loveinuyasha
Bun venit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
loveinuyasha | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LOVEINUYASHA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
loveinuyasha / |Fan fiction| / O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir Moderat de Kagome_Angel, Narumi Ayumu, Rei-chan, mady_kagome, mew_mew_zoey, sweet_angel_lavy
Autor
Mesaj Pagini: 1
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
hei am adus un nou fic proaspat sau fresh gata clocit de creierasul meu 



O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Capitolul I

Ma inalt spre cer si apoi revin usor pe crengile copacilor , continuand cercetarea . Eram intr-o misiune de recunoastere cu plutonul format din noua ninja respectiv eu , Sakura Haruno , Naruto Uzumaki , un baiat cu parul blond si ochii de azur , Sasuke Uchiha , are ochii negrii si parul negru ca noaptea , Ino Yamanaka , are parul blond ca spicul de grau si ochii albastri ca cel mai senin cer , Choji Akimichi , Shikamaru Nara , Hinata Hyuga , Shino Aburame si Kiba Inuzuka insotit de catelul lui Akamaru . Toti purtam pelerinele specifice satului nostru , Konoha , care la fiecare inaltare spre cer se ridicau si formau un cerc in jurul corpului nostru . Erau albe si jos la margini erau cusute doua linii rosi . Ne indreptam spre satul nisip , Suna . De ce ? Pentru a incheia un tratat de pace intre cele doua sate . Hokagele satului nostru , Tsunade o femeie de saizeci de ani , cu parul blond si ochii ca cel mai dulce caramel , ne-a ordonat sa ducem pergamentul intreg Kazekageului , Gaara . El are parul rosu si ochii verzi . Mergem incontinuu de doua zile si tocmai azi vom ajunge acolo . Ne oprim din sarit si coboram jos . Naruto ne spune ca suntem urmariti si ca trebuie sa ne despartim . Dam toti afirmativ din cap si plecam . Eu am luat-o inspre nord iar ceilalti in diferite directii .

Incep sa sar iar din copac in copac si aud un mic fosnait . Ma opresc si stau in copac cateva secunde , dupa care cobor sfioasa jos . Ma indrept catre acel tufis de unde s-a auzit fosnaitul si vad o mica capcana . Era un fir de plasa nu foarte vizibil dar se putea observa daca erai mai atent . Trag de el cu degetul si din copaci vin mii de kunaiuri care ma au in vizor ca o tinta . Le observ repede si ma rostogolesc apoi imi scot si eu un kunai din gentuta mea si incep sa lovesc armele care se indreapta spre mine . Nu sunt atenta si unul imi atinge suprafa alba si fina a pielii incepand sa apara sangele care usor devine abundent . Il simt cum mi se scurge pe mana in jos si apoi atinge pamantul rece . Asta ma face sa observ niste pasi care nu apartin incaltamintei plutonului meu . Deci cineva e in zona . Iau pozitia de lupta si-mi scot alt kunai aruncandu-l pe celalt . Ma uit in toate directiile incercand sa depistez pe cineva insa nu vad nimic .
-Oricine ai fii , iesi de unde esti ascuns si nu ma face sa vin dupa tine ! nu aud nimic si nici nu vad . Nu-mi place sa ma repet deci iesi ! strig ca o nebuna parca vorbind cu pasarile sau copacii .
De dupa un copac iese un baiat roscat imbracat intr-o pelerina neagra care are mici norisori rosii care sunt conturati cu o linie alba . Akatsuki ! ce cauta ei pe aici ? si mai important ce treaba au cu mine ? Dar cred ca daca au prins un iepuras nu au cum sa-i dea drumul , deci sunt condamnata .
-Hei ! Tu fata cu par roz , striga roscatul la mine de parca as fii o ciudatenie , cine te crezi de tipi aici ca dementa ? sau nu stii cu cine ai de aface ! am dreptate nu ? zice el incepand sa rada .
Inghit in sec deoarece stiu ca aici imi este sfarsitul dar merita sa incerc . Imi duc kunaiul in fata si ma indrept catre el apoi dispar si apar in spatele roscatului , dar sunt prinsa de maini si intoarsa cu spatele la el si apoi apropiata de abdomenul bine lucrat al acestuia . Isi apropie capul de urechea mea si imi spune ca-i vai s-amar de pielea mea . Incerc sa scap dar ma strange prea tare . Ii dau un cot in burta si fug repede de langa el . Incep sa sar iar din copac in copac dar sunt atacata de un alt membru Akatsuki . Evit shurikenurile acestuia si ma prind de o creanga rotindu-ma pe ea si aterizand pe alta . Sar ce sar dar un alt criminal apare de nu stiu unde si de asta nu am cum sa scap deoarece e prea aproape . Ma dau batuta dar chiar cand ma prinsese observ o mica scapare . Ma arunc in jos din copac si inca astept sa ating pamantul rece si umed deoarece solutia mea fusese o groapa . Ating cu tot corpul pe suprafata adanciturii si ma ridic repede . Imi fluxez o cantitate mica de ceacra in mana dreapta si mi-o pun pe rana de mai devreme . Ustura atat de tare de zici ca am bagat-o in otet . Un mic icnet de durere iese printre buzele mele catifelate si trandafirii . Termin vindecatul ranii si incep sa vad ce-i prin groapa asta . Vazul este slab aici si la orice miscare pe care o fac am impresia ca mai e cineva aici si chiar e . Ecoul meu este prezent si reuseste sa ma sperie . Dintr-o data vad o lumina foarte puiternica si in adancitura isi face aparitia aproape toata organizatia Akatsuki . Of doamne daca asta voiesti tu si asta mie sfarsitul atunci … bine . Inchid ochii si-mi plec capul asteptand sa mor .

Imi cer scuze pentru gresselile de tastare si orice alt nimic


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
wow..saraca sakura...imi place mult. si tiam mai zis eu de chestia aia cu alineatu`. da in rest e bine hai continua ca deabea astept nextu 

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Capitolul II

Astept si tot astept dar nimeni nu face nimic , doar se uita si stau ca niste statui . Ochii mei sunt inca inchisi iar gandul meu zboara la toate intamplarile distractive din viata mea , si cand realizez ca o sa mor si trebuie sa ma despart de realitate si de frumoasa lume imi vine sa cer iertare criminalilor , dar nu am facut nimic si deasta nu-mi pot cere scuze . Ar fi penibil sa-mi cer scuze asa din senin ca-mi vine mie . Deschid ochii si vad pamantul fisurat mai sa se crape si sa desparta lumea de adevar sau iadul de rai . Poate am murit si nu am simtit nimic si acum sunt intre moarte adica iadul si intre viata vesnica , raiul . Orice ar fii nu cred ca Akatsuki vor fi in ambele dimensiuni si cum inca sunt prezenti , cred ca am ajuns in iad . Dar oare ce rau am facut eu , zimi tu doamne . Nu prea am idée dar daca asta ti-e decizia e in regula . Imi ridic capul si observ in sfarsit soarele candva acoperit de coroanele copacilor . Semana cu … parul lui Naruto . Sincera sa fiu deja imi e dor de el si doar cand ma gandesc ca aici e punctul vietii mele si ca nu o sa am acces la omenire imi vine sa ma sinucid . Nu pot sa mor de doua ori , nu am cum . Adica mor in viata de pe pamant mai mor si in iad si unde ajung ? cred ca in infern si intuneric complet .


Nu stiu cum dar intregul meu gand dedicat parerii de rau este zdrobit si spulberat in mii de bucatele furate din amintirele mele . De cine ? de Akatsuki , normal . Acestia si-au unit mainile formand un cerc al carui mijloc eram eu . Cred ca fac un ritual prin care se decide unde merg , iad sau rai . Cred ca am deja bilet de dus spre iad dar nu cred ca s-au fabricat inca cele de intors . Barca este pregatita si are si un carmaci care o manuieste cu multa dibacie prin lava asta din intregul iad . Mereu curge lava si dupa ce oamenii sunt arsi in smoala sunt aruncati in lava asta care creste cu fiecasre om mancat . O sa mai manance unul , unul cu par roz si ochii safirii . Voi fi cireasa de pe tort , sau de pe lava in cazul iadului . Deci voi fii cireasa de pe lava a iadului si apoi devorata fara pic de dezgustare de aceasta . Apoi cine stie ce urmeaza dupa iad . Presupun ca un alt nivel , unul mult mai greu . E ca un joc , doar ca depinde de viata si de moarte .
Eu ca un mijloc al cercului format de Akatsuki ma invaluiesc intr-o chakra de culoare roz si apoi imi iese prin ochi si prin gura ca un fel de fum negru . Mi-au luat sufletul , si acum trupul meu fara pic de viata in el cade jos pe pamantul inca umed . Soarele este instantaneu acoperit de norii reginei noaptea si cade un strop pe chipu-mi palid . Cad unul dupa altul si usor leaga un lant de picaturi formand astfel ploaia . Se zdrobesc de corpul meu dar eu nu simt nimic , nici placere nici dezagreere nici un fel de senzatie . Ma priveste sufletul meu de acolo de sus si-mi pare rau pentru relele facute deaorece eu pe aceasta lume nu am suferit , dar el acolo , va fii chinuit . Daca as putea mi-as cere scuze , m-as pleca in fata lui si i-as saruta mana apoi as ramane cu marele meu cap plecat in fata iluminatiei lui . I-as mai multumii ca ma ales pe mine sa-i fiu gazda si i-as ramane vesnic recunoscatoare . Dar daca eu sunt moarta si-mi vad trupul neinsufletit la pamant si sufletul e sus atunci… eu ce sunt ? doar o iluzie sau doar o inchipuire de-a mea , poate a doua personalitate pe care mi-o creasem sau o a doua lume . Acum sunt in intuneric si nu mai e nimeni aici . Sunt doar eu cu mine . Dar care mine ? ca am murit ca si trup dar ca si suflet . Si sunt doar o iluzie pe care un simplu numic o poate distruge si atunci eu nu as mai exista nici ca o mica fantezie sau altceva . Ma pot evapora la fel cum o fac stropii de ploaie care ajung in apa marilor si oceanelor dar aici in acest infern nu-i nici lumina si atunci de unde sa cer altceva . Trebuie sa ma multumesc doar cu atat cu micul putin pe care il mai am . Incerc sa caut ceva in intuneric dar dau tot de mine . Eram jos intr-o balta de sange cu hainele rupte si urme de bataie pe intregu-mi corp . In alta parte a acestei neguri apare sufletul meu trist si dezamagit cu un ton de superioritate dar , asta sunt eu . Trupul meu inca zacea in acea balta si nu facea nimic asa ca m-am dus sa-l ridic dar sufletul ma luat de mana si apoi mi-a luat si trupul de mana . Am format un cerc din mainile noastre legate ca un lant si toate aceste trei destine au intrat in unul singur si eu….


Eu m-am trezit . Eram pusa pe imensa sabie a lui Kisame si carata de el . Ma mir ca nu-l dureau oasele , dar el e un fel de rechin si astia nu au oase . Nu inteleg de ce ma mir dar tot eu sunt si asta . Eram in spate de tot , iar ceilati erau mult in fata pestelui . Capul si seful organizatiei era Pein dar adevaratul lider era Madara . Nu pot spune ca-i cunosc personal , nu am cum , stiu doar mici amanunte si atat . Cred ca o sa ma omoare dar era mai simplu sa mor acolo si totusi nu inteleg de ce vor sa ma omoare la sediu lor sau vagauna ce-or avea .

-Hei , cap de peste , ce crezi ca faci ! tip dandu-i pumni in cap lui Kisame .

-Hei ! Atentie , s-a trezit frumoasa adormita ! striga el la ceilalti membrii care se intorc la auzirea spuselor lui .
Kisame se opreste si ma arunca cat colo , iar ceilalti se apropie si ei . Of , doamne mai finut nu putea fii si pestele asta , dar de unde , daca ei nu stiu ce e aia mila . Si totusi , daca m-au luat cu ei au nevoie de un serviciu de-al meu . Am mentionat cumva ca sunt un medic ninja ? da ce conteaza . Deci probabil Madara asta este grav bolnav si are nevoie de ajutor , oricum e o piesa de muzeu deci nu prea cred ca ar conta daca moare sau nu . Ma ridic de pe jos si-mi scutur fustita rozalie de praf .

-Oho , vezi ca ne-am murdarit fustita ! spune un tip cu parul argintiu si cred ca e foarte vorbaret , ma uit la el urat si incepe sa rada ca idiotul .

-Ha ! Ce crezi ca daca te uiti la mine cu ochii aia de copil nevinovat….

-Rectific ! Nu sunt de copil…. ma intrerupe si imi vine sa-i dau o palma dar ma abtin .

-Oho si atunci de ce sunt ? De om neajutorat si incoltit ? Da sigur , vezi ca m-am speriat prea tare ! nu numai vorbaret ci si al naibi de enervant si eu credeam ca Naruto e enervant .

Incep sa-mi mangai bratul drept cu palma stanga in semn de singuratate , pentru ca imi era chiar foarte dor de blond , de glumele lui si de tot ce facea . Imi vine sa plang si chiar cand sa-mi cada imaculatele perle vine un blond la mine si ma intreaba daca ma simt bine punandu-mi mana pe umar . Ma incrunt si sprancenele mele formeaza un unghi . Ii dau mana jos blondului si ii spun ca sunt bine .

-Sa nu-mi spui ca iti place copilasul asta ? zice din nou tipul de mai devreme .

Blondul nu zice nimic doar trece in randul lui . Pain se apropie de mine si-mi spune ca trebuie sa merg cu ei dar nu mai ascult ce are de spus deoarece il intrerup intrebandu-l ce se intampla daca nu vreau . Simt un kunai ce-mi sta in spate mai sa mi-l strapunga si aud cum mi se spune ca voi fii obligata . Roscatul pleaca din spatele meu si se duce la locul lui . Imi pun mainile in san si o iau inainte , apoi vin si membrii organizatiei .

-Trebuie sa-i scoata cineva fitele astea din cap ! nu prea stiu cine a zis dar ce conteaza .

Ma intorc si ii vad cum se opresc din “captivanta” lor discutie .

-Sa stiti ca mai sunt aici ! le spun aratandu-ma .

Nu mai spune nimeni nimic si pornim iar la drum . As incerca sa scap dar nu stiu pe unde mi-am pierdut gentuta cu arme . Parca destinul asta ar vrea cu ardoare sa fiu eu Akatsuki , de parca as fii capsata de ei si nimeni nu s-ar oferii sa deschida capsele si sa ma elibereze .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
MyRuKo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
este super ,esti foarte talentata ,succes in continuare

_______________________________________
In this world is someone special who's waiting for you to come.
Someone who'll give you a helping hand when you're down.
Someone who'll say : "Don't worry!It'ok,I'm here!"
Someone who knows when you're sad.
Someone who can make you smile.
Someone who'll cry with you.
Someone who can forgive you when you make a mistake.
Someone who can do it right.
Someone who loves you from all he's heart and soul
But where is that "someone"?

pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
sunt ft curioasa si nerabdatoare . am doar cuvinte de lauda. deci te astept cu nextul

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Capitolul III

Cand ma gandesc ca o sa fiu folosita ca o batista de unica folosinta arde dorinta de a-i termina pe Akatsuki si a scapa de treaba murdara pe care urmeaza sa o fac . O sa fiu obligate sa-l vindec pe bosorog si dupa decapitata . Merg asa de repede parca zici ca vreau sa ajung mai repede la moerte si dupa sa nu mai plec . Ma intorc cu fata la criminali oprindu-ma din mers si ii intreb de ce au nevoie de sreviciile mele , nu de alta dar vreau sa vad daca ma vor mintii .

-De unde stii ca avem nevoie de servicii ? intreaba calm Pain .

-Deoarece nu cred ca ma-ti luat cu voi de florile marului sau ca sa ma omorati in vagauna voastra , spun ca un apropo si cred ca am putin cam mult tupeu avand in vedere ca sunt inconjurata de criminali , dar oricum voi murii , atunci sau acum ….

-Da , corect ! Trebuie sa ... mai bine lasa , ce nesiguri sunt si oamenii astia , dar ei nu sunt oameni deoarece si-au tradat propria rasa si sunt orice altceva .

-Da bine , acum lasa-ma cu sufletul la gura ! Frumos din partea ta ! ma supar pe el si-i arat limba .

Nu mai zice nimic si pornim din nou . Mergerm ce mergem si facem un mic popas findca un tip blond si enervant se vaita ca-l dor picioarele . Am vrut sa bat apropoul dar am zis lasa . M-am asezat sub un copac iar ceilalti au disparut . M-am ridicat ca arsa de jos si l-am intrebat pe Pain unde s-au dus ceilalti deoarece doar el mai ramasese . Imi spune ca fiecare are felul lui de a se relaxa in popasuri .

-Si …al tau…care e ? intreb printre pauzele lungi pe care le-am luat .

-Pai eu nu ma pot relaxa si oricum esti nou venita , zimi ceva depre tine sau intreaba-ma ceva .

-A ! Da …pai ... eu adica …mie … nu-mi plac criminali asa ca voi deci nu cred ca ma pot acomoda cu voi si ziceai nou veit adica m-ati bagat in organizatie ?

-Sa zicem ca da si nu vreau sa aud intrebari in gen de ce eu de ce pe mine , tu vei fii medicul grupului , clar ?! nu credeam ca e si rau adica a cam tipat .

Dau din cap afirmativ si apar si ceilalti . Ma asez jos si ii zic lui Pain ca eu nu m-am relaxat . La mine vine tipul ala cu ochi violeti si ma ia in spate spunandu-mi ca nu avem timp .

-De ce , va moare cumva fosila aia de sef ?! cred ca am cam incurcat-o .

Ma arunca de pamant si la mine vine Pain foarte furios . Ma ia de gat si-mi spune sa nu mai vorbesc asa despre acel om . Sincer nu vreau sa par o fricoasa si chiar nu-mi pasa cand voi muri , azi sau maine e tot una .


-Si daca e seful vostru ce , pentru mine tot o piesa de muzeu ramane ! ma ridic in picioare si-mi pun mainile in san .

Nu stau mult in pozitia asta deoarece imi simt parul smuls si rupt din radacini si apoi genunchii mei goi atind suprafata solului .

-Cine dracu esti si ce tot ai cu mine ?! ma rastesc la acelasi tip cu ochi violeti .

-Da si eu sunt incantat doar ca aici nu tu faci regulile asa ca taci dracu odata ! Ai inteles ?! ce capos , dar nu ma intrece pe mine .

-Ce fraiere nu ai treaba , afla ca eu nu primesc ordine sau respect reguli facute de idioti ca voi ! Ai inteles ?! repet cuvintele dementului si se pare ca nu-i place acest lucru .

Inchid ochii asteptand lovitura care urma sa faca contact cu fata mea dar astept mult si bine ca palma nu mai vine . Pain l-a oprit din actiune si mi-a dat mana lui ajutandu-ma sa ma ridic . Ciudat , cred ca toti ma cred o nerusinata si o fata rea dar eu nu fac ce vor ei . Pain ma intreaba de ce vreau balamuc cand pot sa tac si sa stau in banca mea dar ii raspund repede spunandu-i ca nu sunt asa cum ar vrea el continuand cu alte mii de lucruri asemanatoare .

-Pai nu esti dar incearca ...

-Stii ce , eu sunt asa cum vreau si nu-mi spui tu cum sa fiu , daca nu-ti convine omoara-ma si termina zgalceava , ii zic fara pic de resentiment .

Nu mai spune nimeni nimic si pornim la pas . Mergeam in linie cu baiatul blond si cu ochi violeti . Ii intreb cum ii cheama dar argintiul ingana un “Hmmm ! “ si o ia inainte . Il intreb pe blond ce are de e asa ciufut si imi spune ca asa e el din totdeauna si ca nu suporta fetele .

-Pai atunci o sa-l fac eu sa ma suporte , las’ca vede el !

-Sper sa nu te gandesti la perversitati pentru ca nu-ti merge cu el ! Serios poate ajungeti prea departe , zice foarte serios ceea ce ma mira si mai tare , de obicei rade dar acum e serios .

Il intreb daca e bine pentru ca zici ca e in alta dimensiune . Prefer sa-l las in pace decat sa ma cert si cu el dar pare ca are nevoie de ajutor . Ii trec mana prin fata ochilor si-l intreb inca o data daca e bine . Se dezmeticeste si-mi spune ca e totul in regula . Tot drumul nimeni nu a mai comentat sau spus ceva , doar am mers si atat . Acum suntem in fata unei pietre imense cu un sigiliu pe ea . Pain isi uneste degetele , aratator si mijlociu , ducandu-le sub nivelul barbiei si spune doua vorbe si piatra se ridica provocand un zgomul deranjant . Intram in incaperea dezvaluita de piatra si apoi facem doi trei pasi si ajungem intr-o casa .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
MyRuKo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
multam` fain de next , imi plac f mult ficurile tale

_______________________________________
In this world is someone special who's waiting for you to come.
Someone who'll give you a helping hand when you're down.
Someone who'll say : "Don't worry!It'ok,I'm here!"
Someone who knows when you're sad.
Someone who can make you smile.
Someone who'll cry with you.
Someone who can forgive you when you make a mistake.
Someone who can do it right.
Someone who loves you from all he's heart and soul
But where is that "someone"?

pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Capitolul IV

Intram inauntru si fiecare membru isi pune hainele in cuierul din holul mare si rosu . Eu incep sa analizez casuta si vad ca imediat dupa hol e o bucatarie mare crem cu tot ce-itrebuie frigider , cuptor , aragaz , dulapioare pentru pahare si absolut tot . O fata cu parul violet ca florile de liliac coboara niste scari si spune ca starea lui Itach , cine o fi u stiu , s-a inrautat si poate sa moara . Om mort , cuvantul mort este dusmanul medicului si prefer sa-l ajut pe acel Itachi invingand astfel moartea , deci o dau pe femeie la o parte si urc scarile ajungand pe un alt hol plin de usi negre . Incep sa merg si vad numele tuturor pe cate o usa . Itachi era numele scris pe o usa albastra dar de ce era diferita nu stiu .
Intru inauntru si ochii imi sunt orbiti de intunericul de acolo . Astia nu au bec sau cred ca e prea scump curentul . Caut un intrerupator si-l gasesc apoi aprind becul . Itachi , il cunosc e fratele lui Sasuke . Ma duc la el si ii verific temperatura , si e mai fierbinte decat un pui gata scos din cuptor . Ma duc la fereastra si o deschid dand la o parte perdeaua rosie . Apoi inchid usa pentru a nu face curent . Iau plapuma de pe el si ii pun mana pe piept . Omul asta murea de cald si mai avea si geamurile inchise , era total izolat intr-un cuptor de camera . Ies repede pe hol si le spun celorlalti sa-mi aduca un prosop si un tricou . Deidara si Sasori , roscatul , dispar din peisaj , cred ca ei s-au oferit . Ceilalti vin si ei iar fata aia sare ca arsa cand vede usi si fereste deschise .

-Tu gandesti , asta e pe morte si tu il ...


-Eu il scot din cuptor ! Sa stii ca e o prajitura reusita ! Daca tu ai avut grija de el pai mai bine nu aveai ! Asta nu e bolnav ca sa aiba nevoie de caldura e pe moarte femeie lasa-l sa respire si el , dar tu vezi macar ce aer inchis e aici ? ii spun idioatei pe un ton putin furios , si chiar sunt furioasa adica cat poti fii de idiot ca sa inchizi de tot un om bolnav .

Aceasta nu mai spune nimic doar pleaca si in incapere isi fac aparitia baietii cu tricourile si prosopul . Le iau si il dezvbrac pe Itachi apoi il sterg si ii dau tricoul nou . Il ajut sa se ridice din pat dar nu-si poate tine echilibrul asa ca se sprijina de mine . Asa am mers pana la bucatarie unde am cautat ceva prin frigider si am gasit numai prostii gen hamburger , pizza si nimicuri deastea .

-Deidara , du-te la magazin si cumpara niste rosii , castraveti , o salata , varza si niste cartofi , ii spun blondului iar el isi ia o jacheta si pleaca . Sasori , tu vei merge la o farmacie si vei lua niste plante medicinale iar fata cu par violet vreau sa te duci sa iei niste mere si o lamiae poate si putin musetel .

Acestia pleaca si eu ii dau un pahar cu apa lui Itachi . Acesta avea parul negru si ochii de aceeasi culoare . Era inalt si avea corpul bine lucrat . Chipul ii era palid si avea o tenta de culoare galbena . Se vedea ca era bolnav din cauza statului si nemancatului dar ce stiu astia inafara de a ucide , nimic . Deidara intra si pune pe masa cumparaturile . Ii intreb daca au ulei si sare si-mi arata dulapul maro de langa frigider . Il deschid si iau ingredientele apoi caut un tocator si un cutit prin toate dulapurile care mai sunt pe aici si incep sa spal legumele . Dupa ce sunt spalate si gata de taiere le feliez usor si le pun intr-un castron mai mare . Pun sare si ulei peste ele si le amestec . Iau castronul si il pun in fata lui Itachi spunandu-i ca trebuie sa manance tot . Isi ia furculita de pe masa si incepe sa manance .

-Si voi ce va uitati asa ? E cumva un spectacol si nu stiu eu ?!


Acestia nu zic nimic si pleaca fiecare unde ii e locul . Brunetul continua sa manance si observ ca ii era foerte foame . Termina de mancat si pe usa nu intra nimeni altii decat Sasori si fata cu par violet . Pun cumparaturile pe masa si il intreaba pe Itachi cum se mai simte . Nu raspunde si se ridica si urca scarile .

-Ce ? Poate sa merga singur ? intreaba amandoi deoadata .

-Nu , are nevoie de un premergator ! Voi sunteti chiori , normal ca poate sa mearga singur ca doar nu i-am dat eu si picioarele mele ! doamne ce idioti .


imi cer scuze daca e prea mic dar nu am inspiratie si stiu ca acest capitol e chiar foarte slab dar nush ce sa mai pun adica nu prea le am cu inceputul


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
MyRuKo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
este foarte bun capitolul, ce`i drept putsin mai scurt ,dar nu conteaza, atata timp cat nu ne lasi sa asteptam pana ne plictisim .asa k iti urez spor la tastat

_______________________________________
In this world is someone special who's waiting for you to come.
Someone who'll give you a helping hand when you're down.
Someone who'll say : "Don't worry!It'ok,I'm here!"
Someone who knows when you're sad.
Someone who can make you smile.
Someone who'll cry with you.
Someone who can forgive you when you make a mistake.
Someone who can do it right.
Someone who loves you from all he's heart and soul
But where is that "someone"?

pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
O inima zdrobita in caderea petalelor e trandafir

Capitolul V

Cei doi pleaca din incapere iar eu ma apuc sa fac un ceai . Raresc firele de musetel si le pun intr-o olicica . Pun apa peste ele si apoi pun vasul pe aragaz . Las sa fiarba si fac restul lucrurilor , spal castronul din care mancase Itachi , pun musetelul intr-un dulapior , legumele si fructele in frigider apoi caut o cana pentru ceai . Dupa ce o gasesc o clatesc si o pun pe masa apoi pun ceaiul in ea . Spal si olicica si de pe scari coboara brunetul . Ii zic sa vina la masa ca sa-si bea ceaiul si dupa se poate culca , da afirmativ din cap si eu plec sus sa-i pregatesc patul . Ii schimb cearceaful si fata de perna deoarece erau ude si-i pun o plapuma mai subtire . Dupa ce termin si aici dau buzna in camera lui Pain de era sa treaca prin tavan .
-Usurel , ca nu sunt moartea , am venit sa te intreb care este camera mea . Deci , care este camera mea ? si sa zica ca nu am camera si ca trebuie sa dorm cu cainele sau alt animal de-al lor .
-Da , pai camera ... adica nu ai o camera si va trebuii sa dormi cu cineva in camera . Usor , usor , usor gata nu te alarma stiu ca nu-ti convine dar zi merci ca poti alege daca nu te pun eu cu cineva si nu ai ce comenta .
Inghit in sec si sincer prefer sa dorm si in picioare decat cu un dement de aici . Plec din camera lui si imi aduc aminte ca e si o fata in organizatie si ea e scaparea mea . Ma duc si bat politicos in usa apoi astept sa deschida usa si afisez un zambet larg . Deschide usa si o intreb daca pot dormi cu ea pentru o perioada . Nu zice nimic si zambeste si ea apoi imi spune ca nu am ce cauta in camera ei . Imi inchide usa in nas si plec dezamagita . Cobor scarile si vad ca Itachi isi terminase ceaiul si ii zic sa plece in camera lui , nu mai stau sa vad ce face si ma duc in sufrafgerie unde ma intind pe canapeaua mare si verde apoi adorm . Nu dupa mult timp aud niste zgomote ciudate sau niste gemete si ma ridic cautand sursa de unde vine zgomotul care ma cheama si ma indruma spunasndu-mi sa urc scarile si sa ma opresc la camera acelei fete . Acum aud mai bine si se pare ca erau gemete de placere , oare cu cine o facea ? hmm buna intrebare , chiar ma bate gandul asta as vrea sa vad cine s-ar uita la ea , dar nu am cum , as fi prea nesimtita din prima sau daca nu , pot sa intru si sa zic ca am crezut ca e chinuita dar as parea idioata , mai bine lasa , poate descopar maine sau daca nu caut fiecare membru sa vad daca e in camera lui si cine nu-i , bingo . Ma duc la prima usa , o deschid incet si vad ca acel Hidan dormea , deci nu-i el , merg mai departe la Sasori si deschid usa apoi observ ca el nu era in pat . Deci ce cuplu reusit , nu cred ca au voie a faca prosti in organizatie deci ii am la degetul mic . Zambesc si ma intorc sa plec dar ma lovesc de pieptul cuiva .
-Pot sa stiu ce cautai in camera mea ? o vai ma pris , ce sa ma fac , oare e suparat ?
Incerc sa gasesc o scuza plauzibila in timp ce ma balbai iar Sasori ma da la o parte din usa spunandu-mi ca nu conteaza si ca ar trebuii sa merg in camera mea , da as vrea sa am una dar nu cred ca cineva imi va preda o camera , ce frumos ar fi , dar acum sunt si mai curioasa sa vad cine este nemernicul care probabil profita de fata cu par violet , chiar vreau sa vad cine mi-ar putea fi dusman sau cine mi-ar fura primul sarut asa ca imi continui cautarea . Incerc sa pasesc dar tot roscatul ma intrerupe intrebandu-ma daca nu am plecat deja si ce vreau , un sarut , o intalnire ceva ... . Chiar crede ca il plac , atunci e un dement care nu merita prietenia mea asa ca plec si il las sa gandeasca ce vreau sa fac . Deschid urmatoarea usa si vad camera in care Deidara dormea linistit ca un copilas , o deschid pe-a lui Pain si se pare ca privea un film , era atat de captivat de scenele horror incat nici nu ma observat . Sasori iar ma intrerupe din activitate si ma inreaba ce am de gand sa fac , nu-i raspund si deschid urmatoarea usa . In camera dezvaluita de usa statea la pervazul ferestri Itachi si prefer sa vad ce mai fece decat sa ies afara si sa fiu obligata sa-i raspund roscatului . Ma apropi de brunet si ii pun mana pe umar apoi il intreb ce mai face . Isi intoarce privirea spre mine si ii observ lacrimile din ochii lui negri ca noaptea fara pic de stele . Ma ingrijoreaza starea lui , e mereu absent si tacut , izolat si distant , nu comunica si prefera mereu tacerea in locul unei conversatii . Are ceva probleme sau mici sechele de cand era mai mic sau nu-mi dau seama ce are . Il vad cum incearca sa vorbeasca dar buzele-i intredeschise nu vor sa lase slobode literele care odata iesite din gaura neagra formeaza cuvinte ce leaga o propozitie . Itachi incearca din rasputeri sa spuna ceva dar buzele au preluat controlul si nu-i permit sa vorbeasca asa ca-si inchide gura si clipeste lasand lacrimile sa cada pe chipul lui alb apoi se duce in pat si imi face semn sa plec . Toate aceste lucruri m-au lasat rece , de ce ar plange el marele Uchiha , unde este neinfricatul Itachi si cum au reusit sa-l doboare niste sentimente sau niste amintiri amarate ? La aceste intrebari nu-mi poate raspunde decat el dar nu acum este momentul asa ca ies din camera lui si ma indrept catre camera lui Kisame . Acesta sforaia ca nici nu am mai intrat si am trecut sa vad daca Zetsu este la locul lui si era . Mi-a mai ramas Kakuzu si Madara daca si astia sunt in camerele lor e clar ca avem un intrus , deci eu rezolv misterul si trebuie sa gasesc si pe cineva care sa-l incheie pentru ca eu nu am cum sa bat un intrus sau un ninja mai bun decat mine . Deschid usa lui Kakuzu si prezenta lui imi face cu ochiul asa ca merg la Madara . Acest Madara nu este la locul lui si chiar e ciudat , la el ma asteptam cel mai putin sa faca chestia aia cu acea fata , mos pervers , si e si seful , doamne daca-l refuz o sa ma omoare dar mai bine mor decat sa-l las pe ala sa profite de mine . Ma intorc dezamagita de rezultat si apoi simt prezenta unei persoane in jurul meu si o mana imi acopera gura pentru a nu tipa . Chiar daca nu scoteam un sunet inima mea urla de spaima si frica cine este acest om si ce vrea sa faca cu mine ?



P.S myruko si ayame dati-mi id-urile voastre please 

Modificat de sakura (acum 12 ani)


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
MyRuKo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
ok id-ul meu : xxalexutzaloveyouxx si da stiu k e foarte lung dar altfel nu  mergea

_______________________________________
In this world is someone special who's waiting for you to come.
Someone who'll give you a helping hand when you're down.
Someone who'll say : "Don't worry!It'ok,I'm here!"
Someone who knows when you're sad.
Someone who can make you smile.
Someone who'll cry with you.
Someone who can forgive you when you make a mistake.
Someone who can do it right.
Someone who loves you from all he's heart and soul
But where is that "someone"?

pus acum 12 ani
   
DeniEverLove
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 24
Imi place foarte mult ficul acesta , si titlul este foarte frumoss : O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir , este foarte emotionant , si-s dai seama ca este vorba de Sakura
Vreau nextu repede repejor 


_______________________________________
Forumul meu :    Plsssss inregistrati-va .

Love is hope
Love is life with you

pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
ok..aaa id'u meu : ayda_the_gazette . si nextu il vreau 

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Of ce ma doare capul si ash ! firai tu sa fii de tavan cu cine te-a pus in capul meu ! of ce durere . Parca eram afara in ghiarele mortii sub cerul instelat nu pe un pat suprapus intr-o camera prapadita si uitata de lume . Poate ca am murit si ia te uita , chiar si cerul are un tavan . Poate ca am am ajuns in camera de refacere , nici in iad dar nici in rai , sunt intre ele . Mda complicat . Ma dau jos din pat si picioarele mele din plastelina se dezhidrateaza si cad pe jos . Of pamant neintelegator , vrei sa ma asculti cand iti spun ca nu vreau sa te cunosc ! o nu luati asta in seama , e doar … o scapare .
-A ! piciorul meu ! Sasori … esti cumva judecatorul cerului ? criminalii devin judecatori , interesant .
-Sakura , te-ai trezit si nu sunt judecator. Hai sus sa vad in ce stare esti , ma ajuta sa ma ridic si-mi da un pahar cu apa .
Incep sa merg si roscatul ma tine de mijloc cu o mana iar cu cealalta ma tine de mana si ma indruma . Usor , usor imi da drumul si se desparte de mine astfel incep sa imi tin echilibrul . Chiar cand sa zambesc si eu de reusita mea cad iar in fund dar papusa lui Sasori ma prinde rapid . Da , politicoasa tipa sau tipul ce-o fii . iar incerc sa-mi tin echilibrul si pasesc . Merg , merg ajung afara si tocmai acum vad ca dupa infatisarea de pestera e o casa mare si frumoasa . Pentru niste criminali , chiar au gusturi . E o curte mare si pe marginile ei sunt ciresi infloriti . Deci sunt socata ! cum poti tu , un riminal . sa ai o curte plina de flori ? cine s-ar fi gandit . Si vai ce frumos miroase , mireasma asta ma imbata si cateva petale de flori imi spun sa merg inainte . Ma las indrumata de ele in timp ce adierea vantului imi mangaie chipul gingas si ajung intr-un foisor . E plin de flori si are candelabre aprinse la care se strang numai licurici si incep sa se joace si cu mine . Ma uit la ei dezlipita de realitate si-i vad cum pleaca . Merg dupa ei , necondionat , si ii urmez ar ajungem la sfarsitul aleii care se termina cu imensa piatra . Acea piatra da aspectul de pestera si te face sa nu observi minunatiile astea . Inca visez la acei verzi licurici dar Sasori ma striga si imi fura tot visul . Ma intorc bosumflata si ii zic ca-mi placeau licuricii aia .
-Deci tot sunt curios si vreau sa vad ce cautai tu in camerele noastre ? n-am de gand sa zic eu o prostie mare .
Tac iar apoi dupa o pauza lunga incep sa fredonez o melodie . Cant ce cant si vad cum roscatul isi iese din minti si chicotesc in timp ce cant apoi fug din foisor . Ajung la usa dar apare o papusa si ma speri usor apoi iar o iau la fuga . Fug si tot fug pana cand ma lovesc de pieptul lui sasori . Ma uit la el si hiiiii ! se uita urat la mine de parca mi-ar spune sa fiu cuminte . Dar ma pacalit si incepe si el sa rada . Incepem sa ne fugarim unul pe altul iar apoi ne rostogolim pe iarba verde . Iar incepem sa radem , ne oprim apoi iar si iar pana cand sasori ma intreaba ce cautam in camerele lor . O , ma creierit cu intrebarea asta si daca tot e asa interesat ia sa-l dezgust eu nitel , pentru ca eu una sunt scarbita .
-Daca tot ma creieresti in halul asta , iti zic , da nu ma repet ! Deci , Violeta aia scotea …. gemete de placere si …. vroiam sa vad cu cine face chestia …. o vai nu mai pot, deja intru in pamant de rusine , sper sa nu fie pevers si sa se dea la mine , te rog nu .
Nu mai pot , explodez pur si simplu , cum am putut sa-i zic ? de parca ar fi un simplu lucru , pentru ca nu e . Cum ies eu din incurcatura asta ? Stiu ! Ma intorc la el si ii zic ca a fost doar o gluma , a corect am si o mica pancarda pentru farse in borseta mea . Imi duc mana la spate dar , borseta lipseste ! ce ! ce ,ce ,ce ! cum , cand , unde , de ce ? Of doamne cum am putut sa o pierd . Firar sa fie . Trebuie sa dau explicatii , sasori se uita la mine si bate apropoul . Zambesc larg si ii zic inca o data ca e gluma dar nu ma crede .
-Stii ca tot ai adus vorba hai sa vedem cu cine si-o tra….
-Taci din gura ! Sa nu spui cuvantul ala ca te …..
-…. ge , deci cum ajungem la etajul ei , trebuie sa ne uitam pe fereastra . Am dreptate ?
Mda corect ,fereastra . Ma uit la ferestra Violetei si mi-ar trebui cam trei marionete si corpul lui Sasori , deci patru corpuri . Ii zic asta roscatului si ia te uita ce echipa , chiar facem ceva impreuna . Acum realizez ca tipul asta chiar este de treaba . A dat in mine , nu zic nu dar poate are o problema sociabila si ii e mai usor sa dea . Da , vorbesc prostii . Sasori isi cheama marionetele si formeaza un fel de“scara” . Incerc sa ma urc dar nu pot . Asa ca papusile se tin una de alta si baza adica Sasori se pune in genunchi si-mi zice sa ma urc . Hm , mie imi comvine asa ca ma urc pe umerii lui . Usor se ridica in sus si surpriza , nu ajung la picioarele papusii . Imi pun un picior pe capul roscatului si cred ca deja i-a foc . Pun si celalat picior si bingo ajung la papusa . O iau de picioare si incep sa ma urc pe ea . Trec de aceasta si urmatoare dar chiar cand sa –mi pun mainile pe pervazul ferestrei papusile se dezmembreaza si cad jos facand cunostinta cu solul.
-Firai tu sa fi de sol , chir nu intelegi ca nu vreu sa te cunosc ! hopa . Pai , Sasori….a… nimic important ce zici sa repari scara .
Pfiu , am scapat , sau doar asta e in mintea mea ? ce a uitati toti asa la mine ?! cred ca prima cazatura ma afectat rau de tot . Sasori ma intreaba daca am vazut ceva iar eu ii zic ca nu am apucat nici sa ma prind de pervazul camerei Violetei .
-O cheama Konon ! zice el oftand si dand negativ din cap .
- Da , da , Canan am zis si eu acum repara scara .
Ce , serios , acum ce-am mai facut de inca ofteaza ? da ramane cu oftatul lui , important e sa-mi faca scara aia . Incepe sa repare marionetele si le pune iar in format de scara . Ma urc si urc si chiar cand sa deschid fereastra vad o umbra si ma lipesc de perete . Geamul se deschide , si curiozitatea arzand in mine , ma uit sa vad cine este . Hei buna coaje de banana eu sunt Sakura si da-te de pe fata mea ! Imi iau mainile de pe pervaz si imi dau jos coaja de banana apoi viata mea se repeta . Buf , aterizez eu in fund si cred ca daca o singura data mai cad spun adio fundulet . Sasori ma ajuta sa ma ridic si-mi da jos coaja de banana de pe fata . Se pare ca tot eu am fost victima cojii .
-Ce e , de ce razi ? Am altceva pe fata inafara de coaja aia ? Serios mai zi ceva ! asa ma enerveaza cand se prosteste .
Il calc pe picior pentru ca aveam de ales palma , lovitura sub centura sau picior calcat . Am ales ultima varianta si acum iata-l , si-a revenit . Ridica scara , ma urc pe ea , da stiti povestea , ma prind de pervaz si minune ! Nu se intampla nimic . Ma ridic putin mai sus si vad , vad , pot sa vad . Mda nu-i o nautate . Ma uit mai atent si privesc actiunea , care nu-i actiune . Violeta adica Canan asta , sta in pat si se uita la un film cenzurat ! deci am facut atata tam tam pentru un simplu film cenzurat cu gemete care au fost confundate . Acum chiar sunt nevoasa . Am cazut de trei ori , am crezut ca voi fi rapita , am fost si plesnita , am cazut de la etaj ceea ce ma afectat mult , pentru ce ? pentru un film cenzurat privit de o Violeta . Mamaie , nu stiai ca sunt interzise copiilor sub optsprezece ? mamaie , da are voie sa se uite dare eu nu . Doamne ce-am facut ? mi-am incalcat regula de trei simpla ! Matematica ? de cand vorbesc eu matematic ? Trebuie sa-mi notez intr-un cartenel cu litere mari de tipari ‘ nu te mai arunca de la etaj , vei fii o nebuna “ . Acum insa cobor pe scara invinsilor si ii dau raportul brunetului . Brunet ? Madara , oare ce cauta aici ? Zambesc larg si il intreb daca are vreo problema . Acesta are o figura de-ti face creierul sa inghete de frica . Eu am inghetat toata .
-Ce faceati voi doi aici catarati pe marionete la fereastra lui Konan ? A stati , poate stiu , o spionati cumva? De la tine pustoaico ma asteptam dar Sasori , vreau explicatii ! Sakura te duci la culcare , camera lui sasori e si a ta si tu ramai aici ati inteles ?! doamne credeam ca Pein e rau si dur , m-am inselat .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
doamne ce-am mai ras  ..e buna asta cu filmu   imi si imaginez cum se catara ei pe pervaz  . ft thare deabea astept nextu

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Chapter 7

Acum ma simt extrem de prost . Din cauza mea Sasori este tras la raspundere pentru ca m-a interesat pe mine ce facea Violeta . De ce trebuia sa vad eu ce face ? Daca nu vedeam nu cred ca pateam nimic eu sau altcineva . Nu cred ca as fii murit de curiozitate , nu cred ca daca nu ma-s fii uitat , steagul frantei nu s-ar mai fii fluturat si nu cred ca murea nimeni . Dar eu si egoul meu mare trebuia sa vedem ce branza facea Canan . Si acum uite consecintele , de fapt e nedrept , altcineva respecta pedeapsa in locul . Acum cateva minute ne distram si era totul colorat . Clipele alea s-au transformat intr-unele negre si pline de spaima . Probabil ca Sasori ma uraste si cine stie ce vrea sa-i faca Madara . Ar trebuii sa intervin , sa zic ceva pentru ca nu-mi place sa pun oamenii in astfel de ipoztaze , pe nedrept . Pe mine ma mancat in fund , eu m-am scarpinat si tot eu trebuie sa fiu pedepsita .

Imi inchid ochii , iau o gura mare de aer , strang din dinti si ii zic brunetului ca eu sunt vinovata pentru tot . Zice sa nu ma bag si-mi da o palma de ma intoarce pe dos si cad jos . Sasori sare ca ars si vrea sa ma prinda dar Madara il opreste . Saracul Sasori , dupa ce ca l-am bagat in incurcatura asta vrea sa ma si ajute .
-O , vai ce amorez cu sange latin ! Impresionant , dar nu e bine ! Acum tu te lupti cu mine ! Sakura nu te apuca sa bocesti , dupa ce termin cu el ma ocup si de tine ! ce naibii am facut ? doar m-am uitat pe o fereastra si deasta trebuie sa mor ? mda , minunat .
-Dar lasa-l , am fost doar curiosi si ….
-Curiosii mor repede asa ca daca mori …. Sa-ti fie tarana usoara .
Nu pot sa cred , parca am facut o crima si asta e bine pentru ei dar acum a devenit dintr-o data ingerul cu furca si cornite si vrea sa ne omoare . Asta imi este o invatatura de minte , sa nu-mi mai bag nasul pe unde nu trebuie . Probabil nu o sa apuc sa pun in practica aceasta povata in caz ca mor acum , aici , dar speranta ultima moare si eu trebuie sa cred in ea . Nici eu si nici Sasori nu o sa murim pentru ca am de gand sa-l conving pe Madara sa ne ierte de data asta . Cum ziceam , sper sa mearga . Baietii iau pozitia de atac si se privesc fix in ochi .
-Hei ! S-a blocat filmul , nu mai e banda ? ce ? aaa ? Violeta la etaj , sta bine merci si mananca floricele .
-Sa stii ca nu esti la cinema ! hm , nu ar vrea sa-i dau si-o sticla de suc ?
-O vai , vorbea ciob de oala sparta ! Mdeci , amorezul cu sange latin , super brunetul si blonda vopsita . Personaj principal ; brunetul , personaje secundare ; vopsita si amorezul . Eu sunt regizorul ! Si actiune ! Am zis actiune ! tipa ca descreierata si se pare ca-i place “super” brunetul si , blonda vopsita , cred ca-i trebuie ochelari mamaitei .

Dar nimeni nu mai zice nimic si se atsterne o liniste apasatoare . Violeta mananca floricele , eu privesc si Mdara ataca ! Ma pun repede in fata roscatului apoi inchid ochii asteptandu-mi moartea . Vine ! cine ? moartea dupa tine ! da unde e ca nu mai vine . Deci lovitura intarzie sau doar e stop cadru ca nu-mi pot da seama . Deschid incet ochii si-l vad pe brunet cum se pregateste sa ma raneasca . Inchid din nou ochii si simt fiecare fir de par cum imi iese din radacina . Unu cate unu , si la fiecare simt cate o piscatura dar firicelele devin un smoc si durerea se amplifica . Ma trage inspre el si ma pune in genunchi apoi face un semn cu mana si din el iese …. tot el . Acum probabil sunt ostateca unei clone in timp ce Sasori e atacat de adevaratul Madara .
-Uhu , hai Super Brunetul ! daca as fi un strop mai puternica decat ea as nimici-o , dar nu sunt si regret mult ca nu am muncit din greu la antrenamentele cu Tsunade-sama .
Imi deschid si eu micile perle si vad pamantul . Este verde , plin de iarba frageda cu mii de floricele . Fac un mic “x”-ulet pe suprafata sa , imi aranjez manusa de pe mana , strang pumnul si lovesc puternic solul . Parca usor se fisureaza si dintr-o data totul devine praf si pulbere . Clona dispare iar eu ma uit in sus , se pare ca am afumat-o pe Violeta . Unu/zero pentru mine ! Cha-naro ! Lovesc inca o data pamantul si vad cum o papusa vine spre mine . Ma ia de mijloc si se inalta spre cer . Mai sus , mai sus , tot mai sus si trecem pe la fereastra Violetei . Scot limba la ea si-i zic scorul . Acum cine-i fraierul ? Ha , tot ea este . Zburam tot mai sus si ajungem la Sasori . Se pare ca marionetele pot fii si ingeri . Ma uit in jos sa vad pe unde ar fii Madara dar nici urma de el . ‘’Oare s-a evaporat “.
-Nu , nu cred ! opa , am gandit cu voce tare .

Aud un vijait din spate si ma trezesc cu un sut in coasta de-mi prabuseste elicopterul . S.O.S , S.O.S , pilot automat , S.O.S ! Hai mergi odata ! Sincer , e prima si ultima oara cand pilotez asa ceva . Of drace , de ce trebuie sa o trag ca sa mearga ? nasul l-am rupt , gura zdrancane de zici ca e in Labrador , mi-aui ramas doar mainile , poate se va activa o parasuta sau ceva . Mi-ar fi fost de folos Violeta , sa vezi ce frumos as fi aterizat , cand iti trebuie parasuta nu ai . Trag de maini si se rup si ele iar apoi trec de fumul dens si ajung direct in lac . Stai , lac ? o nu , toti membri sunt afara si ma privesc . Zambesc larg si-mi duc mana la ceafa apoi incep sa ma frec . Asta e miscarea lui Naruto . Cand nu stia ceva sau nu stia ce sa faca intr-o situatie critica mereu zambea si facea pe nevinovatul . Imi este dor de el si de glumele lui . Mereu cand eram trista el ma inveselea si cand trebuia sa fie suparat pe mine , nu era chiar daca avea motive . Era mereu amuzant si isi facea repede prieteni . Pentru el prietenia insemna mai mult decat propria-i persoana . As vrea sa fiu ca el , optimista si ambitioasa , am incercat , dar e foarte greu . Insa , inca sper ca voi fi ca el . El a evoluat intr-o floare care radiaza fericire , pe cand eu , sunt un boboc neinflorit .
In continuare zambesc si incep sa vaslesc . E greu sa vaslesti cand mainile astea sunt de mnarioneta . Deci am un fel de doua feluri , elicopter si barca , cine n-ar vrea o oferta ca asta . Apa intra in pamant si eu cu ea . Groapa asta nu e foarte adanca dar e foarte intunecoasa . Sar repede din es si Madara se afiseaza in fata mea .
-De data asta ai scapat , data viitoare nu va mai fii la fel ! pe langa el apar flacari negre si usor dispare .
Toti membri se se retrag , nu inainte sa ma sageteze cu privirea si raman singura in noapte . Oare Sasori pe unde este ? Aud un fosnait si fug repede la sursa zgomotului . Despart tufisul in doua si waaa , ce veverita draguta ! este adorabila , imi vine sa o mananc cu tot cu puf . Se urca pe mana mea , apoi imi infasoara incheietura si ajunge pe umarul meu . Se plimba de pe unul pe altul si ma gadila . Din tufis apare un fel de scoica gen aloe vera iar veverita fuge . Ce pacat , chiar imi placea atingerea ei fina si catifelata . Vreau sa pun mana pe scoica asta dar se despica si yacks ! am onoarea sa vad omul alb/negru sau …. aloe vera . Jumatate din corp este alba iar cealalta neagra si parul ii este verde inchis . Ma intreaba …… vorbeste ?! aloe vera , comunica , interesant . Ma intorc cu spatele la ea si ma tot mir de intamplarea asta de parca as cerceta un caz .
-Hei ! Vreau sa stiu de ce ai probleme cu Madara , stii eu stiu tot , dar acest subiet imi e strain deci fa-mi cunostinta ! deci eu sunt omul care face lipeli sau ce ?
-Pai …. Nu am fost cuminte asa ca ne mai auzim . Geana ! fac un jutsu de transport si apar in spatele casei .

Au si o piscina ?! pai astia sunt boieri , traiesc o viata de sapte stele . Hm , ce , zi mai tare ! cand trebuie sa vorbesc , zic in gand si cand gandesc , ma trezesc vorbind . Se aude un “hei , pst “ seamana cu …. Sasori ! Ma uit prin imprejurime si sub masa e ascuns blondul ala amuzat de orice nimic . Credeam ca e Sasori , as vrea sa-mi cer scuze . Il intreb pe Diedra asta ce vrea si-mi pune aceeasi veche intrebare : De ce este Madara suparat pe tine ? oare de ce este ? oare de ce ?! Pun si astia niste intrebari de parca am incercat sa-l violez sau altceva .
-Auzi , nu mai bine facem conferinta ca sa puneti cate intrebari vreti ?! mda ar fii perfect .
-Nu , nu cred ca vreau sa-ti accord intrebari in public ….
-L-ai vazut din intamplare pe Sasori ? pe unde umbla omul asta .
-Eu , aici prezent ! Cine ce treaba are cu mine ? in sfarsit , a dat domnu’ .
Ma duc la el si-mi cer scuze pentru chestia cu Violeta iar el zambeste si zice ca nu am pentru ce . Il imbratisez si-l strang tare de parca as vrea sa nu respire . Chiar e cel mai bun criminal . Numai cand zic asta ma bufneste rasul dar chiar este cel mai bun . Il iubesc . Imi e cel mai bun prieten . El a format iubirea asta amicala si sper sa nu dea cu nuca in perete si sa distruga toata iubirea asta . Nu credeam ca voi gasi pe cineva aici caruia sa-i pese de mine sau care sa ma protejeze dar uite ca am dat de acest bun prieten papusar . Ma despart de el si blondul asta se pare ca e mai rosu decat un rac . Ma ia de incheietura mainii si ma trage spre el apoi ii zice roscatului ca sunt a lui . Ii zic sa-mi arate actele si contractul si p-orma mai vorbim .
-Nu esti proprietatea mea nici a lui asa ca Deidara da-i drumul ! exact , bine zis , eu sunt a mea , baby !
-Si daca nu vreau ce-mi faci papusa barbie de plastic ce esti ?! vai da ce gura mare are .
Dar nu tot timpul respecti ce zici si-mi da drumul . Ce usurare . A ! ? nu nu !
-Baieti incetati , vreti sa mai avem inca o discutie cu Madara ? Si de ce in toate eu sunt implicata ? da chiar asa , oare sunt cumva piaza rea ?

Eu si gandurile ne ducem pe fundul prapastiei in timp ce baietii astia se incing calumea . Ma bag intre ei , mda sa nu credeti ca sunt ce-as parea , si-i despart . Spiritele se mai linistesc dar usor atmosfera se-ncinge si iar incep sa se bata . Diedra il arunca pe roscat direct in zidul casei si probabil acum capul lui e in oala cu ciorba dar trebuie sa-i linistesc . Ma duc si-l prind pe blond de umeri si-l trag inapoi . Ii dau drumul si cade jos apoi il scot pe Sasori din gaura . Il zdruncin putin si isi revine dar iar cade la pamant cand blondul ii mai da un pumn .
-Bai mai calmati-va putin ……
-Dute si veziti de parul tau blond vopsit ! serios ?! lumea asta isi bate joc de mine .
Ma las pagubasa si intru in casa . Urc scarile si ultima statie e camera lui Pein . Ciocanesc si intru fara sa mai astept raspunsul dar ma intorc imediat cu spatele cand imi dau seama ca era gol . Chiar trebuia sa nimeresc momentul asta ? Poate pentru unele fete ar fii atragator dar pe mine m-a speriat . Are cerceii aia peste tot , pusi in tot corpul . Nu stiu cum doarme .
-Auzi , da’ …. cerceii aia nu te incomodeaza cand dormi ? mare prostie .
-Nu . Dar tu nu stii sa astepti raspunsul ?acelasi larg zambet , doar ca nu mi-l vede .
Si cum sa astept raspuns cand sunt in criza de timp . Aia se omoara si eu stau si ma gandesc la cerceii lui Pein . Ii zic si lui ce fac baietii si-l aud cum balmajeste pe acolo de ce s-ar bate sau e ceva la mijloc , de parca eu as fii vinovata .
- Auzi , jos textila ! Doar asa , ca sa fim chit .
- Stii , aia doi chiar se omoara , deci grabeste te rog pasul ! auzi , chit , poate in vise .
Cred ca este gata pentru ca a venit langa mine . Ma intoarce cu fata la el si-mi zice ca daca doi se cearta al trei-lea castiga . Il intreb care e faimosul premiu si zice ca-i logic . Imi pune o mana pe fund si cealalta pe talie si ma trage mai apoape de el . Incepe sa-mi sarute gatul cu buzele lui catifelate , dar ma cam inteapa cerceii , si mana de pe fund nesatula de pipait , intra pe sub bluza mea si incepe sa se joace cu inchizatoarea sutienului meu . Il lass a mai savureze momentul asta incitant pentru ca e prima si ultima ocazie de acest fel .
- Da bine , lasand pupatul la o parte … hai sa vedem cum ii despartim pe aia .
Se opreste si deschide usa , ma ia de mana si ma trage in bratele lui apoi inchide usa . ma impinge inainte si coboram scarile . Ajungem jos si il trag pe Sasori de pe Diedra . Eu tin fiara roscata iar Pein fiara blonda .
-Deidara , treci in camera ta , Sasori , vezi-ti de viata si …. Sakura , poate vii pe la mine ! cat de pervers poate fii cercelatul asta .
Ii zic ca nu e nici o sansa apoi il strang pe Sasori de pe jos si il ajut sa mearga . Intram in casa si urcam scarile apoi ajungem intr-un final in dormitor . Ceasul de pe noptiera ciocolatie indica ora patru si douazeci de minute . S-a dus si somnul meu . Il pun pe roscat in pat si incep sa-i vindec ranile . Dupa ce-mi activez ceacra verde si il vindec ii pun capul in poala mea si ii masez tampla . As vrea si eu un masaj desta , e relaxant si linistitor . Inchid ochii si-mi pun mainile pe noptiera apoi capul si adorm .

***************** Dimineata*****************

-Sakura ? cine e ? hmmmmm .
-A mama nu vreau sa merg la cursuri …. Aaaa Sasori , scuze stii , tot programul meu a fost intors pe dos si …..
-Da , da’ , Saku’ , ti-am zis vreodata cat de mult te iubesc? ei ce prietenie buna am legat noi .
Zambesc si-mi deschid aripile iar Sasori ma imbratiseaza . Ii zic ca ar trebui sa ne facem un fel de semn al notrsu . Si am si o idée .
-Fii atent , o sa batem palma , apoi cupa si deaici ne retragem mainile intr-un dans al degetelor . Bun , atunci sa incercam . Pleosk , buf , tanana na ,
-Acum hai , schimba-te si ne intalnim jos .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
imi place la nebunie..daca se putea capitolu asta sa nu se mai sfarseasca )  imi plac mai ales fazele amuzante . Bataie`!  sper ca Saku sa ramana cu Sasori

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la