loveinuyasha
Bun venit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
loveinuyasha | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LOVEINUYASHA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazygirl din Buzau
Femeie
22 ani
Buzau
cauta Barbat
26 - 80 ani
loveinuyasha / |Fan fiction| / Asamy : a story about love and music Moderat de Kagome_Angel, Narumi Ayumu, Rei-chan, mady_kagome, mew_mew_zoey, sweet_angel_lavy
Autor
Mesaj Pagini: 1
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
SAlut , stiu k sunt noua pe aici, dar mam gandit sa-mi postez si eu ficul meu, mentionez k e primul din viatza mea asa k ast critici si laude(k sa stiu dak il mai continui) dak voi veti considera k e bn , va cer doar sami sp ce e bn si ce nu k sa stiu unde gresesc si unde excelez, si ink ceva nu e plagiat doar il mai am pus si pe alt forum(animax)
Ok sa nu va mai plictisesc , uitati primul cap:

In curtea liceului Tauton's un liceu renumit de muzica din Japonia era agitatie mare.Elevii ieseau grabiti pe poarta scolii gandindu-se ca maine nu va fi scoala ci mult asteptatul weekend,numai 2 eleve stateau calme in urma celorlalti.Era vorba de Asami Kuranosaki si prietena ei cea mai buna Miliko Ekiguchi.
Asami era o fata de statura potrivita, cu parul creţ pana la umeri ochii ei straluceau in razele soarelui ca doua diamante care te vrajeau iar trasaturile ei fine si delicate o faceau sa fie o adolescenta incantatoare.Miliko era si ea la randul ei superba,parul ei lung de culoare inchisa ,ochii ei verzi ca 2 smaralde si corpul bine facut ca al unui fotomodel iti incantau privirile.
Se simtea in aer inceputul unei noi  primaverii , zapezile inalte se topesc iute,nascand din ele suvite de apa curata ce fug grabite spre gurile deschise ale canalelor.
Cele doua mergeau incet vorbind si glumind pana cand privirea fetei se intrista brusc
-    Ce ai patit Asami ? intreba fata
-    Miliko tu esti prietena mea si iti voi spune ,atunci in ochi ei aparura doua lacrimi dar incerca sa fie puternica si se abtinu sa planga.
Se oprisera pe o banca in fata liceului ca sa poata vorbi linistite.
-    Parintii mei se vor desparti iar eu nu vreau asta!incerca sa se controleze sa nu planga si sa para o fiinta slaba. Mama imi cere sa raman cu ea iar tata acelasi lucru. Nu stiu ce sa fac Miliko sunt speriata si as vrea sa fie totul ca la inceput. Totul a inceput din cauza unui prieten de-al tatei care ne vizita mereu si ii baga tatei in cap tot felul de minciuni despre mama. Cu timpul tata incepu sa creda in vorbele lui iar mama nu mai suporta asta si asa au inceput certurile.Tristetea o facu sa izbucneasca in lacrimi in fata prietenei sale care nu stia ce sa-i spuna.
-    Nu-ti face griji totul se va rezolva incercand sa o incurajeze cu cuvinte dulci.
Fata aproba din cap desi gandurile ei zburau departe la familia care erau inainte. Miliko se inntrista si ea ,in acel moment trecu pe langa cele doua Benkei , un baiat cu ochi caprui parul scurt si rebel si cu o atitudine demna de invidiat.El era baiatul pe care Asami il simpatiza din ce in ce mai mult in fiecare zi.Tanarul le vazu si se aseza langa ele.
-    Salut Benkei! Ce mai faci? Intreba Miliko incantata de sosirea lui
-    Salut fetelor! Sunt bine, dar voi? atunci privirea ii fu indreptata spre Asami si spre fata ei trista.Ce ai patit Asami? Te pot ajuta cu ceva? spuse acesta dornic mereu sa ajute .
-    Nimic, spuse tanara melancolica ceea ce nu-i era caracteristic ei mereu era vazuta cu zambetul pe buze si radiind de fericire.
Dar tanarul nu se multumi de raspunsul primit .El avea darul de a-i face pe oameni sa se confeseze asa ca dorea sa afle ce i se intampla si studentei dar fara succes aceasta  parea pierduta intr-o alta lume nepasandu-i  ca baiatul pe care il place se afla in fata ei si incerca sa o scoata din aceasta stare.
-    Nu se simte prea bine, adauga Miliko dar o sa-i treaca ei , incercand sa para credibila.
Dupa ce mai schimbara cateva vorbe Benkei se oferi sa o duca pe Asami acasa.Aceasta se opuse la inceput dar apoi din cauza insistentelor facute asupra ei accepta.
Iesisera din curtea scolii iar vantul scutura pomii de cires ,imprastind o ploaie de miresme peste trecatori. Dintr-o data Miliko se gandi sa-i lase singuri crezand  ca asta o va face mai fericita pe Asami
- Eu o s-o iau prin alta parte ,am putina treaba. Mai vorbim Asami si-l atinge usor pe umar pe baiat
Erau aproape de casa fetei asa ca acesta mai facu o singura incercare de a o face pe studenta sa se simta mai bine.
-Asami , spuse tanarul cu vocea lui blanda ,orice ti s-a intamplat ,sper ca totul se va rezolva si va fi bine iar daca ai nevoie de ajutorul meu nu ezita sa mi-l ceri.
-Iti multumesc mult si se apropie de el sarutandu-l pe obraz.O sa fiu bine ,spuse Asami incercand sa fie optimista si pe fata ei aparu din nou acel zambet dulce cu care erau obisnuiti toti.
- Mai vorbim si se apropie de ea strangand-o prieteneste in brate
-Da .Pa ne vedem luni la scoala. Imediat cum fata observa ca tanarul se departa , tristetea se instala din nou pe chipul ei inocent. In acel moment realiza ca-si uita echipamentul de sport la scoala si se indrapta cu pasi marunti.
Gandindu-se la tristetea ei nu a fost atenta atunci cand a trecut strada , iar in acel moment o masina trecu cu putere si fata cazu jos.
Speriat tanarul care conducea masina cobora grabit din ea.
-Esti bine?vazand ca fata era pe astfaltul rece ranita si sangerand .Insa raspansul nu aparu iar baiatul se ingrijora dar si ramase impresionant de frumusetea ei obraznica.


Nu am sa va las prea mult sa ast in leg cu cap doi si am sa pun si pozele cu personajele in curand sper doar sa fie citit nu doar sa lasati comm si sa nu stiti despre ce e vb

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
pisicutzamika
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
frumoasa poveste......abia astept continuarea

_______________________________________
pisy

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
dap....imi palce..dar pune capitolul..vreau sa vad ce-a patit asamy si cum,,arata,,in viziunea ta

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
paaai....acum,cand l-am citit din nou,am observat cateva mici greseli:
1.dupa ce ai zs,,cu statura potrivita,, trebuia sa pui virgula,deoarece urma o enumerare
2.,,ochi ei verzi,,-ai scris gresit..trebuia,,ochii ei verzi,,
3.dupa ,,ochi verzi ca 2 smaralde,,trebuia pus ,si,,suna cam urat,,ochii verzi ca 2 smaralde,corpul cu..iti incanta privirea,,
4.,,Se simtea in aer incepututl unei noi primaveri,zapezile...,,Dupa ,,primaveri,,puteai sa pui punct..suna mult mai bine!

asa..sper sa nu t superi,insa ai spus ca accepti si critici!asta am avut eu de criticat...succes mai departe


_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
Lol uite aici un talent , deci in primu rand bravo putini respecta descrierea cum ai facut`o tu, cum e primu fic e destul de bun [perfecriunea nu exista], imi place drama prin care trece Asami, ce ar trebui retusat e ultima parte fiindca cum a aflt tanarul de accidentul ei daca cei 2 s`au despartit? In rest nu e nimic de obiectat si sper sa nu te superi Ja ne si Gambete in continuare.

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Scz pt intarziere am fost plekta la tara si ieri am venit dar k sa ma revansez pt timpul pierdut am sa va pun si ctv poze cu personajele.Ma bucur k mia citit si mie cineva ficul:
pisicutzamika - ma bucur kti place uite cont...
ada_dul17 - ms pt cele 2 kommuri , ma bucur k si pe tn te-a atras pov mea si scz pt greseli ...toti gresim...
Narumi Ayumu - thank you very much for the comment, sper sa te lamuresc la pr ta q cont ... si nu ma supar tr sa zici parerea ta sincera k asa e corect  si ms (ma refer k ai sters celalt topic cu povesti horror)

Deci cap 2, sper sa va placa si sa fie bn .Ast critici, pareri orice si nu ma supar k doar asa pot sa indrept in greselile mele, enjoy:




Speriat, tanarul nu mai stia ce sa faca : sa fuga sau sa o ajute.Lua repede decizia potrivita, aceea de a o ajuta.
Citiva vecini au iesit in strada, chemand ambulanta si politia care sosi repede,spre norocul lor,iar adolescentul,fiind considerat vinovat , fu luat la rost de politisti,desi tanarul incerca sa le explice ca nu era vina lui.
-Cum te cheama tinere ? intreba un politist care parea cam indignat.
-Yorikane. Yorikane Hochirobei,dar domnule politist,nu am facut nimic.zise acesta cu o voce tremuranda.
-As vrea sa te cred, dar nu pot asa ca te rog sa ma insotesti la sectie si nu ne obliga sa folosim forta.
  Observand, ca nu exista nici o cale de a le schimba parerea, urca in masina.Drumul i se parea lung si avea impresia ca se afla acolo de mult timp,nu  doar de 15 minute.In mintea lui umbla nestingherit chipul angelic al fetei pe care o ranise, rugandu-se la bunul Dumnezeu sa o ajute sa se faca bine si sa-l ierte pentru suferinta ingrozitoare prin care trecea acum, din cauza lui.
  In sfarsit ajunsesera la sectia de politie , iar interogatoriul incepu.Tanarul le spunea ca a fost o greseala,ca nu a fost putin atent si chiar atunci fata i-a sarit in fata.
Intre timp,ambulanta ajunse la spital.Medicii de la Urgente se ocupau de starea fetei,desi erau rezervati in privinta recuperari ei,datorita impactului puternic cu automobilul,insa in acelasi timp erau uimiti ca ramase in viata pana la sosirea lor.
Dupa multe ore de intrebari,in care reusisera sa-l sperie pe Yorikane,anchetatorii l-au eliberat,deoarece mai multe persoane au depus marturiile in folosul lui.Grabit,adolescentul se indrepta catre spital gandindu-se la fata,care acum poate nu mai era in viata.
Cum ajunse, se grabi la receptie unde se afla o asistenta:
-Buna ziua! Ma puteti ajuta,va rog?
-Buna ziua! Cu ce anume?
-A fost adusa acum cateva ore aici o tanara in stare grava?
-Da,asa e!
-Si stiti cumva care e starea ei acum? intreba baiatul,sperand sa primeasca un raspuns care il va linisti.
-Imi pare rau, dar nu te pot ajuta,nici eu nu dispun de aceste informatii.
Pe fata lui se arata o mare dezamagire combinata cu frica din sufletul lui.Vazandu-i reactia,tanara ii spuse cu o voce blanda:
-Nu te ingrijora.Se vede ca tii mult la ea, asa ca mai voi duce sa intreb.
Lipsa asistentei ii paru baiatului o vesnicie desi aceasta  fusese plecata doar cateva minute.
-Am revenit!spuse tanara.
-Şi.... Cum se simte? Va rog,spuneti-mi ca e bine!
-Pai , fata se afla acum in operatie iar doctori sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.Nu iti pot spune mai mult de atat.
-De ce?intreba iritat Yorikane
-Pentru ca nu sunteti o ruda de-a victimei deci, nu aveti dreptul la aceste informatii personale.
-Ba sunt!Sunt fratele ei mai mare!zise el,nepasandu-i  de minciuna spusa si ca poate va avea probleme ,dar nu-l interesa, acum.Cel mai important lucru era fata de care se indragostise pe loc , cand o privi prima data.
-De ce nu mi-ai spus asta de la inceput ?Sala de operaţii se afla la etajul 3,la camera 116 dar trebuie sa astepti afara .Celelalte rude nu vin si ele?
-Vor veni si ele in curand.De fapt ma duc sa le anunt, si schita un mic zambet.
  Inainte sa ajunga la telefon,au aparut langa el comisarii desemnati pentru acest caz.
-Anunta-l pe director in legatura cu acest caz si de prezenta mea aici.spuse unul din ei.
  Infirmiera dadu din cap ca o aprobare.
- Ma scuzati, ati anuntat rudele fetei?
- Din pacate nu, tanara nu avea asupra ei niciun act de identitate si nici telefonul,dar am gasit in geanta ei un numar de telefon care este al prietenei sale si ea e in drum spre noi chiar acum.
-Ce bine!dar nici nu termina bine ce avea de spus ca in spatele sau aparu Miliko ingrijorata.
-Cum se simte prietena mea ? intreba tanara dandu-i pe toti la o parte.
Dupa ce primi raspunsul o lua la fuga pe coridoarele spitalului pentru a ajunge cat mai repede la etaj.
  Yorikane fugi dupa ea,insa Miliko ajunse inainte .Cand il vazu,fata ramase uimita de frumusetea tanarului,indragostiindu-se pe loc de el si uitand de scopul ei.
-    Cine esti tu ?spuse ea incercand sa ramana calma in prezenta lui.
-    Chiar conteaza in momentele astea?raspunse el.
Chiar atunci iesi si doctorul din sala de operatii,iar cei doi se indreptara spre el,uitind de conversatia lor si asteptand cu sufletul la gura vesti bune .



Akum pozele cu personajele eu le pun sub forma de link: - asta-i Yorikane - ea e Miliko , pe asami o pun mai tarziu...promit....

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
hana-chan
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 134
ce dragut fic.chiar imi place si e interesant.astept continuarea cu nerabdare

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
decii..e bine,dar n-am inteles ceva:cine l-a vazut pe yorikane si s-a indragostit de el:miliko?aaa..sii..va roggg...spuneti-mi doar,,ada,,

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Ok ada(nu ti-am zis asa pt k nu mi-am permis , am zis k poate nu vrei)am sa-ti raspund la intrebarea ta:Miliko s-a indragostit de el cand l-a vazut la spital dar el e indragostit de Asami s-a inteles din cap asta....hope you will understand...
Ma bucur k tu consderi k e bn.

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
aaa..intelesei vorba lui narumi,care iar nu mai intra..si nici kikyo   -eee...nu-ti permiti/..eu ti-am zis adrianada,mie imi palce...sper doar sa nu fie dramaaaaa..sii..treci si pe la ficul meu cu o parere

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
A trecut o luna de knd nu am mai postat....gomene ....ma bucur k va placut si cap ant ....acesta insa nui stralucit dai bun pt critici pe kre le ast (stiu k nu lucrez prea bn....si as vrea sa-mi indrept stilul)


Chiar atunci iesi si doctorul din sala de operatii,iar cei doi se indreptara spre el,uitind de conversatia lor si asteptand cu sufletul la gura vesti bune...

                                                 Salvatorul
-Doctore!Va rugam,spuneti-ne cum se simte Asami!tipa Miliko si se agata de doctor.
-Ce relatie aveti cu persoana data?intreba doctorul,inainte sa ofere raspunsul mult asteptat.
-Sunt prietena ei cea mai buna,.raspunse Miliko.
-Iar dumnevoastra?
-Pai...sunt...fratele ei mai mare.spuse Yorikane cu o voce tremurinda cand Miliko il privi cu o uimire de nedescris.
-Din fericire e in viata.Insa....
-Insa ce?!intreba disperat Yorikane.
-A pierdut foarte mult sange.Atat pe drum cat si in timpul operatiei.Si din pacate nu avem grupa ei de sange in rezerva spitalului,deoarece e destul de rara.Daca nu vom gasi un donator rapid s-ar putea sa o pierdem.spuse medicul cu o parere de rau in glas.
Atunci au aparut si parintii fetei.
  Tatal ei,Atsutane Kuranosaki,era un om de afaceri destul de cunoscut si respectat in micul orasel.Era un barbat placut,iar Yorikane a observat cu usurinta trasaturile pe care le-a mostenit Asami.
  Mama ei,Arisa Kuranosaki,era o femeie in jur de 38 de ani,foarte frumoasa,deoarece avea un serviciu care nu o solicita prea mult si care i-a permis sa  isi ingrijeasca copiii cat mai bine cu putinta.
-Buna ziua,domnule doctor.Suntem parintii fetei care a fost adusa aici cu cateva ore in urma.V-as fi recunoscator daca ne-ati spune cum se simte.zise domnul Atsutane,pe chipul caruia se citea ingrijorarea.
-Tocmai ii spuneam fiului d-voastra ca avem nevoie de rezerve de sange,deoarece spitalul nu dispune de grupa a  IV-a si...
-Poftim?Dar fiul meu...si se uita la Yorikane intr-un mod care il infrigura pe acesta.
Yorikane simti in tot corpul un fior rece cind ii simti privirea,insa ramase uimit cand acesta nu mai spuse nimic.
-Dar ce e de facut?Nici eu nici mama ei nu avem grupa a IV-a.
-Atunci nu putem decat sa asteptam...spuse medicul.
Yorikane statu putin,apoi ochii i se luminara si striga cu o bucurie in glas:
-Nu,nu trebuie!Mi-am dat seama!Eu am grupa aceasta.Pot eu sa-i donez!
-Pai si de ce taci?!tipa Miliko entuziasmata.
-Felicitari tinere.Esti pe cale sa iti salvezi sora.Vino cu mine.In cateva minute trebuie sa fie totul gata,de aceea ii vei dona direct.
Atsutane il privi cu bucurie,insa in acelasi timp parca ii spunea:,,Trebuie sa imi dai niste explicatii,tinere.”

Cu toate ca Asami avuse parte de un accident destul de grav,pe fata ei nu era nici o zgiriietura,insa pe chipul ei angelic se vedea o umbra a mortii,o umbra a pericolului ce trecuse,iar Yorikane,cit a stat si a donat sange,s-a simtit nevoit sa ii marturisesca sentimentele:
-Imi pare atat de rau pentru ce s-a intimplat...As vrea sa dau timpul inapoi pentru a putea evita aceasta nenorocire...Insa ma bucur totusi ca soarta mi te-a scos in cale.Acum unica mea dorinta e sa te faci bine si sa pot incerca sa te....
Deodata,usa se deschise si intra Miliko,intrerupind confesiunea lui Yorikane.
-A,fratele lui Asami,da?zambi ea ironic.Parca ii erai doar un prieten.Si nu stiu de ce,dar nu tin minte ca prietena mea cea mai buna sa fi avut un frate mai mare atat de chipes.Stiu doar ca are un frate mai mic care studiaza in Franta.Insa unul mai mare...
-Yorikane Hachirobei.se prezenta tanarul,cred ca ai inteles de ce am spus asa ceva.
-Da.Insa iti dai seama ce probleme ai creat?Acum va trebui sa ii explici  tatalui ei de ce...
In acel moment se auzi o bataie usoara in usa,iar in camera intra exact domnul Atsutane.
-Miliko,fii amabila si lasa-ma singur cu acest tanar,deoarece avem cate ceva de discutat.
-Desigur domnule.spuse Miliko resemnata si iesi.
-Deci,baiete...incepu tatal fetei.


De data asta promit k pun cont mai repede
Ada sa stii k ti-am citit ficul..sami citesti kommul (sper sa nu fie prea dur) iar hana-chan uite cont....

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
hana-chan
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 134
ce frumos!!!!!!!!!!!!!!!da sunt foarte curioasa sa ved ce se va mai intampla in continuare  

pus acum 15 ani
   
ada_dul17
Fan anime

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1702
hmm.si eu sunt curioasa...vreau sa vad ce se-ntampla..am citit komm-ul si n-ai fost deloc dura,dimpotriva..ma bucur,atat de critit cat si de laude..ambele te ajuta sa creshti

_______________________________________
iubirea e ca un fluture:frumoasa,fragila,indemnandu-te sa o ai,si sa o pastrezi pe vecie...dar,intocmai ca un fluture ce are aripile frante,provoaca rani imense...atunci,uitam ce insemna de fapt,SA IUBESTI si SA FII IUBIT!

pus acum 15 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 16
ii fain astept continuarea  

_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
sakuralovesasuke
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 18
fain
pune nextu pls


pus acum 14 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
pai..
1: esti ft talentata:X..imi place mult sincer este super!
2: pune nextu te rog! trebuie so termini..t rog 


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la