loveinuyasha
Bun venit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
loveinuyasha | Reguli | Inregistrare | Login

POZE LOVEINUYASHA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angela31 24 ani
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 60 ani
loveinuyasha / |Fan fiction| / Deliver me from death Moderat de Kagome_Angel, Narumi Ayumu, Rei-chan, mady_kagome, mew_mew_zoey, sweet_angel_lavy
Autor
Mesaj Pagini: 1
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
cititi si va dati seama de ce e vorba


Deliver me from death

Capitolul I

Sakura


Nici acum nu pot sa cred ca m-a tradat , ma mintit si-a batut joc de sentimentele mele si a facut tot ce a vrut cu ele . Mi-a promis ca nu o sa mai ucida si acum eu stau in inchisoare in locul lui . E nedrept . Acest monstru este Sasuke Uchiha si l-am iubit mai mult decat orice . Nu puteam trai fara el, aveam nevoie de prezenta lui mai mult decat are o floare nevoie de lumina , mai mult decat are lumea nevoie de lumina soarelui sau luna de stele nu puteam respira fara el . Daca el patea ceva eu muream . Il iubeam dar el a stricat tot si si-a batut joc de mine in cel mai josnic fel . A ucis un om si a dat vina pe mine dar inainte de asta ma violat si ma torturat in moduri inimaginabile . Plangeam ca proasta pana cand politia a venit si ma incatusat apoi m-a bagat in puscarie . Sasuke mi-ai stricat viata ti-ai batut joc de ea dar ti-o voi plati .

Flash back

-De ce faci asta ? Zimi de ce ? am spus printre lacrimi de iubire dar el nu a inteles asta .
-Si ce credeai ca o sa te iubesc toata viata , eu am avut multe iubite si toate au sfarsit ca tine , intrand in puscarie din vina mea , toate intelegi . De ce nu ar fii si cu tine la fel ? Daca ai crezut ca te iubesc ai fost o proasta si poti sa si mori daca vrei oricum ce-mi pasa de tine si de viata ta . Ai fost si vei fi pentru mine un nimic la fel ca celalate tarfe ale mele . Deci scumpo ne mai vedem vezi ca politia soseste curand daca vrei poti sa mai pierzi putin timpul incercand sa scapi pentru ca femeile asta fac de obicei lucruri inutile , a inceput sa rada isteric si a sarit pe fereastra cu toc maro . Am fugit la fereastra si i-am zis ca o sa ma razbun si ca e un netrebnic care se foloseste de o femeie ca de un drog .

End flash back

Nu am putut sa zic nimic deoarece am fost prinsa si incatusata mai apoi aruncata in ultima celula din inchisoare . In fiecare zi eram jicnita de politiste si batjocorita . Ma faceau idioata si isi bateau joc de mine . Intrau la mine in celula si ma trageau de par sau imi rupaeu hainele de pe mine lasandu-ma in pielea goala . La baie ma bateu si ma lasau cu dusul pornit si sangele-mi curgea din ranile facute de acestea . A venit cineva si la mine , ma ajutat sa ma ridic de acolo si m-ia dat niste haine . Era o politista de treaba ce avea parul violet si ochii negri . O chema Guren si era politista mea preferata . Mereu si-a riscat postul de politista dandu-mi drumul seara pe la miezul noptii afara sa ma duc la magazine sa-mi cumpar ceva , bani fiind tot ai ei sau mergea cu mine prin parc gasind o scuza ca mie rau sau ca trebuie sa merg la doctor . Ea era cea mai buna prietena a mea si inca este , dar vorbind despre trecut .
Tot veneau celalalte politiste la mine si ma injurau dar am fost salvata de Guren . Acesta a venit si le-a paruit pe nemernice de nu cred ca le-a ramas vreun fir de par in cap . Si tot nu s-au potolit si veneau cu tot felul de mancaruri in fata celulei mele si incepeau sa manance si matele mele cereau mancare sau ceva de rontait dar de unde . Diminetile nu dormeam deoarece aceste bestii faceau gura sa nu mai dorm ca sunt ultima fata care se trezeste ca sunt lenesa si ma puneau sa le fac pedichiura si manichiura si alte chesti scarboase . Dupa aia m-au pus sa ma tund sa le dau parul meu sa-si faca peruci din el . Si chiar daca am vrut sau nu mi-au taiat lungul meu par roz de eram aproape cheala . Intr-o seara au venit la mine sub pretextul ca au auzit ca le-am injurat pe la spate si m-au dus in baie , m-au batut si m-au biciut de mi se rupsese si ultimul fiticel de carne , nici sange nu mai aveam, ajunsesera la os, era o durere cumplita . Mi-au ramas cicatrici pe veci . Si asta nu era tot . Mancarea mea o luau acasa si o dadeau la potaile lor , daca Guren nu-mi dadea de mancare cred ca eram moarta de mult .
Eu nu aveam rude deoarece am riscat tot pentru Sasuke si acum regret amarnic . Imi amintesc ca mama era asa de frumoasa ca nici nu te puteai uita la ea dar sa o omori . Se pare ca pentru Sasuke nu a insemnat nimic frumusetea sau orice altceva . A ucis-o impuscand-o in cap in timp ce ea cerea iertare si se ruga dar in zadar . Dupa a invartit o sabie in inima ei si dupa aia a aruncat-o intr-un rau si ….dusa a fost . Am crezut ca mor acolo dar iubirea purtata pentru brunet ma ajutat sa supraviestuiesc . Am vrut sa ma duc sa-mi scot mama din acea apa miscatoare dar Sasuke m-a prins de par si ma legat in lanturi . Sora si tatal mi-au fost ucisi in acelasi mod doar ca la surioara mea a fost un pic mai diferit . Am vazut cum a chinuit-o si dupa aia ma pus sa o impusc , atunci am crezut ca o sa crape inima in mine , numai imi simteam nici un organ , nu puteam sa gandesc am cazut in genunchi si-am inceput sa plang . Sasuke m-a ridicat si ma fortat sa o impusc . Mi-a pus pistolul in mana si a tras . M-am dus la sora mea si mia zis sa scap de netrbnic si eu ca proasta nu am ascultat-o .
Am plans dupa ea alte trei saptamani dar iubirea mea pentru Sasuke nu vroia sa dispara . Si l-am iubit . L-am ajutat sa-si duca misiuni la capat cand puteam sa-l mint si era de mult la inchisoare . Da iubirea a fost mult prea mare , infinita . Din cauza asta sunt aici in inchisoare si dezgrop amintiri ingrozitoare si imi amintesc cate-o intamplare deasta .

Imi aduc aminte cand a venit prima mea colega de celula . M-am inteles bine cu ea pana cand ne-am spus una alteia de ce suntem in inchisoare . Mi-a spus ca l-a iubit pe Sasuke Uchiha incat a fost condamnata la inchisoare pentru el . I-am spus ca deasta sunt si eu acolo si m-ia zis ca nu stie de ce a facut asta pentru ca o iubea . Eu am dat negativ din cap spunandu-i ca nici o fata care la iubit nu a fost iubita . Ea a dat ceva pentru el iar el nu a dat inapoi . El avea tot , avea o imparatie de inimi ale proastelor fete care-l iubeau . Era regale alor nu stiu cate fete el avea cheia catre inima fetei si intra in ea o gasea curata si la locul ei , cu mii de lucruri roz iar el ditrugea totul facand zarva si innegrind tot in acea mica , cutie in care reusise sa intre . M-am oprit din vorbit iar fata s-a suparat extrem de cele spuse si mi-a dat o palma . I-am bagat mana in parul lung si blond si din ochii albastri au cazut doua lacrimi . Gardiencele au venit si ne-au despartit . Ino , asa se numea fata , a fost mutata in alta celula iar eu dusa direct in carcera . De ce eu , nu stiu , pentru ca Ino a inceput sa dea prima nu eu .
Acolo nu aveam voie sa primesc nici vizite si mancarea…nu mai spun numic de ea . Guren nu putea sa mai vina la mine deoarece a riscat de prea multe ori si de data asta chiar putea sa fie data afara . Nu numai ca eram pusa in carcera dar m-au si legat in lanturi si mi-am calcat pe mandrie si am aruncat la gunoi juramantul pe care l-am facut . Le-am cerut gardiencelor iertare si le-am spus sa-mi dea drumul din chinuri , dar a fost in zadar . Minunea , singura minune s-a intamplat . Au facut si ele o fapta buna si mi-au adus ceva de mancare . Nu mare lucru dar era o masa de lux fara de celalte .
Era asa un frig in carcera aia incat am inceput sa cred ca e mai cald polul nord decat aceasta carcera . Idioatele alea mi-au adus si un evantai in caz ca imi era prea cald , sigur au facut asta ca sa se distreze dar mie nu mi s-a parut deloc amuzant . Am deschis evantaiul si era foarte frumos . Materialul pus pe betisoarele de lem era plin de floricele si m-am intrebat de ce nu a fost asa si viata mea . Imi inchipuiam cum ar fi fost viata cu Sasuke daca ar fi dat doi bani pe mine sau daca m-ar fi iubit cu adevarat , imi inchipuiam viata in roz si multe alte culori inafara de negru . Putea sa fie si visinie dar nu neagra . M-am uitat in carcera sa vad cum arata si era o camera parca daramata cu buldozerul . Peretii mai aveau putin si cadeau cu tot cu tavan si becut atarnat intr-un fir . De multe ori aveam impresia ca ma prabusesc cu tot cu carcera , alteori ca ma duc eu singura si ma afund in nestiut . Daca muream nici nu stiam unde o sa ajung in iad unde pamantul se cutremura cand spui un lucru gresit si totul e numai rosu de atata sange ori in rai unde totul e alb si linistit cu mii de floricele . Macar pe lumea cealalta sa o duc mai bine . Jur ca daca as stii ca ajung in rai m-as sinucide si as parasii iadul de pe paman t. Si…. cine stie , poate nici iadul nu-i asa rau . Am vrut de multe ori sa ma sinucid oricum nimanui nu-i pasa de mine si mai aveam inca nu stiu cati ani de stat la racoare . Cum ne cum am iesit odata din acea carcera si m-am bucurat sa vad din nou razele soarelui . Dar micul zambet din coltul gurii mi-a fost luat cand am vazut ce colege voi aveam .
Niste femei borate si trecute de tinerete . Nu cred ca aveau peste optzeci de ani dar am auzit ca au doar treizeci si aratau ca niste fosile neexpuse la muzeu . Zici ca erau niste smochine uscate, mici si urate . Si nu numai aspectul era de scorpii si aspectul moral . Am terminat cu gardiencele si am inceput cu ele . Nu imi erau de ajuns trei , acum aveam sapte . Am crezut ca o sa inebusc .dar tot drasga Guren ma salvat .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
MyRuKo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
destul de interesanta povestea ,sper sa se termine cu un final fericit pentru saraca sakura   

_______________________________________
In this world is someone special who's waiting for you to come.
Someone who'll give you a helping hand when you're down.
Someone who'll say : "Don't worry!It'ok,I'm here!"
Someone who knows when you're sad.
Someone who can make you smile.
Someone who'll cry with you.
Someone who can forgive you when you make a mistake.
Someone who can do it right.
Someone who loves you from all he's heart and soul
But where is that "someone"?

pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
imi place,ft interesant. chiar imi este milas de biata Sakura,barem bn k o are pe Guren. Super. Astept nextu

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
Deliver me from death

Capitolul II

Sasuke

Stau in biroul meu si tin in mana o fotografie . In ea era o fata frumoasa , un inger cu par asemeni florilor de cires si ochi mai stralucitori decat luminita unui licuruci . Ea era Sakura Haruno , fosta mea iubita . Spun fosta deoasrece acum inca mai zace in puscarie din cauza mea ca si multe alte iubite de-ale mele doar ca ea e mai speciala . Cand ai un lucru nu-l mai vrei si cand el a disparut din viata ta atunci ii simti itradevar lipsa si-l doresti din ce in ce mai mult . Acum imi e dor de ea si chiar simt acei fluturi in burta . E sentimentul iubirii si e prima oara cand il simt . Sakura e acea fata care a reusit sa-mi deschida ochii ea m-a iubit pentru sufletul meu si sincer eu nu am iubit-o , eu nu i-am dat importanta o bateam si o jicneam , cand puteam sa o rasfat si sa o aliun . Ea mi-a spart gheata din suflet si mi l-a incalzit . Dar eu am fost un prost , un om care inca dormea . Am vrut sa termin relatia cu ea inainte de a o incepe . Poate daca nu intra in puscarie asa repede imi dadeam seama mai devreme cat de mult o iubesc .
Am fost un gunoi in trecut si inca mai sunt . In continuare sunt un ucigas urmarit de toate agentiile care se ocupa cu arestarea criminalilor . Unui gunoi ca mine i-ar fi bine in puscarie dar eu nu merit nici asa ceva . Ar trebui sa fiu ucis si aruncat la gunoi ca ultima carpa si ultimul nimic . M-as omori singur dar inainte de asta vreau sa-i cer scuze prea frumoasei mele rozalii .
Scumpa mea Sakura . De multe ori si-a riscat viata pentru mine si eu i-am ucis parintii de parca nu ar fi fost oameni , ci animale dar eu nu omor animale . Cine a spus ca animalele sunt mai ocrotite decat oameni a avut o drteptate exacta . Am vrut de multe ori sa o ucid pe Sakura dar o pastram ca o rezerva pentru stiloul meu care vroia sa ma tina captiv in el dar in schimb ii dadeam cate o fata , una si una si s-au facut mii de fete . Rezervele mele s-au dus si trebuia sa ma opresc din omorat oameni deoarece mititica era goala si cerea puscariasi . Si asa mi-am aruncat eu stiloul cu tot cu rezerve si m-am gandit sa-mi schimb identitatea si sa ma fac un om de treaba . Identitatea mi-a fost schimbata doi ani de zile dar nu mi-a placut numele si l-am reluat pe al meu . Acum sunt Sasuke Uchiha , acelasi . Am o firma mare de diamante si cine ma supara l-am decapitat . Mai fac crime dar sunt mult mai puitine . Oamenii omorati de mine sunt livrati , daruiti , gropii de gunoi de la capatul lumii .
Sincer eu pe acest pamant vad numai suferinta iar eu sunt cel care sufera cel mai mult . Nu am avut parinti , nu am avut o familie , m-am crescut singur pe mine . Asta a durut cel mai rau . Fratele meu a devenit un gunoi ca si mine , cred ca el a fost singura mea influenta . Inainte ma consideram un dumnezeu . Eu eram acolo si hotaram daca acel om moare sau traieste , eu il omoram dandu-i libertatea , eu il scapam de chinurile de pe pamant , eu eram singurul lui dumnezeu . Hotaram ce sa fac cu vietile lor , sa-i crut sau nu . Sakura a fost si ea o victima , inca ma gandesc daca mai sjpravietuieste ? Dar cred ca ma iubeste si asta o tine in continuare in viata . Oricum stiu sigur ca e o femeie puternica . De la ea am imprumutat puterea necesara pentru a trece peste gandurile negre pe care le aveam .

Uneori aveam cosmaruri in care eu eram singur pe pamant si apoi muream si eu . Mereu muream , era acelasi vis , din nou , din nou si din nou . Se repeata in fiecare seara . Pana cand s-a terminat si au inceput altele in care eu imi omorasesm familia si mereu vedeam acele imagini cum cadeau fara vlaga la pamant plini de sange si ma trezeam brusc incepand sa plang . Chiar daca eram un criminal parintii mei reuseau mereu sa ma readuca la copilarie si sa incep sa plang . Dupa acele vise nu mai aveam liniste si ziua mi se derulau in minte . Inchideam ochii si iar ii deschideam dar parca acele intamplari se petreceau numai in fata ochilor mei . Vedeam scena ingrozitoare in care mama isi cerea scuze si-si facea cruce continuu spunandu-i domnului sa o ierte si sa aiba grija de mine si de fratele meu , Itachi . Dar tot timpul , in toate visele nu-si termina rugamintea ca pielea ei fina si alba era strapunsa de ultimul glonte al armei tinuta de criminal si mereu cadea intr-o balta de sange , mare si rosie in care eu tot timpul ma aruncam si incepeam sa plang .

Imi intrerup sirul gandurilor si-mi sterg lacrimile din ochii mei negri care regreta tot ce au facut . Ar vrea sa dea timpul inapoi dar nu eu am puterea supranaturala . Mi-am dat seama ca nu eu sunt dumnezeu ci altcineva . Eu sunt un nemernic care trebuie ucis . Nu am pentru ce sa mai traiesc . Nu mai e absolut nimic . Sakura , daca m-ar mai iubii poate as traii . Absurd . Nici eu nu m-as mai iubii dar ea , singurul meu pacat , nu ar vrea nici sa ma ierte .
imi cer un milion de scuze pentru greseli de tastare dar acest capitol e facut la repezeala


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
deci la com sonth prima`!! prima la com prima la citit `!! yey`!!. ..asha sa revenim...imi place .ce sentimental e sasuke..doamne imi aduceaminte de contiinta mea )... e super. continua te rog`!

Modificat de UcHiHa_AyAmE (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
Deliver me from death

Sakura

Daca Guren nu exista aici , in aceasta puscarie eu acum nu mai eram si ii sunt recunoscatoere acestui inger o viata intreaga . Ma bucur nespus ca mai sunt pe acest pamant plin de fiinte infecte precum Sasuke si oameni buni ca politista mea preferata . Imi este cea mai buna prietena si imi va fi mereu , poate va exista si o zi in care voi fi fericita si voi avea veniturile mele ca sa o pot cinsti pe ea , draga Guren . Altfel nu-i pot spune , pentru ca este cea mai dulce fiinta de pe pamant , imi ese ca o a doua mama ce o iubesc foarte mult , mereu cand gandul imi zboara la ea imi vine sa plang . Nu stiu de ce , dar ma gandesc ca doar ea e singurul personaj pozitiv din toata aceasta poveste plina de ura si minciuna . Viata mea nu inseamna nimic , pentru nimeni , Sasuke a facut ce a vrut cu mine , gardiencele si-au batut joc si acum colegele de celula imi mai lipseau . Si ele ma chinuie la fel dar sunt mai rele . Acum primesc si eu ceva mancare buna dar ele mi-o arunca pe jos si calca pe ea , tot cheala sunt si acum , inca nu am haine si zici ca sunt cel mai sarac om posibil de pe globul pamantesc , sunt in ultimul hal nici o musca nu vrea sa-mi fie prietena , dar o floare ar ofili daca as incerca sa o miros . Nimic nu e bine , totul e pe dos nu pot sa inteleg de ce tocmai eu am cel mai prost destin , de ce eu sunt cea mai chinuita , de ce ? mereu asta imi e singura intrebare , as vrea sa se termine totul si sa vad numai roz in fata ochilor si numai floricele as vrea sa simt viata sa stiu ca o traiesc nu sa mor aici in timp ce rod marginile patului de foame . Nu mai pot sa traiesc in cusca asta , e o cutie rece si uda cu paraziti in ea care imi musca din corp si asa ramane doar scheletul si se duce si el ramanand astfel doar praf , eu voi fi un praf calcat de colegele mele . De ce eu trebuie sa fiu tipul de om mic si neinsemnat , slugarnic si insesizabil , de ce nu am putut fi eu regina angliei sau o mare preoteasa orice altceva decat un prea banal detinut si atat . Nici macar un puscariasi sef de celula sau ceva mai important nu sunt tot un nimic , o simpla neinsemnare . De ce tu doamne , m-ai uitat pe mine si m-ai lasat de izbeliste sa ma descurc singura , pentru ca sunt mai rau decat un copil de un an , vezi prea bine , fara voia mea am ajuns in inchisoare si acum regret cumplit . Am atatea intrebari la care nu cred ca va exista raspuns .

Acum cred ca sunt singura in celula deoarece celalalte sunt vizitae , nu ca mine , o singura singuratica in imparatia singuratatii , cam multa singuratate , stiu . Acest sentiment e foarte urat si nu-l doresc nimanui , nici lui Sasuke , lui ii doresc moartea si atat . Nu vreau sa-l chinui pentru ca nu-mi place sa vad lumea cum sufera chiar daca el ar merita . Vreau sa moara in nestiire , sa nu planga nimeni pentru el si nimeni sa nu regrete . Unde va muri , acolo ii va fii groapa . Dar trebuie sa ies din puscarie si apoi pot da startul razbunarii . Tot asa gandindu-ma , ma trezesc cu Guren in fata celulei . Zambeste larg si-mi zice ca am o vizita . Hm ? sigur am auzit bine? O vzita , oare ce-o fi aia ? mda , ma prostesc , oricum Guren zambeste , deci e de bine . Imi deschide celula , ma ridic de pe saltea si ies din cutia asta .
-Imi pare rau , dar trebuie sa-ti pun catusele, da si normal ca trebuie puse doar nu vreau sa-i fac rau politistei mele preferate.
Nu , nu , nici gand , ar putea fi concediata , din cauza mea si m-as simti prost . Merg inainte si ma gandesc cine ar putea fi persoana careia i-am trecut prin minte . Da , nu am nici o idée si intru in incaperea alba apoi o politista imi da jos catusele . Ma asez pe scaun si il privesc pe cel care imi face o vizita . Ma uit , sunt atenta , extrem de socata si nervi incep sa fiarba in mine . Dupa ce ca ma bagat in puscarie , are tupeul sa vina in fata mea si sa-mi zambeasca . Ma ridic in picioare si dau cu pumnii in masa . Il intreb pe descreierat daca nu i-a ajuns cat ma torturat iart acum vine sa isi bata joc de mine . E de necrezut , mai prost de atat putea fi ? O politista vine si-mi zice sa ma calmez , alta idioata . Ea ar fi calma , pai ii zic eu ca nu . Cine s-ar putea controla cand ar avea un gunoi de elita in fata ochilor ? ei bine eu nu pot asa ca-i dau o palma gunoierului apoi plec din incapere . Guren ma asteapta la usa cu zambetul ei gingas dar ii piere cand mi-a vazut nervi . Vine dupa mine si ma intreaba ce am patit iar eu ca proasta nu-i raspund , de parca ea are vreo vina ca dementul e aici . Incerc sa ma calmez si ii zic ca Sasuke a fost aici . Isi pune mana la gura si ma ia in brate cerandu-si scuze .
-Nu ai de ce . El e singurul care trebuie sa-si ceara ietare .
Inca mai am imaginea lui in minte si nu o pot scoate oricat de mult as vrea . S-a schimbat mult , mi-a fost frica sa-i dau acea palma , chiar daca am plecat putea veni dupa mine si o dadeam rau in bara . Dar nu a venit . Deci deja imi pun intrebari . Guren inca ma imbratiseaza dar se retrage cand o alta politista vine si-mi zice ca trebuie sa am o discutie cu un vizitator . Ii zic ca refuz sa-l vad iar domnisoara insista .
-Ce ti-a dat , bani , un sarut , numarul de telefon , spune ceva femeie ! sigur a mituit-o cu ceva pentru ca nu sunt obligat sa-l vad daca nu vreau dar asta insista .
Femeia nu zice nimic doar ma trage dupa ea apoi ma impinge in incapere . Chiar daca nu vreau imi doresc sa vad ce problema are Sasuke . Tare curioasa sunt ce om a mai omorat si probabil trebuie sa fac din nou pe criminalul . Alta discutie sau problema nu gasesc . Oricum actorul nu joaca de doua ori acelasi rol asa ca declar aceasta disctie inutila . Ma asez pe scaun si il privesc in ochi lui abisali . Inainte parca ma sagetau si erau reci iar acum sunt veseli si parca m-ar imbratisa . Poate a venit sa-mi spuna ca si-a gasit jumatatea si va fi o nunta la care sunt invitata . Mda pai nu o sa merg asa ca ma ridic si vreau sa plec dar ma prinde de mana si-mi zice sa ma asez . Sa zicem ca o sa-l ascult dar nu-i asa . Spune ce spune pe acolo , macane in continuare , vorbeste dar ia o pauza si zice ca ma iubeste si continua . A fost ceva gen “ bla bla bla te iubesc bla bla bla “ Din tot am auzit doar te iubesc . Raman blocata si Sasuke tot vorbeste pana cand se uita la mine si-mi trece mana prin fata ochilor . Ma dezmeticesc si ii zic ca nu cred nici o iota din ce-a zis .
-Dar trebuie sa crezi , eu te iubesc , cand nu ai fost langa mine am realizat ca nu pot sa traiesc fara tine …
-O da , pai atunci cand ma vei avea te vei plictisi din nou de mine si viata mea se va repeta , deci esti un idiot…
-De ce imi vorbesti urat ? de ce idiot ? ….
-Bine , atunci esti imbecil , asa ca valea altfel nu voi mai primi nici o vizita de la tine ! spun mai hotarata ca niciodata .
Brunetul isi lasa capul in jos si intreaba daca nu mai e nici o sansa . Imi pun mainile in san si-mi intorc capul inganand un “hm!”
-Nici o impacare , nimic , ai avut prea multe sanse si le-ai irosit pe prosti .
Ma ridic si plec dar Sasuke incepe sa boceasca si ma intorc la el izbucnind in ras . Serios ? chiar plange , pentru mine , deja ma simt flatata , i-ar trebui o diploma pentru cel mai desavarsit actor dar eu nu am bani si nu am slujba necesara pentru a-l premia . Altfel i-as umple casa de diplome . Isi ridica privirea si vai saracutul cata apa si-a putut scoate din ochi , ar trebui sa se duca la romanii au talent , la cata apa ii iese din ochisorii lui mici . Unii o scot pe gura dar el este sentimetal si vrea sa arate ca plange foarte mult , mda impresionant . El marele sentimental . Tare as vrea sa se inece si sa ramana acolo , inecat in propriile sentimente , dar poate stie sa inoate si scapa, nea imi trebuie alt plan . Stiu , o sa-l urmaresc , el pe jos eu cu masina, si fata , spaste , virati la stanga, soricelul la sfarsit de drum . Si aleluia , dus a fost . Da , asa facem , cel mai bun plan, sigur nu o sa dau gres .
-Hei , mai esti printre noi ? intreaba Sasuke stergandu-si lacrimile de crocodil .
-Da , prezenta , imi faceam planurile , stii , cum sa te omor , ma gandeam ori sa te calc cu masina ori sa te las sa te ineci in sentimente ? Tu ce alegi ? ce , ii dau variante , cum vrea sa moara , ce naiba , sunt o doamna pana la capat .
-Pai , nici una , eu vreau sa murim amandoi , pusi in acelasi mormant …
-Continua sa visezi , eu am plecat . pa !
Acum nici o lacrima nu ma mai opreste din drum si ies din incapere . Auzi la el , vrea sa-i indeplinesc si dorinte , adica nu e de ajuns ca-i dau variante de moarte … . Dupa ce ca mi-a distrus viata vrea sa-mi dinstruga si moartea , eu vreau sa fiu singura in mormant nu cu un gunoier . Cata dementa , eu una ii zic good bye si adios amigo . Nu-mi prea pasa de prapaditele lui sentimente si neexistenta iubire , dar sigur el moare inaintea mea . Il omor , fug de la locul faptei si dupa ma sinucid. Pentru ca o sa fiu prinsa va trebui sa merg iar la puscarie si de ce sa-mi petrec restul vietii in chinuri cand mai bine mor ? Deci o sa mor si nu in acelasi loc cu el de teama ca vom fi aruncati in aceeasi groapa . Of , abia astept sa ies de aici si sa mananc soricelul cu par negru si ochi abisali . O sa fie asa bun , incat as vrea sa traiesc momentul ala pana cand voi muri . Ce-mi va place acea masa , aaaa , parca-i simt gustul . Ah ! daca as putea l-as omora acum fara pic de regrete . De ce doamne mi-ai deschis acum apetitul cu palma aia blestemata ? ea a fost inceputul , doar am testat mancarea , sa vad daca nu e cumva expirata si cand eram pe cale sa o mananc mi-a zis ca ma iubeste . Ce mancare iubitoare , dar eu nu o iubesc si desta trebuie sa o mananc . Muahaha ! De fapt ma iubesc pe mine , deasta va trebui sa ma auto mananc , dupa Sasuke care va fi o mancare proasta voi veni eu cu un gust bun si gata , nu voi avea ce sa mananc deoarece nu voi mai putea manca . Da , deci cum vedeti , asa sta treaba , restul e istorie . Deci va las cu amicul meu viitor pentru ca am treaba in celula .
Guren nu stie ce sa-mi faca sa ma calmeze . Acum m-as duce la el si l-as strange de gat . Habar n-am cum apare zmeul in celula si-mi zice inca o data ca ma iubeste . Ma duc la el si-l sugrum iar Guren sare la mine si-mi zice sa ma calmez ca nu e bine ce fac . Slabesc stransoarea si incep sa plang ca fraiera .
-Iesi dracu afara , nu am nevoie de iubirea ta de doi bani , nut e mai vreau , pleaca ! incep sa-l strang iar de gat si Guren ma trage inspre pat si-l da afara pe brunet .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
imi place atitudinea Sakurei:X,razbunatoare si neiertatoare. Ar fi fost prea aiurea daca totul ar fi fost frumos. Asa te vreu,actiune! Astept nectu`

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
Deliver me from dead
Chapter 4
Sasuke Uchiha

Am fost azi la Sakura si am vazut-o . Este cheala , are cele mai zdrenturoase haine posibile si cei mai rau , nu ma mai iubeste . Am crezut ca o sa-mi sara in brate si o sa ma sarute . Credeam ca ma va alinta si-mi va spune vorbe frumoase nu credeam ca ma va huiduii si ma va strange de gat . Credeam ca o sa ma implore sa o iubesc iar si sa o scot din inchisoarea aia infecta . Dar nu , a ras de mine , mi-a spus idiot , mi-a zis sa plec si sa nu ma mai intorc . Oare chiar nu ma mai iubeste ? Oare chiar s-a schimbat radical ? As vrea sa-i demonstrz ca o iubesc , sa-i arat asta sa-i spun ca nu o sa ma renunt la ea , dar oare ma va crede ? Simt ca nu mai pot traii fara ea , radiaza frumusete interioara si exterioara . Este minunata , o iubesc . As putea sa-i dau si luna de pe cer dar probabil ca m-ar spanzura de ea , as putea sa-i dau niste ursuleti mici si draguti dar probabil mi i-ar baga pe gat , as putea sa fac multe , dar cu darurile nu pot sa-i cumpar iubirea . Numai cand ma gandesc , ca sta acum , acolo , singura in nebunia aia si se roaga sa scape , imi vine sa ma duc la ea si sa o scot din cutia aia . Chiar as vrea ca aceea puscarie sa fie o cutie , apoi ambalata pusa o funtita si daruita mie . Ar fi cel mai bun cadou . Apoi l-as despacheta si m-as preface uimit iar Sakura imi va sari in brate . Un vis implinit asta ar fii .

Acum as vrea sa fie aici langa mine , sa-i simt respiratia calda , sa-i mangai trupul plin de ranile facute de mine , apoi sarutabdu-le s-ar vindeca . As vrea sa-i spun ca-mi pare rau , as vrea sa o am mereu aproape . Sa-i mangai trupul gol si sa-i recunosc fiecare particica a pielii . As vrea sa ne recunoastem , sa ne stim sentimentele si sa ne iubim intr-un final . As vrea sa stam seara de seara sub cerul instelat si sa ne daruim unul altuia dragostea , sa spunem care sunt stelele noastre si sa vedem fiecare meteorid sau asteroid . Sa vedem cum noaptea danzeasa cu stelele sau cum se distreaza cu luna , sa simtim toata aura asta pozitiva . Sa ne casatorim in natura si codrul ne ne fie preot , toate vietuitoarele nuntasi si natura casa Domnului , Bisetica . Sa ne sarutam in fata tuturor fara nici un fel de jena , sa nu ne fie frica ca am putea intra in puscarie , sa nu stim ce-i aia teama . Sa fim neinfricati si sa ne iubim deapuriri . Vreau sa dau timpul inapoi si sa-mi repar greselile , sa o am din nou pe ea langa mine . As vrea sa-i hranesc copilul si sa-l vad cum creste fericit , neducand lipsa de nimic . Sa ne iubeasca la fel de mult cum l-am iubi noi . As vrea sa o vad pe ea pe culmile fericirii si apoi eu as fii dincolo de nori . Sa o stiu ca ii e bine si ca se bucura si de cel mai mic nimic . Chiar daca este matura , se bucura de cea mai mica atentie . Adica se bucura .

La inceputul relatiei noastre eram grijuliu si simteam ceva pentru ea . Ii daruiam animale din plus si tot felul de nimicuri , dar ea le aprecia si de asta mi-a placut la inceput . O rasfatam si-mi petreceam tot timpul cu ea . Trei luni nu am mai facut nici o crima si m-am ocupat doar de ea . I-am cunoscut familia si nu i-am tolerat de la inceput . Din cauza lor am incetata sa ma mai simt atras de Sakura si stiam ca ei vor fii urmatoarele mele victime dar orice crima are faptasul ei . Iar eu , criminalul din umbra , trebuia sa am un altul in fata mea . Atunci am mutat regina si mi-a fost scoasa din joc . Ma gandeam ca daca acum am scapat de o piesa imi va fii mai usor , dar uitati-va ca nu a fost mai usor . Am inceput sa fac crima dupa crima , nu ma mai opream , parca eram un nebun ce elimina pionii din drumul lui dar si nebunul are un sfarsit . A reintrat regina in jocul sentimentelor mele si ma eliminat . Am inceput sa beau , m-am drogat si daca mergeam pe strada nu eram cunoscut altfel decat ’’betivul de la colt de strada’’ . Nu stiu cum am reusit sa ma las de depenta de bautura , droguri si crime dar este o dependenta si mai mare la care chiar nu pot renunta . Iubirea , este cea mai incurabila boala posibila , nu cred ca exista operatii pentru iubire sa scap de povara asta , dar uneori vorbesc prostii . Dragostea mea pentru Sakura e cel mai sincer sentiment al meu , dar ea nu vrea sa ma creada si zice ca glumesc . As vrea sa o conving , dar imi trebuie ceva mai special decat ce am pregatit . Ceva mai bun , ceva care sa-i schimbe parerea . Nu cred ca alti ursuleti o vor ajuta prea mult . Prima etapa este schimbarea parerii , a doua reinvierea sentimentelor si ultima si cea mai importanta sa o fac sa ma iubeasca asa cum o iubesc eu .

Sirul gandurilor imi este intrerupt de telefonul care vibreaza si incep sa-l caut disperat . Asta sigur e Naruto , care vrea sa-mi zica cum merge cu livrarea . Pat , sub pat . Caut acolo si e pe partea cealalta . Ma duc si-l vreau sa-l iau dar ce ..... ?! e pe partea cealalta ? cred ca mintea imi joaca feste . Pun mana pe el si nu pot sa-l iau . Imi dau o palma si-l vad pe birou . Dar ma uit si sub pat si e si acolo . Ah , ce uituc sunt , ala e celalalt telefon . Dar care suna ? of Doamne ce problema . Ma duc la cel de pe birou si raspund .
-Alo , alo ? E cineva acolo ? mda se pare ca celalalt suna .
Ma bag sub pat si raspund .
-Alo , cum sta treaba ? il intreb pe bunul meu prieten .
-Da , pai livrarea a fost facuta amice daca mai ai nevoie , conteaza pe mine . Hai pa !
Ii zic pa si inchid telefonul . Sigur o sa aprecieze gestul meu . Sper sa-i placa ciocolata cu lapte si bombonelele . A ! si cireasa de pe tort un urs foarte mare . Abea astept ziua de maine sa vad ce o sa zica .

Ma dezbrac de hainele de toata ziua si ma pregatesc de un dus . Intru in cabina albastra si las picaturile sa-mi curate corpul . Uneori aceste picauri sunt asemea unor servitoare care stau la mana stapanului si fac ce li se zice . Dusul este seful cel mare iar ele sevitoarele . Sakura , nu mi-a fost iubita , mi-a fost mai mult servitoare . Daca o puneam sa faca ceva incepea sa planga si nu zicea nimic dar executa ordinul meu . Tot ce-i ziceam era lege pentru ea . Mereu tacea si nu comenta , nu spunea ca nu face ceea ce am zis , doar pleca plangand si se intoarcea tot plangand . Niciodata nu am vazut-o razand si de azi , cand a ras de mine , acel moment imi pare unul bun si extrem de pretios . Incep sa am fantezi , cum eu o sarut si ea rade , e exact acel ras , doar ca acsta are si o pata de bucurie . Cred ca am o intreaga colectie de fantezii . Toate fiind cu Sakura . Poate si ea avea , dar acum sigur are . Mi-a zis „....ma gandeam cum sa te omor ...” . Dar fanteziile ei sunt pline de ura , acele vorbe au imprastiat numai venin , inima imi e plina de sentimente in care Sakura da cu piciorul . Si eu am ranit-o foarte mult , tocmai acum vad cum se simtea dar eu o raneam si pe interior si pe exterior . Mereu o jicneam si nu ii acceptam iubirea . Acum cred ca merit tot ce mi se intampla . Nici nu as mai merita o astfel de comoara . Daca prima oara nu stii cum sa pretuiesti un lucru atunci nu il vei mai primi de loc . Asa si cu Rozalinda mea , nu o mai merit .

Sunt un mizerabil si asta nu se rezolva doar cu un dus . Pot sa-mi fac inca zece , in zadar ar fii , oricum . Ies din jocul picaturilor de apa si-mi pun halatul pe mine . Sting becul si-mi iau pijamaua apoi adorm cu gandul la Sakura .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
Ce dragut...AProape ca mie mila de el..Tot nu las ierta ^^  . Imi place cat e de sentimental,continua n_n

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
sakura
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 35
Deliver me from death
                                     Chapter 5
                                   Sakura Haruno

Inca ma gandesc la spusele brunetului . Ma iubeste ? Poate minte ca un caine si vrea sa se joace din nou cu mine sau  , chiar imi zice adevarul . Nu stiu ce sa mai cred , el , nu este un om pe care te poti baza  si asta ma face sa cred  ca minte . De ce sa-l ascult si sa pun botul la minciunile lui ? De  ce sa fac eu mereu aceeasi greseala ? Nu ! Nu mai vreau , m-am saturat ! Nu o sa cred ce-mi zice , nu o sa-l ascult si nu o sa ma las dusa de aberatiile lui . Pentru el , e prea tarziu , nu-l mai pot ierta  .

Imi afund capul in perna asta infecta si las frau liber lacrimilor . Dar nici sa plang nu am voie , pentru ca ”dragele” mele colege imi interzic . De parca ar fii sefele mele . Acum le aud , se strang in jurul patului meu si urmeaza sa explodeze . Au inceput deja . Arunca in mine numai injuraturi si din cand in cand mai baga si o huiduiala . Si daca vad ca nu dau nici un semn de viata  , incep si loviturile . Nu stiu cine , dar ma ia de gat si ma arunca pe jos . Celalalte incep sa rada in timp ce picioarele lor isi bat joc de trupul meu . Sangele , apare si el , la inceput putin , in coltul gurii dar apoi dupa nenumarate lovituri incep sa tusesc cu sange . Asta sa-mi fie sfarsitul ? Inchid ochii si astept si alte lovituri dar fetele ma ridica in sus si ma baga printre grati . In locul in care eu am fost batuta pun o alta fata si incep sa urle . „ Hei , gardian , avem un evadat ! Vino repede , ne-a batut colega !” Ce ! Eu  nici nu sunt brutala ! Nu am batut pe nimeni si nu am iesit singura din celula . Daca eram putin mai grasa probabil nu aveam loc printre grati , dar de , scheletele au loc pe oriunde . Acum sunt cazuta pe jos in asteptarea gardiencelor . O sa ma casapeasca si ele putin apoi vor reintra ”X colegele” . Aud o alarma care-mi piuie in ureche si vad mizerabilii bocanci ai paznilor cum vin spre mine . Ma ridica in sus apoi spun ce detinuta sunt si –mi zice sa vin dupa el . Crede ca pot merge , ei bine se inseala . Merge ce merge pana cand tresare si crede ca am fugit  dar ma vede jos si se linisteste . Vine si ma ia in brate apoi ma arunca in ultima celula . Am fost oaspete a multor celule , dar asta pare a fii cea mai urata gazda . Doar o raza de lumina imi spune ca nu sunt singura aici si dezvaluie chipul celui care ma va tortura .

Zambeste pervers  iar ochii lui verzi imi zic ca are planuri mari cu mine . Tipul pare dragut la prima vedere dar cu timpul imi voi da seama ca nu e asa . Adica , e doar o presupunere care se pare ca va fii convinsa curand . Se apropie de mine si ma intreaba senzual ce rele am facut . Deci sa inteleg ca detinutele neascultatore sunt aduse aici si le face cheful acest baiat . Interesant mod de tortura , in unele cazuri . Sunt detinute c***e , care isi inchipuie ca primul lucru care il vor face cand vor iesi de la parnaie va fii s**ul , iar altele care nici nu vor sa stie de asa ceva . Eu ma numar printre a doua categoria , deci asta da tortura . Vine langa mine si imi mangaie fata apoi se repede si ma saruta brutal si apasat . Se pune peste mine si incepe ploaia de saruturi . Nu scapa nici un centimetru nesarutat apoi imi da jos si ultima zdreanta si se pregateste sa ma patrunda in forta . Chiar cand sa intre in mine apare Guren si ma salveaza . Il ia pe roscat de pe mine si ii zice sa nu-i mai faca asa ceva ca altfel o pateste . Ca un netot zambeste pervers si o ia in brate apoi ii pune mana pe fund si o inteaba daca vrea sa faca pe puscariasa . Guren se infurie si ii da un pumn de-l azvarle in zid . O dara de sange apare in coltul gurii si acelasi zambet pervers i se posteaza pe fata . Cred ca altceva nu stie . Polistista vine la mine si ma ajuta sa ma imbrac apoi ma pune pe patul suprapus si pleaca .
-Puternica , tipa . O cunosti ? Hei , ce-ai patit , te-am suparat ? o nu , spune-mi ca nu vine la mine .
Era bine doar sa vina caci se pune langa mine si ma strange la piept . Ma simt oarecum in siguranta dar sper ca nu mai are ganduri necurate . Ma las in voia somnului si a viselor in timp ce ochii mi se inchid incet .

*******************Dimineata******************

-Hei , trezirea ! Hai somnorici e dimineata ! af , urasc momentul asta al zilei .
Mereu cu el incepe fiecare zi si mereu imi spune ca urmeaza si alte momente de tortura si mereu numai tortura si tortura . Ma scol lenesa din pat apoi il imbratisez pe roscat multumindu-i ca nu a profitat de mine aseara . Zambeste si-mi spune ca poate sa profite acum . Ma ia de talie si ma apropie mai mult de el apoi imi saruta gatul dar si de data aceasta e intrerupt de o alta gardianca .
-Hei , tu ! Detinuta 007 , Sakura Haruno ,ai primit  un pachet ! astea fiind spuse imi da pachetul si pleaca .
Si , iata-ma . Aici in fata acestui pachetel , cu ochii cat cepele si curioziatatea intinsa la maxim . Pe el este pus un mic biletel care-mi spune ca e de la Sasuke . Il deschid si un papitoi sare in sus si tot spune „Fraiero , fraiero , fraiero .... ” . Dar il arunc de toti pereti si tace in sfarsit . Ce idiot , cum zicem , ma mintit . Las capul in jos si vad inca un biletel . Il iau de jos si vad o scrisoare in care scrie ......

„ ... Ha , ha , ha ! Sper ca ti-a placut papitoiul , adica cui nu i-ar place ? Fetito , esti o fraiera daca ai crezut vreodata ca te voi iubi . Iti zic eu never ever ! sa-ti intre bine in cap . Daca crezi ca vreau sa fii iubita mea si ca-mi pare rau pentru ce am facut te inseli amarnic . Niciodata nu am simtit nimic pentru tine si nu-mi e rusine sa o zic . Nu te iubesc ! Esti cea mai naiva femeie din lume  . Chiar daca iti place sau chiar daca nu , asta esti scumpo , o femeie naiva , fara creier care imi crede aburelile . Stii , m-am distrat mintindu-te si uita-te , ca tu m-ai distrat . Ei bine , iti multumesc pentru momentele frumoase si alea mi-au placut dar cred ca tie nu-ti prieste aceasta scrisoare asa ca tot eu ma simt bine . Daca tu suferi eu ma simt extraordinar , deci contiunua sa te simti prost . Pai , mult noroc in continuare si ne mai auzim ... ”

Stiam ca nu ma iubeste dar , scrisoarea asta mi-a demonstrat ca ma uraste . Roscatul imi ia scrisoarea din mana si o arunca afara apoi ma imbratiseaza si-mi zice ca-i pare rau . Ii accept imbratisarea si ii arat durerea care o simt prin lacrimi sincere de iubire . Sunt de iubire pentru ca il iubesc pe Sasuke ! Am zis ca nu-l mai vreau , ca-l urasc dar , in acelasi timp simt ceva pentru el , ceva frumos dar el nu intelege asta . Chiar daca il iubesc nu-l pot ierta , nu o sa-l iert niciodata .
Pana la urma baiatul asta e o companie placuta . Inca o gardianca ne strica momentul si-mi zice ca am o vizita . Refuz sa merg si ii zic ca oricine ar fii , poate sa plece . Din nou Sasuke ma viziteaza pentru ca gardianca continua sa insiste . Roscatul se rasteste si ii zice sa plece odata . Femeia tresare usor si pleaca . Il strang si mai tare in brate apoi il intreb cum il cheama . Sabaku no Gaara , interesant nume .
Aud zgomote care vin de afara . E o lupta , cineva s-a infuriat . Dar zgomotele se apropie de mine si sunt tot mai aproape , iar celula este deschisa si Gaara luat la bataie . Sasuke este acel om furios , care nu se poate controla . De ce se lupta cu roscatul ? Nu cred ca e invidios , nu are cum , doar mi-a zis ca ma uraste . Ma dezmeticesc si il dau pe Sasuke afara apoi il duc in sala de vizite . Ne asezam la o masa si il intreb ce avea de gand .
-Pai , vezi ... am auzit ca nu vroiai sa vi pentru ca erai ocupata cu un anume roscat si atunci mi-am iesit din fire ! o , serios , atunci nu inteleg pentru ce mi-a trimis cutia aia .
-Aham ! Si ce-a fost cu „Fraiero , fraiero ...” ? Ai vrut sa vezi daca-mi pasa , sau daca plang sau ce ?
-Nu ! Sakura , eu ti-am trimis bomboane , flori si un urs foarte mare nu ... fraiera ? mda  poate il cred , poate , nu .
-Da , da ! Pana te hotarasti ce mi-ai trimis si pana cand nu esti sigur ca nu ai visat ceva , sincer , nu ma mai vizita !
Plec si de data asta lasandu-l cu ochii in soare apoi ii spun unei gardience sa nu-l mai primeasca ca vizitator .

Imi pune catusele si ma duce la celula apoi ma arunca inauntru . Roscatul ma intreaba ce s-a intamplat si ii zic ca nemernicul ala , abereaza in continuare .


_______________________________________
                                                    Gotta turn the world into your dance floor               
                                                            Determinate , deteeminate
                       
                                               Push until you can't and then they'll demand       
                                                            Determinate , determinate
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                    You and me togther, we can make it better     
                                                            Determinate , determinate


pus acum 12 ani
   
MyRuKo
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32
Wow , tare !!  Ce ma bucur ca saku o are macar pe Guren langa ea si acum  l` a gasit si pe Gaara . Devine foarte interesant .

Modificat de MyRuKo (acum 12 ani)


_______________________________________
In this world is someone special who's waiting for you to come.
Someone who'll give you a helping hand when you're down.
Someone who'll say : "Don't worry!It'ok,I'm here!"
Someone who knows when you're sad.
Someone who can make you smile.
Someone who'll cry with you.
Someone who can forgive you when you make a mistake.
Someone who can do it right.
Someone who loves you from all he's heart and soul
But where is that "someone"?

pus acum 12 ani
   
UcHiHa_AyAmE
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 188
Tot mai interesant...Prima data nu mi-a placut atitudinea lui Gaara dar acum ca-i baiat cuminte e chiar simpatic :X. Ce intorsatura de situatie..Continua

_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la