loveinuyasha
Bun venit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
loveinuyasha | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LOVEINUYASHA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
loveinuyasha / |Fan fiction| / Povesti horror Moderat de Kagome_Angel, Narumi Ayumu, Rei-chan, mady_kagome, mew_mew_zoey, sweet_angel_lavy
Autor
Mesaj Pagini: 1
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Deci aici voi posta pov horror , urm user o comenteaza si el puen una la radul lui si tot asa , dak nu aveti pov intrati in contact cu mn si ami pun eu dak va plac, ink ceva dak sunteti fricosi va sfatuiesc sa nu cititi , sunt de groaza:

Prima caremi place mult:Simte-te norocasa ca n-ai aprins lumina

Va spun o poveste pe care o stiu tot din auzite. eu sunt din calarasi dar poveste se refera la o intamplare din cluj.(am motive sa cred ca e adevarata deoarece este spusa de niste autoritati) Doua fete colege de camera la un camin studentesc din cluj, prietene foarte bune trebuiau sa se desparta in week end. Una din ele pleca acasa iar cealalta ramanea in camin. la o ora foarte tarzie cea care pleca acasa isi face bagju si isi i-au la revedere.pe drum isi aduce aminte ca a uitat ceva (nu mai imi aduc aminte acum ce) si se intoarce sa il ia. ca sa nu o mai trezeasca pe prietena ei care se culcase, intra in camera si nu mai aprinde becul; isi ia ce trebuie si pleaca. Revenind de acasa din nou in camin gaseste politi in camera ei si afla ca prietena ei era moarta si fusese mutilata de catre cineva.I-ar pe geam scria cu sange "SIMTE-TE NOROCOSA CA N-AI APRINS LUMINA!"
Cred k ati inteleso, va mai pun una:
Alb imaculat

Te trezesti de dimineata, totul este intr-o nuanta alba perdelele sunt albe, cearceafurile albe, pereti de un alb orbitor iesi din camera intrand intr-un hol alb auzi zgarieturi venind din sufragerie. Nu iti faci prea multe griji asa ca inaintezi dar in baie incep sa se auda picuri.Te indrepti spre baia cu gresie alba sa verifici instalatia.Inchizi apa si incerci sa te pieptani,o fata de femeie desfigurata iti apare in spate,speriat(a) te intorci nu este nimeni.Iti auzi numele. Sunetele vin din Sufragerie. Dai sa iesi din baie dar auzi un urlet ingrozitor venind din sufragerie, urletul te zgarie pe timpane, iti acoperi urechile cu mainile urletul inceteaza dar de frica inchizi usa. Cineva sau ceva incearca sa deschida usa lovind-o puternic, si strigand-uti numele. Tu nu ai nici o arma la indemana. Intri cu picioarele in cada. Bubuitul din usa inceteaza iar cada incepe sa se umple de singe iesi cu frica din baie pe holul ce este acum intunecat In spatele tau se aud picuri dar nu ai curaj sa te intorci. Usa catre dormitorul tau este acum inchisa iar pe clanta sunt urme de sange. Te gandesti sa iesi din casa si sa nu te mai intorci niciodata. Inaintezi catre usa ce da spre iesire iar sunetele din baie sunt din ce in ce mai inspaimintatoare semanand cu sunetele facute de vant atunci cand trece printr-o pestera. Esti langa usa cand te gandesti sa te uiti in spate, te intorci si ramai paralizat de spaima lumina este acum stinsa iar prin intuneric poti distinge chipuri deformate alaturi de creaturi zburatoare ciudate. Brusc iti revii si incerci cu disperare sa deschizi usa dar iala este intepenita. Cand in sfarsit reusesti esti surprins de faptul ca scarile blocului sunt daramate. Cu repeziciune deschizi usa sufrageriei, Pe canapea este intinsa mama. Mama doarme intoarsa pe o parte cu fata lipita de perna. Incerci sa o trezesti pentru a-i spune ce se intampla si pentru a te cara naibii de aici. Mama iti zimbeste atunci cand se trezeste dar zambetul ei ti se pare infiorator caid iti dezvaluie intreaga ei fata observi ca este acoperita de furnici. Si de aceasta data ramai blocat. Mama iti zambeste in continuare. Poate din cauza adrenalinei prinzi un pic de curaj ii iei perna de sub cap si i-o pui pe fata incepand sa o lovesti puternic cu pumnii. Te indrepti spre usa de la balcon si o deschizi, intri in balcon sperind ca aerul curat va face sa te trezesti din acest cosmar. Atunci esti cuprins cu adevarat de panica. nu mai ai iesire, in geamul din usa apare mama cu fata desfigurata parand furioasa, ai vrea sa intri in bucatarie dar podeaua este acoperita de bucati de carne. Nu ai unde sa fugi, gata cosmarul inceteaza aici exista o singura scapare iar drumiul pana jos este lung............


Mentionez k aceste pov  puteti sa le scrieti chiar voi , puneti sa le auziti si sa le scrieti aici sau puneti sa le cititi din alta parte si sa le postati aici, a da si pov nu au nico leg una q alta.
Lectura de groaza!!! nu le cititi seara o sa aveti cosmaruri!

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Vad k nimeni nu lasa komm , in orice caz eu mai las o poveste , enjoy:

Peste pragul mortii...

Erau intr-un oras doi indragostiti. Era totul frumos, se iubeau enorm, se intelegeau nemaipomenit, dar intr-o zi EL moare intr-un stupid accident. O masina neagra a lovit puternic motocicleta pe care se afla tanarul. Doctorii nu au putut face nimic, baiatul moare, iar soferul masinii este acuzat de omor din culpa. La proces, soferul se prezinta foarte calm, zambitor, sustinand ca nu a fost o greshala, ci "asa a fost sa fie". Sentinta se amana, fata disperata ameninta ca se sinucide. La un moment dat, soferul trece pe langa EA cu politistii care il escortau si omul ii sopteste k nu va fi nevoie, ca se vor revedea oricum. Fata se enerveaza, incepe sa tipe la el, il pune sa repete, dar soferul ii raspunde k nu are ce repeta, fiindca nu a spus nimic, lucru pe care il sustineau si cei din jur.
Dupa cateva luni, mai multzi membrii ai familiei au impresia ca il vad pe baiat prin casa, aud zgomote, rasete in timpul noptii lasa un obiect intr-o parte si il gasesc in alta patre, se aprinde shi se stinge lumina singura.
La cateva zile dupa aceste intamplari EA dispare. Este cautata timp de o saptamana, fara a fi gasit vreun indiciu care ar putea duce spre tanara. Dupa disparitia EI, si lucrurle ciudate incep sa nu se mai produca.
Cu toate acestea doi veri ai baiatului mort, superstitiosi, decid sa mearga noaptea in cimitir, sa dezgroape cadavrul pentru a vedea daca nu s-a intamplat ceva cu el, daca mai este acolo, daca nu “o fi inviat” cum sustineau ei inspaimantatzi de lucrurile petrecute.
Intre timp cercetarile privind disparitia fetei continuau. Au fost gasite in apropierea locului unde s-a petrecut accidentul LUI hainele cu care a fost vazuta fata ultima oara inainte de disparitie pline de sange si pamant.
Cei doi veri hotarasc sa porneasca deshumarea in acea seara, seara in care au fost gasite obiectele ce apartineau fetei. Isi pregatesc uneltele,le pun in masina si pornesc la drum. In cimitir era ceata, deci conditiile de lucru nu erau dintre cele mai bune. Odata ajunsi la locul de odihna vesinica al tanarului, cei doi incep lucrul. Dupa catva timp termina de dat pamantul la o parte, ajungand la sicriul LUI. Incerca sa il scoata afara dar il scapa la ambele incercari, asa ca decide s ail deschida asa. Ei bine, hotararea de a deschde sicriul nu a fost cea mai buna pentru ei. Avea sa ii astepte o surpriza. In momentul in care ridica capacul sicriului incep sa tipe ingroziti. In sicriu se aflau treupurile celor doi inrdragostiti, imbratisati. Ea era imbracata intr-o rochie alba de voal. Pareau sa doarma, insa erau fara de suflare.
Nimeni nu stie ce sa intamplat, dragostea celor doi ramane un mister, dar un lucru este sigur: a trecut de orice bariere, pana si de cea a mortii


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
rukia_sara
Membru

Din: gAeShTy
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 98
Iar nu mai posteaza nimeni dar vad k se citesc kt de kt....deci mai pun 1:

Era odata o batrinica care locuia la o casa veche  intr-un oras , avea foarte multe folri , era plin de ele si in casa si afara , o fetita care o vizata cateodat a mers la ea sa ii dea niste scrisori care le-a gasit in posta , suna la usa nimeni, deschide usa si urca treptele casei , vede multe urme de picioara pe praful de pe jos , si aude un sunet " ia cutitu si sinucidete , ia cutitu si sinucidete" fetita speriata alearga repede afara din casa , nu spune nimanui nimic , adoua zi merge iara , totul mirosea a sange , vine babuta la usa si o intampina pe fetita , aceasta intreaba daca o fost cineva la ea ieri , babuta zice ca nu , o mai intreaba unde o fost ieri , babuta zice ca era in spate uda florile , babuta o intreaba vrei sa ma ajuti ? fata spune ca da si zice ca merge dupa apa , babuta zice nu te du dupa apa inca chiamo si pe prietena ta sa fim mai multe ca sunt multe flori , fetita merge dupa prietena ei , vin ele doua in casa , baba nicaieri , merg in spate nimeni, intra din nou in casa si vad din nou urme pe podea atunci repede pleaca , si a doua zi iar ii baba acasa si vin fetele aceasta spune sa vina mai multe ca ea are 10 flori si sa vina macar 5 fete , da sa intre pe rand in casa , fetele se mira si pleca spunand ca vin maine , se strang ele la una acasa si se tot intreaba de ce vrea baba sa intre ele pe rand , dar zic ca-i prostie si o sa mearga totusi , a treia zi , intra prima fata vede urme pe jos aude sunetul 'ia cutitu si sinucidete ' ia fata cutitul de pe jos si-l baga in cap si pica vine baba o ridica o taie cu coasa in doua si pune jumatatile in chiveci la flori , si tot asa cu toate 4 fetele , vine ultima fata , cea care o tot vizita , intra vede mult sange in florile babei , ia cutitu mere dupa baba o omoara si o puna si pe ea in ghiveci la flori si se ascunde in casa . A patra zi vine politia , intra doi politai inchid usa si se uita prin jur , vad si ei mult sange la flori  si se sperie , cand sa plece apare fetita plina de sange cu cutitu in mana si il baga la amandoi in cap si ii atarna de usa , apoi pleaca repede. A cinci-a zi vine masa si o cauta , nu gaseste pe nimeni da vede o floarea foarte frumoasa si o ia acasa . A sasea zi mama era cu cutitu in cap si atarnata de usa


sper sa va plak si ink mai ast alte pov dar dak nu primesc kommm si nu imi zice nimeni nimik eu am sa mai pun

Modificat de rukia_sara (acum 15 ani)


_______________________________________

Nu cauta viitorul in trecut

pus acum 15 ani
   
Narumi Ayumu
Moderator

Din: Tokio
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1093
Ti`am indeplinit dorinta am ster yo celalat topic

Asa acu revenind wow ce stories :uimitaku sigur am sa "visez frumos la noapte"


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
KiDu`
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
~A fost odata o familie formata din 4 membri care traia in orasul Dark Town.Cei 4 membri erau:Katy(13 ani) , Jonathan(8 anii),mama si tatal lor Mary si Jack .Peste 2 zile urma sa fie ziua fetei.Mama ei se duse la florarie cu gandul sa ii cumpere un buchet de flori.
Ajunsa acolo ii ceru vanzatoarei un buchet care sa contina 100 de trandafiri rosii.Vanzatoarea ii spuse ca nu are dacat 99 de trandafiri rosii si unul negru.Femeia ii cumpara asa.
Spre seara ajunse acasa.Toti dormeau.Femeia puse buchetul de flori langa patul fetei pentru ca ea sa il poate gasi
dimineata si pleca la culcare.La miezul noptii o mana iesi din trandafirul negru si o stranse pe fata de gat.A doua zi familia ei o gasi pe Ashley moarta dar nimeni nu stia motivul mortii ei.
Trecu o luna si peste 2 zile avea sa fie ziua de nastere a baiatului.S-a intamplat la fel Mary ia trandafirii..si de aici actiunea se stie.Trecu inca o luna.Peste 2 zile avea sa fie ziua sotului ei.Ea din nou se duse la florarie cumpara ce 99 de trandafiri rosi si pe ce negru,ii puse langa patul sotului cand el dormea doar ca in seara asta se hotara si ea sa ramana in camera ca sa vada ce se intampla.Seara vazu o mana care iesea din
trandafirul negru.Lua un cutit si taie mana.Sotul femei nu pati nimic.A doua zi se duse la florarie ca sa faca reclamatie dar cand a ajuns acolo a vazut ca vanzatoarea nu mai avea o mana!!!~ Ma rog povestea e foarte cunoscuta pe internet dar alta idee nu aveam nu foarte Horror dar e ok nu ? :-S App imi plac mult povestile de mai inainteee

povesti horror fost odata familie formata din membri care traia orasul dark town.cei membri ani)

36KB


pus acum 14 ani
   
KiDu`
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Este o poveste auzita, nush dak e adevarata, dar e foarte spooky. Un barbat ce locuia intr-o vila, intr-o seara, vede la poarta sa o femeie. Era dragutza, imbracata intr-o rochie crem, frumoasa, iar lui i-a placut. A intrat in vorba cu ea, s-au inteles super bine, shi au hotarat sa se mai intalneasca a doua zi, in acelasi loc, la aceeasi ora. S-au intalnit, au stat de vorba tot la poarta, penrtu ca ea nu dorea sa fie vazuta in localuri publice, el a aflat totul despre ea, adresa, tot. La despartire, femeii ii da sangele pe nas, iar el scoate o batista shi i-o da sa se sterga. Femeia pleaca cu batista, promitand k va veni shi in ziua urmatoare. Insa aceasta n-a mai aparut. El este foarte dezamagit, insa incerca sa uite...Dupa cateva luni, nemaiputand indura dorul, se hotaraste s-o caute. Ajunge la adresa data de ea shi afla, uimit, k frumoasa doamna cu care a conversat era maritata....shi...MOARTA de opt ani. Nu-i vine a crede, shi insista sa mearga la mormantul acestea, sa se convinga. Vaduvul este de acord, ba chiar sugereaza sa deshumeze corpul femeii, k sa nu mai existe nici un dubiu..La cimitir ajung destul de tarziu...shi dezgroapa sicriul. Cand au deschis capacul...au vazut k femeia era intoarsa cu capul in jos, imbracata cu aceeasi rochie crem cu care a vazut-o barbatul..dar..shi cel mai sinistru..tinea strans in mana batista plina de sange pe care acesta i-a dat-o... Nu se stie motivul aceste intamplari, insa e extrem de strange :-s

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la