata cu ochii albi, par scurt si negru.
        -Salut TenTen!Ea e colega noua?Pare de treaba...Cum Te cheama?
        -Sakura Haruno...
        -Buna!Eu sunt Hinata.Ti-ar placea sa fim prietene?
        -Desigur!
        -Hei!Vrei sa-ti prezint colegii?zise TenTen.
Am dat aprobator din cap.
        -Deci.Cel blond care are trei zgarieturi pe obraji e Naruto, mai exact bufonul clasei.Cel cu care se cearta e Shikamaru.Pe banca e Neji.E fratele Hinatei...iar cel ce are frizura ciudata...adica si-a pus un castron pe cap si s-a tuns e Rock Lee.Tipul roscat e Gaara.E un cub de gheata.Uraste tot, absolut.Acum fetele...Cea blonda care are parul prins in 4 codite si un evantai foarte mare e Temari.Cea cu parul blond si prins in coada, cu ochii albastri este Ino.E cea mai enervanta persoana de pe pamant.Se da mereu la baieti...insa de aici nu mai puteam aude...era un fundal negru...doar eu si cu un tip...cu o frizura ciudata care statea rezemat de un copac, cu fruntea incretita, si mainele la gura...cu siguranta se gandea la ceva...avea o privire rece si niste ochi negrii ca onixul.
           -Cine e tipul acela?Am intrebat-o eu pe TenTen.
           -El e Sasuke uchiha.E la fel de rece ca si Gaara.
           M-am dus la el sa il salut.
           -Buna!Ma numesc Sakura Haruno.
           Nici un raspuns.
           -Hei!Cu tine vorbesc!
           Se intoarse cu chipul lui rece catre mine si ma masura din cap pana in picioare.Cum se uita la mine...parca eram un extraterestru.Singurul raspuns a fost:
            -Pleaca...o spuse asa de usor incat am inceput sa lacrimez.Mi-am sters repede lacrimile...dar fara rost...deja le vazuse...Se uita la mine cu o privire de parca ar zice:"Imi pare rau...dar nu suport pe nimeni in preajma mea, asa ca pleaca".Deodata o aud pe Ino strigand:
             -Sakura, pleaca de langa dragostea mea Sasuke.
             Sakura se infurie si se intoarse spre ea...scoase niste kiunaiuri si incepu sa o atace.Oare de ce m-am purtatat asa?O stiu pe Ino de la gradinta, dar de ce m-am infuriat asa de tare cand a zis dragostea mea, Sasuke?Poate iubeam amandoua acelasi baiat, sau doar Ino.Aveam sa aflu asta mai incolo.
               Deodata il vadpe Naruto care se informa sa afle in ce clasa sunt.Eram cu toti copii care mi-a aratat TenTen.
               -De unde stii cum ma cheama?
               -Mi-a zis Hinata.
Cand am ajuns in clasa totul era cu susul in jos.M-am asezat intr-o banca goala.Langa mine se aseza Naruto cu Sasuke.Nu mai puteam sa respir cand se afla Sasuke langa mine.Imi tineam respiratia ca sa nu imi mai bata inima.Mi se parea ca bate asa de tare incat s-ar putea sa o auda.Tinandumi prea mult respiaratia am lesinat.Cand m-am trezit eram in brate la Sasuke.Se uita asa frumos la mine...nu mai avea o privire rece si inspaimantatoare,ci una blanda.Ino tipa in gura mare...Sasuke si Sakura se saruta... Toata clasa a inceput sa se uite ciudat la mine si la Sasuke.Eu m-am inrosit de emotii.iar el de furie.A prinso pe Ino de par si a aruncato pana in tabla.Din toata asta am inteles ca, i-ar fii rusine daca ar afla lumea ca suntem impreuna.Asa ca am incercat sa il evit...dar nu puteam...era inevitabil.In sfarsit a venit si blestematul ala de profesor.
              -Ma numesc Kakashi sensei si o sa va fiu profesor.
Doar atat?ce lucruri interesante ne-a spus...In schimb ne anunta ca la ora doua se vor afisa echipele...Grozav...eram cu Naruto si cu...Sasuke!!!!!!!Dar sincera sa fiu nu stiam daca sa fiu fericita sau trista...eram confuza...
      Cam atat...sper sa nu se supere cineva...sa comentati si sa ziceti daca v-a placut...dak primesc commuri continui sapt viitoare...tot duminca    


_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 13 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
e cam scurta dar promit ca data viitoare o so fac mai lunga

_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 13 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
eeeeeeee....nu mai continui nik



_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 13 ani
   
hytana
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 33
de ce nu?...hay ca e buna povestea  

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
Cap 2:Firar sa fii tu de misiune...
          O noua dimineata incepuse in satul Konoha.Kakashi sensei le spuse de ieri ca nu au voie sa manance cina si miculdejun si trebuiau sa se intalneasca la 5 pentru antrenamente.M-am uitat la ceas."E ora...6?!?!?!?!?Am intarziat" tipa egoul meu.M-am imbracat repede si am sarit pe geam.Culmea era ca Kakashi sensei nu ajunse inca.Naruto dormea, iar Sasuke era ca de obicei indiferent.L-am asteptat pe Kakashi sensei o buna parte de timp...adica 4 ore!!!Dupa a ajuns ne-a zis o scuza penibia
           -Am ajutat o batranica.
         "Tipul asta nu are limite!!!""Taci acum!!!"
           -Da...Deci...azi ne vom ocupa de problemele satului nostru.Dar mai intai haideti sa ne cunoastem.
            -Cum adica?intreba Naruto
            -Aaa!M-am prins!Trebuie sa ne prezentam.Sa zicem cu ne numin si ce vise avem?Nu?
            -Da!Bravo Sakura!Profesorii tai avea dreptate ca esti inteligenta.Naruto incepe.
            -Ma numesc Naruto Uzumaki si odata am visat ca am fost in tara ramenului si ca am murit pentru ca am mancat prea mult, dar asta nu ma opreste de la mancat.
            Kakashi inepu sa rada, dar eu i-am tras lui Naruto una peste cap
                   Da....trebuie sa plec...bye


_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 13 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
continui maine
cap 2


_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 13 ani
   
JustMe
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
scuzatzi-ma....cine poate termina ficul inceput de Mikaru?
Please...oricine!L-as continua eu,dar nu ma pricep deoarece sunt noua....
Daca nu continua nimeni in cateva zile,il termin eu.


pus acum 12 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
hai ca o continui eu....o fac la bascaleala....k nu am chef sa scriu

....Imi ridica mainile deasupra capului pe un raft si imi zise:
      -Sakura...intelege....TE IUBESC!De cand m-am transformat intr-o persoana rece...nu am gasit o persoana pe care sa o iubesc atat de mult...
        Apoi ma saruta pe buze...pe gat...si cobora tot mai jos...mult prea jos...
      -Sasuke...crede-ma....si eu te iubesc...numai ca termina...ma sperii....Am inceput sa lacrimez, iar o lacrima imi uda obrazul fin...si cum curgea aceasta...il atinsese si pe el...isi ridica privirea spre mine...
      -Sakura...eu...nu am vrut...sa...
      -Sasuke...nu e nimic...
"De ce am facut asta?"
*Fraiero!!!!!!!!*
"Taci odataaaa!!!!"
      Am plecat in sectiune F-G.Neji se apropie de mine si acuma il apuca si pe el cu faze deastea:
       -Sakura...nu stiu cum sa iti zic...dar...te iubesc!!!.......si imi dadu un sarut....iar eu o palma...si uite asa veni si noaptea...
        BRUSC M-AM TREZIT SI TOTUL A FOST UN VIS ....
                 
DAR CRED CA CEI DIN VIS SUNT PESOANELE SI ISTORIA CARE SE VA INTAMPLA MAINE LA SCOALA...SI RESTUL ZILELOR                   
                                         ***Sfarsit***

Modificat de ionuk_sakura (acum 12 ani)


_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
super tare..mai ales sfarsitu e cel mai cool 

sakura and sasuke love story super tare..mai ales sfarsitu cel mai cool 

16.1KB

Modificat de UcHiHa_AyAmE (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
JustMe
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
Merciiiiiiiiiii :*:*:*
Super continuarea...
Si knd mai ai timp....sa descrii mai mult actiunea....k imi plache :P


pus acum 12 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
poi..nu mai am ce sa dezvlot ptr k s-a terminat povestea...aliuluia
               


_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 12 ani
   
sharma
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
vreau si eu continuarea

_______________________________________
Viata depinde de iubire ....asa cum si ura depinde ....de tristete

pus acum 12 ani
   
sharma
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
sa posteze cnv continuarea ......va rogg...va implor =(

sakura and sasuke love story posteze cnv ......va rogg...va implor

22.6KB

Modificat de sharma (acum 12 ani)


_______________________________________
Viata depinde de iubire ....asa cum si ura depinde ....de tristete

pus acum 12 ani
   
sharma
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
ador povestea asta

sakura and sasuke love story ador povestea asta

17.9KB


_______________________________________
Viata depinde de iubire ....asa cum si ura depinde ....de tristete

pus acum 12 ani
   
ionuk_sakura
Membru

Din: acasa
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
dar povestea asta cand se mai termina?in viata care va sa vina????..uite cum facem...eu am scris un capitol si lumea sa vina si sa mai scrie si ei un capitol...

sakura and sasuke love story dar povestea asta cand mai termina?in viata care cum facem...eu scris

9.4KB


_______________________________________
Spui ca daca ai putea zbura,nu ai mai cobori niciodata
Ai ochi doar pentru acel albastru,albastru cer
Inca nu ai invatat ce e tristetea
Si abia ai inteles ce e durerea
Iar acele sentimente ce le am pentru tine
Trebuie exprimate in cuvinte
Precum te trezesti dintr-un vis intr-o lume necunoscuta
Deschide'ti aripile si zboara

pus acum 12 ani
   
sharma
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
Iata ca Sasuke nu avea sa ma iubesca asa cum o facea Neji.....speriata de ceea ce sar mai putea intampla ...........am alergat spre casa iesind din biblioteca ..cand din greseala am dat peste doica lui Sasuke                                     -Scuzati-ma ...nu am vrut                                            -Insa  fara sa-mi dau seama din ochii ac esteia curgeau lacrimi..care pareau cai innunda cipul cald si candic                         -Imi pare rau daca vam ranit ..va rog sa ma iertati..rostesc eu cu un glas lin          -Nui nimic copila ..nu din cauza ta plang (rostese aceasta cu acelasi glas)         -Am dorit sa o intreb ceva dar parca un lucru ma oprit ,asa ca am fugit spre casa (in drumul meu nu vedeam dacat chipul dragului meu Sasuke ...totusi nu stiam inca de ce ma facea atat de mult sa sufar........oare chiar nui pasa .......cand ma lovit parca nu mai era el parea orbit de furie )                            apoi  am simtit din nou o prezenta in spatele meu insa inaite sa mai rostesc ceva in  intunericul nedaslusit isi face aparitia Sai ........recunosc  ca ma temeam enorm de el dupa cele intamplate ...............................am vrut sa o iau la goana dar ceva ma oprit                                                   Doream prea mult sa zaresc chipul acestui Sai deoarece mereu lam intalnit noaptea                                  -Esti nebuna fugi ...tipul  asta iti poate face rau (imi spunea vocea mea interioara )      -Inca nu ....mereu am vrut sa aflu cine e!!!!!     -Rozalina mea ..ce dor mia fost de tine ...in gandul meu trebuia sa fac ceva asa ca am facut ce mia trecut prin minte...................-Si mie de tine !!!      -C-ce ???..intreba acesta parca cuprins de mirare ...dar recunosc ca avea si de ce sa se mire                                                                       Abia apoi si-a dat seama ce vreau sa aflu..asa ca a fugit speriat intr-un nor de fum     Ajunsa acasa m-am asezat gandindu-ma ......la cele intamplate la Sai  ...care imi era totusi foarte cunoscut ..........insa cel mai mult  la Sasuke care incepea sa se comporte cu mine foarte indiferent  totusi fara sami dau seama am reusit sa atipesc ......                                                                                                          Dimineata parca totul  luase o intorsatura foarte  ciudata ....totusi nu mai eram atat de trista                asa ca m-am imbracat intro rochita rosie si miam lasat parul lung curgand pe spate    era devreme asa ca ajunsesem prima     am stat sai  astept si pe ceilalti    intrebandu-ma ce fel de misiune ne va da  iar maestrul      Spre tristetea mea primul care a sosit era Sasuke care se inrosii  imediat ce ma vazut cu rochita rosie ...insa fara ce eu sa observ                       -Hai ca si el te place.....           -Mai taci odata ...doamne nu mai probleme miai cauzat                                   -Adoptand o atitudine rece nici macar nu lam salutal pe Sasuke                         Dar spre uimirea mea acesta ma facut sa ma simt  in al noualea cer               -Buna ..sakura !!!(spunand el de aceasta data cu o voce suava  )                -Dar cum de vorbesti cu mine ..parca erai foarte distant ???                   Acesta sa apropiat incet de mine tot cu acel zambet care  ma facea sa ma tem si mia atins cipul cu mainile  sale care de data aceasta erau calde            am incercat sa ma detasesz  dar mai mult se apropia si a inceput sa-mi mangaie chpul ...insa dur acesta ma muscat de buza Tresarind am inceput sa suspin ..intrebandul pe Sasuke ce vrea sa faca                 -Iti arat ce e iubirea  nu ziceai ca nu stiu !!!!             -OPRESTETE......am tipat eu maitare ca nici odata ..nu iti dai seama ce faci???                             -Ce fac ???nustiu ce mi se intampla dar cand te vad mi se intampla ceva ....si numi  pot explica                                     -cE TI SE INTAMPLA ??????spune-mi odata nu   te-ai saturat sa-ti bati joc ....??                                                                                                          NU SUNT BUNA CA MIKARU DAR AM INCERCAT ..MACAR                                       

_______________________________________
Viata depinde de iubire ....asa cum si ura depinde ....de tristete

pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la