loveinuyasha
Bun venit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
loveinuyasha | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LOVEINUYASHA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana 20 ani
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
loveinuyasha / |Fan fiction| / Amor si spirit(sasusaku&naruhina) Moderat de Kagome_Angel, Narumi Ayumu, Rei-chan, mady_kagome, mew_mew_zoey, sweet_angel_lavy
Autor
Mesaj Pagini: 1
Rosette
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Deisclaimer: In calitate de autor, povestea cuprinde personaje care nu imi apartine, dar le folosesc pentru pur divertisment, nu pentru a ma folosi de ele in alte scopuri personale
astea fiind spuse here ya'

Spiritul inceputului...
Cand te cunosteam, erai o floare

Craciunul! Sarbatoarea in care fiecare copil isi primeste cadoul, atunci cand in sufletele oamenilor se scalda dorinta arzatoare de a face celui apropiat si celui care nu a avut noroc, celui batut de soarta o mare bucurie. Asa se intampla si aici. Ca intodeauna, era o zi oribila pentru sateni. Cerul era acoperit de nori fiorosi, amenintatori, iar ninsoarea nu se mai oprea. Deja devenea enervant!
Insa, pentru micul Naruto, nimic nu era rau. Lui ii placea sa stea in ninsoare, asteptand sa auda glasul tatalui sau Yondaime. Ca in visul sau cand Yondaime ii spusese ca il va astepta sa vina si el la ceruri. Dar mai era mult timp de asteptat pana ce sufletul micului Naruto se va ridica la ceruri, asteptand clipa reintalnirii. Ochii mari ai acestuia atinteau o bancuta mica pe care o fetita statea. La contactul privirii cu blondul, fata lasa capul in jos, rusinata de situatie. Ochii purpruii deschis ai copilei exprimau o dragoste profunda pentru baiat.
-Hei Hinata! Ce mai faci? striga Naruto apropiindu-se, dar fata nevoita sa plece, isi lua la revedere.
-Naruto o privea cum se indeparteaza, admirand-o.


Reintalnirea

Pe o banca mica, o rozalie de 16 ani, cu ochii verzi ca iarba croseta de zor niste manusi de culoare mov. Nu se astepta ca tocmai ea sa fie invitata la ziua unei Hyuga, adica Hinata. In acea zi, adolescenta avea sa inplineasca 16 ani.In ultimele luni, era foarte preocupata de antrenament asa ca uitase de ziua ei. Insa, Neji avuse grija sa ii pregateasca o surpriza ca la carte, demna de rangul ei. Langa Sakura, aparu Naruto, acesta incerca sa o faca sa-i vorbeasca:
-Hmm...Sakura-chan, tu te pricepi mai bine. Ce le plac fetelor? Adica...ce vor de ziua lor?
Sakura cu o privire rautacioasa ii marturisi:
-Tu chiar vrei sa o impresionezi pe Hinata-chan asa-i?
-Pai...stii dar ce le place fetelor?
-Cumpara-i un buchet de flori, de preferat violete fiindca ii plac.
Naruto statu un pic pe ganduri. Nici el nu stia ce se intamplase cu el, dar ceea ce stia era ca Hinata ii era sortita lui.
Lua la revedere de la fata, plecand spre targ. In drum spre targ, dadu peste nimeni altul decat Kiba alaturi de Akamaru. Catelul latra vesel in timp ce Kiba dadu prieteneste mana cu el.
-Kiba...imi dai un sfat te rog?
-Da Naruto! Ce este?
-Ce sa-i cmpar Hinatei de ziua ei?
Kiba statu un pic pe ganduri apoi spuse:
-Cumpara-i un castron de orez, sau o pisica sau un catel. Te ajut eu sa alegi catelul.
Naruto ii multumi, plecand. Sakura avea mai bune idei decat Kiba. Cel putin din perspectiva lui, Kiba nu era chiar un mare atotstiutor, astfel nu putea sa-i ofere o informatie precisa. Ajuns in targ, dadu peste Sasuke, acesta achizionandu-si un nou accesoriu pentru misiuni. Blondul se apropie de el, incercand sa-l faca sa-i spuna ce cadou ar fi perfect pentru Hinata.
-Naruto draga...Sasuke care ajunse mai ravnit decat orice baiat din sat, ii spuse: De ce nu o duci acasa la tine si o...
Ultimele cuvinte i le spuse la ureche, astfel incat ceilalti sa nu auda. Desi, Naruto era un baiat care aflase despre ce inseamna sexul, el nu experimentase una ca asta. Ceea ce Sasuke ii spuse nu numa ca nu ii convenea dar i se parea si dezgustator. Sasuke isi musca buza inferioara, visand cu ochii deschisi la Sakura. O vizualiza dezbracata, doar pentru el o noapte intreaga. Naruto pleca rapid de acolo, lasandu-l pe visator sa viseze in continuare. In timp ce Naruto inca se gandea la un cadou perfect pentru Hinata-chan, Sasuke deja era la casa Sakurei, flirtand un pic.
-Buna Saku-chan! Ce zi frumoasa pentru...
-Termina odata Sasuke-kun. Deja devii stresant.
-Dar stii foarte bine ca nu mai pot dupa buzele tale...
-Am spus gata! Cum oare iti permiti?
Sasuke ii dadu o suvita rebela de pe frunte, mangaind-o plapand. Nu vroia sa admita, dar in ciuda faptului ca flirta cu ea, acesta o iubea nespus, insa nu vroia sa admita.Sakura il privea nemultumita, in timp ce brunetul pleca `trist` ca un catelus fara stapan de la usa fetei. In timp ce satenii lucrau de zor la casele acestora, printre copacii rasinosi o umbra intunecata isi ducea veacul. Se parea ca satul frunza va avea din nou dusmani, dar nu orice dusmani...

[edit] unele cuvinte vor "zgaria la cap" dar nu le voi folosi decat spre final si atunci voi pune o avertizare. In fine, momentan e scurt, dar eu sunt adepta calitatii nu cantitatii

[later edit ] Poate lasati su un comentariu cat de mic, spunandu-va parerea despre fic. ^^



Ziua veni cu repeziciune pentru sateni. Naruto deja era in picioare pregatit pentru o noua zi. Insa, nu toti se bucurau de aceasta zi fericita. Sasuke, care se trezise la ora 7.40 o ora imposibila pentru el, nu stia cum sa procedeze. Era de asteptat ca el sa fie un Uchiha..cu o camera mizerabila. Pur si simplu nu avuse timp sa faca curat in camera, asa incat aceasta arata ca o cocina. Soriceii isi facusera deja loc prin mormanul de pizza stricata, veche de trei saptamani. Hainele erau pline de molii, iar patul nefacut era cireasa de pe tort. Nu stia cum anume sa procedeze pentru a tine departe toata mizeria. In acele momente si-ar fi dorit ca Sakura sa fie langa el, pentru a-l sfatui. Inca isi mai amintea cum mereu ea se tinea dupa el, acum este viceversa. Statu un pic pe ganduri, apoi pleca spre casa fetei. Vroia neaparat sa vada cum arata camera ei. Se furise pe la geam. Avu insa surpriza sa vada ca Sakura pe cat de ordonata era, asa era si camera sa. Patul era acoperit cu un asternut moale si pufos, de culoare albastra. Pe pat se afla ea, cu o carte, citind. Se uita mai atent, vazand ca toate lucrurile ei au un anumit loc, astfel sa stie unde sa le gaseasca.Pierzandu-se in vise, nu vazu ca Sakura deja plecase. Cel mai probabil o chemase Tsunade pentru o noua misiune.
-M-ati chemat Tsunade-sama? intreba sfioasa Sakura.
-Am aflat ca un nou pericol se abate asupra satului nostru, de aceea vreau sa te duci impreuna cu Sasuke intr-o misiune fiindca Naruto sa pazeasca satul.
Nu putea nega, dar ii facea o minunata placere sa mearga impreuna cu brunetul, intr-o misune. Pleca rapid, luandu-si la revedere. Nu vroia sa mai piarda timpul asa ca il intalni pe Sasuke la targ.
-Sasuke trebuie sa plecam chiar acum intr-o misune spre nord.
-Stiam asta, floare de cires.
Fata nu mai comenta, luandu-l pe baiat plecand spre nord.
La casa lui Naruto, aceasta se gandea cum o va impresiona pe Hinata. Azi venea tanara iar el nu avea nici timp suficient sa plece sa-i cumpere ceva special. Isi dorea ca fata sa nu-l respinga pentru faptul ca el nu ii cumparase un cadou, de altfel se simtea prost.Insa, lasa toata acea amagire, plecand spre magazinul de flori. Ino, aceasta fiind proprietara magazinului, se oferi sa-l ajute.
-Naruto eu te sfatuiesc sa ii cumperi un buchet mare de trandafiri rosii. Acestia sunt cheia spre inima unei doamne.
Naruto se prefacu ca a inteles, in scurt timp cumpara trei trandafiri. Se uita sa mai vada daca mai gaseste ceva:
-Ino, aceasta planta cum se numeste?
-Aceea este azalee, o floare speciala, cheia spre decorul perfect al unei petreceri sau al unui bal. Blondul privea incantat spre floare cumparand si alte 3.
-Acestea sunt parca, orhidei? intreba baiatul nedumerit, Ino clarificandu-l.
-Nu, acestea sunt un fir rar care apare numai in perioada razboaielor si semnifica pacea. Se spune ca ea plange deseori pentru ca lacrimile ei sa-i imbune pe marsaluitori, acestia sa se opreasca din lupte. Ea domneste peste ani, dar nimeni nu a avut-o in mana vreodata. E bine sa o cumperi, pentru ca te va feri de dusmani.
Naruto lua firul plecand. Ino pasi multumita pragul, asteptand noi clienti dornici.
Blondul se indrepta spre casa, cand deodata in fata lui isi face aparitia nimeni alta decat Hinata. Venise din Tara Valurilor mai repede decat se asteptau satenii. Blondinul rosi, apoi se prefacu a nu o observa pe tanara.
-Naruto-kun nu m-ai vazut?
-M...Hinata-sama ce faci? doar atat putu deslusi, fiindca era prea rusinat de situatie.
-Am venit din Tara Valurilor, de unde m-am antrenat impreuna cu senseiul meu Oboro-sama. Acum ea vorbeste cu tatal meu, acasa la noi despre evolutia mea. Eu totusi vreau sa-ti multumesc pentru flori.
Baiatul ramase mut de ce tocmai auzise. De unde stia Hinata despre flori?
-Te rog Naruto-kun. Mi-am dezvoltat abilitatile deci nu e o problema.
Surase usor apoi pleca, luand cu ea si florile lui. Ii facu in semn de la revedere, cu mana. Avea de dat multe explicatii si povestit intamplarile prin care trecuse, tatalui sau si lui Neji. Insa, nu stia ce o asteapta dincolo de toata aceasta revenire. Hiashi si Neji ii pregatise ceva...Ceva ce nu o va incanta deloc...

Intre timp, se lasa seara peste partea nordica. Sakura se simtea obosita la fel si brunetul. Norocul lor ca daduse peste un han. Hanjiul, le pregatise camera, o gustare delicioasa si o baie fierbinte. Sasuke parea incantat, dar fata nu...
-Eu nu dorm cu tine in pat clar!
-Dar ce am? Nu am raie sau ceva de genu.
-Mai bine aveai raie, poate atunci dormeam cu tine. Spuse Sakura, incercand sa gaseasca o solutie salvatoare.
Sasuke se aseza in pat, incercand sa adoarma. Era de prisos in a o convinge sa faca ce nu vrea. Rozalia se aseza pe podeaua rece. Incerca sa adoarma dar, ii era mult prea frig acolo jos.
Luna le zambea stelelor, in timp ce o adiere usoara si blanda acapara atmosfera. Brunetul vru sa plece dupa un pahar cu apa, dar o vazu pe ea. Tremura de frig, doar cu o camasa rozalia transparenta, acoperindu-i corpul. O privea cu pofta, poate incerca sa profite de ea, dar ceea ce simtea era mult peste puterile lui. Fata era o comoara. O comoara perfecta. Nu putea sa-i puna viata in pericol. Nu putea sa vada cum i se intampla ceva. O aseza usor, fara sa o trezeasca, langa el. Ii mangaie fruntea, coborand tot mai jos, spre abdomen. Vru sa o sarute, dar se abtinu. Vru sa-i lepede hainele, sa o transforme in fata lui, dar stia ca va regreta. Nimic nu ii putea permite asta. Inima nu il lasa, trupul o dorea cu ardoare, dar constiinta era de alta parere. Inebunea cu fiecare secunda. O dorea mai mult decat orice. Poate nu era bine sa-si arate sentimentele, in fond fiecare persoana pe care el a iubit-o...a murit. Din cauza cui? A lui Itachi. Vazu ca tremura, asa ca o inveli. Muschii lui tari, pulsau iar ochii lui negri ca taciunii ii dadea un aer aparte. Privirea fetei il inebunea, facandu-l in cele din urma, sa o atinga pe piciorul stang. Urca tot mai sus, atingand-o usor fara a o trezi. II inlatura patura de pe trupu-i firav, dezgolind-o in jurul abdomenului. O sauta, lasandu-i o dara de saliva. Se opri! Teama puse stapanire pe mintea-i.
Daca facea ceva rau? Daca se va trezi si va constientiza ceva rau?
-De ce sa o fac sa sufere? Mai bine ma abtin. Este ca si cum as viola-o fara sa stie.

Ziua veni cu repeziciune prin Konoha. Sagetile jucause de foc ale soarelui atinteau pamantul uscat.
-Nu! Am zis ca nu vreau intelege, lasa-ma! Nu toti erau intr-o stare buna.
La casa Hyuga, Hinata incerca sa-l convinga pe tatal sau ca face o greseala.
-Nu ma pot marita cu Neji tata! Este varul meu...fratele meu. Intelege odata!
-Hinata, am vorbit cu Neji-san. O sa va casatoriti ca sa pastrati gena familiei. Nu imi pot intoarce cuvantul.
Este spre binele satului si al tuturor, asa incat Hyuga sa apare cu ajutorul puterii lor mentinute de tine si Neji, ordinea in Konoha.
-Dar cu mine cum ramane? Fericirea mea? Tot ce vreau este sa ma casatoresc cu Naruto. Mi-a promis ca ma va lua de sotie imediat ce voi implini 18 ani.
- Draga mea, va trebui sa-l uiti!
-Niciodata. Stii ce? Niciodata nu-l voi uita, niciodata nu-l voi iubi pe neji, niciodata nu iti voi indeplini dorinta, chiar daca ma voi duce la Orochimaru si-l ajut sa distruga satul.
-Taci odata!
Tipa la ea, fara sa constientizeze ca ii face un rau enorm. Cu greu fata isi sterse lacrimile, plecand spre camera. Urmata indeaproape de Oboro-sensei, ea inainta spre odaia-i personala.
Lacrimile acaparau fata, in timp ce in incapere isi facu apariti Kurenai. Vechiul sensei al fetei. O vazuse cum crestea mare, ca o floare care isi deschide petalele la soare.
Devii dependent de ceea e nu vrei reusind sa te tai in lama destinului. Nu poti sa devii una cu destinul daca nici macar nu stii cum este sa suferi realmente diferit de ceea ce sa scris. O carte mare, cu coperti rosii. Oare acolo se afla destinul?
-Kurenai-sensei, eu una nu vreau sa ma marit de acum. I-am promis lui Naruto.
-In viata mai trebuie sa facem si mari sacrificii care nu ne plac deloc. Putem opta pentru alesul nostru, sau miza pe o viata mai buna din punct de vedere financiar, dar care sa ne displaca total. Cu alte cuvinte, trebuie sa lupti...



Capitolul 3.

capitolul contine urme de hentai, am incercat sa le evit, deci +15 de data asta. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat

enjoy si o parere daca se poate :X


-Neji, stiu ca tatal meu este asa cum este, dar incearca sa-l intelegi.
-Hinata, eu nu stiu ce simti dar eu vreau sa ne casatorim.
-Ne facem rau reciproc. De ce nu intelegi ca eu nu iti sunt sortitia tie.
-Imi pare rau, dar va trebui sa te conformezi cu situatia. Nu dau inapoi, nu vreau sa ma fac de ras in intreg clanul doar pentru mofturile tale de fetitia prost-crescuta.
Astea fiind spuse, Neji pleca lasand-o pe Hinata apopae in agonie. Fata se simtea constransa de situatie, nu putea ingadui una ca asta. In cele din urma, se hotara sa plece la antrenament cu Oboro-sensei. Azi avea mult de lucru, mai ales ca trebuia sa execute o tehnica dificila. Cum mergea spre locul antrenamentului se gandea ce-i va spune lui Naruto. Nu stia daca aflase de la Neji, sau in curand va afla de la petrecerea care va fi organizata. Se simtea prost si lacrimile ei nu conteneau sa apara. Ce putea sa faca? Sa planga. Ii era mai usor cand era mica. Nimeni nu o obliga sa faca ce nu vroia ea. Era parasita...dar in liberate. Suspina usor, in cele din urma ajuse la locul antrenamentului. Dadu din ea tot ce putu. Isi varsa ura si nemultumirea, prin lovituri si pumni in fiecare arbore din imprejurimi. Mainile ei erau pline de rani, dar ea nu se oprea. Oboro incerca pe cat putea sa o opreasca, dar in calea fetei nu statea nimeni. Deodata...
In camera unde Sasuke si Sakura erau cazati, fata se trezi cu o durere de cap. Corpul tremura, in timp ce se plangea de durere de gat. Nasul ii era infundat, iar ploapele erau intredeschise. In acel moment simtea cum trupul ii ia foc. Incerca sa se dea jos, dar o prinse brunetul de mana. La atingerea dintre cei doi, Sasuke simtii o mare presiune asupra corpului fetei. Se ridica spre rozalie cu o fata ingrijorata.
-Sakura arzi toata.
Ba nu doar ca...
Dar nu isi mai putu termina fraza fiindca deja cazu lesinata in bratele baiatului. O aseza pe suprafata moale, invelind-o cu patura. Pleca spre baie, luand o trusa de prim-ajutor. II facu un ceai cald, pe care i-l administra repede, dandu-i sa bea in acelasi timp si trei pastile. II spuse o compresa rece pe frunte, asteptand sa-si faca efectul.
Simti cum o mana il mangaie de-alungul fetei, aceia era Sakura.
-Sakura...
Sasuke se apropie mai mult de ea. Ii simtea respiratia aproape de trupul ei, Sasuke ii atinse buza inferioara cu limba, incercand sa o prinda in mrejele lui. Fata nu se lasa mai prejos, prinzandu-i buza cu dintii. In cele din urma, Sasuke o lua in brate, picioarele stateau pe o parte si alta a abdomenului tanarului, in timp ce o saruta. Limba ii explora cavitatea bucala a rozaliei, apoi brunetul o mangaie pe abdomen. Sakura se desprise de sarut, dadu-i acordul brunetului sa-i sarute gatul infierbantat. Sakura se lasa explorata, in timp ce ii dadea tricoul jos. Muschii tari ai acestuia pulsau cu fiecare secunda, se bucurau de prospetimea sanilor fetei, acestia fiind goi acum.
-...Si eu te iubesc...
Rozalia continua fraza, astfel il facu pe baiat sa rada pentru cateva momente.
-Noi parca aveam o misiune...Spuse rozalia pregatindu-se sa izbucneasca in ras. Isi lasa capul pe spate, permitandu-i baiatului sa ii lase o aprenta cu dintii. Sakura gemu tare, in timp ce locul cu pricina devenea rosu. O picatura de sange curse, manjind obrazul brunetului.
-Asa te vreau, stiam eu. Doar de aceia erai mereu geloasa pe Ino.
Sakura se lasa prunsa in mrejele dulci ale tanarului, acesta incerca sa o patrunda. Zgomote rasunau in incapere in timp ce fata se simtea in al noulea cer. Probabil cel mai frumos lucru vazut vreodata, i se intampla tocmai ei.
Corpurile lor se miscau in ritm haotic, picaturile de transpiratie cadeau pe sanii fetei si pectoralii baiatului. Muschii tari ai lui Sasuke presau sanii moi ai rozaliei.Sentimentul era placut. Cei doi se bucurau de fiecare moment petrecut impreuna. Cu alte cuvinte, nemeni nu le putea distruge fericirea...sau da.
In mijlocul padurii, unde isi ducea veacul o pestera batrana, mancata de ape, acolo doi indivizi planuiau urmatoarea miscare. Pelerina cu nori rosii fluturata de vant, in timp ce de sub o palarie traditionala japoneza doi ochi rosii priveau indiferent. Kisame, insa era prea cufundat in peisajul marin, fara a-l lua in seama pe Itachi.
-Kisame vreau sa o recuperez. O vreau inapoi.
-Itachi, stii prea bine ca o vom recupera dupa ce misiunea va fi incheiata.
-Nu pot astepta...acest lucru nu merita astepatare.
Itachi il privi inca o data pe camaradul lui, apoi se ridica si pleca spre partea de nord a padurii fara da-i da o explicatie lui Kisame. Acesta stia foarte bine ca daca o vor recupera pe EA totul va fi ca la inceput, dar nu numai ca va fi la fel, dar si ca EA va fi folosita in scopuri criminale.

Astept commurile voastre.Ja ne!

amor calitate autor, povestea cuprinde personaje care imi apartine, dar folosesc pentru pur pentru

22.9KB


_______________________________________
Devii dependent de ceea ce nu vrei reusind sa te tai in lama destinului. Nu poti sa devii una cu destinul daca nici macar nu stii cum este sa suferi realmente diferit de ceea ce sa scris. O carte mare, cu coperti rosii. Oare acolo se afla destinul?

pus acum 15 ani
   
FanAnime
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 7
Dragut ! Dar de ce sunt prostii in fictiune ? Continua , dar incearca sa nu-l transformi in FanFic Erotic.

Modificat de FanAnime (acum 13 ani)


pus acum 14 ani
   
sakuralovesasuke
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 18
da cum zice el
dc are fictiunea prostii?


pus acum 14 ani
   
Enola
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
deoarece mai sunt si nijte "copii" care poate vor sa se scarbeasca...hai ca stiu k avem cu toti prieteni asa....fie ca stii sau nu....dar ei exista....si inca multi in zilele noastre....daca unii ar mai reduce din scene ca astea poater ar iesi ceva frumos(doar saruturi...mangaieri....atat )
P.S.=nu ma luati in ochi de rau......asta mie parerea personala      


_______________________________________
Oare..?Nu..!De ce?Daia..!De care?..De cacao?..Nu.De vanilie!De ce?Daia..De vanile?Nu.De cacao!..Cacao sau vanilie?Capsuni..Hotareste-te odata de care vrei,cacao,vanilie sau capsuni?Piersica!..Omule am inchis magazinul!Dar vroiam doar o inghetata asortata!
“Sa Te inTorci inapoi n’am Sa Te rOg…Mai Bn Sufar Sh Plang O Viata`nTreaGa sH BlesTem k De tOt PraFul Sa sE aLeaGa..;(”

[?]Dacaa`soont subiekt d Barfa`Tu cretinoo esTy oo tarfa`[?]”

Multe barfe ... multe tarfe ... asa`i viatza cand te`apuk greatza ... daca vrei iti dau eu un subiect de barfa ... viata`i cea mai scumpa tarfa ..

Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza.”!

din fum apar tu n`o sa ma vezi niciodata clar

Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, foarte putini sunteti in stare sa o pastrati langa voi. :-?”

15 ani, te plimbai pe role seara toti se uitau mirati la cum te dezbraca vara ca erai tot ce esti si acum doar ca putin mai mica, fara pic de experienta dar si fara pic de frica.

Nu cer iertare nimanui.Ma iert eu insami, sper ca exista un iad si pentru cei buni. :-?”

Lady, stai chill ! Ei vor ceva serios, le'ai dat tot ce le'a trebuit si i'ai intors pe dos.

Si cand te suna o arzi gen:"Ce pot sa mai fac stapane ? " Si maine tu inca speri sa va impacatzi.E ca un drog si nu numai tu te'ai intoxicat. ;

si ce dak e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau da` si la bine nu se desparte de mn

SenZatsSia`e uniCaa`,do0za dE risSc e miCca`..ViCiul mEu impliCaa`d0ar placeRe si DependEntsSa psihiCaa`

  sa nu crezi k as putea sa te las...nu te-as parasii niciodata...eu nu ma voi schimba...langa tine voi fi pas cu pas...sa nu te simti singur vreodata...ai toata dragostea

  Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!....

Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!

?? Te Iußësc ??

Si o sa fie bn` chiar dk mai avem pr0bleme` . iti`spun stai linistit`. ` .. ca multe vin si trec chiar`dak raman`semne`.. orice`semn se vindeca`dupa o vreme`. ! []

Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite,nu intelese

;x iti place cum te privesc ;x iti place cand iti zambesc ;x”

Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla •

Nu ma crezi in stare ?Nici o problema ,nu ma cred nici eu !d.aia ferestate de ziua in care o sa prind tupeu!

Frize` Brize` o sa`mi fie dor de ale tale Crize`))

iti cer iertare , stiu ca  nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma…

Poate nu sunt la fel de frumoasa ca ea...poate ca nu stiu sa fac ce face ea...dar ce fac EU sti doar Tu..ce face ea stie tot orashu)

Dintre toate prietenele kare le-am kunoskut tu esti kea pe kare nu vreau sa o uit, si daka mor inaintea ta, voi ajunge in rai si te voi astepta…

As fugi cu tine in America/Vom lua banii de la tata ca a luat pensia/Ar fi bine sa mai pui si tu ceva/Hai, du-te si scoate-ti alocatzia

De ce vrei sa pleci si nu ai rabdare/Ca eu iti ofer ce nimeni nu are/De ce vrei sa pleci fara sa ma asculti/Pentru alcineva ma  uitzi

Sa poti sa crezi....Cand unii te insala....Sa te ridici....Cand altii te doboara....Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge....Sa razi chiar daca sufletul iti plange....Si cald ramai…..Chiar daca afara ninge…..Aceasta-i arta DE A INVINGE!!!

o ardem romantic noaptea'n parc sub luna plina pana'mi cresc coarne, par pe corp.. si ma transform in mata

“Un baiat ma intreaba:-Fata fata ce mananci de esti asa frumoasa?....La care eu ii raspund fara nici o ezitare:-Banii la fraieri ca tine!))

Zambeste celor care te urasc sa simta
ura ta.Zambeste celor care te iubesc sa
simta dragostea ta.Iar daca cei care
te iubesc te vor trada zambestele
sa simta indiferenta ta.:X:X

intre TARFE...imi place k-s mereu subiectu principal d BARFE,Voi fi aici pentru cine mi-a fost alaturi la bine si la greu,iar cine nu,Feritzi-va de ziua in kre am sa prind TUPEU..inainte de.)

sunt o mica finete invidiata de multe zdrente

Te-am intalnit in cimitir,aveai pe piept un trandafir,din ochi iesea un viermisor,aveai in spate un topor!) .

Ma uit la Luna… luna e superba! Ma uit la tine si…si…mai bine ma uit din nou la Luna !

pus acum 13 ani
   
ingrid
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 8
incearca sa nu mai foloseti prostii in fictiune si continua povestea ca e sooper tare..deci astept nextu

pus acum 13 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
imi place idea..este cv interesant insa parca din romantic..sa transformat in erotic . fara suparare nu vreau sa te jignesc dar se presupune ca sunt niste adolescenti..minori..adik ar trebui cred eu sa mentionezi romantismul dintre ei..dar in rest e ok bv

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la