loveinuyasha
Bun venit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
loveinuyasha | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LOVEINUYASHA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
loveinuyasha / |Fan fiction| / Nimfele soarelui- batalia dintre iubire si dispret Moderat de Kagome_Angel, Narumi Ayumu, Rei-chan, mady_kagome, mew_mew_zoey, sweet_angel_lavy
Autor
Mesaj Pagini: 1
Emmy 21
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 15
Scriu acest fic cu dedicatie pentru o prietena buna ( raluca ) care adora ficurile. ficul o sa fie si sasusaku (pt fani, multumiti-i ralucai caci fara ea nu las fi facut sasusasku) dar mai incolo. va rog nu criticati greselile de tastare ca a trebuit sa scriu o gramada si nu am avut rabdare sa mai si corectez. sper sa va placa ficul. daca aveti sugestii le astept pt a face un fic cat mai fain. o sa intelegeti mai multe din ce am scris pana acum daca cititi fara paranteze   ( apropo scuze ca la inceput am tot repetat cuvantul fic    ) bun, acum sa incepem.


          cap 1 : intoarcerea in konoha

   Era o zi linistita de primavara. Razele calde ale soarelui cadeau peste pamantul abia dezmortit dupa o iarna lunga si friguroasa. Pasarele ciripeau vesele, topaind pe crengile copacilor abia reveniti la viata.
   La intrarea in sat aparu o fata cu parul rozaliu ca florile ciresului si ochi verzi de smarald. Fata avea cam 16 ani. Era inocenta si totusi foarte puternica. Parea o raza de soare cu chip uman.
   Privirea ei agera masura satul din care please in urma cu 8 ani. Fusese luata de senseiul ei Kaori departe de sat, atunci cand parintii ai au fost ucisi. Acum in sfarsit se intorcea acasa.
    Fata trase aer in piept si pasi dincolo de poarta satului konoha, satul ascuns intre Frunze. In sfarsit era acasa.

cap 1 e cam scurt asa ca il pun si pe al doilea tot acum. asta e un fel de introducere. acum o lamurire. in general cand pun ghilimele( " ) inseamna ca vorbeste celalalt spirit al sakurei ( sau ego sau cealalta voce. ziceti cum vreti) . cand pun <,> ( adik arata asa : <tralala> ) inseamna ca vorbeste sakura ok? scz ca va tin atata de povesti.


              Cap 2 : Inapoi la academie


   Incet, incet soarele rasari si cu el aduse o noua zi pentru micutul sat. lumina inunda si camera Sakurei, aceasta trezindu-se in scurt timp si incepand sa se pregateasca pentru scoala.
   Era obisnuita sa se trezeasca devreme. In timpul antrenamentelor dormea de obicei pana la 5 si la 6 deja se apuca de treaba. Se simtea ciudat ca dormise pana dupa rasaritul soarelui. De obicei la ora aceea ea se antrena.
  Dupa ce isi termina micul dejun pleca spre scoala. Nu stia daca va mai recunoaste pe cineva sau daca va mai fi recunoscuta. Cei drept avea emotii.
  “ Puternica Sakura se sperie din atata lucru? “ ii spuse celalalt spirit din interiorul sakurei.
  “ Iarasi tu? De ce nu vorbesti si tu atunci cand am nevoie de tine? “ ii raspunse sakura. “ Acum taci! Am ajuns. Si apropo NU SUNT SPERIATA!! “
   Sakura pasi cu mandrie in curte, impunand forta prin simpla ei prezenta. Baietii pe langa care trecea ramanau cu gura cascata vazand cat de frumoasa e nou venita. Toate fetele mureau de gelozie. Ciudat e ca nimeni nu ii spuse nimic.
   Ino, o fata blonda, increzuta si intamplator si fosta prietena a sakurei, vazand ca rozalia acapara toata atentia(care i se cuvenea ei, binenteles), se puse in fata acesteia blocandu-i drumul. Imediat ce o privi in ochi o recunoscu pe fata care candva a fost cea mai buna prietena a ei. Acum insa nu ii mai pasa de prietenie. Sakura stralucea mai tare decat ea si asta nu ii placea.
    - Mai mai. Pe cine avem noi aici? E chiar micuta si prostuta sakura? Frunte-lata, ce cauti inapoi aici?
    -  Asazisa mea prietena, Ino Yamanaka. Sau sa iti spun porcusorul Ino? Ce vrei?
    -  Asculta aici frunte-lata! Eu sunt sefa prin locurile astea iar tu va trebui sa inveti sa ma respecti ca fiind cea mai frumoasa si mai populara de aici.
    -  Tu, frumoasa? Ma faci sa rad. Nu esti decat o lasa!
    -   Nu E Adevarat!
    -   Atunci dovedeste-o! Lupta-te cu mine.
In jurul celor doua fete se adunase toata curtea scolii. Nimeni pana atunci nu o mai provocase pe Ino.
    -   Bine Sakura, accept, ii zise Ino cu un mic tremur in voce. Daca pierdea nu ar mai fi putut sa o priveasca pe sakura in ochi de atunci inainte.
    Cele doua fete luara pozitia de atac. Sakura abia astepta sa rada putin pe seama acelei blonde ingamfate. Era clar ca Ino nu avea nici o sansa.
      “Arata-i cine-i sefa!”
      < Of, ia mai taci!>
    Sakura isi masura adversara, nestiind ca de sub un copac din apropiere, doi ochi de onix o priveau reci, analizandu-i miscarile si masurandu-i forta.
    Abia incepura sa se lupte cand fura intrerupte de clopotel si, neavand de ales se pornira catre clasa.
     Nestiind unde e clasa ei, sakura incepu sa cutreiere prin scoala cautand sala cu nr. 34. Vazand-o putin dezorientata, o fata cu parul saten prins in doua cocuri si cu ochi de ciocolata ii zise:
    -  Pari derutata. Ai nevoie de ajutor?
    -  Sti unde este sala 34? o intreba sakura.
    -  E o intrebare usoara. Urca la atajul 2 si ia-te dupa galagie. Nu ar trebui sa iti fie greu sa o gasesti deoarece e cea mai rea clasa din academie. Apropo, eu sunt Ten Ten.
    - Sakura, imi pare bine. Acum trebuie sa plec altfel o sa intarzii din prima zi. Pa, ii zise sakura disparand intr-un nor de fum.
     Ajunsa la etajul 2, urma sfatul lui Ten Ten si ajunse exact acolo unde trebuia. Incremeni vazand-o pe Ino in mijlocul clasei, fireste, dandu-se in spectacol.
    “ Ce ma enerveaza fata asta! “
   <  Da, si pe mine.>
    “ Macar o data suntem de accord.”
    Sakura isi relua pozitia mandra si pasi dincolo de prag. Toate privirile se atintira asupra ei. Ino murea de gelozie. Adolescenta merse si se aseza in ultima banca de pe primul rand. Privea in jur sa vada daca mai recunoaste pe cineva, dar lumea se schimbase atat de mult.
    Usa se deschise din nou si un baiat brunet cu freza de gaina intra in clasa. Roazalia nu stia de ce dar in clasa se crease o stare de tensiune. Ino incepu sa se dea la el insa acesta nici nu o baga in seama. Brunetul veni si se aseza langa sakura. Aceasta, nemaisuportand-o pe Ino, se ridica si merse mai in fata apoi se sprijinii de perete.
    “ Ce nesimtita e Ino! Nu vede ca tupul nici nu o baga in seama? “
    <Creierul ei micut nu prea o ajuta. >
     Intre timp, spre Sakura veni o fata cu barul brunet albastrui si ocii mari, mov deschis.
     -  Buna. Eu sunt Hinata. Bine ai venit la clasa de nebuni!
     -  Eu sunt Sakura. Imi pare bine de cunostinta.
     -  Sakura? De la gradinita?
     -  Da. Nu imi vine sa cred ca m-ai recunoscut.
     -  Cum puteam sa uit de micuta floare de cires. Cum de te-ai luat de Ino? Parca erati prietene.
     -  Bine zis. Eram.
     -  Totusi, unde ai fost toti anii astia?
     -  M-am antrenat cu Kaori, senseiul si matusa mea, departe de sat.
     -  Nu mai cunosti lumea de pe aici asa-i?
     -  Nu. S-au schimbat mult. Crezi ca ai putea sa imi reinprospatezi memoria?
     Hinata aproba din cap, apoi isi indrepta mana spre fiacre persoana din clasa, pronuntandu-i numele.
     -  …acela e Kiba,iar pe catelus il cheama Akamaru. Cel gras care mananca in continu e Choji, iar cel care pare ca doarme e Shikamaru. Pe Ino o sti deja. Cel care vorbeste cu o insecta e Shino, iar el e Naruto, spuse fata inrosindu-se brusc la pronuntarea numelui baiatului, iar apoi nereusind sa mai continue.
      Sakura isi aminti ca si la gradinita hinata se bloca tot timpul in preajma lui Naruto. Acest gand o amuza. Cum putea sa isi ascunda sentimentele atata timp?
      Acum insa, fata nu vroia sa afle decat un singur lucru: cine era acel baiat brunet si nepasator care o atragea si o dezgusta in acelasi timp.
      In sfarsit, dupa o lunga intarziere veni si profesorul. Avea parul saten, lung si prins intr-o coada la spate. Acesta salute clasa, iar elevii raspunsera la salut, continuandu-si apoi discutiile.
      Sakura fu nevoita sa se intoarca la locul ei. Noroc ca Ino please. Se aseza langa brunet, apoi isi facu curaj si se prezenta:
        -    Buna eu sunt sakura.
        -    Nu imi pasa cine esti sau cum te numesti. Ai inteles? ii zise acesta uitandu-se urat la ea.
        -    Domnule Atitudine, mama ta nu te-a invatat cum se vorbeste cu o fata? Il ataca Sakura, apoi ii raspunse la privire si intoarse capul.
       Ceva din ochii ei ii placea brunetului. Marea aceea infinita de verde in care se sitea suferinta. Ochii ei semanau atat de mult cu ai lui.
       Intre timp, profesorul incerca sa faca liniste in clasa. Dupa mult efort, reusi sa linisteasca putin elevii astfel incat vocea lui sa se poata auzi.
       -    Atentie copii! spuse senseiul in incercarea de a le atrage atentia. Avezi o noua colega. Numele ei e Sakura Haruno.
     In clasa se forma o agitatie monstruasa. Toti schimbau impresii despre noua venita, aruncadu-i din cand in cand cate o privire. Unii dintre elevi recunoscandu-i numele si aduncdu-si aminte de fata, in timp ce altii se holbau la ea de parca venise de pe o alta planeta.
     Doar brunetul statea linistit, cu mintea plecata departe. “ Cum poate fi adevarat “ ,gandea brunetul. Cand auzi numele rostit a doua oara se simtise ca si cand  o palmaii plesnise fata, fortandu-l sa isi aminteasca. Pe atunci era doar un baietel.

    “ Statea intins pe spate in iarba moale de pe malul uniu lac inconjurat de padure. Razele soarelui se reflectau in apa cristalina a lacului, facandu-l sa para magic. Putea sa stea acolo ore intregi. Locul acela ii alunga tristetea si durerea.
      La un moment dat auzi pasi in spatele lui. Se ridica si vazu o fetita cu parul rozaliu pana la umeri, cu ochi verzi de smarald, si privire inocenta. Era ca o micuta raza de soare.
       -   Buna, ii zise fetita. Eu sunt Sakura.
       -   Buna, ii raspunse baietelul zambind. Ma bucur sa te cunosc. Eu ma numesc Sasuke.
     Pe atunci nu era asa de morocanos. Insa avusese multe de indurat in acesti ani.
       -    Sasuke, stii… ei bine… esti… esti simpatic, reusi in sfarsit fetita sa zica inrosindu-se puternic in obraji si lund-o la fuga. “

Cum putea acea fetita inocenta sa fie acumaceasta fata tupeista care, pur si simplu radia forta. Nu putea sa creada cat de mult se schimbase in acei 8 ani.
     Intre timp, profu incerca cu disperare sa faca liniste in clasa. Pierzandu-si rabdarea se rasti la elevi:
      -    Daca nu faceti liniste, o luna de acum inainte, dupa ore si in weekand, va veti petrece timpul curatand satul pana ce o sa straluceasca.
      Brusc, peste clasa se aseza o liniste mormantala. Pana si mustele erau speriate de iesirea brusca a profesorului, oprindu-se din bazait.
     -    Bun. Acum daca vati linisti va rog sa ma urmati in curte.
     -    De ce, Iruka-sensei, intreba Naruto?
     -    Veti afla acolo, spuse profesorul, multumit ca a reusit sa ii linisteasca pe copii.
     Ajunsi in curte, Iruka-sensei ii spuse Sakurei:
     -    Azi urmeaza sa se formeze echipele. Pentru a absolve si tu impreuna cu ceilalti si pentru ca noi sa vedem cam pe la ce nivel asti, vei avea de dat o mica verificare. Vezi bolovanul acela? o intreba profesorul. Sakura aproba cu o miscare a capului. Vreau sa faci o gaura in el.
     -     Sensei, de ce nu ii dati un copac? zise Sasuke. Un bolovan ar fi prea greu pentru ea.
     Sakura nu zise nimic, desi clocotea de furie. Ea doar privea acei doi ochi negri ca doua duneluri intunecate fara sfarsit. Desi rozalia nu zicea nimic, celalalt spirit al sakurei nu era la fel de linisit.
     “ Ce enervant e tipul asta. El nu a auzit de respect? Hai Sakura! Inchide-i gura aia. Arata-i ca esti mai buna ca el. “
    < Macar o data ai dreptate.>
   - Sasuke, nu fi rautacios, zise Iruka.
    “ Ala e Sasuke? “
   < Nici mie nu prea imi vine sa cred…dar tot ii arat eu lui!!! >
     Sakura porni catre bolovan. Ajunsa in dreptul lui ii dadu o bobarnaca, insa nu se intampla nimic.
    Cu un zambet pe buze sasuke zise:
   -  Stiam eu ca nu e in sta….Dar nu apuca sa termine fraza caci ceea ce se intampla il lasa cu gura cascata.


ati observat ca fac rime din greseala?   asta-i tot pt azi. scz ca va las in suspans da asa imi place   . sper ca v-a placut. nu mai continui dak nu va place. ( scz ca am repetat atat cuvantul place )
gata, nu va mai tin de povesti.
    ja ne !!!

   


_______________________________________
Speranta este lumina care te ghideaza prin intuneric.

pus acum 14 ani
   
Emmy 21
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 15
Lasa ca va tin eu minte ca nu mi-ati dat comm!!    totusi pun continuarea.

o mica legenda: N- Naruto
                        Ss- Sasuke
                        Sk- Sakura

Cap 3 : O echipa buclucasa


     In locul unde fusese bolovanul, acum era doar praf. Pietroiul fusese distrus cu doar o bobarnaca. Toata lumea ramasese cu gura cascata.
     Naruto, vrandsa-l enerveze putin pe brunet, incepu sa-l tachineze:
      -  Ce spuneai Sasuke? Ca nu e in stare? Mie mi se pare ca s-a descurcat mai bine ca tine. Ce a fost cu gaura aia mica de marimea unui pumn pe care ai facut-o tu?
       -  Cine te crezi sa vorbesti? ii raspunse sasuke. Tu abia ai crapat un pic piatra. Esti doar un fraier.
       -  Arogantu-le!
       -  Prostu-le!
       -  Nesimtitu-le!
       -  Gata baieti, incetati! le zise Iruka-sensei, intr-un final. Si felicitari, Sakura! Kaori avea dreptate. Esti foarte puternica.
         Pentru urmatoarele examene, Sakura trebuii sa merga pe apa, sa se transforme intr-o pasare si la final sa faca un jutsu( pentru a absolvi academia ajungea sa sti doar unul).
         Toata clasa se aduna in jurul rozaliei. Aceasta se aseza in genunchi langa un micut trandafiras, neinflorit. Fara sa faca nici un semn cu mana, ci doar privindu-l, facu planta sa creasca, pana cand  inflorii. Avea o flare mare, rosie ca sangele, intrecand in frumusete orice alt trandafir.
        -   Felicitari, Sakura! zise Iruka-sensei. Ai absolvit. Acum copii, mergeti in clasa si asteptati-ma acolo. In aprox. 30 de minute voi veni si voi anunta echipele.
         Elevii se indreptara catre clasa. Imediat ce intra in scoala Sakura se indrepta catre baie. Dupa ce traversa coridorul si nu mai era nimeni in jur, rozalia se opri brusc.
        -  Ce vrei, Uchiha? intreba Sakura, soptit.
        “ De unde a stiut ca o urmaresc sau, mai bine zis, de unde stia ca eu o urmaresc? “ Se intreba Sasuke in sinea lui.
        -  Ti-a luat cam mult sa iti dai seama ca sunt aici, minti acesta.
        -  Nu mi-ai raspuns la intrebare, zise Sakura, calma. Ce vrei?
        -  As vrea sa lamurim un lucru.
       -   Mai sa fie! zise fata nepasatoare. Si mai exact, care?
       -   Nu te mai da in spectacol, ai inteles? Eu sunt cel mai puternic de aici si accepta asta.
       -   Maturizeaza-te o data, baietas. Sti foarte bine ca ce spui nu e adevarat.
       -    Asculta, daca te mai dai in spectacol iti arat eu tie!
       -   Ce o sa-mi arati? Cat de bun esti la balet? Nu, multumesc. Cred ca ma voi lipsi de spectacolul asta.
       -    Tu !!!
       -    Nu imi e frica de tine!
       Vazand ca nu o poate speria, Sasuke ii intoarse spatele si pleca:
       -   Ai castigat o lupta, dar razboiul abia a-nceput, spuse brunetul disparand intr-un nor de fum.
       “ Esti cea mai tare, Sakura! “
      < Stiu>  zise aceasta zambind.
       Cand se intoarse in clasa era o galagie de nedescris. Cum o vazu, Hinata se duse la ea.
       -  Vino, ti-am pastrat un loc. Apropo, vreau sa-ti spun ca esti uimitoare. Ai vazut ce mutra a facut Sasuke? Parca mergea la taiat. Nimeni nu l-a mai intercut pana acum. Si Ino imediat facea o criza de nervi. Esti grozava!
       -  Multumesc. Imi place sa ii enervez pe aia doi.
       -  Buna Hinata, buna Sakura! se baga in seama si Naruto. Sakura, esti uimitoare!
       -  Multumesc, Naruto. Insa acum, daca nu te superi, vorbeam ca intre fete. Pa!
       -  Hinata, te simti bine? intreba Sakura imediat ce Naruto pleca. Tanara era foarte rosie la fata si avea febra.
       -  Da, da, sunt bine, reusi sa zica aceasta intr-un final.
       -  Tu cand ai de cand sa ii spui ce simti? o intreba Sakura cu un zambet larg si rautacios pe fata.
       -  Ce sa-i spun?
       -  Haide, Hinata. E evident ca il placi. Toata lumea si-a dat seama de asta. Cu exceptia lui, binenteles.
       -  Pentru ca esti prietena mea cea mai buna recunosc. Da, il plac.
       -  De ce nu-i spui?
       -  Cum? “Buna, sunt indragostita de tine! Pa. “ ? Nu e asa de usor.
       -  Mai ales ca tu nu poti sa vorbesti in preajma lui, zise Sakura zambind.
      Cu o mica intarziere, aparu si profesorul. Dintr-o data peste clasa bantuia doar linistea. Era o minune. Pentru prima data, elevii din sala 34 au facut liniste fara sa li se spuna. In fond, toti vroiau sa stie din ce echipa fac parte.
      -    Bine copii, zise Iruka, putin uimit de comportamentul neobisnuit al elevilor. Voi citi echipele. 
       Acesta era momentul asteptat de toti, absolvirea academiei. Doar atunci cand faceai parte dintr-o echipa te puteai numi ninja.
     -  ….Echipa 7: Naruto Uzumaki, Sakura Haruno si  Sasuke Uchiha.
     - Ce ?! strigara naruto si sakura in acelasi timp, insa I ruka nu ii baga in seama.
    < De ce nemernicul ala ingamfat? >
    “ Of, haide Sakura, recunoaste o data. Il placi! “
     < Taci! Nu ma ajuti!! >
    “ Laso!!”
     < Taci o data! >
     -  Acum ca stiti toti din ce echipa faceti parte puteti merge acasa, zise Iruka. Maine la ora 10 sa fiti aici pentru a va cunoaste senseii.
     A doua zi, Sakura se trezi foarte devreme si dupa ce isi lua micul dejun, merse pe plaja sa priveasca rasaritul. Nu stia de ce, dar asta ii dadea putere si o umplea de energie. Se simtea ca si cand ar zbura. Vroia sa atinga soarele, sa-l simta, sa devina una cu el. Tot ce vroia era sa stea acolo, privindu-l, o eternitate.
      Ajunsa pe plaja, Sakura se descalta si intra cu picioarele in apa, asteptand ca Regele Cerului sa isi faca aparitia in regatul sau infinit, imbracat ca intotdeauna in haina lui aurie de lumina.
      Dupa aprox. 30 de minute, soarele era sus pe bolta cereasca, facandu-si datoria. Sakura incepu sa se plimbe pe malul apei. Nu avea de ce sa se grabeasca. Era abia ora 7.
      Pe la 9:30 Sakura se indrepta spre scoala. Ajunse acolo cu 5 minute mai tarziu dar senseiul nu venise inca. Se duse si se aseza langa Hinata, in ultima banca.
     -  `Neata, Hinata! ii zise Sakura. Cum ai dormit?
     -   Nu conteaza cum am dormit eu, ci daca tu ai dormit.
     -   Ce vrei sa spui?
     -   Sakura, esti in echipa cu Uchiha, mai sti?
     -   Nu ma nelinisteste asta. E ocazia perfecta sa-i arat cine-i seful.
     Intre timp, trei sensei intrara in clasa. Erau doi barbati si o femeie.
     -   Echipa 2, veniti dupa mine.
     -   Echipa 8, urmati-ma, zise femeia.
     -   Trebuie sa plec, Sakura, zise Hinata, ridicandu-se si indreptandu-se spre femeie.
     -   Echipa 10, pe aici, zise si ultimul sensei, plecand urmat si de Ino, spre bucuria Sakurei.
     Pana la ora 11 nu mai era nimeni inafara de ei 3 in clasa. Sasuke statea calm ca intotdeauna, pierdut in ganduri. Naruto dormea linistit intr-un colt al clasei, plecat prin lumea viselor, in timp ce Sakura era singura care isi pierduse rabdarea.
      “ Unde este omul asta? “
      < Nu stiu! Of, trebuia sa fie aici de o ora! >
      Pe la ora 1, intra in clasa un barbat cu parul gri, ciufulit, cu o masca be fata si un ochi acoperit de bandana.
     -   Ai intarziat sensei!! Sari Sakura, imediat ce il vazu. 
     -    Imi pare rau copii, dar m-am pierdut pe drumul vietii, zise senseiul cu o mutrita nevinovata.
     “ Ce scuza penibila” isi zise Sakura.
     -   Acum treziti-l pe blond si veniti dupa mine.
    Sasuke ii trase un pumn in cap iar Naruto se trezi brusc.
     N:   De ce ai facut asta?
     Ss:  Ca sa te trezesti, fraiere!
     N:   Pe cine faci tu fraier?
     Sk:  Terminati odata!
     Ss:  Te temi de o banala cearta?
     Sk:  Eu nu ma tem de nimic.
     N:    Taceti odata!
     Sk:  Taci tu, fraiere!
     Ss:   Sunteti niste ratati.
     N:    Uite cine vorbeste? Ratatul Sef!
     Ss:   Deci recunosti ca sunt cel mai tare de aici.
     Sk:   Sunt mai puternica decat voi doi la un loc.
     N:     Eu voi fi Hokage.
     Ss:   In visele tale!
      -   De ce eu? zise senseiul abia soptit, astfel incat sa nu fie auzit. Gata, incetati!  Va purtati ca niste copii. Aveti 16 ani sau 6?
      -   Ne pare rau, sensei, zise Sakura.
      -   Asa si trebuie. Bun, daca ati terminat veniti dupa mine.
      Senseiul ii duse intr-o poiana inconjurata de ciresi infloriti. Florile care se desprindeau din copaci erau purtate de vant, intr-un zbor lin pana pe pamantul moale.
      -   Acum, inainte de a incepe, ce ziceti sa va prezentati.
      -   Eu sunt Sakura Haruno.
      -   Eu sunt Naruto Uzumaki.
      -   Mda…Eu sunt Sasuke Uchiha.
      -   Bine. Numele meu e Kakashi Hatake. Acum ca am facut cunostinta( da, ce prezentari lungi!! ) e timpul pentru un mic test. Aveti 3 ore sa luati clopoteii astia…
      -    Adica acesti clopotei, nu, sensei? Zise Sakura, aratand cei 3 clopotei pe care ii tinea in mana.
      -    Dar cum….
      -    I-am teleportat. Nu a fost greu din moment ce nu erati atent.
      -    Bun, cred ca examenul asta nu mai are rost. Ne vedem maine aici, la ora 10, pentru prima misiune.
      A doua zi la ora 12, elevii inca isi mai asteptau senseiul. Acesta isi facu aparitia pe la ora 2.
      -   Scuze de intarziere, dar am ajutat o batranica sa treaca strada.
      -   Sigur ca da, zise Naruto furios.
      -   Bine, acum sa trecem la treaba. Uite o lista cu cateva mici misiuni pe care trebuie sa le faceti, zise Kakashi, dandu-i Sakurei o lista cu sarcinile lor. Fata despaturi micuta hartie, si despaturi, si despaturi, si despaturi pana cand lista ajunse pana la podea.
      -   Cateva sarcini? striga Naruto. O sa ne ia toata ziua.
      -   Atunci apucati-va de treaba! le zise Kakashi, asezandu-se sub un copac si incepand sa citeasca.
      -   Deci, sa vedem ce e pe aici, zise Sakura, calma, conspectand lista. Sa plimbam niste caini, sa  ajutam la organizarea unui carnaval, sa adunam buruienile din parc, sa hranim pisici si… O NU!! DE CE NOI??
       -   Ce? Ce mai e de data asta? intreba Naruto. Sa spalam leii de la zoo?
       -   Mai rau.
       -   Sa curatam grajdurile?
       -   Si mai rau.
       -   Sa spalam pe dinti un dinosaur, sa epilam o maimuta? Pentru numele lui Dumnezeu, Sakura, ce e?
       -   Sa spalam toaletele publice.
       -   Poftim? De ce noi?
       -    Gata! Hai, terminati cu palavrele si treceti la treaba, zise Kakashi, continuandu-si lectura.
       -   Hai sa o facem si pe asta! zise Sakura. Buruienile din parc nu se aduna singure.
       Cei trei se dusera in parc si, dupa ce isi alese fiecare cate o parte a lui, se apucara de treaba. Dupa vreo ora de lucru, cei trei se pregateau sa plece, insa incepu sa se auda o melodie lina, cantata la flaut. Desi melodia era dulce si armonioasa, atunci cand o auzeai, simteai ca timpanul iti crapa si capul iti explodeaza.
         Naruto si Sasuke cazura in genunchi, cu mainile pe urechi, imobilizati. Sakura insa o patise mai rau….

  Sper sa nu am prea multe greseli ca m-am cam grabit. Acum o sa incerc sa postez cap 4 cat mai curand ca joi plec in Italia timp de 2 saptamani.  apropo, Nu mai postez pana nu primesc un comm !!    Sper sa va placa


_______________________________________
Speranta este lumina care te ghideaza prin intuneric.

pus acum 14 ani
   
Emmy 21
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 15
nici un comm  ?? tot pun continuarea k nu am ce face.
sper sa va placa si continuarea. incerc sa postez azi si cap 5 dar nu va promit. maine plac timp de 2 saptamani dar cand ma intorc o sa mai continui, asa ca nu va faceti griji ca nu las eu ficul neterminat  .


       Cap 4: Nimfele soarelui

        Rozalia zacea lesinata pe pamantul rece din parc. Nici unul dintre coechipierii ei nu o puteau ajuta. Nici macar pe ei nu se puteau ajuta.
        Doi ninja mascati, cu un tatuaj pe bratul stang, o luara pe Sakura si disparura intr-un nor de fum. Cateva seconde mai tarziu se opri si muzica.
        -  Sakuraaa!!! striga furios Naruto.
        -  Termina cu smiorcaielile si hai sa mergem! striga Sasuke, cu un pic de ingrijorare in glas.
       “ De ce imi pasa de ingamfata aia? “ gandea brunetul, nervos.
         Cei doi incepura sa alerge spre locul unde se afla Kakashi. Ajunsi in poienita il vazura pe acesta citind linistit ca de obicei.
        -   Kakashi-sensei, lasati cartea, ii zise Sasuke. Avem treburi mai importante. Sakura a fost rapita.
        -   Poftim? striga mirat senseiul, scapand cartea din mana. Cum aratau rapitorii?
        -   Nu le-am vazut fata, zise brunetul. Insa pe bratul stang aveau tatuat un corb care inghite soarele.
        -   E mai grav decat am crezut. Haideti sa-i povestiti doamnei Hokage ce s-a intamplat. Grabiti-va, nu avem timp de pierdut. E in joc viata Sakurei.
        Naruto era foarte tacut, un lucru extrem de ciudat pentru el. In timpul micii discutii a celor doi nu scosese nici un sunet.
        Kakashi ii conduse pana in biroul lui Tsunade, o camera circulara, mare, cu portretele celor 5 Hokage pe perete. Femeia studia concentrate niste rapoarte ale unor misiuni, cand cei trei dadura buzna inauntru.
        -  Ce s-a intamplat? intreba aceasta, uimita de aparitia pe care si-au facut-o.
        Dupa ce ii povestira tot ce se intamplase, Tsunade ii trimise afara pe Sasuke si Naruto.
        -  Poftim? zise in sfarsit blondul. Trebuie sa o salvam pe Sakura!
        -  Cineva o va salva, zise Tsunade. Dar nu voi. Nu pot trimite niste genini neexperimentati intr-o misiune asa periculoasa. Acum afara!!!
       Cei doi, neavand de ales, iesira din birou fara sa comenteze. Insa nici gand sa plece. Isi lipira urechea de usa, pentru a auzi detaliile.
       -   Deci, clanul noptii a aparut in sfarsit, se auzi vocea lui Tsunade. Kaori zicea ca gena nu e inca trezita.
       -  Cred ca au intrat in criza de timp. Peste doua saptamani se implinesc 50 de ani de cand Masaru a avut ultima victima.
       -   Probabil vor incerca si ii activeze gena cu forta.
       -   Si acum 50 de ani victima a fost tot in satul ascuns intre Frunze.
       -   In clanul Hyuuga, parca.
       -   Da.
       -   Kakashi, ia-i pe Asuma si Kurenai si mergeti dupa Sakura, pana nu e prea tarziu. Acum e 12. Deseara la 6 sa fiti la iesirea din sat. Si sa nu intarzii Kakashi, doar daca nu cumva vrei sa iti vezi eleva murind.
       -   Hai s-o stergem, ii sopti Sasuke lui Naruto.
       Cei doi fugira pana in poienita lor. Dupa ce se asigurara ca nu e nimeni prin zona, Sasuke zise:
       -   Din cate am auzit nu avem mult timp. Uite cum facem. Eu merg la biblioteca sa vad ce mai pot afla, iar tu te duci sa aduni oameni. Noi doi am fi prea putini contra unui clan intreg. Echipa 8 si echipa 10 au mai trecut. Incearca sa convingi ambele echipe si nu te mai lua la bataie cu Shikamaru. Ne vedem aici la 2 fix, ai inteles?
        Naruto aproba din cap si apoi cei doi se indreptara in directii diferite. Ajuns la biblioteca, Sasuke lua o carte groasa despre clanuri. Deschise la clanul noptii si incepu sa citeasca.
       “ Clanul noptii a fost format in urma cu 500 de ani, imediat ce clanul soarelui s-a desfintat. Este cel mai vechi clan existent. Actualul lor sef, Masaru, a format clanul. O data la 50 de ani, ucide o nimfa a soarelui, cand e luna plina si ii bea sangele. Acest ritual ii prelungeste viata cu inca 50 de ani.
           Pentru a gasi clanul noptii, trebuie sa ajungi in locul unde izvoraste raul lunii. Intr-una din pesteri se afla un intreg oras, numit Orasul Mortii, in care locuiesc doar membrii clanului.
           Kekegenkai-ul este necunoscut. “
           Dupa ce termina de citit, Sasuke puse carte inapoi, dupa care merse la bibliotecara.
           -  Aveti vreo carte despre nimfele soarelui? o intreba acesta.
           -  Este una, dar mi-e interzis sa ti-o dau.
           -  Va rog! Este important. De ea poate depinde o viata.
           -  Bine, dar sa nu spui nimanui ca ti-am dat-o.
           -  Am inteles.
           Femeia descuie un sertar al biroului si scoase o carte mare si foarte veche. Sasuke o lua cu grija, apoi se duse la o masa si incepu sa citeasca.
             “ Nimfele soarelui sunt cele mai puternice fiinte de pe planeta. Isi iau puterea de la soare, ceea ce le face vulnerabile pe timp de noapte. De aceea au creat o piatra care absoarbe energia solara pe timp de zi.
              La inceput, se nasteau nimfe doar in clanul soarelui, insa acesta s-a desfintat din motive     necunoscute. Nimfele s-au imprastiat prin toata japonia, o data cu ele imprastiind si gena.
         Sunt rare femeile care, desi descend dintr-o nimfa, sa aiba gena, care ii da puterile uneia, insa sunt si mai rare cele care au gena activa.
         Gena se activeaza printr-o emotie foarte puternica( dragoste, frica, furie, etc.). Cand gena este activa, nimfa se poate transofrma in lumina avand puteri foarte mari.
         O data la 50 de ani, clanul noptii ucide o nimfa, pentru a prelungii viata liderului lor. Daca acesta nu bea o data la 50 de ani sange de nimfa va muri. Astfel nimfele au devenit din ce in ce mai rare. Nici o nimfa nu a fost salvata dupa ce clanul noptii a rapit-o.
         Vazand ca e aproape ora 2, Sasuke ii dadu inapoi cartea bibliotecarei, apoi se indrepta spre poiana.
         Fu uimit sa vada cata lume stransese Naruto: Hinata, Shino, Kiba, Shikamaru, Choji, Ino, Ten Ten, Lee( un baiat cu sprancene stufoase, ochi mari si tunsoare de castron) si…
         -  Hyuuga! Zise Sasuke. Ce vant te aduce pe aici? Tie nu prea iti pasa de altii.
         -  Nici tie, din cate-mi aduc aminte, ii raspunse Neji. Ten Ten o cunostea, asa ca a vrut sa mearga, Lee e usor de convins asa ca mergea si el, iar eu, din moment ce echipa mea mergea, de ce nu? In fond, aveam nevoie de ceva antrenament.
         -  Hyuuga, asta nu poate fi antrenament nici macar pentru tine, ii zise Sasuke.
         -  Ce poate fi asa de greu? O fata a fost rapita. Mare lucru!
         -  Ai auzit de nimfele soarelui?
         -  Vrei sa spui ca e una din ele?
         -  Da.
         -  Nu imi vina sac red ca spun asta dar, ai dreptate Uchiha, e destul de grav.
         -  Ne lamureste si pe noi cineva? intreba Hinata.
         Dupa ce Sasuke povesti tot ce aflase, lumea ramasese fara glas. Cum putea fi Sakura?
         -  Acum, trebuie sa plecam, zise Sasuke. Cui ii e frica sa ramana aici.
         -  Bine, pa! le zise Choji, insa nu apuca sa plece ca Shikamaru il prinse de bluza.
         -  Daca vi, iti fac cinste cu un gratar cand ne intoarcem, ii zise acesta.
         -  S-a facut, zise Choji fara sa stea pe ganduri.
         -  Si incotro ne-ngreptam? Intreba Ten Ten.
         -  Vom urma Paraul Lunii pana in locul unde izvoraste acesta, zise Sasuke. Acum gata cu palavrele. Haideti odata!
          Sasuke mergea in frunte, urmat indeaproape de Neji. Lee, Shino, Choji, Shikamaru, Naruto, Kiba mergeau la o oarecare distanta de cei doi. Ino era un pic in spatele lor, incercand in zadar sa il ajunga pe Sasuke. Hinata si Ten Ten mergeau cel mai in spate, discutand.
          La un moment dat Neji se apropie de Sasuke si-i zise:
          -  Intelegi ca s-ar puteasa nu o mai vezi niciodata, nu-i asa?
          -  Da, dar nu imi pasa.
          -  Nu mai fi asa Uchiha. Daca nu iti pasa, nu ai mai fi pornit sa o salvezi. Mai ales ca Tsunade Ti-a interzis sa o faci.
          -  De unde sti?
          -  Naruto nu e asa secretos ca tine.
          -  Fraierul ala iar a facut-o.
          Neji nu mai zise nimic, iar Sasuke nu il incuraja sa o faca. In capul lui se dadea un adevarat razboi intre el si … ei bine ... tot el.
          -  Haide fraiere, recunoaste, o placi.
          -  Nu e adevarat !!!
          -  Daca nu e, atunci opreste operatiunea de salvare, chiar acum.
          -  N-am s-o fac.
          -  Vezi? O placi.
          -  Si daca da, ce? Oricum nu poti spune nimanui.
          -  Uchiha, te simti bine? Intreba Neji, un pic ingrijorat de starea lui Sasuke. Acesta privea in gol, avand o mutra foarte concentrata.
          -  Da, sunt bine, zise brunetul absent.
          Dupa 24 de ore de mers continu, geninii nu se mai puteau tine pe picioare, asa ca Sasuke hatari ca e timpul sa ia o pauza.
           Era exact ora 3 cand ajunsera intro poienita, ceva mai departe de rau. Pasarelele cantau vesele, topaind printre copaci in timp ce vantul batea usor, mangaindu-le trupurile secate de putere.
           -  Stiu ca e inca ziua,dar e mai bine sa dormim ziua si sa mergem noaptea, zise brunetul. Faceti-va comozi si incercati sa dormiti. Nu stam decat 6 ore. Si Ino, zise brunetul, cand aceasta incepu sa vina catre el, LASA-MA IN PACE!!
           Blonda se aseza langa Ten Ten, dezamagita, in timp ce satena statea langa Neji, aruncandu-i din cand in cand priviri fugare, pline de dragoste. Incet, incet adormira cu totii, pana nu mai ramasese decat Sasuke.
            In timp ce statea si de gandea la Sakura, brunetul auzi zgomote venite de dupa un tufis din apropiere, asa ca scoase un kunai si se pregati de atac.


Sper sa va placa! astept comentariile voastre   

Ja ne!    


_______________________________________
Speranta este lumina care te ghideaza prin intuneric.

pus acum 14 ani
   
Emmy 21
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 15
Vad ca va cam zgarciti la comentarii. eu tot postez continuarea ca plec maine diminata timp de 2 saptamani. cei ce vor sa citeasca si cap 6 sa revina la sfarsitul lui august.

       Cap 5: Un oras dominat de intuneric

           Sasuke era gata sa sara la atac, cand, din tufis iesi o veverita micuta, cu ochisorii ca doua margelute si codita stufoasa, avand in labute o aluna. Brunetul lasa kunaiul jos, amuzat de situatie, dupa care se intinse inapoi pe pamant, adormind instantaneu.
           Dupa 6 ore, bomba folosita de Sasuke in loc de ceas desteptator exploda cu un zgomot puternic, trezindu-i. Dupa 5 minute de dezmortire se pornira din nou la drum.   
           Intre timp, intr-o camera intunecata fara ferestre, Sakura se trezi brusc. Statea intinsa pe un pat destul de tare, in mijlocul unei camere circulare, cu pereti de stanca. Patul era singurul lucru din acea camera rece si neprimitoare. Dupa ce ochii i se obisnuira cu intunericul, Sakura reusi sa desluseasca o silueta intunecata, sprijinita de un perete.
            -  Cine esti si unde ma aflu? intreba rozalia.
            -  Ma numesc Hiroko si in aceste cateva zile care ti-au mai ramas, eu ma voi ocupa de tine. Acum te afli in Orasul Mortii, orasul clanului noptii.
            Sakura incerca sa se ridice, insa o durere cumplita ii strapunse corpul, impiedicand-o sa se miste.
             -  Ar trebuii sa nu te misti daca nu vrei sa te omori singura, zise Hiroko. Acum odihneste-te. Maine avem multa treaba.
            Zicand acestea, femeia disparu intr-un nor de fum. Se pare ca incaperea nu avea usa.
            Sakura ramase singura in intuneric, gandindu-se la ce avea sa se intample cu ea. Grijile pusera stapanire pe ea, insa un chip ii tot aparea in minte.     
            < De ce ma gandesc la el? >
            “  Pentru ca il placi. “
            <  Nu-i adevarat! >
            “  Ai dreptate. Nu il placi, il iubesti! “
            <  Ce tot spui acolo, nemernica egoista? >
            “  Taci si dormi! “
           Sakura statea intinsa pe pat, capul explodandu-i de la atatea intrebari fara raspuns.
           “  Unde sunt de fapt? Ce e acest oras? De ce ma aflu aici? Cum o sa scap? Ce vor sa-mi faca? Cand am ajuns aici? “ Intr-un final, Sakura adormi adancita in ganduri.
           Dupa inca 6 ore de mers, geninii ajunsera la locul unde izvora paraul lunii. In fata lor era un platou de stanca, presarat cu pesteri de toate marimile.
           -  Si acum, care? intreba Sasuke.
           -  Prin pestera cea mai mare din mijloc, zise Neji. Nu-i evident?
           -  Va trebuii sa ne folosim chakra pentru a urca, zise Shikamaru.
           Intre timp, in camera intunecoasa unde se afla Sakura, aceasta se trezi. Nu o mai dureau muschii, asa ca se ridica si incepu sa se plimbe prin camera.
           “ Trebuie sa scapi cumva de aici sau amandoua vom fi pierdute”
           < Incerc, insa nu am nici o idee. >
           “ Peretii sunt facuti din stanca. Cu cateva lovituri ii poti crapa, cap de ou.”
           < Ai dreptate. Si oricum, atata timp cat am lantisorul, voi fi bine. >
           Sakura isi duse mana la gat, incercand sa atinga piatra stralucitoare a soarelui, cand observa ca-i lipsea.
            < Ce ma fac acum? >
            “ Calmeaza-te, Sakura. Esti puternica! Nu ai musai nevoie de acea piatra. Oricum cand vei iesi vei intalni lumina soarelui. “
            < Ai dreptate! Macara o data esti si tu de ajutor. >
            Cu doua lovituri bine plasate in peretele de stanca, Sakura reusi sa il crape, creand un mic tunel. Noroc ce era slaba, altfel nu ar fi putut trece prin el.
             Ajunsa la capatul lui, Sakura ramasese cu gura cascata vazand impresionantul oras de stanca. O multime de case si strazi sculptate in piatra in interiorul unei pesteri. Un peisaj impresionant si inspaimantator. Locul era urias insa fara pic de lumina. In fata Sakurei, destul de departe de ea, se afla intrarea in pestera si singurul contact cu exteriorul. Dincolo de ea se putea zari cerul instelat.
             < O, nu! E inca noapte. >
             “ Calmeaza-te, Sakura si mergi in liniste spre iesire. “
             Insa fata facuse prea multa galagie cand sparsese peretele asa ca mai multi oameni venirea sa o verifice. Imediat se dadu alarma.
             Intre timp, la intrarea in pestera, geninii asteptau momentul oportun de a-l ataca pe paznic, cand se porni harmalaia si acesta pleca.
             -  Haideti, acum e momentul! le sopti Sasuke.
             Odata patrunsi inauntru, se ascunsera supa o stanca, facandu-si un plan.
             -  Voi imi veti acoperi spatele in timp ce eu o caut pe Sakura. Cand o gasesc, ne intoarcem la voi si apoi o stergem.
             -  Cred ca fata nu are nevoie sa fie salvata, zise Shikamaru.
             -  Ce vrei sa zici? sarira cu totii pe el.
             -  Daca v-ati mai relaxa si a-ti asculta ce se intampla prin jur, a-ti sti.
             “ ….. Toata lumea la posturi! zise o voce puternica de femeie. Nimfa a scapat. Rascoliti fiecare coltisor. Nu poate fi prea departe. Haideti mai repede……”
             -  Sakura a scapat? intreba Ten Ten socata.
             -  Se pare ca e mai puternica decat credeam, zise Neji.
             Intre timp Sakura era foarte speriata. Statea ascunsa in spatele unei stanci. Putea sa fie descoperita in orice secunda. Inima ii batea cu putere, vrand sa-i sara din piept. Fata isi facu curaj si se indrepta lipita de perete catre iesire. Din greseala lovi in stanca si o piatra se desprinse, cazand jos cu un zgomot destul de puternic.
              -  Aici, zise un barbat mai plinut, care se intampla sa fie prin zona. Am gasit-o.
              Tot clanul se indrepta spre Sakura. Aceasta tremura din toate incheieturile.
              -  Sakura!!! striga Sasuke, iesind din ascunzatoare si indreptandu-se spre fata.
              Vazand ca nimeni nu mai facea nimic, Hinata fu prima care lua initiativa:
              -  Hei!! Parca am venit sa o salvam pe Sakura nu sa ne uitam cum Sasuke o salveaza pe Sakura! Hai, la atac!
             Aceste cuvinte fura ca un pumn in cap pentruu tinerii ninja, care prinsera curaj si se pornira la atac.
             Sasuke, in disperarea sa de a ajunge la Sakura, omora pe oricine ii iesea in cale. Noroc ca elementul surpriza era de partea lor.
             -  Sasuke, aici? zise rozalia. Hinata, Naruto, Ten Ten, Shikamaru……Ino? Ati venit dupa mine?
             -  Doar nu era sa te lasam aici, nu-i asa, frunte-lata? zise Ino.
             In timpul acestei asazise dicutii, geninii se luptau, iar Sakura, nevrand sa se lase mai projos, ii ajuta si ea, cu putina chakra care ii mai ramasese.
              Ten Ten, care era forte priceputa in manuirea armelor si o tintasa foarte buna, facea cele mai multe victime.
              -  E prea usor, zise Neji. Ceva nu e bine.
             Chiar atunci aparu Hiroko, urmata de un grup de ninja mascati, ce aveau tatuajul specific clanului pe bratul stang. Acestia erau inarmati si pregatiti de lupta, in scurt timp incercuindu-i pe genini.
              -  De ce nu puteai sa taci, Neji? tipa Kiba nervos.
              -  Nu-i omorati, striga Hiroko. Seful ii vrea vii. Stiti doar ca lui Shou nu-i plac mortaciunile.
              -  Shou? intreba Shino suspect.
              -  Pantera sefului, zise un ninja cu un zambet lar si malefic pe buze. Daca nu stiati, pantera neagra e animalul intunericului.
              -  Gata cu palavrele! striga Hiroko. Deja ne-au omorat o gramada de oameni, chiar daca erau slabi erau si ei buni de ceva. Ma ocup eu de nimfa. Voi luati-i pe restul. Jutsul lunii, Imobilizarea. Sa te vad cum te mai lupti acum, pustoaic-o.
               Sakura incepu sa simta furnicaturi in tot corpul. Parca o greutate imensa o apasa. Miscarile ii devenira din ce in ce mai dureroase, pana cand ii fu imposibil sa le mai faca. Era imobilizata complet. Acum nu mai putea decat sa priveasca cum altii se luptau pentru a o salva, fara sa poata face nimic.
                -  Ino, incearca-ti jutsul pe sefa, ii zise Shikamaru. Ordona-le sa ne lase sa plecam. Am eu grija de corpul tau.
                  -  Incerc! Transferul mintii jutsu! striga Ino, corpul cazandu-i inert pe pamant.
                Dupa cateva seconde, se auzi vocea lui Hiroko.
                -  Atentie aici!
                -  Cred ca a nimerit, zise Hinata.
                -  Lasati-i sa plece. Nu are rost sa ne luptam cu ei.
                -  Poftim? strigara membrii clanului. Ce tot zici acolo, Hiroko?
                -  Am spus sa-i lasam sa plece. Pe toti, inclusiv nimfa. Sunt prea puternici.
                -  I-au facut ceva! striga unul din membrii clanului. Adevarata Hiroko nu ar fi zis niciodata asa ceva. Ea nu ar incalca ordinele sefului. Nu mai e de-ncredere. Omorati-o.
                -  Ino, intoarce-te, striga Shikamaru. O sa te omoare!
                Blonda reveni in corpul ei exact la timp. Unul dintre membrii clanului ii taie capul lui Hiroko, apoi ceilalti se pornira la atac, mult mai in forta.
                -  Neji, ai grija in spate! striga Ten Ten, aruncand cu un kunai in cel ce incerca sa-l atace pe brunet si nimerindu-l direct in inima.
                -  Multumesc, Ten Ten! zise Neji zambindu-i fermecator.
                -  Nu avem nici o sansa!! Stiga Shikamaru. 
                -  Multumim pentru optimism! zise Naruto sarcastic.
                -  Fiti realisti, sunt mai multi si mai puternici. In plus Ino nu mai are chakra, Choji e inconstient, Akamaru e grav ranit, tu abia te mai ti pe piciare si Sakura nu ne poate ajuta. Gandeste, Naruto.
                -  Daca renuntam, am venit pana aici degeaba, interveni Hinata. Eu nu renunt pana nu castig.
                -  Talentul lui Naruto este sa nu gandeasca, zise Kiba. Asta face din el un ninja.
                -  HEI! Sunt si eu de fata, striga Naruto, enervat.
                -  Taceti si luptati, striga Sasuke furios.
              Sakura privea neajutorata cum prietenii ei isi dadeau viata pentru a o salva. Nu, nu mai trebuia sa se intample din nou. De ce trebuia sa fie salvata mereu. Cand parintii ei murisera pentru a o salva,  jurase ca va deveni puternica pentru ca niciodata nimeni sa nu mai fie nevoie sa moara din cauza ei. Nu trebuia sa se intample din nou.
                In timp ce Sakura era pierduta in amintiri si geninii luptau, cerul fu strapuns de o licarire porticalie si luminoasa. Era rasaritul.
                -  Grabiti-va, rasare soarele! Striga un membru al clanului.
               In lupta nu mai erau decat Sasuke, Neji, Ten Ten, si Naruto, care abia se mai tinea pe picioare. Doar Sasuke mai lupta cu adevarat de parca abia atunci incepuse.
               Cel care parea a fi acum conducatorulii sopti ceva la ureche unuia dintre subordonatii sai, la care acestazambiisi apoi arunca cu un kunai catre Sakura.
               Fara sa mai stea pe ganduri, Sasuke alerga pana in fata fetei, asezandu-se ca un zid intre ea si kunaiul care ii strapunsa inima baiatului. Un rau de sange incepu sa-i curga din rana, patandu-i tricoul. Cu ultimele puteri, Sasuke isi scoase cutitul, apoi se prabusi pe podeaua rece de piatra, fara suflare.
     

       Ne revedem peste 2 saptamani. imi pare rau ca s-a terminat trist. vacanta placuta in continuare  


_______________________________________
Speranta este lumina care te ghideaza prin intuneric.

pus acum 14 ani
   
:*:*:*:*
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
tare      imi place mult de tot!!! scz ca nu am pus mai devreme comentariul dar nu prea am avut timp  oricum.... aspet next

pus acum 14 ani
   
raluca io
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 16
:*:*:*:*  eu sunt prietena sa raluca tocmai am vb cu ea si nu o sa mai posteze la fic            pentru ca zice ea:nu i-a iesit bn!!!!!   dar o sa inceapa vara viitoare sa scrie altul mai interesant si cu aceleasi idei!  




SI POZA E CA SA MA RAZBUN PE EA..PT CA EI NU-I PLAC SARUTURILE SI SAASUSAKU

nimfele soarelui- batalia dintre iubire dispret sunt prietena raluca tocmai mai posteze fic 

3.3KB


_______________________________________
invata sa invingi lacrima cu un...micutz zambet...chiar si atunci cand doare!

pus acum 14 ani
   
sakuralovesasuke
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 18
bune emmy
eu sunt sakura de pe alt forum unde ai mai pus acest fik
imi place mult mult de tot fiku
cu exceptia finalului


pus acum 14 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
te rog vrei sa tmini fikul
te implor

nimfele soarelui- batalia dintre iubire dispret rog vrei tmini fikul implor

37.8KB


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 13 ani
   
Himini-Lee
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 4
de ce trebuia sa moara Sasuke                  Dar fikul e misto!!

_______________________________________
Lasati rasul sa va domine,
Lasati tristetea sa iese,
Dar lasati pacea sa se imprastie .

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la